HOSMART HY-810A 6-Channel Wireless Intercom Instruksi Manual

INSTRUKTIF MANUAL

nelpon

Pikeun nelepon, pilih saluran anu anjeun hoyong komunikasi sareng pencét NCALL".

TALK

Pencét sareng tahan "TALK" nalika nyarios. Leupaskeun "TALK" pikeun ngadangukeun jawaban. Indikator jadi OFF, informasi sora dikirim kaluar.

MONITOR

Mencét NMONITOR" nempatkeun unit dina modeu monitor, jeung
unit bakal diawaskeun ku unit séjén, nu geus setto kode sarua jeung channel, for24hours. Pencét kenop naon waé pikeun kaluar tina mode monitor.
Nolt: Fungsi Monitor - Pikeun ngobrol terus-terusan atanapi ngawas kamar anu tiasa dugi ka 24 jam. GROUP (Fungsi Telepon Grup)
Pencét jeung tahan "GROUP" pikeun ngobrol jeung sakabeh inter toms sakaligus, sanajan kode channel acuh alat.

1-6 nomer saluran

Setel saluran pikeun unggal interkom. Saluran standar nyaéta #1. Setel saluran ku mencét sareng nahan salah sahiji tombol saluran (1-6) salami 3 detik, dugi ka anjeun ngadéngé Bip sareng tombol saluran hurung. Setel saluran dina interkom tambahan nganggo léngkah anu sami. Interkom tiasa disetél ka nomer saluran anu sami atanapi béda gumantung kana pamakean anu dimaksud. Hosmart diadegkeun Dina 2012 ku urut grup insinyur Motorola sarta désainer. Ayeuna maju gancang sababaraha taun sareng kami ayeuna pamimpin industri dina produk interkom sareng kaamanan bumi. Visi kami nyaéta janten pamimpin dunya dina produk sareng solusi interkom bumi. Urang ngarancang ogé insinyur sistem interkom imah calakan. Kami hoyong janten solusi bumi anjeun. Filosofi perusahaan kami nyaéta museurkeun usaha sareng énergi kami dumasar kana kahoyong klien kami. Kami yakin yén anjeun bakal ngarasakeun sarta wareg jeung produk urang. Sakur karusakan atanapi gangguan tina produk Hosmart 100% dijamin bakal diganti.

di luhurVIEW

Interkom gaduh jarak 1/2 mil sareng anteneu anu diwangun sareng tiasa sakaligus fungsi sababaraha paguneman nganggo tautan radio digital anu aman. Interkom mangrupikeun transceiver TDD FM satengah duplex anu ngan ukur tiasa dianggo ganti dina kaayaan ngirimkeun atanapi nampi.

Penyesuaian Volume (VOL+/VOL-)
Pencét nvoL-” atawa •vol +n pikeun ngurangan atawa ningkatkeun tingkat polumeu. Nada bakal disada mun anjeun geus ngahontal wates maksimum atawa minimum.

SETTING CHANNEL

Punten setel saluran anu béda pikeun alat anu béda ku léngkah-léngkah ieu: 1). Pake adaptor AC pikeun nyolok interkom kana stop kontak listrik. 2). Setel saluran pikeun unggal interkom. Saluran standar nyaéta #1. Setel saluran ku mencét sareng nahan salah sahiji tombol saluran (1-6) salami 3 detik, dugi ka anjeun ngadéngé Bip sareng tombol saluran hurung. Setel saluran dina interkom tambahan nganggo léngkah anu sami. Interkom tiasa disetél ka nomer saluran anu sami atanapi béda gumantung kana pamakean anu dimaksud. 3). Mangga tetep kode digital konsisten dina nyetel saluran, contonaample: sadaya alat ngagunakeun kode A, jeung mangga ngarekam kode channel unggal kantor / kamar, sangkan anjeun gancang tur akurat nelepon batur.

FITUR

MIC Jarak nyarios pangsaéna nyaéta 30-40cm tina liang MIC.
KODE DIGITAL(A/B/C) Bisa ngurangan gangguan éksternal ku cara ngarobah kode digital béda. Catetan: Konci CODE aya di tukangeun alat sareng di gigireun port daya. 2

Maké stasion tambahan

Anjeun tiasa nambihan stasiun tambahan kana sistem salami aranjeunna ngirimkeun frekuensi anu sami.

operasi

Nampi Telepon

Hiji alat bakal ngaluarkeun runtuyan cingcin nalika narima telepon ti alat sejen. Pencét jeung tahan tombol TALK pikeun ngajawab telepon, sarta nyarita 30-40cm nuju MIC dina sora normal. LED beureum nunjukkeun yén mode Talk aktip. Leupaskeun tombol TALK pikeun ngadéngékeun balesan. Sadaya alat anu disetel ka saluran anu sami bakal nampi pangiriman.

Ngadamel Telepon

Pilih saluran anu dipikahoyong ku mencét sareng ngaleupaskeun tombol saluran, teras pencét Télépon. Ieu bakal ngirining sadaya alat anu disetel ka saluran éta. Nuluykeun paguneman sakumaha dijelaskeun dina "Nampa telepon".

Catetan

  • Anjeun moal tiasa ngadangu transmisi ti alat anu sanés nalika anjeun mencét tombol TALK.
  • Nalika obrolan réngsé, saluran unit nelepon otomatis robah ka saluran nu asalna disetel sanggeus 1 menit.

PERHATOSAN

\Di handap ieu bakal ngabantosan anjeun ngajaga interkom nirkabel anjeun salami sababaraha taun ka hareup.

  • Tetep stasion teu baseuh. Éta henteu tahan cai
  • Tetep stasiun dina lingkungan kontrol. Taya hawa ekstrim.
  • Nanganan stasion kalayan ati-ati. Taya ragrag, ngalungkeun atawa roughness.
  • Tetep stasiun bersih tina lebu jeung kokotor pikeun ieu bisa ngaruksak circuit board.
  • Ulah make bahan kimia atawa pangleyur beberesih. Iklan pamakéan basajanamp lawon pikeun ngabersihan stasiun.
  • Ngarobih atanapi tampEring sareng stasion komponén internal tiasa nyababkeun malfuction ogé batal atanapi garansi anjeun.
  • Lamun produk Anjeun teu bisa dipake saperti diémbarkeun, mangga ngahubungan kami kalawan e-mail pikeun pitulung.

FCC hoyong terang

Interkom anjeun tiasa nyababkeun gangguan TV atanapi radio. Pikeun mastikeun mareuman interkom anjeun sareng pariksa TV atanapi radio anjeun dina pagelaranana. Upami anjeun masih nampi gangguan, pastikeun yén éta sanés interkom anjeun. Anjeun tiasa nyobian ngaleungitkeun gangguan ku:
* Pindahkeun stasiun anjeun langkung jauh tina panarima
* Pindahkeun stasiun anjeun langkung jauh tina TV atanapi radio anjeun. Upami pilihan ieu henteu ngarengsekeun masalah anjeun, FCC meryogikeun anjeun ngeureunkeun nganggo interkom anjeun. Robah atanapi modifikasi anu henteu disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun otoritas pangguna pikeun ngoperasikeun alat.

HAYANG PUTIH TEU DIPERKEUN TI DEUKEUN KU ALAT:(CTCSS)

Kode A / B / C: Upami nampi sora anu teu dipikabutuh dina netepkeun kode A atanapi C. Anjeun tiasa ngalihkeun sistem interkom anjeun (sadayana ngahiji) setélan kana kode B atanapi C.

(e) biaya transportasi, pengiriman barang atanapi asuransi,
(f) atawa biaya panyabutan produk, instalasi, set-up, adjustment jasa atawa reinstallation.
Tujuan kami nyaéta pikeun anjeun gaduh pangalaman pangsaéna sareng Hosmart. Kami ngahargaan nampi koméntar ngeunaan sagala aspek pangalaman anjeun sareng Hosmart atanapi produk kami. Punten wartosan kami ngeunaan masalah naon waé, sateuacan ngantunkeun eupan balik online, supados kami tiasa ngatasi masalah anjeun. Kami ngajamin kapuasan lengkep anjeun pikeun transaksi ieu. Punten dicatet yén jam kantor kami nyaéta 9:00 am dugi ka 5:00 pm (GMT+8) Senén dugi ka Jumaah. Kantor ditutup Saptu, Minggu sareng liburan umum. Hapunten pikeun balesan anu telat salami liburan.

FCC SATEMENT

ID FCC: 2AX0E-HY810A
Daya: DC 5V 1000 mA Input: 100-240V Kaluaran: 5V Alat ieu parantos diuji sareng dipanggihan matuh kana wates alat digital Kelas B, dumasar kana Bagian 15 Aturan FCC. Watesan ieu dirarancang pikeun nyayogikeun panyalindungan anu wajar tina gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa mancarkeun énergi frekuensi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng petunjuk, tiasa nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal lumangsung dina pamasangan khusus. Upami alat ieu nyababkeun gangguan ngabahayakeun kana radio atanapi

Pamérésan masalah

Spésifikasi pikeun Unit individu bisa rupa-rupa. Spésifikasi tiasa robih sareng perbaikan tanpa aya bewara.

panarimaan televisi, nu bisa ditangtukeun ku mareuman jeung ngahurungkeun alat, pamaké didorong pikeun nyobaan pikeun ngabenerkeun gangguan ku salah sahiji atawa leuwih tina ukuran di handap ieu: - Reorient atawa mindahkeun anteneu panarima. - Ningkatkeun separation antara alat jeung panarima. - Sambungkeun alat-alat kana stop kontak dina sirkuit béda ti nu panarima disambungkeun. - Taroskeun ka dealer atanapi teknisi radio/TV anu berpengalaman pikeun pitulung.
Alat ieu sasuai sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.
Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

— Radio ieu dirarancang pikeun jeung digolongkeun kana *Populasi umum/Pamakean anu teu dikontrol
— ULAH ngoperasikeun radio tanpa napel anteneu anu pas, sabab ieu tiasa ngaruksak radio sareng tiasa nyababkeun anjeun ngaleuwihan wates paparan RF. Anteneu anu pas nyaéta anteneu anu disayogikeun sareng radio ieu ku produsén atanapi anteneu anu diidinan khusus ku produsén pikeun dianggo sareng radio ieu, sareng kauntungan anteneu henteu kedah ngaleuwihan 2dBi ku produsén anu dinyatakeun.
— ULAH ngirimkeun langkung ti 50% tina total waktos panggunaan radio, langkung ti 50% waktos tiasa nyababkeun syarat patuh paparan RF ngaleuwihan.
- Salami operasi, jarak pamisahan antara pangguna sareng anteneu sahenteuna sahenteuna 20cm, jarak pamisahan ieu bakal mastikeun jarak anu cekap tina anteneu anu dipasang sacara éksternal anu leres pikeun nyugemakeun sarat paparan RF.
- Salami pangiriman, radio anjeun ngahasilkeun énergi RF anu tiasa nyababkeun gangguan sareng alat atanapi sistem sanés. Pikeun ngahindarkeun gangguan sapertos kitu, mareuman radio di daérah dimana rambu dipasang pikeun ngalakukeunana. DO
NOT ngoperasikeun pamancar di daérah anu sénsitip kana radiasi éléktromagnétik sapertos hasp:als, pesawat, sareng situs peledakan.

Produk ieu dihasilkeun ku:

Macross Microelectronics (HK) LIMIT FLAT/RM KY001 UNIT 3 27/F HO KING COMM CENTER NO.2-16FA YEEN STREET MONGKOK KL

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

HOSMART HY-810A 6-Channel Wireless panganteur [pdf] Buku Panduan
HY810A, 2AXOF-HY810A, 2AXOFHY810A, HY-810A 6-Channel Wireless Intercom, 6-Channel Wireless Intercom

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Wilujeng siang.
    Kuring ngagaleuh Hosmart sareng tilu stasiun sareng éta damel saé. Ayeuna kuring ngagaleuh Hosmart sanés sareng dua stasion sareng hoyong nyambungkeun atanapi masangkeunana. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
    Hatur nuhun pisan.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.