MANUAL PENGGUNA

Haylou GT2

Earphone TWS BT
Modél: Haylou GT2

gambaran

gambaran

Naon di kotak

Eartips * 3 pasang (eartips ukuran sedeng parantos dipasang), earbuds, casing casing, kabel ngecas, manual pangguna.

Naon di kotak

Parameter Dasar (earbuds)

Kisaran operasi: 10m (ruang terbuka kalayan henteu aya halangan)
Kapasitas batré: 43mAh (earbud tunggal)
Waktu pengisian daya: sakitar 2jam
Waktos ngobrol: perkawis 3.5hr
Waktu sayaga: sakitar 150jam
Parameter input: 5V 100mA
Jinis batré: li-ion
Vérsi Bluetooth: v5.0

Parameter Dasar (ngeusi batre)

Parameter input: 5V 500mA
Parameter kaluaran: 5V 150mA
Waktu pengisian daya: sakitar 2jam
Waktu sayaga: sakitar 4 bulan
kapasitas batré: 380mAh
Jinis batré: li-ion

Kumaha mun teu ngagem

Kumaha mun teu ngagem

Punten atur Mic kana sungut anjeun pikeun kéngingkeun pangalaman nelepon anu langkung saé.

Kumaha Ngecas

Kanggo panggunaan pertama kalina, mangga cabut stiker tina kotak éta teras luhurkeun earbuds.

Kumaha Ngecas

Kakuatan

Nyokot earbuds tina kasus pikeun kakuatan aranjeunna. Upami earbuds teu aya dina kasus na, tahan MFB pikeun 1.5s pikeun ngaktipkeunana (LED hérang bodas pikeun 1s).

Kakuatan

Kakuatan-pareum

Pop earbuds kana hal éta pikeun kakuatan aranjeunna. Tahan MFB pikeun 4.5an pikeun mareuman aranjeunna. (LED hérang beureum pikeun 2an).

Kakuatan-pareum

Modeu stéréo

Sambungan otomatis: nyandak dua earbuds tina kasus ieu, aranjeunna bakal ngaktipkeun kakuatan otomatis sareng pasangan saling dina 3an. Nalika LED dina earbud katuhu kiceup bodas lalaunan, milari Haylou-GT2_R teras ketok dina telepon sélulér pikeun nyambungkeun kadua earbuds kana telepon sélulér.

Upami earbuds gagal nyambung kana telepon sélulér, punten pasang deui kana hal éta sareng balikan deui léngkah-léngkah di luhur.

Earbuds bakal otomatis sambungkeun ka alat pamungkas dina rékaman konéktipitas, upami aya. (Fakultas Bluetooth kedah diaktipkeun

Catetan: GT2 parantos disetél ka pabrik sateuacan dikintun kaluar.

Modeu stéréo

Papasangan manual: kakuatan o earbuds teras sacara manual kakuatan ka aranjeunna. Earbuds bakal otomatis silih pasang nalika LED dina earbud katuhu kiceup bodas laun. Dina telepon sélulér, milari GT2_R teras ketok pikeun nyambungkeun duanana earbuds kana telepon sélulér.

Modeu mono

Sambungan Otomatis: nyandak boh earbud tina kasus éta. Earbud bakal otomatis hurung sareng LED teras bakal ngacieupan bodas lalaunan. Dina telepon sélulér, milari Haylou-GT2_R / L teras ketok pikeun nyambungkeun earbud kana telepon sélulér.

Earbud bakal otomatis sambungkeun ka alat pamungkas dina rékaman konéktipitas, upami aya. (Fakultas Bluetooth kedah diaktipkeun).

Catetan: éta bakal biaya langkung waktos kanggo earbud kénca nyambung deui kana telepon sélulér.

Papasangan manual: pareuman earbuds teras sacara manual kakuatan dina boh earbud. Nalika LED dina earbud kedip-kedip bodas lalaunan, milari Haylou-GT2_R / L teras ketok dina telepon sélulér pikeun nyambung.

Ngecas Kasus

Ngeusi batre bisi nganggo kabel USB. LED bakal hérang beureum padet nalika ngecas sareng ngahurungkeun sakali nambahan.

Ngecas Kasus

fungsi

fungsi

Pabrik pangropéa sapopoé

Punten entong mandi kalayan earbuds. Entong ngagem aranjeunna dina dinten hujan. Entong ngantepkeun éta dina mesin cuci atanapi kaayaan ekstrim sanés. Bersihkeun aranjeunna nganggo lawon garing saatos dianggo dina ngudag umur palayanan anu langkung lami.

Caveats

  1. Punten ngeusi batre produkna, upami éta henteu dianggo langkung ti dua minggu.
  2. Punten anggo pangecas anu disertifikasi.
  3. Entong nganggo earphone kanggo jangka panjang pikeun ngajagi pangrungu.
  4. Entong ngagem earphone dina kaayaan naon waé kalayan résiko poténsial sabab ngagem éta tiasa ngirangan persépsi anjeun ka dunya luar.

Pabrik Nyetél

Upami earphone henteu fungsina saé, mangga tingali léngkah ieu pikeun ngareset pabrik: candak earbuds tina kasus na. Kakuatan earphone teras tahan MFBs dina kadua earbuds sakitar 15s (LED bakal ngacieupan beureum sareng bodas tilu kali dua kali). Saatos éta, nempatkeun éta deui kana kasus éta. Hapus rékaman konéktipitas dina telepon sélulér sateuacan ngolah pasangan anu sanés (Sadaya catetan konéktipitas anu aya hubunganana sareng earbuds sadayana bakal dihapus).

Audio ngan ukur kaluaran tina earbud tunggal

Ieu kasus langka. Punten atur deui earphone, hapus catetan konéktipitas dina telepon sélulér anjeun sareng sambungkeun deui earphone kana telepon sélulér anjeun.

Masalah sanés dina ngecas

LED ngabéréskeun bodas padet salami 1 menit nalika earbuds diluhurkeun.

Bawa bisi moal ngeusi batre earbuds, upami batréna dikuras. LEDs dina kotak bawa bakal pareum pas kasus ieu topped up. Upami anjeun ngeusi batre sakali deui, LED moal masihan bewara naon waé, anu sanés hartosna kasus na teu dieusian.

tips

  1. Sateuacan nganggo headset, mangga baca manual anu taliti sareng jaga kanggo rujukan ka hareup.
  2. Headset kedah dieusi sapinuhna sateuacan panggunaan pertama kalina
  3. Upami headset henteu kénging dianggo langkung ti dua minggu, punten ngeusian deui sacara berkala.
  4. Punten anggo carjer buatan pabrik anu mumpuni.
    5 Upami headset henteu tiasa dipendakan ku telepon anjeun, mangga parios naha éta aya dina modeu papasangan; upami ditingalkeun teu nyambung lami, headset bakal kaluar ti modeu papasangan, mangga lebetkeun modeu na; kasalahan prosedur fa tina telepon anjeun aya, balikan deui upami aya kasalahan prosedur tina headsetoccurs, balikan deui atanapi balikan deui.

alamat: Suite 1303,1305 sareng 1306,13 / F, Frasa Proyék 2 of Gaosheng Tech Tower, Gaosheng Tech Park, No.5 Longiii Road, Zhouxi Community, Nancheng District, Dongguan City, Guangdong, China.

produsén: Dongguan Liesheng Electronic CO., Ltd.
Wéb: www.haylou.com
Didamel di Cina

Bahan picilakaeun sareng eusina dina barang

Zat picilakaeun

Catetan: Punten atur ngagunakeun waktos kalayan leres sabab pangrungu anjeun tiasa rusak ku ngagunakeun alat pikeun waktos anu lami.

Aftersales & Dukungan

Periode Jaminan:
12 bulan saatos ngagaleuh (punten jaga resi anjeun leres)

Palayanan Bébas:
Upami aya cacat kualitas anu lumangsung salami periode jaminan, mangga candak resi sareng kontak sareng distributor anjeun pikeun layanan aftersales.

Kasus saatos atanapi karusakan / karusakan anu sanés kumargi masalah kualitas henteu katutup dina garansi.

  1. Naon waé kalemahan atanapi karusakan anu disababkeun ku bencana alam, tegangan henteu normal atanapi kanyataan lingkungan anu sanés.
  2. Sagala pembongkaran anu teu sah, modifikasi atanapi parobihan bagian.
  3. Karuksakan naon waé anu disababkeun ku panggunaan anu salah tina produk kalebet perendaman, korosi, ragrag ka handap, diperes atanapi kakeunaan suhu atanapi asor anu teu normal.
Periode jaminan

Patarosan ngeunaan Buku Panduan anjeun? Pasang dina koméntar!

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.