Havit

havit SMART26 26 Kenop Bluetooth Jumlah Pad

havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Number-Pad - Salin

Fitur produk:havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Jumlah-Pad-1

  1. Téknologi nirkabel
  2. Ngalegaan perenah keypad numerik 26-Konci
  3. Ngandung “=,””(,””),,”gampang ngasupkeun rumus
  4. Ngandung Esc, Tab, Backspace sareng Hapus Kenop
  5. Ngandung kenop potong kompas pikeun muka kalkulator
  6. Tilu lambang mata uang ($,€,¥) ku kombinasi konci Fn
  7. Konstruksi konci angkat gunting
  8. Desain kompak ultra-ipis, gampang dibawa
  9. Diwangun-di batré Ii-ion, rechargeable

Syarat sistem:

Windows XP/Vista / 7/8/10, Mac OS 10.10 atanapi engké, Android 4.41 atanapi engké

Eusi pakét:

  1. Keypad Angka
  2. Kabel Ngecas USB Mikro
  3. Gancang Mimitian Guide

Ngecas Alat:

  1. Papan tombol ieu diwangun dina batré Ii-ion anu tiasa dicas deui. Mangga dicas sateuacan dianggo heula.
  2. Ngecas alas kenop lamun indikator status hurung di belah kénca juru luhur.
  3. Sambungkeun alas kenop ka komputer atawa carjer nganggo kabel ngecas Micro USB nu disadiakeun pikeun ngeusi batre alas kenop.
  4. ngecas waktu havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Jumlah-Pad-5 jam 2

instalasi:

  1. Nyorong saklar daya ka Hurung.
  2. Dina waktos anu sami, pencét sareng tahan Fn + Pupus salami 5 detik. indikator mode sambungan asup kana kaayaan kedip-kedip, sarta keypad asup kana kaayaan papasangan.
  3. Buka panéangan alat anu anjeun kedah sambungkeun, panggihan tur pilih Wireless Numeric Keypad.
    Antosan sakedap dugi sambungan parantos réngsé.

Fn Key Kombinasi Katerangan:

Ku sakaligus mencet kenop Fn jeung konci sejen, Anjeun bisa ngasupkeun tilu simbol mata uang ($, €, ¥).havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Jumlah-Pad-4

Modeu Bobo:

Upami papan kenop teu tiasa dioperasikeun dina 60 menit, éta bakal otomatis asup kana mode sare.
Pencét kenop naon waé sareng antosan 3~5 detik kanggo ngahudangkeun alas kenop.
Catetan:

  1. Fungsi switch konci Numlock ngan tiasa dianggo dina sistem Windows. Henteu kanggo alat ios sareng Mac OS.
  2. Papan tombol ieu ngadopsi standar ANSI AS, sababaraha pungsi henteu sah dina perenah ISO sareng perenah Jepang.
  3. Dina sistem ios sareng Mac OS, kenop di handap ieu teu tiasa dianggo: kalkulator, home, i, PgUp, <-, ➔,end, .J,, PgDn, Insert, delete,$,€,¥, jsb.
  4. Dina sistem Android, konci di handap ieu teu tiasa dianggo: kalkulator, selapkeun, mupus, $, €, ¥, jsb.

Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang
CATETAN: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén
gangguan moal lumangsung dina pamasangan tinangtu.
Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Perhatosan: perobahan atanapi modifikasi anu henteu disatujuan sacara dinyatakeun ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat.

 

Dokumén / Sumberdaya

havit SMART26 26 Kenop Bluetooth Jumlah Pad [pdf] Buku Panduan
SMART26, 2A5B8-SMART26, 2A5B8SMART26, SMART26 26 Kenop Pad Nomer Bluetooth, 26 Kenop Pad Nomer Bluetooth

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.