logo

homelabs Mesin És Komérsial

barang

Sateuacan ngagunakeun heula:
Pikeun nyegah karusakan internal, penting pisan pikeun
jaga unit pendinginan (sapertos kieu) nangtung sapanjang perjalanan. Punten tinggalkeun sina nangtung sareng di luar kotak salami 24 JAM sateuacan nyolok.

Pitunjuk Kaamanan PENTING

Nalika ngagunakeun Mesin És Komérsial di bumi anjeun (alat), pancegahan kaamanan dasar kedah teras-teras diturutan pikeun ngirangan résiko kahuruan, shock listrik, sareng / atanapi cilaka pikeun jalma. Operasi anu salah kusabab teu malire pitunjuk tiasa nyababkeun cilaka atanapi karusakan.

  • Anggo alat ieu ngan ukur pikeun tujuan na sakumaha anu dijelaskeun dina manual ieu.
  • Mesin És ieu kedah dipasang leres saluyu sareng instruksi pamasangan sateuacan dianggo.
  • Parabotna kedah diposisikan supados colokan tiasa diaksés.
  • Sambungkeun colokan na ka toko anu leres-leres polarisasi waé. Teu aya alat anu sanés anu kedah dipasang dina stop kontak anu sami. Pastikeun yén colokanna lengkep dilebetkeun kana wadah.
  • Entong ngajalankeun kabel listrik dina karpét atanapi insulator panas sanés. Entong nutupan ari na. Jaga kabelna jauh ti daérah patalimarga, sareng entong tilelep dina cai atanapi cairan sanés.
  • Kami henteu nyarankeun panggunaan kabel panyambung sabab tiasa panas teuing sareng nyababkeun résiko kahuruan. Upami anjeun kedah nganggo kabel perpanjangan, anggo No.14AWG salaku ukuran minimum sareng dipeunteun henteu kirang ti 1875 watt.
  • Upami kabel suplai rusak, éta kedah diganti ku pabrikna, agén jasana, atanapi jalma anu sami mumpuni pikeun nyingkahan bahaya.
  • Pegatkeun sambungan colokan utama tina stop kontak nalika henteu dianggo salami waktos anu lami.
  • Cabut alat sateuacanna meresihan atanapi ngadamel perbaikan atanapi jasa.
  • Entong cabut alat anjeun ku narik kabel listrikna. Salawasna nangkep colokna pageuh teras tarik kaluar tina outlet.
  • Entong nganggo alat anjeun di luar ruangan. Jauhkeun alatna tina sinar panonpoé langsung sareng pastikeun aya sahenteuna 15cm (6 inci) di antara bagian tukang alat anjeun sareng témbok.
  • Entong tip tina alat. Upami teu kitu, éta bakal ngahasilkeun sora sareng ngajantenkeun ukuran unggal kubus henteu teratur. Éta ogé tiasa nyababkeun kabocoran cai tina alat.
  • Upami alatna di bawa ti luar nalika usum salju, pasihkeun sababaraha jam kanggo haneutkeun suhu kamar sateuacan dicolokkeun.
  • Entong nganggo cairan sanés kanggo ngadamel és batu di sagigireun cai.
  • Entong ngabersihkeun Mesin És anjeun ku cairan anu gampang kaduruk. Haseup tiasa nyiptakeun bahaya seuneu atanapi ledakan.
  • Pikeun ngahindarkeun bahaya kusabab teu stabilitas alat, éta kedah ditempatkeun dina permukaan anu datar sareng kokoh.
  • Parabot ieu KUDU dibumian. Anggo sumber kakuatan anu leres numutkeun labél peunteun. Anggo catu daya earthed 110-120V / 60Hz.

BAHAYAAN GUNUNG Éléktrik

  • Colokkeun kana stop kontak témbok grounding.
  • Tong pernah miceun taneuh.
  • Anggo catu daya atanapi wadah listrik anu misah.
  • Entong nganggo adaptor.
  • Entong nganggo kabel panyambung.
  • Gagal nuturkeun paréntah ieu tiasa nyababkeun maot, seuneu, atanapi shock listrik.
  • Gagal nuturkeun paréntah ieu tiasa nyababkeun maot, seuneu, atanapi shock listrik.
  • Tetep bukaan ventilasi dina kandang alat atanapi dina struktur bawaan jelas tina halangan.
  • Entong ngarusak sirkuit kulkas.
  • Parabot ieu henteu dimaksad pikeun dianggo ku jalma (kalebet murangkalih) kalayan ngirangan kamampuan fisik, indrawi atanapi méntal, atanapi kurangna pangalaman sareng kanyaho. Ieu lumaku kacuali aranjeunna parantos dipasihan pangawasan atanapi pitunjuk ngeunaan panggunaan alat ku jalma anu jawab kaamanan aranjeunna.
  • Barudak kedah diawasi pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu maén sareng alatna.
  • Entong nyimpen bahan peledak, sapertos kaléng aerosol kalayan propelan mudah kaduruk, dina alat ieu.
  • Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo dina aplikasi jero rohangan sareng anu sami, sapertos daérah dapur di toko, kantor sareng lingkungan padamelan sanésna, rumah pertanian sareng hotél, motel sareng lingkungan jinis padumukan sanésna, lingkungan jenis ranjang sareng sarapan, atanapi katering sareng sanés anu sanés aplikasi ritel.
  • PENTING: Kabel dina kabel listrik diwarnaan saluyu sareng kode ieu:
  • Héjo atanapi Héjo kalayan strip Konéng: Grounding
  • Pikeun ngahindarkeun alat anu ragrag atanapi tipayun, teras-teras tempatkeun dina permukaan anu rata sareng kokoh. Karuksakan tiasa kajantenan upami paranti murag.

BAGIAN DESKRIPSI

bagian

barang-barang tambahan

barang-barang tambahan

PANEL CONTROL & FUNGSI
  • A. Tombol "TIMER / BERSIH"
    Pencét tombol ieu pikeun ngalebetkeun program setting TIMER. Pencet sareng tahan tombol ieu langkung ti 5 detik kanggo ngalebetkeun program BERSIH.
  • Tombol B. "HIRUP / OFF"
    Pencét tombol ieu pikeun nuliskeun modeu STANDBY. Nalika ngabersihan Diri atanapi ngadamel program És, pencét tombol ieu kanggo ngahurungkeun
    pareuman alatna. Upami alat parantos disetél sareng Timer, pencét tombol ieu pikeun ngabatalkeun setélan Timer.
    Nalika alat ngadamel és batu, pencét sareng tahan tombol ieu langkung ti 5 detik kanggo ngalih ka
    prosés ngumpulkeun és.
  • C. tampilan LCD
    1. Suhu lingkungan sareng és ngajantenkeun waktos mundur. Satuan és ngitung waktos mundur nyaéta Menit (M). Satuan suhu lingkungan nyaéta Fahrenheit (F).
    2. És pembuatan sareng tampilan és-ngumpulkeun. Rotasikeun simbol nunjukkeun prosés ngadamel és, sedengkeun lampu kilat simbolna nunjukkeun prosés ngempelkeun és.
    3. Ngabersihan diri otomatis.
    4. Status Hurung / Pareum.
    5. Pintonan kode éror. E1 hartosna sénsor suhu lingkungan rusak. E2 hartosna aya és ngadamel kasalahan atanapi kabocoran kulkas.
    6. Aliran cai sareng shortage tampilan. Nalika simbulna hurung, éta nunjukkeun yén aya cekap cai dina bak cai. Nalika simbol hurung, éta nunjukkeun yén teu aya cekap cai dina bak cai.
    7. És alarm pinuh. Candak és sateuacan siklus ngadamel és salajengna.
    8. Setélan tampilan. Unit pikeun mesin saklar waktos nyaéta Jam (H). Unit pikeun waktos ngadamel és nyaéta Menit (M).
  • D & E. “+” “-” tombol
    Saluyukeun waktos waktos ngadamel és ku tombol "+" atanapi "-". Setelan standar nyaéta nol. Bakal aya 1 menit ditambihan atanapi dikirangan per tiap pencét tombol "+" atanapi "-".
    Ieu ogé dipaké pikeun nyaluyukeun waktos tunda waktos otomatis. Setelan standar nyaéta nol. Bakal aya 1 jam anu ditambihan atanapi dikirangan per tiap pencét tombol "+" atanapi "-".
    Pencet jeung tahan tombol "+" atanapi "-" salami 5 detik kanggo ngalihkeun unit suhu antara Fahrenheit (° F) sareng Celsius (° C).bagian 2

operasi

UNPACKING AND INSTALASI
  1. Cabut bungkusan luar sareng interior. Pariksa naha sadaya asesorisna, kalebet buku petunjuk, sendok és, selang suplai cai, konektor selang cai, sareng selang solokan cai aya di jero. Upami aya bagian anu teu aya, punten wartosan layanan palanggan hOme ™ di 1-800-898-3002.
  2. Cabut pita anu nyepeng panto, kabinet jero, sareng sendok és kana alat. Ngabersihan bagian jero Mesin És sareng asesoris ku cai. Hayu alat garing sadayana.
  3. Pasang alat dina permukaan anu rata tanpa sinar panonpoé langsung sareng / atanapi sumber panas sanésna (nyaéta kompor, tungku, radiator).
    Pastikeun sahenteuna aya gap 20cm (8 inci) antara outlet hawa sareng halangan naon, 25cm (10 inci) di payun
    pikeun muka panto, sareng sahenteuna 15cm (6 inci) antara tukang sareng témbok.
  4. Parabotna kedah diposisikan supados colokan tiasa diaksés.
  5. Entong nempatkeun naon-naon dina luhur Mesin És.
  6. Nalika masang Mesin És dina konter, turutan dimensi jarak anu disarankeun. Tempatkeun suplai listrik, suplai cai, sareng perlengkapan solokan di lokasi anu disarankeun sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu.
  7. Pilih daérah anu berventilasi kalayan suhu antara 10 ° C (50 ° F) sareng 32 ° C (90 ° F). Alat ieu WAJIB dipasang di daérah jero rohangan tanpa angin, hujan, cai, semprot, atanapi tetes.
  8. Mesin És ngabutuhkeun pasokan cai kontinyu kalayan tekanan 1-8 Bar. Suhu tina aliran cai kedah antara 5 ° C (41 ° F) sareng 25 ° C (77 ° F) kanggo operasi anu pas.
  9. Tetep dina posisi nangtung pikeun 24 jam sateuacan kakuatan awal nepi.

PERHATOSAN: Sambungkeun kana pasokan cai anu diminum hungkul. Ukur nganggo cai minum.parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Nyambungkeun Mesin ICE Anjeun

PERHATOSAN: Pamakéan colokan grounded anu teu leres tiasa ngahasilkeun résiko kejutan listrik. Upami kabel listrikna rusak, mangga kontak hOme ™ Palanggan di 1-800-898-3002.

  1. Disarankeun sirkuit anu misah, ngan ukur nyayogikeun Mesin És anjeun. Anggo wadah wadah anu teu tiasa dipareuman ku saklar atanapi ranté tarik. Upami kabel suplai atanapi colokan kedah diganti, éta kedah dilakukeun ku tukang listrik anu bijil.
  2. Pasang alat anjeun kana stop kontak témbok anu dipasang anu leres, dipasang leres. Dina kaayaan naon waé, tong motong atanapi cabut anu katilu (taneuh) prong tina kabel listrik. Naon waé patarosan ngeunaan kakuatan sareng / atanapi grounding kedah diarahkeun ka tukang listrik anu bijil.
  3. Alat ieu meryogikeun standar 110-120 volt, outlet listrik 60Hz.
MÉRÉSÉS MESIN ICE Sateuacan Sateuacan dianggo heula

Sateuacan nganggo alat anjeun, disarankeun pisan pikeun ngabersihkeun éta sacara tuntas.

  1. Buka panto kanggo nyandak és.
  2. Bersihkeun jero ku cairan pembersih és khusus (biasana dumasar kana asam sitrat), cai haneut, sareng kaén anu lembut.
  3. Teras gunakeun cai pot pikeun bilas bagian jerona. Anjeun tiasa narik selang solokan cai pikeun ngaluarkeun cai anu dibilas dina bak cai.
  4. Ngabersihan kabinet nyimpen és dina cara anu sami. Salurkeun sadaya cai anu dikumbah tina selang solokan cai, anu perenahna di tukangeun Mesin És.
  5. Anjeun kedah pasang deui selang solokan cai tina bak cai sareng tutup palabuhan solokan cai. Upami teu kitu, alat-alatna moal ngadamel és sacara normal. Saatos diberesihan, anjeun kedah miceun batu és anu didamel tina siklus pembuatan és anu munggaran.
  6. Bagian luar Mesin És kedah diberesihan rutin ku sakedik damp lawon.
  7. Garingkeun bagian jero sareng luar nganggo kaén anu bersih, lemes.
Hubungan cai pikeun mesin es anjeun

CATETAN:

  • Pastikeun nganggo sél selang énggal anu disayogikeun sareng alat pikeun nyambungkeun kana pasokan cai. Selang selang lami henteu kedah dianggo deui.
  • Tekanan cai sistem pasokan cai utama kedah 0.04-0.6 MPa (5.8-87 psi).
  1. Sambungkeun selang suplai cai kana alat. Cabut clipper dina port selang suplai cai pikeun suplai cai
    (dituduhkeun "B" dina ilustrasi ieu), anu perenahna di tukang. Teras dorong colokan anti debu ka jero. Anggo jari anjeun pikeun mencét bunderan pikeun ngalereskeun colokan anti debu. Teras angkat colokan anti debu. Lebetkeun hiji tungtung selang cai bodas kana port aliran cai. Dorong ka jero lengkep sareng pasang deui clipper na.
  2. Sambungkeun selang solokan cai. Tarik tutup solokan cai (dituduhkeun "A" dina ilustrasi ieu), teras sambungkeun selang solokan. Sambungkeun tungtung anu sanés tina selang solokan ieu kana pipa saluran cai anu utama. Tetep selang solokan handapeun port drainase cai "A."operasi
  3. Sambungkeun selang suplai cai kana sistem pasokan cai. Pasang konektor kana pasokan cai ku benang sekrup. Cabut clipper tina konektor suplai cai. Lebetkeun tungtung selang anu sanés kana port konektor pasokan cai sadayana, teras pasang deui clipper na.

operasi 2

Operasi mesin ICE Anjeun
  1. Colokkeun dina Mesin És. Lambang ON / OFF (4) bakal nyolok dina tampilan jandéla. Pencét tombol "ON / OFF" dina panel kontrol. Mesin És bakal ngamimitian ngadamel és batu nalika cai ngahontal tingkat standar dina bak cai ngalangkungan klep cai éléktromagnétik. Lambangna bakal robih janten lampu padet sareng simbol És kubus (2) bakal mimiti muter. Suhu ambient bakal ditingalikeun di kénca luhur (1) tampilan: "80F" hartosna suhu sakitar 80 ° F. Sababaraha menit saatosna, angka aya anu kedip-kedip di daérah anu sami: "10M," anu hartosna waktos damel és sésana pikeun siklus ayeuna nyaéta 10 menit.
  2. Nalika unggal siklus ngadamel és réngsé, éta bakal ngalebetkeun prosés ngumpulkeun és, sareng simbol És kubus (2) bakal hurung. Selangna bakal nambihan cai kana bak cai ngalangkungan klep éléktromagnétik, sareng panah dina simbol Aliran aliran cai (6) bakal hurung dugi cai ngahontal tingkat standar. Nalika simbul aliran Cai (6) lampu pareum, hartosna éta
    Mesin És siap pikeun siklus pembuatan és. Dina kasus cai shortage, Mesin És kedah dihirupkeun deui. Upami teu kitu, éta bakal ngamimitian sacara otomatis saatos 15 menit.
    CATETAN: Unggal siklus és ngadamel waktos sakitar 11-20 menit dumasar kana suhu lingkungan sareng cai. Siklus ngadamel és anu munggaran bakal langkung lami kusabab suhu cai dina bak cai anu luhur. Nanging, éta bakal tetep kirang ti 30 menit.
  3. Pikeun ngaluyukeun ketebalan és, pencét tombol "+" atanapi "-" dina panel kontrol. Angka di kénca handapeun layar nunjukkeun setting waktos tina pembuatan és kalayan standar "0". Pencét tombol "+" sakali pikeun nambihan hiji menit dina hiji waktos, sareng és batu bakal langkung kandel. Pencét tombol "-" sakali pikeun ngirangan hiji menit sakaligus, sareng és batu bakal langkung ipis. CATETAN: Pangaluyuan ngan ukur mangaruhan siklus pembuatan és salajengna sareng salajengna.
  4. Nalika És alarm pinuh (7) hurung, alat-alatna lirén henteu jalan. Éta bakal tiasa dianggo deui saatos anjeun nyandak és na.
  5. Pikeun mareuman alat nalika prosés és, pencét tombol "HIRUP / OFF" dina panel kontrol pikeun nuliskeun modeu sayaga. Upami anjeun pencét sareng tahan "HIRUP / MATI" langkung ti 5 detik nalika ngadamel és, alat-alatna asup kana prosés ngumpulkeun és.
  6. Kisaran setting waktos antara 1 dugi 24 jam. Nalika paranti jalan, anjeun tiasa nyetél waktos kanggo mareumanana. Sawaktos alat-alatna sayaga, anjeun tiasa nyetél waktos kanggo ngahurungkeunana. Pikeun nyetél waktos, pencét tombol "TIMER". Waktos standar nembongkeun "1H" (H hartosna jam). Pencét tombol “+” atanapi “-” pikeun ngaluyukeun kana waktos anu anjeun pikahoyong. Salami prosés pangaturan waktos, "H" di juru handap (8) bakal hurung. Saatos 5 detik tanpa aya gerakan, éta
    Lampu "H" bakal robih tina kedip-kedip kana padet, hartosna setelan waktos parantos réngsé. Dina modeu sayaga dimana "5H" ditampilkeun, éta hartosna alat bakal mimiti jalan sacara otomatis saatos 5 jam. Salami prosés ngadamel és dimana "5H" ditampilkeun, éta hartosna alat bakal pareum sacara otomatis saatos 5 jam. "H" nunjukkeun yén parabot ayeuna gaduh setélan otomatis. Angka sateuacan "H" nunjukkeun waktu mundur. Nalika nepi ka nol, alat asup kana modeu anu anjeun tos prétét. Pencét tombol "TIMER" pikeun ngabolaykeun setting otomatis salami mundur.
  7. Pikeun ngamimitian program Pembersihan diri, pasang colokan listrik utama saatos nyambungkeun selang cai, teras pencét sareng tahan tombol "TIMER / BERSIH" langkung ti 5 detik. Simbol beberesih otomatis (3) bakal diputer dina tampilan, sareng area undur waktu bakal nembongkeun 20M. Ieu hartosna waktos beberesih standar nyaéta 20 menit. Tombol "TIMER / BERSIH" bakal hurung salami periode ieu. Pompa cai ngalir 8 menit sareng lirén 3 menit, teras didaur deui. Total waktos durasi nyaéta 20 menit kanggo hiji siklus ngabersihkeun diri. Nalika pompa cai lirén damel, cai bakal ngalir kana bak cai sacara otomatis. Nalika program réngsé, Mesin És bakal pareum sacara otomatis.
    CATETAN: Anjeun tiasa mencét tombol "HIRUP / OFF" pikeun ngabatalkeun program Pembersihan Diri langsung.

PANGKAL

BERSIH & SADAYANA MESIN ICE Anjeun

PERHATOSAN: Sateuacan beberesih atanapi dipiara, cabut Mesin És tina catu daya utama (Istiméwa: Program ngabersihan diri). Entong nganggo alkohol atanapi haseup kanggo meresihan / ngabersihkeun Mesin És. Éta tiasa nyababkeun retakan dina bagian plastik. Taroskeun ka insinyur jasa anu berwenang pikeun mariksa sareng ngabersihkeun kondensor sahenteuna sakali dina sataun, supados alat-alat tetep tiasa leres.
PERHATIAN: Upami Mesin És parantos ditingalkeun dina waktos anu lami, éta kedah leres-leres dibersihkeun sateuacan dianggo salajengna. Turutan pitunjuk beberesih ieu di handap. Entong ngantunkeun larutan naon waé di jero Mesin És saatos diberesihan.
Bebersih périodik sareng pamaliharaan anu saé bakal mastikeun efisiensi, kinerja, kabersihan, sareng durasi mesin.
Pernah nyimpen nanaon dina tempat sampah és. Objék, sapertos botol anggur sareng bir, henteu bersih sareng tiasa nyababkeun pipa solokan.

Reresihan luar

Pikeun meresihan bagian luar Mesin És, anggo sakedik damp kaén sareng ngusap bagian luarna. ULAH ngagunakeun cai langsung atanapi beberesih berbasis pelarut atanapi kasar.
CATETAN:
Produk stainless steel kakeunaan gas klorin sareng uap, sapertos di spa atanapi kolam renang, tiasa nyababkeun perubahan warna
tina stainless steel. Warna tina gas klorin normal.

Beberesih tina És Panyimpenan
Kabinet panyimpenan és kedah disucikeun kalana. Ngabersihan kabinet sateuacan Mesin És dianggo kanggo anu munggaran sareng dianggo deui saatos waktos anu lami. Turutan léngkah ieu:

  1. Pareuman Mesin És sareng cabut kabel listrikna.
  2. Buka Pintu kanggo nyandak és sareng ngusap bagian jero nganggo cairan pembersih és khusus (biasana dumasar kana asam sitrat) sareng turutan pitunjuk anu disayogikeun ku pabrikan.
  3. Bilas tuntas ku cai anu tiasa diinum. Cai anu dikumbah kedah dikuras kaluar ku selang solokan.
  4. Digaringkeun ku lawon anu bersih, lemes.

Sendok és kedah dikumbah rutin. Ngumbah dina modeu anu sami sareng wadah tuangeun.

Beberesih Bagian És Ngadamel
  1. Balikan deui léngkah-léngkah di luhur pikeun ngabersihan bak cai sareng bagian sanés mesin És.
  2. Nalika cai anu ngalir tina pipa ngabagi cai dina éaporator alit pisan, bubarkeun pipa ngabagi cai pikeun diberesihan. Bersihkeun unggal liang alit dina pipa ngabagi cai, sapertos dina ilustrasi ieu di Halaman 14. Pastikeun sadaya liang teu kaacak, teras pasang deui pipa ngabagi cai kana lokasi aslina.
  3. Upami batu és dina permukaan épaporator henteu gampang murag, ulah nganggo kakuatan mékanis pikeun ngaluarkeunana. Pencet jeung tahan tombol "HIRUP / OFF" pikeun langkung ti 5 detik kanggo ngalih kana prosés ngumpulkeun és. És batu bakal mimiti murag. Pareuman Mesin És sareng cabut kabel listrikna pikeun ngabersihan permukaan évaporator.

CATETAN: Saatos bersihkeun bagian jero Mesin És anjeun, pasang bagian kana posisi aslina, teras colokkeun sareng hurungkeun mesinna. Disarankeun miceun angkatan és anu munggaran.

Saran Pembersih
  1. Sendok És, panto kanggo nyandak és, sareng pipa outlet cai kedah diberesihan saatos dianggo. Bilas sendok és sareng usap panto ku kaén anu bersih.
  2. Tangki Cai, És papan pendeteksi pinuh, sareng permukaan Evaporator kedah diberesihan dua kali unggal bulan.
  3. Sadaya komponén sareng permukaan anu kakeunaan cai atanapi batu és, sapertos wadah És, bak cai, évaporator, pompa cai, tabung silikon, pipa outlet cai, sareng sajabana kedah dibersihkeun ku nganggo mesin és ésikel nikel 6 bulan saatos anggo heula. Ieu kedah dilakukeun ku propaider ladén propésional.

PERHATOSAN: Anggo sarung tangan karét sareng kacamata kaamanan nalika nanganan És Mesin És atanapi Sanitizer.
CATETAN: Mineral anu dikaluarkeun tina cai nalika siklus ngadamel és antukna bakal ngawangun setoran anu sesat dina sisina. Bersihkeun sistem sacara rutin pikeun ngaleungitkeun skala skala mineral. Frékuénsi beberesih gumantung kana kumaha hésé cai anjeun. Kalayan 4 dugi ka 5 séréal / liter, disarankeun pikeun ngabersihan sistem unggal 6 bulan.operasi 3

PAMÉRÉSAN MASALAH

masalah

 

 

The "Aliran cai na

pondoktage ”(6) indikator hurung.

 

 

 

 

 

 

Parabot mimiti asup kana prosés nyieun és, tapi cai ngalir na

Indikator "ADD WATER" kedip-kedip.

 

 

Pompa cai tiasa dianggo,

tapi aya sakedik aliran cai

kaluar tina pipa ngabagi cai.

 

 

Transparansi kubus és henteu saé pisan.

 

 

Bentuk batu és henteu teratur.

 

 

 

És batu teuing ipis.

 

 

 

 

És batu teuing kandel.

 

 

 

 

 

Teu aya batu és anu dihasilkeun tina siklus és anu normal.

Nyababkeun mungkin

 

 

Teu aya suplai cai.

Bal anu ngambang tingkat cai ngadeteksi

saklar diblokir sareng teu tiasa naék.

Cai ngalir kaluar tina bak cai.

Cai ngalir kaluar tina selang solokan cai

tina bak cai.

solusi

 

 

Pariksa tekanan suplai cai sareng naha selang pasokan diblokir. Tambahkeun tekanan cai atanapi bersihkeun selang upami diperyogikeun. Bersihkeun bak cai sareng saklar pendeteksi tingkat cai. Tempatkeun alat dina permukaan anu rata, henteu dina lamping.

Tarik pipa sareng pasang deui kana slot tank cai kalayan leres.

Selang suplai cai dihalangan atanapi

cai ngalir lalaunan pisan.

Pariksa tekanan suplai cai sareng naha selang pasokan diblokir. Tambahkeun tekanan cai atanapi bersihkeun selang upami diperyogikeun.
Liang leutik dina pipa ngabagi cai dihalangan. Ngabersihan pipa ngabagi cai. Pastikeun sadayana salapan liang teu aya log.
Kualitas cai henteu saé atanapi bak cai na kotor. Ngarobih suplai cai, atanapi anggo saringan cai pikeun ngalemeskeun atanapi nyaring cai na.
Liang leutik dina pipa ngabagi cai dihalangan. Bersihkeun bak cai sareng robih janten cai anu bersih. Ngabersihan pipa ngabagi cai. Pastikeun sadayana salapan liang teu aya log.
Suhu sakitar tinggi teuing. Sirkulasi hawa di sakuliling alat henteu saé. Mindahkeun alat kana rohangan suhu handap atanapi ningkatkeun waktos unggal siklus és.
Suhu sakitar handap teuing. Pastikeun sahenteuna aya jarak 20cm (8 inci) antara outlet hawa sareng halanganna, 25cm (10 inci) payunna pikeun muka panto, sareng sahenteuna 15cm (6 inci) antara bagian tukang alat sareng témbok. Ngurangan waktos unggal siklus pembuatan és.
 

Suhu ambient atanapi suhu cai dina bak cai teuing tinggi. Aya kabocoran kulkas.

Tabung sistem pendinginan disumbat.

 

Pindahkeun ka tempat anu suhu langkung handap 32 Celsius sareng nganggo cai suhu handap.

Nelepon insinyur jasa téknis anu otorisasi pikeun ngajaga prosésna.

garansi

hOme ™ nawiskeun garansi dua taun kawates ("masa jaminan") pikeun sadaya produk kami mésér anu énggal sareng henteu dianggo ti hOme Technologies, LLC atanapi reseller anu sah, kalayan buktos asli tina paméséran sareng dimana timbul karusakan, sacara lengkep atanapi sacara substansial , salaku hasil tina pembuatan rusak, bagian atanapi padamelan salami periode jaminan. Garansi henteu diterapkeun dimana karusakan disababkeun ku faktor anu sanés, kalebet tapi henteu aya watesan: (a) haus normal; (b) nyiksa, nyalahgunakeun, kacilakaan, atanapi gagal nuturkeun paréntah operasi; (c) kakeunaan cairan atanapi resapan partikel asing; (d) ngalayanan atanapi modifikasi produk sanés ku hOme ™; (e) kagunaan komérsial atanapi non-jero rohangan.

Garansi hOme ™ nutupan sadaya biaya anu aya hubunganana sareng mulangkeun produk rusak anu parantos kabuktosan ngalangkungan ngalereskeun atanapi ngagentos bagian anu rusak sareng padamelan anu diperyogikeun supados cocog sareng spésifikasi aslina. Produk ngagantian tiasa disayogikeun sanés ngalereskeun produk anu rusak. Kawajiban éksklusif HOme ™ dina jaminan ieu dugi ka sapertos kitu
ngalereskeun atanapi ngagantian.

Kuitansi anu nunjukkeun tanggal pamésan diperyogikeun pikeun klaim naon waé, janten punten simpen sadaya resi di tempat anu aman. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngadaptar produk anjeun dina kami websitus, homelabs.com/reg. Sanaos ngaapresiasi pisan, pendaptaran produk henteu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun garansi sareng pendaptaran produk henteu ngaleungitkeun kabutuhan buktina asli tina pameseran.
Garansi bakal batal upami usaha dina ngalereskeun dilakukeun ku pihak katilu anu sanés otorisasi sareng / atanapi upami alat ganti, sanés anu disayogikeun ku hOme ™, dianggo.
Anjeun tiasa ogé ngatur jasa saatos garansi kadaluarsa kalayan biaya tambahan.

Ieu mangrupikeun istilah umum pikeun jasa jaminan, tapi kami salawasna ngadesek konsumén pikeun ngahontal masalah kami, henteu paduli istilah jaminan. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk hOme ™, mangga ngahubungan kami di 1-800-898-3002, sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun pikeun anjeun.

Garansi ieu masihan anjeun hak hukum anu khusus sareng anjeun panginten ngagaduhan hak hukum anu sanés, anu bénten-bénten ti nagara ka nagara, nagara ka nagara, atanapi propinsi ka propinsi. Nasabah tiasa negeskeun naon waé hak sapertos dina kawijaksanaan nyalira.

logo

homelabs.com/chat
1- (800) -898-3002
[email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

homelabs Mesin És Komérsial [pdf] Buku Panduan
Mesin És Komérsial, HME030276N

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.