logo imahÉnergi béntang dipeunteun DEHUMIDIFIER

hOmeLabs Dehumidifier22, 35 jeung 50 Pint * Modél kapasitas
HME020030N
HME020006N
HME020031N
HME020391N

Hatur nuhun pikeun mésér alat kualitas kami. Mangga pastikeun maca sakabéh manual pamaké ieu taliti saméméh pamakéan produk. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan pamakean produk ieu,
punten nelepon 1-800-898-3002.
Sateuacan ngagunakeun heula:
Pikeun nyegah aya karusakan internal, penting pisan pikeun ngajaga unit pendinginan (sapertos kieu) nangtung sapanjang perjalanan. Punten tinggalkeun sina nangtung sareng diluar kotak kanggo BUKU 24 sateuacan nyolok éta.
Upami produk ieu gagal atanapi palanggan yakin yén éta cacad, palanggan kedah ngahubungi Palayanan Palanggan sareng nahan produk anu cacad ngantosan petunjuk salajengna. Produk cacad kudu ditandaan jelas atawa disimpen dimana maranéhna teu bisa dipaké deui ku kasalahan. Gagalna pikeun nahan produk tiasa ngahalangan kamampuan hOme™ pikeun ngabenerkeun masalah anu sah sareng tiasa ngabatesan sajauh mana hOme™ tiasa nyayogikeun jalan.
ucapan salamet
dina nyandak alat anyar anjeun!
Tong hilap ngadaptar produk anjeun di homelabs.com/reg pikeun apdet, kupon, sareng inpormasi anu relevan.
Sanaos ngaapresiasi pisan, pendaptaran produk henteu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun jaminan.

Parentah kaamanan Penting

hOmeLabs Dehumidifier - ikonPERHATOSAN PENTING PANGGUNAAN PERTAMA

PUNTEN CATET:
Dehumidifier Ieu standar pikeun Modeu TERUS, nganonaktipkeun pamakéan éta Kénca / Katuhu kancing. Pikeun meunangkeun deui pamakéan tombol, pastikeun Modeu terus-terusan dipareuman.

hOmeLabs Dehumidifier - botton

SIMPAN PITUDUH IEU / PIKEUN RUMAHTANGGA wungkul
Pikeun ngahindarkeun cilaka pikeun pangguna atanapi jalma sanés sareng karusakan harta benda, pitunjuk ieu kedah diturutan nalika nganggo dehumidifier. Operasi anu salah kusabab teu malire paréntah tiasa nyababkeun cilaka atanapi karusakan.

  1. Entong ngalangkungan rating outlet listrik atanapi alat anu nyambung.
  2. Ulah beroperasi atawa mareuman dehumidifier ku plugging atawa cabut colokan alat. Paké panel kontrol gantina.
  3. Entong dianggo upami kabel listrikna rusak atanapi rusak.
  4. Ulah ngaropéa panjang ari kakuatan atawa babagi stop kontak nu séjén
  5. Ulah noél colokan ku baseuh
  6. Ulah masang dehumidifier di lokasi nu bisa kakeunaan gas combustible.
  7. Ulah nempatkeun dehumidifier deukeut sumber panas.
  8. Pegatkeun sambungan kakuatan lamun sora aneh, bau, atawa haseup asalna tina dehumidifier nu.
  9. Anjeun teu kedah nyobian ngabongkar atanapi ngalereskeun dehumidifier ku
  10. Pastikeun pareuman sareng cabut dehumidifier sateuacan diberesihan.
  11. Ulah make dehumidifier deukeut gas kaduruk atawa combustibles, kayaning béngsin, bénzéna, thinner, jsb.
  12. Entong nginum atanapi nganggo cai anu dikaluarkeun tina dehumidifier.
  13. Ulah nyandak ember cai kaluar bari dehumidifier nyaeta
  14. Ulah make dehumidifier dina spasi leutik.
  15. Ulah nempatkeun dehumidifier dina tempat dimana eta bisa splashed ku cai.
  16. Teundeun dehumidifier dina tingkat, bagian sturdy tina
  17. Ulah nutupan asupan atawa bukaan knalpot tina dehumidifier ku lawon atawa anduk.
  18. Entong ngabersihan alat ku bahan kimia atanapi pangleyur organik, sapertos Étil asetat,
  19. Alat ieu henteu dimaksudkeun pikeun lokasi anu caket kaduruk atanapi kaduruk
  20. Awas kedah dilaksanakeun nalika nganggo dehumidifier di kamar sareng jalma-jalma di handap ieu: orok, murangkalih, sareng manula.
  21. Pikeun jalma anu sénsitip kana asor, ulah nyetel tingkat asor teuing low on
  22. Ulah nyelapkeun ramo Anjeun atawa objék asing séjén kana grills atawa bukaan Jaga husus ngingetkeun barudak ngeunaan ieu
  23. Entong nempatkeun barang beurat dina kabel listrik sareng pastikeun yén kabelna henteu
  24. Ulah naek atawa diuk dina
  25. Salawasna selapkeun saringan aman. Pastikeun pikeun ngabersihan saringan sakali unggal
  26. Upami cai asup kana dehumidifier, mareuman dehumidifier sareng pegatkeun sambungan listrik, ngahubungi Palayanan Palanggan pikeun ngahindarkeun bahaya.
  27. Ulah nempatkeun vases kembang atawa wadah cai sejenna dina luhureun éta

INFORMASI Éléktrik

hOmeLabs Dehumidifier - ELEKTRIK

  • Papan ngaran hOme™ aya dina panel pungkur dehumidifier sareng ngandung data téknis listrik sareng téknis khusus pikeun dehumidifier ieu.
  • Pastikeun dehumidifier leres di grounded. Pikeun ngaleutikan bahaya shock sareng seuneu, grounding anu leres penting. Kabel listrik ieu dilengkepan colokan grounding tilu-prong pikeun panangtayungan tina bahaya kejutan.
  • Dehumidifier Anjeun kedah dianggo dina stop kontak témbok grounded leres. Lamun stop kontak témbok Anjeun teu cukup grounded atawa ditangtayungan ku sekering waktu-reureuh atawa circuit breaker, boga tukang listrik mumpuni masang stop kontak ditangtoskeun.
  • Hindarkeun bahaya seuneu atanapi guncangan listrik. Ulah make kabel extension atawa colokan adaptor. Ulah cabut prong wae tina / kabel kakuatan.

PERHATIAN

  • Dehumidifier ieu ngan ukur tiasa dianggo ku murangkalih 8 taun atanapi langkung ageung sareng jalma anu ngirangan kamampuan fisik, indrawi atanapi mental atanapi kurang pangalaman sareng pangaweruh kalayan pangawasan atanapi instruksi ngeunaan panggunaan dehumidifier. Ngabersihan sareng pangropéa pangguna henteu kedah dilakukeun ku murangkalih tanpa pangawasan.
  • Upami kabel suplai rusak, éta kedah diganti ku tanaga anu mumpuni. Mangga wartosan Palayanan Pelanggan supados ngahindarkeun bahaya.
  • Sateuacan beberesih atanapi pangropéa sanés, dehumidifier kedah dipegatkeun tina sumber suplai.
  • Ulah masang dehumidifier di lokasi nu bisa kakeunaan gas combustible.
  • Upami gas kaduruk akumulasi di sabudeureun dehumidifier, éta tiasa nyababkeun seuneu.
  • Lamun dehumidifier ieu knocked leuwih salila pamakéan, pareuman dehumidifier jeung cabut colokan ti catu daya utama langsung. Mariksa sacara visual dehumidifier pikeun mastikeun henteu aya karusakan. Lamun nyangka dehumidifier geus ruksak, kontak Service Palanggan pikeun perbaikan atawa ngagantian.
  • Dina mangsa badai guludug, kakuatan kudu dipareuman pikeun nyegah karuksakan dehumidifier alatan kilat.
  • Ulah ngajalankeun ari handapeun karpét. Ulah nutupan ari ku karpet lémparan, runners, atawa coverings sarupa. Ulah ruteu ari handapeun parabot atawa parabot. Atur ari jauh ti wewengkon lalulintas sarta dimana eta moal tripped leuwih.
  • Pikeun ngirangan résiko seuneu atanapi kejutan listrik, ulah nganggo dehumidifier ieu sareng alat kontrol laju solid-state.
  • Dehumidifier bakal dipasang saluyu sareng peraturan kabel nasional.
  • Kontak Service Palanggan pikeun perbaikan atawa pangropéa dehumidifier ieu.

Bagian Pedaran

hareup

BEUREUM

hOmeLabs Dehumidifier - Katerangan

barang-barang tambahan
(disimpen dina ember dehumidifier)

hOmeLabs Dehumidifier - AKSESORI

operasi

PANEMPATAN

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi1

  • Unit ieu tiasa dimiringkeun atanapi disimpen tibalik nalika pengiriman. Pikeun mastikeun alat ieu jalan bener, mangga pastikeun unit ieu nangtung salila sahenteuna 24 jam saméméh pamakéan awal.
  • Dehumidifier ieu dirancang pikeun beroperasi dina lingkungan gawé antara 41°F (5°C) jeung 90°F (32°C). langkung Casters (Dipasang dina opat titik dina handap dehumidifier nu)
  • Ulah maksakeun casters pikeun mindahkeun ngaliwatan karpét, atawa mindahkeun dehumidifier kalawan cai dina LIPI. (Dehumidifier tiasa jungkir sareng ngabahekeun cai.)

FUNGSI HALUS

  • Otomatis Pareuman
    Nalika ember pinuh sareng / atanapi setélan kalembaban ngahontal, dehumidifier bakal otomatis pareum.
  • Daya-on reureuh
    Pikeun ngahindarkeun karusakan kana dehumidifier, dehumidifier moal ngamimitian operasi saatos siklus lengkep dugi saatos tilu (3) menit. Operasi bakal otomatis dimimitian saatos tilu (3) menit.
  • Ember Lampu Indikator Pinuh
    Indikator Pinuh hurung nalika ember tos siap dikosongkeun.
  • Otomatis Defrost
    Nalika ibun numpuk dina coils evaporator, compressor bakal siklus kaluar jeung kipas bakal terus ngajalankeun nepi ka ibun disappears.
  • Otomatis Pareuman Hurungkeun
    Upami dehumidifier pareum teu disangka-sangka kusabab kakuatan diteureut, dehumidifier bakal balikan deui sareng setélan fungsi sateuacana sacara otomatis nalika listrik dihanca.

CATETAN:
Sadaya ilustrasi dina manual ngan ukur kanggo tujuan panjelasan. Dehumidifier Anjeun meureun rada béda. Bentuk sabenerna bakal lumaku. Desain sareng spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna pikeun perbaikan produk. Taroskeun Service Palanggan pikeun detil.
PANÉL KONTROL

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi2

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi4Tombol POMPA (Ngan lumaku pikeun HME020391N)
Pencét pikeun ngaktipkeun operasi pompa.
Catetan: Sateuacan ngamimitian pompa, pastikeun selang solokan pompa napel, selang solokan kontinyu dicabut jeung panutup palastik tina outlet selang solokan kontinyu diganti pageuh. Nalika ember pinuh, pompa mimiti jalan. Tingal kaca salajengna pikeun miceun cai nu dikumpulkeun.
Catetan: Peryogi waktos sateuacan cai ngompa di awal.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi8Tombol COMFORT
Pencét tombol ieu pikeun ngahurungkeun / mareuman pungsi kanyamanan. Dina model ieu, kalembaban teu tiasa disaluyukeun sacara manual tapi bakal disetél ka tingkat nyaman anu disarankeun dumasar kana suhu lingkungan. Tingkat bakal dikawasa sakumaha per tabel di handap ieu:

ambient suhu <65 ˚F 65 -77 ˚F > 77 ˚F
dulur kandungan cai 55% 50% 45%

Catetan: pers hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19or hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20kancing, mode COMFORT bakal dibatalkeun, sareng tingkat kalembaban tiasa disaluyukeun.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi10Tombol FILTER
Fitur saringan cek nyaéta panginget pikeun ngabersihan Saringan Udara pikeun operasi anu langkung éfisién. Lampu Filter (lampu filter bersih) bakal hurung saatos 250 jam operasi. Pikeun ngareset saatos ngabersihkeun saringan, pencét tombol saringan sareng lampu bakal pareum.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi12Tombol TERUS
Pencét pikeun ngaktipkeun operasi dehumidifying kontinyu. Perkakas bakal tiasa dianggo terus-terusan sareng moal eureun iwal ti ember pinuh. Dina mode kontinyu, éta jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19or hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol dikonci.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi5Tombol TURBO
Ngadalikeun laju kipas. Pencét pikeun milih laju kipas High atanapi Normal. Setel kontrol kipas ka High pikeun ngaleupaskeun Uap maksimum. Nalika kalembaban parantos ngirangan sareng operasi sepi langkung dipikaresep, setel kontrol kipas ka Normal.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi9Tombol Waktos
Pencét pikeun ngeset otomatis hurung atawa otomatis pareum (0 – 24 jam) babarengan jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20kancing. Timer ngajalankeun ngan hiji siklus, jadi inget keur nyetel timer saméméh pamakéan waktos salajengna.

  • Saatos nyolokkeun alat, pencét tombol TELANG tombol, indikator TIMER OFF bakal hurung, hartina setelan otomatis-off timer diaktipkeun.
    make hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol pikeun nyetel nilai waktos Anjeun hoyong mareuman alat. Setélan otomatis-pareum hiji-off geus réngsé.
  • Pencét TELANG tombol deui, indikator timer ON bakal hurung, hartina Otomatis on timer setelan diaktipkeun. Paké hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol pikeun ngeset nilai waktu nu Anjeun hoyong ngahurungkeun alat dina waktos salajengna. Setélan otomatis-pareum hiji-off geus réngsé.
  • Pikeun ngarobah setelan timer, malikan operasi di luhur.
  • Pencét atawa tahan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol pikeun ngarobah waktu Otomatis ku increments 0.5-jam, nepi ka 10 jam, lajeng dina increments 1-jam nepi ka 24 jam. Kontrol bakal ngitung waktos sésana dugi ka ngamimitian.
  • Waktos anu kapilih bakal ngadaptar dina 5 detik sareng sistem bakal otomatis balik deui kanggo ningalikeun setélan asor sateuacanna.
  • Pikeun ngabolaykeun timer, saluyukeun nilai timer ka 0.0.
    Indikator timer pakait bakal hurung pareum, hartina timer dibolaykeun. Cara anu sanés pikeun ngabatalkeun pangatur waktu nyaéta ngabalikan deui alat, pangatur waktu hiji-off ogé bakal janten
    henteu leres.
  • Nalika ember pinuh, layar mintonkeun kode kasalahan "P2", alat nu lajeng bakal pareum otomatis. Timer otomatis-on/otomatis-pareum bakal dibatalkeun.

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi22pintonan LED
Némbongkeun set % tingkat kalembaban ti 35% nepi ka 85% atawa otomatis mimiti / eureun waktos (0~24) bari netepkeun, lajeng nembongkeun sabenerna (± 5% akurasi) kamar % tingkat kalembaban dina rentang 30% RH (Relative Humidity). ) nepi ka 90% RH (Kalembaban Relatif).
Kodeu Kasalahan:
AS - Kasalahan sensor kalembaban
ES - Kasalahan sensor suhu
Kodeu Perlindungan:
P2 - Ember pinuh atanapi ember henteu dina posisi anu leres.
Ember kosong tur ngaganti eta dina posisi katuhu.
Eb - Ember dipiceun atanapi henteu dina posisi anu leres.
Ganti ember dina posisi katuhu. (Ngan lumaku pikeun unit kalayan fitur pompa.)
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi24Kancing Power
Pencét pikeun ngahurungkeun sareng mareuman dehumidifier.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi23Tombol Kénca / Katuhu
CATETAN: Nalika dehumidifier munggaran diaktipkeun, éta bakal asup kana mode Kontinyu sacara standar. Ieu bakal nganonaktipkeun pamakean tombol Kénca/Kanan. Pastikeun mareuman mode Continuous pikeun meunangkeun deui fungsi dina tombol ieu.
Kalembaban Set Control tombol

  • Tingkat kalembaban tiasa diatur dina kisaran 35% RH (Kalembaban Relatif) dugi ka 85% RH (Kalembaban Relatif) dina paningkatan 5%.
  • Pikeun hawa anu langkung garing, pencét éta hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19tombol tur nyetel ka nilai persen handap (%).
    Pikeun damper hawa, pencét éta hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol tur nyetel nilai persen luhur (%).

Timer Atur tombol Control

  • Pencét pikeun ngamimitian fitur ngamimitian otomatis sareng eureun otomatis, babarengan sareng hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19jeung hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20kancing

Lampu Indikator

  • ON ………………… Timer ON lampu
  • Preum………………. Timer lampu OFF
  • FULL …………….. Tangki cai pinuh sareng kedah dikosongkeun
  • DEFROST ……… Alat dina modeu Defrost

Catetan: Nalika salah sahiji kasalahan di luhur lumangsung, pareuman dehumidifier, sareng pariksa naha aya halangan. Balikan deui dehumidifier, upami gangguan masih aya, pareuman dehumidifier sareng cabut kabel listrik. Kontak Service Palanggan pikeun perbaikan sarta / atawa ngagantian.
miceun cai nu dikumpulkeun

  1. Anggo ember
    Nalika ember pinuh, cabut ember na kosongkeun.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi25
  2. Diteruskeun teras-terasan
    Cai tiasa sacara otomatis dikosongkeun kana solokan lantai ku cara ngagantelkeun dehumidifier kana selang cai kalayan tungtung benang awéwé. (CATETAN: Dina sababaraha model, tungtung threaded bikang teu kaasup)
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi26Catetan: Ulah make draining kontinyu lamun hawa outdoor sarua atawa kirang ti 32 ° F (0 ° C), disebutkeun cai bakal freeze, ngabalukarkeun selang cai pikeun meungpeuk nepi na dehumidifier nu bisa jadi ruksak.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi29Catetan:
    Pastikeun sambunganana sempit sareng teu aya anu bocor.
    • Anjogkeun selang cai kana solokan lantai atanapi fasilitas solokan anu cocog, fasilitas pembuanganana kedah langkung handap tina outlet solokan dehumidifier.
    • Pastikeun ngajalankeun selang cai anu condong ka handap pikeun ngantepkeun cai ngalir lancar.
    • Nalika fitur solokan kontinyu teu dipake, cabut selang solokan ti outlet tur ngaganti panutup plastik tina outlet selang solokan kontinyu pageuh.
  3. Pompa draining (Ngan lumaku pikeun HME020391N)
    • Cabut selang solokan kontinyu tina unit.
    Ganti tutup palastik tina outlet selang solokan kontinyu pageuh.
    • Gantelkeun selang solokan pompa (Diaméter luar: 1/4 "; panjangna: 16.4 ft) kana outlet selang solokan pompa. Jero sisipan teu kedah kirang ti 0.59 inci.
    Arah selang solokan ka solokan lantai atanapi fasilitas drainase anu cocog.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi30Catetan:

    Pastikeun sambunganana sempit sareng teu aya anu bocor.
    Upami selang pompa turun nalika nyabut ember, anjeun kedah masang rumah pompa ka unit sateuacan ngagentos ember kana unit.
    • Jangkungna pompa maksimum nyaéta 16.4 ft.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi32Catetan: Entong nganggo pompa nalika suhu luar sami sareng atanapi kirang ti 32 ° F (0 ° C), upami henteu cai bakal beku, nyababkeun selang cai meungpeuk sareng dehumidifier tiasa ruksak.

Perawatan & Beberesih

PERAWATAN JEUNG MEMBERSIHKEUN DEHUMIDIFIER
PERHATOSAN: Pareuman dehumidifier sareng cabut colokna tina stop kontak témbok sateuacan diberesihan.
Ngabersihan dehumidifier ku cai sareng detergent hampang.
Entong nganggo pemutih atanapi abrasives.

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi35

  1. Ngabersihan grille sareng Case
    • Ulah cipratan cai langsung kana unit utama. Jang ngalampahkeun kitu bisa ngabalukarkeun shock listrik, ngabalukarkeun insulasi ruksak, atawa ngabalukarkeun unit karat.
    • Kisi-kisi asupan hawa sareng outlet gampang najis. Anggo kantétan vakum atanapi sikat pikeun ngabersihan.
  2. Ngabersihan ember
    Ngabersihan ember ku cai sareng deterjen hampang unggal dua minggu.
  3. Ngabersihan saringan hawa
    Bersihkeun saringan ku cai anu tiasa diinum sahenteuna sakali unggal 30 dinten.
  4. Nyimpen dehumidifier
    Nyimpen dehumidifier nalika éta moal dianggo kanggo waktos anu lami.
    • Saatos mareuman dehumidifier, antosan sadinten dugi sadayana cai dina jero dehumidifier ngalir kana ember, teras kosongkeun ember.
    • Bersihkeun dehumidifier utama, ember, sareng saringan hawa.
    • Bungkus ari na bungkus ku banda.
    • Nutupan dehumidifier ku kantong plastik.
    • Simpen dehumidifier ngajugjug dina tempat anu garing, aya ventilasi anu saé.

Pamérésan masalah

Sateuacan ngahubungan layanan palanggan, ulangviewDina daptar ieu tiasa ngahemat waktos. Daptar ieu kalebet kajadian anu paling umum anu sanés hasil tina karya atanapi bahan anu cacad dina dehumidifier ieu.

masalah

Cukang lantaranana / SOLUSI

Dehumidifier henteu ngamimitian
  • Pastikeun colokan dehumidifier diselapkeun lengkep kana stop kontak. – Pariksa sekering imah / kotak circuit breaker.
  • Dehumidifier parantos ngahontal tingkat na ayeuna atanapi emberna pinuh.
  • Ember henteu dina posisi anu pas.
Dehumidifier henteu garing hawa sakumaha kuduna
  • Pastikeun pikeun ngidinan cukup waktu pikeun miceun Uap.
  • Pastikeun teu aya curtains, blinds, atawa parabot blocking hareup atawa tukang dehumidifier nu.
  • Tingkat kalembaban tiasa henteu diatur cukup handap.
  • Pariksa yén sadaya panto, jandéla, sareng bukaan sanésna ditutup sacara aman. – Suhu kamar handap teuing, handap 41°F (5°C).
  • Aya manaskeun minyak tanah atawa hal méré kaluar uap cai di rohangan.
Dehumidifier ngajadikeun sora anu nyaring nalika operasi
  • Saringan hawa na bakalan.
  • Dehumidifier dimiringkeun tinimbang nangtung sakumaha sakuduna. - Beungeut lantai henteu rata.
Ibun nembongan dina gulungan
  • Ieu normal. Dehumidifier gaduh fitur auto-defrost.
Cai di lantai
  • Dehumidifier disimpen dina lantai anu henteu rata.
  • Selang pikeun konektor atanapi sambungan selang tiasa leupas.
  • Niat ngagunakeun émbér pikeun ngumpulkeun cai, tapi colokan solokan tukangna dihapus.
Cai henteu ngocor tina selang
  • Selang anu panjangna langkung ti 5 kaki panginten henteu leres. Disarankeun pikeun ngajaga selang salaku pondok-gancang pikeun draining ditangtoskeun. Selang kudu ditempatkeun leuwih handap handap dehumidifier, sarta tetep datar tur mulus tanpa kinks.
Indikator pompa kedip-kedip. (Ngan lumaku pikeun HME020391N)
  • Saringanna kotor. Tingal bagian Ngabersihan sareng Pangropéa pikeun ngabersihan saringan. – Selang solokan pompa henteu napel kana pungkur dehumidifier.
  • Ember henteu dina posisi anu pas. Teundeun ember bener.
  • Selang pompa turun. Pasang deui selang pompa. Lamun kasalahan repeats, nelepon layanan palanggan.

Kontak Service Palanggan lamun dehumidifier beroperasi abnormally atawa teu beroperasi, jeung solusi di luhur teu mangpaat.

garansi

hOme™ nawarkeun jaminan kawates sataun (“jaman jaminan”) pikeun sakabéh produk urang nu dibeuli anyar jeung teu dipaké ti hOme Technologies, LLC atawa reseller otorisasi, kalawan bukti aslina tina beuli jeung dimana cacad geus timbul, sagemblengna atawa substansi, salaku hasil tina pabrik faulty, bagian atawa workmanship salila periode jaminan. Garansi henteu berlaku nalika karusakan disababkeun ku faktor sanés, kalebet tanpa watesan: (a) ngagem sareng cimata normal; (b) nyiksa, mishandling, kacilakaan, atawa gagal nuturkeun parentah operasi; (c) paparan ka cair atawa infiltrasi partikel asing; (d) ngalayanan atanapi modifikasi produk lian ti ku hOme™; (e) pamakéan komérsial atawa non-rumah tangga.
Jaminan hOme™ nyertakeun sadaya biaya anu aya hubunganana sareng malikkeun produk anu kabuktian cacad ku cara ngalereskeun atanapi ngagentos bagian anu cacad sareng tenaga kerja anu diperyogikeun supados saluyu sareng spésifikasi aslina. Produk ngagantian tiasa disayogikeun tibatan ngalereskeun produk anu cacad. Kawajiban ekslusif hOme™ dina jaminan ieu dugi ka perbaikan atanapi ngagantian sapertos kitu.
Kuitansi anu nunjukkeun tanggal pamésan diperyogikeun pikeun klaim naon waé, janten punten simpen sadaya resi di tempat anu aman. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngadaptar produk anjeun dina kami websitus, homelabs.com/reg. Sanaos ngaapresiasi pisan, pendaptaran produk henteu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun garansi sareng pendaptaran produk henteu ngaleungitkeun kabutuhan buktina asli tina pameseran.
Garansi bakal batal upami usaha dina ngalereskeun dilakukeun ku pihak katilu anu sanés otorisasi sareng / atanapi upami alat ganti, sanés anu disayogikeun ku hOme ™, dianggo.
Anjeun tiasa ogé ngatur jasa saatos garansi kadaluarsa kalayan biaya tambahan.
Ieu mangrupikeun istilah umum pikeun jasa jaminan, tapi kami salawasna ngadesek konsumén pikeun ngahontal masalah kami, henteu paduli istilah jaminan. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk hOme ™, mangga ngahubungan kami di 1-800-898-3002, sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun pikeun anjeun.
Garansi ieu masihan anjeun hak hukum anu khusus, sareng anjeun panginten ngagaduhan hak hukum anu sanés anu bénten-bénten ti nagara ka nagara, nagara ka nagara, atanapi propinsi ka propinsi. Nasabah tiasa negeskeun naon waé hak sapertos dina kawijaksanaan nyalira.

pangeling-eling

Buku manual ieu tiasa dianggo sareng sadaya barang anu nomer modélna
HME020030N
HME020006N
HME020031N
HME020391N
PERHATOSAN: Jauhkeun sadaya kantong plastik tina barudak.
Produsén, distributor, importir, sareng anu ngajual henteu nanggung jawab kana karusakan naon waé anu disababkeun ku pamakean, panyimpen, perawatan, atanapi gagal nuturkeun peringatan anu aya hubunganana sareng produk ieu.

Taros Kami

Email-Ikon.pngHUBUNG DENGAN US nelponnelepon AS SONY CFI-1002A PS5 PlayStation-- Telepon--email AS
homelabs.com/help 1- (800) -898-3002 [email dijaga]

logo imahPikeun Guna Rumah Tangga Hungkul
1-800-898-3002
[email dijaga]
homelabs.com/help
© 2020 hOmeLabs, LLC
37 Wétan 18 Jalan, Lantai 7
New York, NY 10003
Sadaya hak ditangtayungan, hOme™
Dicitak di Cina.

Dokumén / Sumberdaya

hOmeLabs Dehumidifier [pdf] Buku Panduan
homeLabs, Energy Star, Dipeunteun, Dehumidifier, HME020030N, HME020006N, HME020031N, HME020391N

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.