logo HomedepotJaminan Terbatas Pabrikan

LP2218 Lifeproof

Produk ieu boga jaminan kawates pikeun bébas tina defects dina bahan jeung workmanship pikeun periode sataun ti tanggal dibeuli. Garansi ieu henteu nyertakeun karusakan anu teu kahaja, pamakean anu teu wajar atanapi teu leres, pamakean normal, sareng cimata, leungitna pamakean, atanapi karusakan akibatna.
Kanggo inpo ngeunaan tawaran jaminan tilu taun kami diperpanjang dina produk anu dipilih, inpormasi jaminan tambahan atanapi pikeun ngabahas klaim, mangga ngahubungi Tim Layanan Pelanggan kami di 866-435-8665 (Senén dugi ka Jumaah) ti jam 8 énjing dugi ka 5 pm EST.
Mangga nganjang homedepot.com/lifeproof atawa panggero 1-866-435-8665 pikeun nempatkeun paréntah.logo Homedepot

Dokumén / Sumberdaya

Homedepot LP2218 Lifeproof [pdf] Buku Panduan
LP2218 Lifeproof

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.