logo

homelabs Cai Dispenser

barang

Sateuacan ngagunakeun heula:
Pikeun nyegah aya karusakan internal, penting pisan pikeun ngajaga unit pendinginan (sapertos kieu) nangtung sapanjang perjalanan. Punten tinggalkeun sina nangtung sareng di luar kotak salami 24 JAM sateuacan nyolok.

Pitunjuk Kaamanan PENTING

Pikeun ngirangan résiko cilaka sareng karusakan properti, pangguna kedah maca sadaya pituduh ieu sateuacan dirakit, dipasang, ngoperasikeun, sareng ngajaga dispenser. Gagal ngajalankeun instruksi dina manual ieu tiasa nyababkeun cilaka pribadi atanapi karusakan properti. Produk ieu ngaluarkeun cai dina suhu anu luhur pisan. Gagalna ngagunakeun leres tiasa nyababkeun cilaka pribadi. Barudak kedah teras diawasi nalika aya sareng nganggo alat ieu. Nalika ngoperasikeun dispenser ieu, salawasna laksanakeun pancegahan kaamanan dasar, kaasup ieu:

  • Entong noél permukaan anu panas. Anggo gagang atanapi tombol panel kontrol waé. Awak alat anjeun bakal panas pisan nalika panggunaan lami, janten punten taliti ku ati-ati.
  • Sateuacan dianggo, dispenser ieu kedah leres dipasang sareng dipasang saluyu sareng panduan ieu.
  • Dispenser ieu dimaksudkeun pikeun dispensing cai hungkul. Entong nganggo cairan sanés.
  • ULAH dianggo pikeun tujuan séjén. Entong pernah nganggo cairan sanés dina dispenser sanésna cai Botol anu dikenal sareng aman mikrobiologis.
  • Pikeun ukur dianggo di jero ruangan. Simpen dispenser cai dina tempat anu garing jauh tina sinar panonpoé langsung. Entong nganggo ker.
  • Pasang sareng anggo ukur dina permukaan anu atos, datar sareng rata.
  • Entong nempatkeun dispenser kana rohangan atanapi kabinet tertutup.
  • Entong beroperasi dispenser ku ayana haseup ngabeledug.
  • Posisi bagian tukang dispenser henteu langkung caket tina 8 inci tina témbok sareng kéngingkeun aliran udara gratis di antara témbok sareng dispenser. Kudu aya sahenteuna 8 inci dibersihkeun dina sisi dispenser pikeun kéngingkeun aliran udara.
  • Anggo waé outlet anu leres.
  • Entong nganggo kabel penyambung sareng dispenser cai anjeun.
  • Salawasna nangkep colokan teras tarik langsung kaluar tina outlet. Entong cabut kabel ku narik kabel listrik.
  • Entong nganggo dispenser upami ari janten réncang atanapi ruksak.
  • Pikeun ngajagaan tina kejutan listrik, JANGAN neuleumkeun kabel, colokan, atanapi bagian sanés dispenser dina cai atanapi cairan sanés.
  • Pastikeun dispenser anu unplugs sateuacan beberesih.
  • Entong ngantep barudak ngaluarkeun cai panas tanpa pangawasan anu pas sareng langsung. Cabut unit nalika henteu dianggo pikeun nyegah panggunaan anu teu diawasi ku barudak.
  • Jasa kedah dilakukeun ngan ukur ku teknisi anu disertifikasi.
  • PERHATOSAN: Entong ngarusak sirkuit kulkas.
  • Parabot ieu henteu dimaksad pikeun dianggo ku jalma (kalebet murangkalih) kalayan kamampuan fisik, indrawi atanapi mental anu ngirangan, atanapi kurangna pangalaman sareng kanyaho, kacuali aranjeunna dipasihan pengawasan atanapi pitunjuk perkawis panggunaan alat ku hiji jalma anu tanggung jawab pikeun kaamanan aranjeunna.
  • Barudak kedah diawasi pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu maén sareng alatna.
  • Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo dina rumah tangga sareng aplikasi anu sami sapertos daérah dapur di toko, kantor sareng lingkungan padamelan anu sanés; imah pertanian; sareng dianggo ku klien di hotél, motel, kamar tidur sareng kamar panginepan, sareng lingkungan jinis padumukan anu sanés; katering sareng aplikasi non-ritel anu sami.
  • Upami kabel suplai rusak, éta kedah diganti ku pabrikna, agén jasana atanapi jalma anu mumpuni ogé pikeun nyingkahan bahaya. Entong nganggo dispenser upami aya karusakan atanapi kabocoran tina tabung kondensor tina sisi tukang.
  • Parabotna henteu kedah diberesihan ku jet cai.
  • Perkakas cocog pikeun dianggo di jero ruangan hungkul.
  • PERHATOSAN: Tetep bukaan ventilasi, dina kandang alat atanapi dina struktur bawaan, jelas tina halangan.
  • PERHATOSAN: Entong nganggo alat mékanis atanapi cara sanésna pikeun ngagancangkeun prosés defrosting, sanés anu disarankeun ku pabrikna.
  • Entong nyimpen bahan peledak sapertos kaléng aerosol kalayan propelan mudah kaduruk dina alat ieu.

Pitunjuk Kaamanan PENTING

  • Alat ieu kedah dioperasikeun di lingkungan anu suhunya 38 ° F ~ 100 ° F sareng kalembaban ≤ 90%.
  • Alat ieu henteu cocog pikeun dipasang di daérah anu tiasa dianggo jet cai.
  • Pernah ngarobah mesin tibalik atanapi condong kana langkung ti 45 °.
  • Nalika mesin aya handapeun titik és sareng diblokir ku és, saklar pendingin kedah ditutup salami 4 jam sateuacan dihurungkeun deui pikeun neraskeun operasina.
  • Mesin ieu kedahna henteu dihurungkeun deui dugi ka 3 menit saatos mareuman saklar listrik.
  • Disarankeun nganggo cai murni. Upami anjeun peryogi tabung dibersihkeun atanapi skala dipiceun anjeun kedah milari bantosan teknisi profesional anu disertifikasi.
  • Produk ieu henteu disarankeun pikeun digunakeun dina jangkungna saluhureun 3000 méter (9842 kaki).

Ngalamar INSTRUKSIK INI

Pikeun Paké Indoor Ngan

BAGIAN DESKRIPSI

CATETAN: Mesin ieu cocog pikeun botol 3 atanapi 5 galon. Entong ngagunakeun cai anu sesah kusabab éta tiasa nyababkeun skala dina jero ketel, sareng pangaruh kana kagancangan pemanasan sareng kinerja.
Unit ieu parantos diuji sareng diresihan sateuacan dipak sareng pengiriman. Salami transit, lebu sareng bau tiasa akumulasi dina bak sareng garis. Ngaleupaskeun sareng miceun sahenteuna hiji liter cai sateuacan nginum cai naon waé.

di luhurview

No. NAMA BAGIAN No. NAMA BAGIAN
1 Tombol dorong cai panas (nganggo

konci anak)

8 Panto dispenser
2 Tombol dorong cai haneut 9 Lampu Peuting
3 Tombol dorong cai tiis 10 Élmu pemanasan
4 Muncang cai 11 Saklar tiis
5 Panutup payun 12 ari kakuatan
6 grid 13 Outlet cai panas
7 Kolektor cai 14 Condenser

operasi

Panyekel tempat
  1. Tempat anu dispenser nangtung.
  2. Tempat anu dispenser dina permukaan anu atos, rata; dina lokasi anu tiis sareng rindang caket outlet tembok anu didasar.
    Catetan: ULAH nyolok kabel listrikna.
  3. Posisi dispenser sahingga bagian tukangna sahenteuna 8 inci tina témbok sareng sahenteuna aya 8 inci clearance dina dua sisi.
ASSEMBLING

gambaran

  1. Cabut baki Drip tina kolektor Cai sareng pasang grid dina luhur pikeun ngumpulkeun cai.
  2. Nyekel Grid sareng Water collector kana panto Dispenser.
  3. Buka panto Dispenser pikeun masang botol cai.
  4. Tempatkeun rakitan usik dina panyabutan usik. Tingali Gambar di belah katuhu.
  5. Tempat botol seger di luar kabinet.
  6. Angkat sadayana tutup plastik tina luhur botol.
  7. Bersih bagian luar botol énggal nganggo lawon.
  8. Simpen usik kana botol.
  9. Geserkeun kerah dugi ka diklik dina tempatna.
  10. Dorong sirah ka handap dugi tabung pencét handapeun botol.
  11. Geser botol kana kabinet sareng tutup panto Dispenser.
  12. Colokkeun kabel Daya kana stop kontak témbok anu leres. Pompa bakal mimiti mindahkeun cai kana bak panas sareng tiis. Dibutuhkeun dugi ka 12 menit kanggo ngeusian bak pikeun pertama kalina. Salami periode ieu, pompa bakal ngajalankeun teras-terasan.

NGAGASANG PANASAN & NGÉRÉK
Catetan: Unit ieu moal ngaluarkeun cai panas atanapi tiis dugi saklar dihurungkeun. Pikeun ngaktipkeun, dorong sisi luhur listrik saklar kanggo ngamimitian manaskeun sareng cai tiis.

  • Upami anjeun henteu hoyong manaskeun cai, dorong sisi handap saklar beureum dina.
  • Upami anjeun henteu kersa niiskeun cai, dorong sisi handap saklar héjo lebet.

NGALANGKEUN MALAM
Dorong sisi luhur saklar Lampu Malam pikeun ngahurungkeun lampu wengi. Nyorong sisi handapeunna pikeun mareuman lampu wengi.

MÉBÉRÉSI cai tiis

  1. Dibutuhkeun sakitar 1 jam ti panyiapan awal dugi ka cai parantos tiis sadayana. Lampu tiis bakal pareum upami parantos leres-leres tiis.
  2. Pencét tombol Push cai tiis pikeun ngaluarkeun cai tiis.
  3. Leupaskeun tombol Push saatos tingkat anu dipikahoyong ngahontal.

Ngaleupaskeun cai panas

  1. Dibutuhkeun sakitar 12 menit ti mimiti nyetél dugi cai ngahontal suhu maksimum na. Lampu manaskeun bakal pareum upami parantos dipanaskeun sacara lengkep.
  2. Dispenser cai ieu dilengkepan ku fitur kaamanan anak dina raraga nyegah panyebaran cai panas anu teu kahaja. Pikeun ngaktipkeun dispensasi cai panas, geser sareng tahan tombol konci anak beureum dina tombol Push cai panas nalika mencét tombol na.
  3. Leupaskeun tombol Push upami tingkat anu dipikahoyong kahontal.

PERHATIAN: Unit ieu ngaluarkeun cai dina suhu anu tiasa nyababkeun kabakar parna. Cegah kontak langsung sareng cai panas. Jauhkeun barudak sareng piaraan jauh tina unit nalika masihan. Entong ngantep barudak ngaluarkeun cai panas tanpa pengawasan langsung anu pas. Upami aya résiko barudak ngagaduhan aksés kana dispenser cai, pastikeun fitur pemanasan dinonaktipkeun ku cara ngaganti tombol pemanasan kana posisi pareum.

NGAROBAH BOTOL
Lampu beureum ngageter ngageterkeun anjeun nalika botol anjeun kosong. Ganti botolna gancang-gancang.
PERHATIAN: Entong ngaluarkeun cai panas atanapi tiis upami lampu beureum hérang sabab anjeun tiasa ngosongkeun bak-bak sareng nyababkeun dispenser janten panas teuing.

  1. Buka panto Dispenser.
  2. Geser botol kosong tina kabinet.
  3. Cabut rakitan usik tina botol kosong. Tempatkeun rakitan usik dina gantungan usik. Tingali Gambar dina Halaman 9.
  4. Nyetel botol kosong.
  5. Tempat anu botol énggal di luar kabinet. Cabut kabéh tutup plastik tina luhur botol. Bersih bagian luar botol énggal nganggo lawon.
  6. Simpen usik kana botol. Geserkeun kerah ka handap dugi ka pencét dina tempatna. Dorong sirahna dugi ka tabung na pencét handapeun botol.
  7. Geser botol kana kabinet sareng tutup panto.

Pikeun ngahindaran kacilakaan, putuskeun catu daya sateuacan diberesihan numutkeun pitunjuk ieu. Beberesihna kedah aya dina panungtun staff profesional.

Bersih:
Kami nyarankeun anjeun ngahubungi jasa pembersih profesional pikeun beberesih.
PERHATIAN: Unit ieu ngaluarkeun cai dina suhu anu tiasa nyababkeun kabakar parna. Cegah kontak langsung sareng cai panas. Jauhkeun barudak sareng piaraan jauh tina unit nalika masihan.

Kalayan: Unit ieu disucikeun sateuacan angkat ka pabrik. Éta kedah diberesihan unggal tilu bulan ku disinféktan dipésér nyalira. Turutan pitunjuk ngeunaan disinféktan teras bersihkeun ku cai.

Nyoplokkeun deposit mineral: Campur 4 liter cai nganggo kristal asam sitrat 200g, suntikkeun campuran kana mesin sareng pastikeun cai na tiasa ngalir kaluar tina keran cai panas. Hurungkeun listrikna sareng panaskeun sakitar 10 menit. 30 menit saatosna, soluskeun cairanana sareng bersihkeunna ku cai dua atanapi tilu kali. Sacara umum, ieu kedah dilakukeun unggal genep bulan. Pikeun ngahindarkeun karuksakan sareng poténsial bahaya, henteu pernah ngaleupaskeun dispenser ieu ku nyalira.

PERHATOSAN! Gagal masang paranti numutkeun pitunjuk tiasa ngabahayakeun sareng tiasa nyababkeun cilaka.

Bahan bungkusan anu dianggo didaur deui. Kami ngarékoméndasikeun anjeun misahkeun palastik, kertas, sareng karton sareng pasihkeun ka perusahaan daur ulang. Pikeun ngabantosan lingkungan, kulkas anu dianggo dina produk ieu nyaéta R134a
(Hydrofluorocarbon - HFC), anu henteu mangaruhan lapisan ozon sareng gaduh sakedik pangaruh kana pangaruh rumah kaca.

PAMÉRÉSAN MASALAH

 

masalah

 

Cai bocor.

 

solusi

 

• Cabut colokan dispenser, cabut botolna sareng gentos ku botol anu sanés.

Teu aya Cai anu sumping tina cucuk. • Pastikeun botolna henteu kosong. Upami kosong, gentos waé.

• Pastikeun geser sareng tahan tombol konci anak beureum dina tombol Push cai panas pikeun cai panas.

 

Cai tiis henteu tiis.

• Butuh dugi ka hiji jam saatos nyetél kanggo ngaluarkeun cai tiis.

• Pastikeun kabel listrikna nyambung leres kana stop kontak.

• Pastikeun bagian tukang dispenser sahenteuna 8 inci tina témbok sareng aya

aliran udara gratis dina sadaya sisi dispenser.

• Pastikeun saklar kakuatan héjo dina tonggong dispenser Hurungkeun.

• Upami cai henteu acan tiis, mangga ngahubungi teknisi jasa atanapi tim dukungan hOme ™ pikeun pitulung.

 

Cai panas henteu panas.

• Butuh 15-20 menit saatos nyetél kanggo ngaluarkeun cai panas.

• Pastikeun kabel listrikna nyambung leres kana stop kontak.

• Pastikeun saklar listrik beureum dina bagian tukang dispenser Hurungkeun.

Lampu wengi henteu jalan. • Pastikeun kabel listrikna nyambung leres kana stop kontak.

• Pastikeun lampu listrik lampu tukang dina bagian tukang dispenser Hurungkeun.

Dispenser ribut. • Pastikeun dispenser diposisikan dina permukaan anu rata.

garansi

hOme ™ nawiskeun garansi dua taun kawates ("masa jaminan") pikeun sadaya produk kami mésér anu énggal sareng henteu dianggo ti hOme Technologies, LLC atanapi reseller anu sah, kalayan buktos asli tina paméséran sareng dimana timbul karusakan, sacara lengkep atanapi sacara substansial , salaku hasil tina pembuatan rusak, bagian atanapi padamelan salami periode jaminan. Garansi henteu diterapkeun dimana karusakan disababkeun ku faktor sanés, kalebet tapi tanpa watesan:
(a) pakean normal sareng cimata;
(b) nyiksa, nyalahgunakeun, kacilakaan, atanapi gagal nuturkeun paréntah operasi;
(c) kakeunaan cairan atanapi resapan partikel asing;
(d) ngalayanan atanapi modifikasi produk sanés ku hOme ™; (e) kagunaan komérsial atanapi non-jero rohangan.

Garansi hOme ™ nutupan sadaya biaya anu aya hubunganana sareng mulangkeun produk rusak anu parantos kabuktosan ngalangkungan ngalereskeun atanapi ngagentos bagian anu rusak sareng padamelan anu diperyogikeun supados cocog sareng spésifikasi aslina. Produk ngagantian tiasa disayogikeun sanés ngalereskeun produk anu rusak. kawajiban ekslusif hOme ™ dina jaminan ieu dugi ka ngalereskeun atanapi ngagentos sapertos kitu.

Kuitansi anu nunjukkeun tanggal pamésan diperyogikeun pikeun klaim naon waé, janten punten simpen sadaya resi di tempat anu aman. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngadaptar produk anjeun dina kami websitus, homelabs.com/reg. Sanaos ngaapresiasi pisan, pendaptaran produk henteu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun garansi sareng pendaptaran produk henteu ngaleungitkeun kabutuhan buktina asli tina pameseran.

Garansi bakal batal upami usaha dina ngalereskeun dilakukeun ku pihak katilu anu sanés otorisasi sareng / atanapi upami alat ganti, sanés anu disayogikeun ku hOme ™, dianggo. Anjeun tiasa ogé ngatur jasa saatos garansi kadaluarsa kalayan biaya tambahan.

Ieu mangrupikeun istilah umum pikeun jasa jaminan, tapi kami salawasna ngadesek konsumén pikeun ngahontal masalah kami, henteu paduli istilah jaminan. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk hOme ™, mangga ngahubungan kami di 1-800-898-3002, sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun pikeun anjeun.

Garansi ieu masihan anjeun hak hukum anu khusus sareng anjeun panginten ngagaduhan hak hukum anu sanés, anu bénten-bénten ti nagara ka nagara, nagara ka nagara, atanapi propinsi ka propinsi. Nasabah tiasa negeskeun naon waé hak sapertos dina kawijaksanaan nyalira.

PERHATOSAN

Jauhkeun sadaya kantong plastik tina barudak.

Pikeun Paké Indoor Ngan

© 2018 hOme Technologies, LLC 37 Wétan 18 Street, 7th Floor New York, NY 10003

homelabs.com/chat
1- (800) -898-3002
[email dijaga]

Dokumén Tambahan [pdf]: c11e93cb-f4c4-46cd-a5d8-a094eb935dd2, 601090-Bottom-Loading-Dispenser-kalayan-Timer Sanitasi-Inggris

Dokumén / Sumberdaya

homelabs Cai Dispenser [pdf] Pituduh Pamaké
Dispenser Cai, HME030236N

Rujukan

Gabung paguneman

2 Komentar

  1. (1) Abdi peryogi manual pikeun HME030337N.
    (2) Naon hartosna lampu héjo kedip-kedip. ?… bahkan kalayan balok cai pinuh napel. Sadaya fungsi anu sanés..eg panas, tiis… tiasa dianggo saé.
    hatur nuhun
    Kevin Zilvar

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.