surat penting

HUNTER-logo

HUNTER Klein 19440 Lampu Pendant

HUNTER-Klein-19440-Lampu-pendant-produk

di luhurview

HUNTER-Klein-19440-Cahaya-Loket-anjir-1

INSTRUKSI PEMASANGAN

PERHATOSAN 

  • Pikeun ngahindarkeun kamungkinan shock listrik, saméméh masang fixture lampu anjeun, pegatkeun sambungan kakuatan ku mareuman circuit breakers ka kotak outlet pakait sareng lokasi switch témbok.
  • Lampu lampu kedah di grounded. Upami kawat taneuh pikeun situs pamasangan henteu aya, geuwat STOP instalasi sareng konsultasi ka tukang listrik anu mumpuni.
  • Sadaya kabel kedah saluyu sareng kode listrik nasional sareng lokal ANSI / NFPA 70. Upami anjeun henteu kenal sareng kabel atanapi ragu, konsultasi ka tukang listrik anu mumpuni.

MACA JEUNG NGALAMATKEUN INSTRUKSI ieu
Pitunjuk ieu disayogikeun pikeun kaamanan anjeun. Penting pisan pikeun aranjeunna dibaca sacara saksama sareng lengkep sateuacan ngamimitian pamasangan lampu.

Ieu alat anu anjeun peryogikeun kanggo ngalengkepan pamasangan anjeun

HUNTER-Klein-19440-Cahaya-Loket-anjir-3

NYiapkeun INSTALASI

Ngubaran fixture gently! beberesih biasa bakal ngurangan kabutuhan beberesih jero. Pikeun beberesih biasa, mareuman lampu jeung usap handap fixture kalawan katun bersih bebas lint atawa lawon microfiber. Ulah menyemprot cleaner langsung kana fixture nu. Taliti miceun sadaya eusi tina karton. Pareuman kakuatan dina circuit breaker tur lengkep nyabut fixture heubeul ti siling, kaasup bracket ningkatna heubeul. Leupaskeun assembly bracket ningkatna anyar tina kantong. Hiji tungtung pos threaded (H) kudu napel na bracket ningkatna (A) ku nut hex (G) di tempat. Tungtung séjén kudu disambungkeun ka loop kanopi (E). Cabut cingcin loop kanopi (F) tina loop kanopi (E). Gumantung kana panempatan kotak simpang anjeun posisi pos threaded (H) mungkin perlu disaluyukeun pikeun ngidinan kanopi bisa siram jeung siling. Nangtukeun ieu ku ngangkat bracket ningkatna (A) nepi ka kotak simpang jeung tempat kanopi (D) leuwih loop kanopi (E), meh siram jeung siling. Saluyukeun posisi pos threaded (H) dina bracket ningkatna (A) supados kanopi (D) nyertakeun sahenteuna satengah tina threads exterior dina loop kanopi (E) bari eta aman disambungkeun ka pos threaded (H). The threaded pos (H) bisa disaluyukeun ku loosening hex nut (G) pikeun ngidinan gerakan threaded pos (H) on ningkatna bracket (A). Sakali posisi idéal ti pos threaded (H) ditangtukeun, tighten up nut hex (G) kana pos threaded (H) ngan handapeun bracket ningkatna (A) pikeun ngamankeun pos threaded di tempat.

Ngagabungkeun BÉRÉSING

Aya 4 rod 12 inci (I), jeung 1 rod 6 inci (J) kaasup pikeun tiap fixture. Nangtukeun jumlah bener rod diperlukeun pikeun jangkungna gantung ditangtoskeun. Pikeun manjangkeun fixture, tambahkeun rod tambahan. Pikeun shorten fixture nu, motong kawat ka panjang dipikahoyong. Ninggalkeun sahenteuna 8 nepi ka 10 inci kawat salian panjang nu dipikahoyong tur geser wae kaleuwihan rod kaluar wiring fixture pikeun Piceun. Terus di pikiran nu kudu make sahanteuna hiji rod pikeun ngagantung fixture nu. Thread kawat ngaliwatan rod jeung tarik kawat nepi ka taut saméméh nyambungkeun rod babarengan. Screw rod onto threaded pos (K) on fixture nu. Tarik kawat fixture ngaliwatan ring loop kanopi (F), luhureun kanopi (D), sarta loop kanopi (E). Screw rod luhur ka loop kanopi (E). Boga asisten ngarojong beurat fixture sarta ngagantelkeun bracket ningkatna (A) kana kotak simpang ku aman tightening nu screws ningkatna (B).

HUNTER-Klein-19440-Cahaya-Loket-anjir-2

Nyambungkeun para wira 
Gantelkeun kawat fixture kana kawat catu daya tina kotak simpang. Sambungkeun hideung ka hideung (Live); bodas nepi ka bodas (grounded); grounding ka grounding (héjo atawa tambaga). Pulas tungtung pasangan kawat babarengan. Lajeng, pulas dina konektor kawat. Pastikeun sadaya twists aya dina arah anu sarua. Loop kawat taneuh fixture sabudeureun grounding screw (C) jeung tighten. Upami teu aya kawat taneuh (héjo atanapi tambaga) tina kotak simpang, hubungi tukang listrik anu mumpuni

RÉSUR INSTALASI

Teundeun kanopi (D) siram ka siling jeung geser ring loop kanopi (F) nepi handapeun kanopi. Kencangkeun cingcin loop kanopi (F) kana loop kanopi (E) pikeun ngamankeun kanopi (D) dina tempatna. Taliti pasang kaca shade (M) dina stop kontak (L), teras pasang panutup stop kontak (N) jeung tighten nepi kaca sahadé ku ring stop kontak (O). Pasang bohlam lampu (teu kalebet) saluyu sareng spésifikasi fixture. Ulah ngaleuwihan wat dianjurkeuntage. Pamasangan anjeun ayeuna parantos réngsé. Hurungkeun kakuatan sarta nguji fixture nu.

TIÉNÉN BERSIH

Ngubaran perlengkapan hipu! Reresihan rutin bakal ngirangan kabutuhan beberesih jero. Pikeun beberesih biasa, pareuman lampu sareng usap perlengkapanna nganggo katun atanapi microfiber bébas serat. Entong nyemprotkeun anu langkung bersih langsung kana perlengkapan.

mere nyaho
Dina raraga ngagunakeun rod 12in ku sorangan, Anjeun mimitina kudu nyabut pos ti rod 6in tur masangkeunana dina salah sahiji tungtung rod 12in.

Hunter Pro Tip 
Pulas atanapi pita kawat ditungtungan babarengan pikeun ngagampangkeun ngaliwat ka handap. Tulisan anu aya benang ogé tiasa dihapus pikeun aksés kawat anu langkung gampang

Dokumén / Sumberdaya

HUNTER Klein 19440 Lampu Pendant [pdf] Buku Panduan
Klein 19440, Klein, 19440, Lampu Pendant

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.