Hatco-logo

Hatco GRBW Series GLO-RAY Tambaksari Warmers

Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-produk

PERHATOSAN
Entong ngoperasikeun alat-alat ieu kecuali anjeun parantos maca sareng ngartos eusi manual ieu! Gagalna nuturkeun pitunjuk anu aya dina manual ieu tiasa nyababkeun tatu serius atanapi maot. Manual ieu ngandung inpormasi kaamanan penting ngeunaan pangropéa, pamakean, sareng operasi produk ieu. Upami anjeun teu tiasa ngartos eusi manual ieu, mangga wartosan ka pengawas anjeun. Simpen manual ieu dina tempat anu aman pikeun rujukan ka hareup. Inggris = p 2.

INFORMASI nu boga penting

Rékam nomer modél, nomer séri, voltage, sareng tanggal pameseran unit dina rohangan di handap (label spésifikasi ayana di payun unit). Mangga gaduh inpo ieu sadia nalika nelepon Hatco pikeun bantuan jasa.

  • model No. ________________________________________
  • Serial No. ________________________________________
  • Voltage __________________________________________
  • Tanggal Meuli __________________________________

Ngadaptarkeun unit anjeun!
Ngalengkepan pendaptaran jaminan online bakal nyegah telat dina meunangkeun sinyalna jaminan. Aksés ka Hatco websitus di www.hatcocorp.com, pilih menu pull-handap Rojongan, teras klik dina "Garansi".

Jam bisnis:
7:00 ka 5:00 Senén–Jumaah, Waktos Tengah (CT) (Jam Usum Panas: Juni nepi ka Séptémber— AM7:00 ka 5:00 PM Senén–Kemis AM7:00 ka 4:00 Jumaah).

24-Jam 7-Day Parts and Service Assistance is available in the United States and Canada by calling 800-558-0607. Inpormasi tambahan tiasa dipendakan ku kunjungan kami websitus di www.hatcocorp.com.

BUBUKA

Lampu Témbongkeun Hatco Glo-Rite® mangrupikeun jalur lampu anu awét sareng épéktip pikeun dianggo dina nyiapkeun tuangeun, ngayakeun sareng tampilan. Lampuna didamel tina perumahan aluminium anu diekstrusi sareng pemantul annealed anu terang pikeun kacaangan maksimal sareng fitur lampu pijar anu tahan-pecah. Unggal unit dilengkepan pikeun dipasang sareng listrik hook-up sareng saklar Power I / O (on / off) pikeun kontrol operator.

Lampu Témbongkeun Hatco mangrupikeun produk panalungtikan éksténsif sareng uji lapangan. Bahan anu dianggo dipilih pikeun daya tahan maksimal, penampilan anu pikaresepeun, sareng kinerja anu optimal. Unggal unit dipariksa sareng diuji sacara saksama sateuacan kiriman. Manual ieu nyadiakeun pamasangan, kaamanan, jeung parentah operasi pikeun Lampu Display. Hatco nyarankeun sadaya parentah pamasangan, operasi, sareng kaamanan anu aya dina manual ieu dibaca sateuacan pamasangan atanapi operasi unit.

Inpormasi kaamanan anu muncul dina manual ieu diidentipikasi ku panel kecap sinyal di handap ieu:

  • PERHATOSAN nunjukkeun kaayaan bahaya anu, upami henteu dicegah, tiasa ngakibatkeun maot atanapi cilaka serius.
  • PERHATIAN nunjukkeun kaayaan bahaya anu, upami henteu dicegah, tiasa nyababkeun cilaka ringan atanapi sedeng.
  • mere nyaho digunakeun pikeun ngatasi prakték anu teu aya hubunganana sareng kacilakaan pribadi.

INFORMASI KESELAMATAN PENTING

Baca inpormasi kaamanan penting di handap ieu sateuacan nganggo alat ieu pikeun ngahindarkeun tatu atanapi maot anu parah sareng ngahindarkeun karusakan kana alat atanapi harta.

PERHATOSAN

BAHAYA SENGATAN ELEKTRIK:

  • Unit kudu dipasang ku tukang listrik mumpuni. Pamasangan kedah saluyu sareng sadaya kode listrik lokal. Pamasangan ku tanaga anu teu mumpuni bakal ngabatalkeun jaminan unit sareng tiasa nyababkeun shock listrik atanapi kaduruk, ogé karusakan unit sareng/atanapi sakulilingna.
  • Taroskeun ka kontraktor listrik anu dilisensikeun pikeun pamasangan listrik anu cocog sareng kode listrik lokal sareng Kode Listrik Nasional (NEC).
  • Pareumkeun kakuatan dina saklar pegatkeun sambungan/pemutus sirkuit sareng ngantepkeun unit pikeun niiskeun sateuacan ngalaksanakeun beberesih, pangaturan, atanapi pangropéa.
  • Ulah beuleum atawa jenuh ku cai. Unit teu waterproof. Ulah beroperasi lamun unit geus submerged atawa jenuh ku cai.
  • Ulah ngabersihan unit lamun keur energized atawa panas.
  • Unit henteu tahan cuaca. Tangtukeun lokasi unit di jero rohangan dimana suhu hawa ambient minimum 70°F (21°C).
  • Ulah nguap bersih atawa make cai kaleuleuwihan dina unit.
  • Unit ieu sanés konstruksi "jet-proof". Ulah make semprot jet-bersih pikeun ngabersihan unit ieu.
  • Unit ieu kedah dilayanan ku tanaga anu mumpuni wungkul. Service ku tanaga teu mumpuni bisa ngakibatkeun shock listrik atawa kaduruk.
  • Anggo ukur Suku Cadang Ngagantian Hatco Asli nalika diperyogikeun jasa. Gagalna ngagunakeun Bagian Panggantian Hatco Asli bakal ngabatalkeun sadaya jaminan sareng tiasa nyababkeun operator alat-alat éta ka vol listrik anu bahaya.tage, hasilna shock listrik atawa kaduruk. Bagian Ngagantian Hatco Asli dieusian pikeun beroperasi sacara aman dina lingkungan dimana aranjeunna dianggo. Sababaraha suku cadang aftermarket atanapi generik henteu gaduh ciri anu ngamungkinkeun aranjeunna tiasa beroperasi aman dina alat Hatco.

Bahaya seuneu:

  • Teang unit dina jarak anu leres tina témbok sareng bahan anu tiasa kaduruk. Lamun jarak aman teu dijaga, discoloration atawa durukan bisa lumangsung.
  • Pastikeun produk pangan geus dipanaskeun nepi ka suhu pangan-aman ditangtoskeun saméméh nempatkeun eta dina unit. Gagalna memanaskeun produk pangan kalayan leres tiasa nyababkeun résiko kaséhatan anu serius. Unit ieu kanggo nahan produk pangan anu dipanaskeun wungkul.
  • Pastikeun sadaya operator geus maréntahkeun dina pamakéan aman tur ditangtoskeun tina Unit.
  • Unit ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku murangkalih atanapi jalma anu kakurangan kamampuan fisik, indrawi, atanapi mental. Mastikeun pangawasan ditangtoskeun barudak sarta tetep aranjeunna jauh ti unit.

PERHATOSAN

  • Bahaya Éksplorasi: Entong nyimpen atanapi nganggo béngsin atanapi uap kaduruk atanapi cairan sanésna di sakitar alat ieu atanapi anu sanés.
  • Pastikeun sadaya operator geus maréntahkeun dina pamakéan aman tur ditangtoskeun tina Unit.
  • Unit ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku murangkalih atanapi jalma anu kakurangan kamampuan fisik, indrawi, atanapi mental. Mastikeun pangawasan ditangtoskeun barudak sarta tetep aranjeunna jauh ti unit.
  • Anggo ngan ukur bohlam lampu anu nyumponan atanapi ngaleuwihan standar National Sanitation Foundation (NSF) sareng dirarancang khusus pikeun daérah anu nyepeng tuangeun. Pegatna bohlam lampu anu henteu dilapis khusus tiasa nyababkeun tatu pribadi sareng/atanapi kontaminasi dahareun.
  • Unit ieu teu boga bagian "pamaké-serviceable". Upami palayanan diperyogikeun dina unit ieu, hubungi Agén Jasa Hatco anu Otorisasi atanapi hubungi Dinas Layanan Hatco di 800-558-0607 atanapi 414-671-6350.

PERHATIAN
Minyak manufaktur standar sareng disatujuan tiasa ngaroko dugi ka 30 menit nalika ngamimitian awal. Ieu kaayaan samentara. Ngoperasikeun unit tanpa produk dahareun nepi ka haseup dissipates.

mere nyaho
Paké cleaners non-abrasive sarta lawon wungkul. Pembersih sareng lawon abrasive tiasa ngeruk tungtung unit, ngarusak penampilanna sareng janten rentan ka akumulasi taneuh.

DESKRIPSI MODEL

kabéh Models
Hatco Glo-Ray® Tambaksari Warmers idéal pikeun nahan dahareun panas dina garis Tambaksari atawa wewengkon porsi samentara. Model GRBW sayogi dina rupa-rupa lebar tina 25-1/8 ″ dugi ka 73-1 / 8 ″ (638 dugi ka 1857 mm). unsur pemanasan logam-sheathed ngarahkeun panas ti luhur bari handap dasar dipanaskeun thermostatically-dikawasa ngalirkeun panas ti 80°–180°F (27°–82°C).

Fitur standar kalebet permukaan luhur stainless steel, penjaga beresin plastik anu kuat, lampu pijar anu tahan-beulah, sareng set kabel sareng colokan 6' (1829 mm).
Fitur pilihan anu sayogi kalebet panél sisi plastik, kandang payun plastik, wadah tanda, 9-3/8" (238 mm) atanapi 14" (356 mm) penjaga beresin, dasar anu dilapis keras, kontrol panas overhead (GRBW-24 ngalangkungan model GRBW-60 wungkul), kelir désainer, sarta bohlam lampu tampilan halogén. Pan Rails sareng 4" (102 mm) suku anu tiasa disaluyukeun sayogi salaku asesoris.

CATETAN: Tingal bagian PILIHAN JEUNG AKSESORIS kanggo inpormasi tambahan.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-1

DESIGNASI MODELHatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-2

spésifikasi

Konfigurasi Colokkeun
Unit disayogikeun ti pabrik kalayan kabel listrik sareng pasang dipasang. Plugs disayogikeun dumasar kana aplikasi.

PERHATOSAN
BAHAYA SHOCK ELEKTRIK: Unit nyolok kana wadahna listrik grounded leres tina vol benertage, ukuran, jeung konfigurasi colokan. Mun colokan na wadahna teu cocog, ngahubungan hiji tukang listrik mumpuni pikeun nangtukeun tur masang vol ditangtoskeuntage sarta ukuran wadahna listrik.

  • CATETAN: Label spésifikasi ayana di tukangeun luhur unit. Tingali labél pikeun nomer séri sareng verifikasi inpormasi listrik unit.
  • CATETAN: Wadahna henteu disayogikeun ku Hatco.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-3
Bagan Peunteun Listrik - GRBW-24-GRBW-36
model Voltage watt Amps nyocokan konfigurasi Balanja beurat
GRBW-24 100 934 9.3 NEma 5-15P 48 lbs. (22 kg)
120 970 8.1 NEma 5-15P 48 lbs. (22 kg)
120 / 208 970 4.2 NEma L14-20P 48 lbs. (22 kg)
120 / 240 970 4.2 NEma L14-20P 48 lbs. (22 kg)
220 920 4.2 CEE 7/7 Schuko 48 lbs. (22 kg)
240

220–230 (M.E.)

1000

920-1006

4.2

4.2-4.4

BS-1363

CEE 7/7 Schuko

48 lbs. (22 kg)

48 lbs. (22 kg)

230–240 (M.E.) 918-1000 4.0-4.2 BS-1363 48 lbs. (22 kg)
GRBW-30 100 1194 11.9 NEma 5-15P 52 lbs. (24 kg)
120 1230 10.3 NEma 5-15P 52 lbs. (24 kg)
120 / 208 1230 5.5 NEma L14-20P 52 lbs. (24 kg)
120 / 240 1230 5.5 NEma L14-20P 52 lbs. (24 kg)
220 1172 5.3 CEE 7/7 Schuko 52 lbs. (24 kg)
240 1270 5.3 BS-1363 52 lbs. (24 kg)
220–230 (M.E.) 1172-1281 5.3-5.6 CEE 7/7 Schuko 52 lbs. (24 kg)
230–240 (M.E.) 1166-1270 5.1-5.3 BS-1363 52 lbs. (24 kg)
GRBW-36 100 1476 14.8 NEma 5-15P 58 lbs. (26 kg)
120 1530 12.8 NEma 5-15P* 58 lbs. (26 kg)
120 / 208 1530 6.7 NEma L14-20P 58 lbs. (26 kg)
120 / 240 1530 6.7 NEma L14-20P 58 lbs. (26 kg)
220 1454 6.6 CEE 7/7 Schuko 58 lbs. (26 kg)
240 1578 6.6 BS-1363 58 lbs. (26 kg)
220–230 (M.E.) 1454-1589 6.6-6.9 CEE 7/7 Schuko 58 lbs. (26 kg)
230–240 (M.E.) 1449-1578 6.3-6.6 BS-1363 58 lbs. (26 kg)
GRBW-42 120 1730 14.4 NEma 5-15P* 68 lbs. (31 kg)
120 / 208 1730 7.9 NEma L14-20P 68 lbs. (31 kg)
120 / 240 1730 7.9 NEma L14-20P 68 lbs. (31 kg)
220 1648 7.5 CEE 7/7 Schuko 68 lbs. (31 kg)
240 1782 7.4 BS-1363 68 lbs. (31 kg)
220–230 (M.E.) 1648-1801 7.5-7.8 CEE 7/7 Schuko 68 lbs. (31 kg)
230–240 (M.E.) 1636-1782 7.1-7.4 BS-1363 68 lbs. (31 kg)
GRBW-48 120 2040 17.0 NEma 5-20P† 74 lbs. (34 kg)
120 / 208 2040 9.2 NEma L14-20P 74 lbs. (34 kg)
120 / 240 2040 9.2 NEma L14-20P 74 lbs. (34 kg)
220 1940 8.8 CEE 7/7 Schuko 74 lbs. (34 kg)
240 2040 8.5 BS-1363 74 lbs. (34 kg)
220–230 (M.E.) 1940-2120 8.8-9.2 CEE 7/7 Schuko 74 lbs. (34 kg)
230–240 (M.E.) 1875-2040 8.1-8.5 BS-1363 74 lbs. (34 kg)

Wewengkon anu rindang ngandung inpormasi listrik kanggo model Internasional wungkul.

  • NEma 5-20P pikeun Kanada.
  • Teu sadia di Kanada.
Bagan Peunteun Listrik - GRBW-42-GRBW-72
model Voltage watt Amps nyocokan konfigurasi Balanja beurat
GRBW-54 120 / 208 2290 10.4 NEma L14-20P 81 lbs. (37 kg)
120 / 240 2290 10.4 NEma L14-20P 81 lbs. (37 kg)
220 2182 9.9 CEE 7/7 Schuko 81 lbs. (37 kg)
240 2360 9.8 BS-1363 81 lbs. (37 kg)
220–230 (M.E.) 2182-2385 9.9-10.4 CEE 7/7 Schuko 81 lbs. (37 kg)
230–240 (M.E.) 2167-2360 9.4-9.8 BS-1363 81 lbs. (37 kg)
GRBW-60 120 / 208 2600 11.7 NEma L14-20P 90 lbs. (41 kg)
120 / 240 2600 11.7 NEma L14-20P 90 lbs. (41 kg)
220 2474 11.2 CEE 7/7 Schuko 90 lbs. (41 kg)
240 2680 11.2 BS-1363 90 lbs. (41 kg)
220–230 (M.E.) 2474-2704 11.2-11.8 CEE 7/7 Schuko 90 lbs. (41 kg)
230–240 (M.E.) 2470-2680 10.7-11.2 BS-1363 90 lbs. (41 kg)
GRBW-66 120 / 208 2860 13.0 NEma L14-20P 96 lbs. (44 kg)
120 / 240 2860 13.0 NEma L14-20P 96 lbs. (44 kg)
220 2726 12.4 CEE 7/7 Schuko 96 lbs. (44 kg)
240 2948 12.3 BS-1363 96 lbs. (44 kg)
220–230 (M.E.) 2726-2978 12.4-12.9 CEE 7/7 Schuko 96 lbs. (44 kg)
230–240 (M.E.) 2707-2948 11.8-12.3 BS-1363 96 lbs. (44 kg)
GRBW-72 120 / 208 3125 14.4 NEma L14-20P 107 lbs. (49 kg)
120 / 240 3125 14.4 NEma L14-20P 107 lbs. (49 kg)
220 2983 13.6 CEE 7/7 Schuko 107 lbs. (49 kg)
240 3113 13.0 BS-1363 107 lbs. (49 kg)
220–230 (M.E.) 2983-3260 13.6-14.2 CEE 7/7 Schuko 107 lbs. (49 kg)
230–240 (M.E.) 2859-3113 12.4-13.0 BS-1363 107 lbs. (49 kg)

Wewengkon anu rindang ngandung inpormasi listrik kanggo model Internasional wungkul.

dimensi
model rubak (A) jerona (B) luhur (C) jerona (D) tapak suku rubak (E) tapak suku jerona (F)
GRBW-24 ‡ 25-1 / 8 ″ (638 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 17-3 / 4 ″ (451 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 22-5 / 8 ″ (575 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-30 ‡ 31-1 / 8 ″ (791 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 17-3 / 4 ″ (451 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 28-5 / 8 ″ (727 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-36 ‡ 37-1 / 8 ″ (943 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 17-3 / 4 ″ (451 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 34-5 / 8 ″ (879 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-42 43-1 / 8 ″ (1095 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 40-5 / 8 ″ (1032 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-48 49-1 / 8 ″ (1248 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 46-5 / 8 ″ (1184 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-54 55-1 / 8 ″ (1400 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 52-5 / 8 ″ (1337 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-60 61-1 / 8 ″ (1553 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 58-5 / 8 ″ (1489 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-66 67-1 / 8 ″ (1705 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 64-5 / 8 ″ (1641 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-72 73-1 / 8 ″ (1857 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 70-5 / 8 ″ (1794 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)

Unit standar dilengkepan 1 "(25 mm) suku, tambahkeun 3" (76 mm) kana Jangkungna (C) lamun dilengkepan 4" (102 mm) suku.

CATETAN: Jerona (B) kanggo unit anu dilengkepan ku sneeze guard standar 7-1/2” (191 mm).Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-4

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

umum
Glo-Ray® Buffet Warmers dikirimkeun sareng seueur komponén anu tos dirakit. Kudu ati-ati nalika ngabongkar kardus pengiriman pikeun ngahindarkeun karusakan unit sareng komponenana.

PERHATOSAN

  • BAHAYA SHOCK ELEKTRIK: unit henteu tahan cuaca. Panggihan unit di jero rohangan dimana suhu hawa ambien minimum 70°F (21°C).
  • BAHAYA KEBAKARAN: Tempatkeun unit minimum 1″ (25 mm) tina témbok sareng bahan anu kaduruk. Lamun jarak aman teu dijaga, discoloration atawa durukan bisa lumangsung.

PERHATIAN

  • Teangan unit dina jangkungna counter ditangtoskeun di wewengkon nu merenah pikeun pamakéan. Lokasina kedah rata pikeun nyegah unit atanapi eusina ragrag teu kahaja sareng cukup kuat pikeun ngadukung beurat unit sareng eusi.
  • Yayasan Sanitasi Nasional (NSF) ngabutuhkeun unit langkung ti 36 ″ (914 mm) lebar atanapi beuratna langkung ti 80 lbs. (36 kg) boh disegel atawa diangkat luhureun beungeut instalasi. Upami unit teu tiasa disegel dina tempat pamakean, suku 4″ (102 mm) kalebet pikeun ngamungkinkeun aksés beberesih anu pas di handap unit.
  • Unit angkutan dina posisi nangtung wungkul. Gagal pikeun ngalakukeunana tiasa nyababkeun karusakan unit atanapi tatu pribadi.

mere nyaho
Ulah sered atawa geser unit nalika mindahkeun atawa masang. Angkat unit sacara saksama pikeun nyegah suku karét robek.

  1. Cabut unit tina kotak.
    CATETAN: Pikeun nyegah reureuh dina meunangkeun sinyalna jaminan, lengkep pendaptaran jaminan online. Tempo bagian INFORMASI OWNER PENTING pikeun detil.
  2. Cabut pita sareng bungkusan pelindung tina sadaya permukaan unit.
  3. Masang sneeze guards. Tingal prosedur "Masang Sneeze Guard" dina bagian ieu.
  4. Pasang unit dina lokasi anu dipikahoyong. Dua jalma diperlukeun pikeun hambalan ieu.
    • Tempatkeun unit di daérah dimana suhu hawa ambien konstan sareng minimum 70 ° F (21 ° C). Ngahindarkeun wewengkon nu bisa jadi tunduk kana gerakan hawa aktif atawa arus (ie, deukeut kipas knalpot / hoods, panto exterior, sarta saluran AC).
    • pastikeun unit aya dina jangkungna counter ditangtoskeun di wewengkon merenah pikeun pamakéan.
    • pastikeun countertop éta tingkat tur cukup kuat pikeun ngarojong beurat unit jeung produk pangan.

CATETAN: Tingal bagian OPTIONS AND ACCESSORIES kanggo inpormasi instalasi tambahan.

Masang Sneeze Guard
kabéh model dikirimkeun ku sneeze guards. Anggo prosedur di handap ieu pikeun masang sneeze guards dina unit.

  1. ngumpul unggal screw weld ngaliwatan luhureun penjaga beresin tur ngaliwatan motong rojongan. Leupaskeun thread nut cap kana unggal screws weld handap motong rojongan.
  2. Angkat assembly sneeze guard jeung taliti geser unggal screws weld nu sacara bébas napel dina sneeze guard kana T-slot.
  3. align unggal tungtung sneeze guard jeung tungtung unit terus tighten cap nuts pikeun ngamankeun sneeze guard dina posisina. Ulah over-tighten kacang cap.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-5

umum
Anggo prosedur di handap ieu pikeun ngoperasikeun Glo-Ray Buffet Warmers.

PERHATOSAN
Baca sadaya talatah kaamanan dina bagian INFORMASI KASALAMATAN PENTING saencan ngoperasikeun alat ieu.

  1. Nyolok unit kana wadahna listrik grounded leres tina vol benertage, ukuran jeung konfigurasi colokan. Tempo bagian SPESIFIKASI pikeun detil.
  2. mindahkeun Power ON / OFF (I / O) toggle switch ka ON (abdi) posisi.
    • Elemen pemanasan simbut dasar sareng elemen pemanasan overhead bakal masihan énergi.
    • Lampu tampilan bakal hurung.
      CATETAN: Upami unitna dilengkepan kontrol panas luhur pilihan, maka kontrol panas luhur bakal ngontrol elemen pemanasan overhead. Saklar togél Power ON / OFF (I / O) bakal ngadalikeun elemen pemanasan simbut dasar sareng lampu tampilan wungkul.
  3. Hurungkeun kadali panas dasar kana setelan anu dipikahoyong antara LOW sareng HIGH. Kisaran suhu dasar kira-kira ti 80°–180°F (27°–82°C).
  4. Hurungkeun kadali panas luhur pilihan (lamun dilengkepan) kana setelan nu dipikahoyong.

shutdown

  1. mindahkeun Power ON / OFF (I / O) toggle switch ka OFF (O) posisi. sadaya elemen pemanasan sareng lampu tampilan bakal pareum.
  2. Lamun unit dilengkepan kontrol panas luhur pilihan, balikkeun kadali panas luhur ka posisi OFF. Elemen pemanasan overhead bakal pareum.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-6 Overhead Controls pikeun model GRBW-XXHatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-7 Kadali dasar pikeun modél GRBW-XX

Kamampuh Pan maksimum

  • GRBW-24 ………………………………………………..1 Pan Ukuran pinuh
  • GRBW-30 sareng -36 ………………………………… 2 Panci Ukuran pinuh
  • GRBW-42 sareng -48 ………………………………… 3 Panci Ukuran pinuh
  • GRBW-54 sareng -60 ………………………………… 4 Panci Ukuran pinuh
  • GRBW-66 sareng -72 ………………………………… 5 Panci Ukuran pinuh

PANGKAL

umum
Hatco Glo-Ray Tambaksari Warmers dirancang pikeun durability maksimum sarta kinerja, kalayan pangropéa minimum.

PERHATOSAN

BAHAYA SENGÉTAN ELEKTRIK:

  • Pareuman saklar daya, cabut kabel listrik sareng ngantepkeun unit pikeun niiskeun sateuacan ngalakukeun pangropéa atanapi beberesih.
  • Ulah beuleum atawa jenuh ku cai. Unit teu waterproof. Ulah beroperasi lamun unit geus submerged atawa jenuh ku cai.
  • Ulah nguap bersih atawa make cai kaleuleuwihan dina unit.
  • Unit ieu sanés konstruksi "jet-proof". Ulah make semprot jet-bersih pikeun ngabersihan unit ieu.
  • Ulah ngabersihan unit lamun keur energized atawa panas.

Unit ieu teu boga bagian "pamaké-serviceable". Upami palayanan diperyogikeun dina unit ieu, hubungi Agén Layanan Hatco anu Otorisasi atanapi ngahubungi Departemen Layanan Hatco di 800-558-0607 atanapi 414-671-6350; fax 800-690-2966; atanapi fax internasional 414-671-3976.

beberesih
Pikeun ngawétkeun bérés unit ogé ngajaga kinerja, disarankeun yén unit dibersihkeun unggal dinten.

mere nyaho

  • Submerging atanapi jenuh unit ku cai bakal ngaruksak unit sarta batal jaminan produk.
  • Ulah sered atawa geser unit nalika mindahkeun atawa masang. Angkat unit sacara saksama pikeun nyegah suku karét robek.
  • penting—ULAH make anduk kertas atawa pembersih kaca pikeun ngabersihkeun permukaan plastik saperti sneeze guards jeung flip-up doors. Anduk kertas sareng pembersih kaca tiasa ngagores bahanna. Ngusap permukaan palastik nganggo anu lemes, beresih, sareng damp lawon.
  1. Pareuman unit, cabut kabel listrik, sareng ngantepkeun unit pikeun niiskeun.
  2. Ngusap sadaya permukaan luar sareng interior nganggo iklanamp lawon. cleaner non-abrasive bisa dipaké pikeun noda hésé. Wewengkon anu hese dijangkau kedah dibersihkeun nganggo sikat leutik sareng sabun anu hampang.
  3. Bersihkeun pelindung bersin palastik, panél samping, sareng kandang hareup nganggo larutan cai sabun anu hampang sareng iklan.amp, lawon lemes. PERHATOSAN: ULAH make anduk kertas atawa pembersih kaca.

Ngaganti Lampu Bulbs Témbongkeun

PERHATOSAN
ngan ukur nganggo bohlam anu nyumponan atanapi ngaleuwihan standar National Sanitation Foundation (NSF) sareng dirarancang khusus pikeun daérah anu nyepeng dahareun. Pegatna bohlam lampu anu henteu dilapis khusus tiasa nyababkeun tatu pribadi sareng/atanapi kontaminasi dahareun.

Lampu tampilan nyaéta bohlam lampu pijar anu nyaangan daérah pamanasan. Unggal bohlam gaduh palapis khusus pikeun ngajagaan tina tatu sareng kontaminasi tuangeun upami aya pegatna.

  1. Pareuman unit, cabut kabel listrik, sareng ngantepkeun unit pikeun niiskeun.
  2. Cabut bohlam lampu tina unit sareng ganti ku bohlam lampu pijar anu dilapis khusus.

CATETAN:

  • Bohlam lampu tahan pegat Hatco nyumponan standar NSF pikeun daérah panyekelan sareng tampilan. Pikeun aplikasi 120 V, paké Hatco P/N 02.30.081.00. Pikeun 220, 240, 220–230, jeung 230–240 V, paké Hatco P/N 02.30.082.00.
  • Bohlam halogén anu tahan-pegat sayogi ngagentos bohlam pijar standar. Bohlam halogén gaduh palapis khusus pikeun ngajagaan tina tatu sareng kontaminasi tuangeun upami aya pegatna. Pikeun aplikasi 120 V, paké Hatco P/N 02.30.081.00. Pikeun aplikasi 220, 240, 220-230, sareng 230-240 V nganggo Hatco P/N 02.30.082.00.

PERHATOSAN

BAHAYA SENGÉTAN ELEKTRIK:
ngan ukur nganggo Bagian Ganti Hatco Asli nalika diperyogikeun jasa. Gagalna ngagunakeun Bagian Panggantian Hatco Asli bakal ngabatalkeun sadaya jaminan sareng tiasa nyababkeun operator alat-alat éta kana vol listrik anu bahaya.tage, hasilna shock listrik atawa kaduruk. Bagian Ngagantian Hatco Asli dieusian pikeun beroperasi sacara aman dina lingkungan dimana aranjeunna dianggo. Sababaraha suku cadang aftermarket atanapi generik henteu gaduh ciri anu ngamungkinkeun aranjeunna tiasa beroperasi aman dina alat Hatco.

PITUDUH TROUBLESHOOTING

PERHATOSAN

  • Unit ieu kedah dilayanan ku tanaga anu terlatih sareng mumpuni wungkul. Service ku tanaga teu mumpuni bisa ngakibatkeun shock listrik atawa kaduruk.
  • BAHAYA SENGÉTAN ELEKTRIK: Pareuman saklar daya, cabut kabel listrik, sarta ngidinan unit pikeun niiskeun saméméh ngalakukeun sagala pangropéa atawa beberesih.

Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-14

PILIHAN JEUNG AKSESORI

Hareupeun dipager jeung Sisi Panels
Hiji kandang hareup palastik sareng dua panél samping plastik sayogi salaku pilihan pikeun sadaya modél GRBW. Paké prosedur di handap pikeun masang dipager hareup jeung panels samping.

  1. pasang dua kurung kurung sareng kurung dua panel ka handap unit.
    • Unscrew opat suku atawa suku ti unggal juru unit.
    • Screw suku atawa suku ngaliwatan kurung luyu jeung kana dasarna. Dua kurung dipager kudu dipasang di hareup unit. Dua-panel kurung kudu dipasang dina pungkur unit.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-8 CATETAN: Kurung enclosure ngarojong kandang hareup jeung panél samping. Panel kurung ngan ngarojong panel samping.
  2. Pasang kandang hareup.
    • Ngageser screws weld kana T-slot. Teundeun screws weld kana posisi perkiraan pikeun align kalawan liang dina dipager hareup.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-9
    • Posisi handap kandang hareup kana dua kurung dipager.
    • align nu screws weld jeung liang dina luhureun dipager hareup jeung motong rojongan. Amankeun nganggo kacang cap anu disayogikeun. Ulah over-tighten kacang cap.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-10
  3. Pasang panel samping. Pikeun masang unggal panel sisi:
    • Leupaskeun screw dina luhureun unggal pos rojongan.
    • Posisi panel samping dina bracket panel jeung bracket dipager. pastikeun panel samping sits handapeun dipager hareup.
    • ngagantelkeun bracket luhur ka luhureun tulisan rojongan ngagunakeun screws dihapus saméméhna.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-11

Panél Samping
Dua panel sisi plastik sadia salaku pilihan pikeun sakabéh model GRBW. Anggo prosedur di handap ieu pikeun masang unggal panel sisi.

  1. selapkeun kurung opat-panel ka handap unit.
    • Unscrew opat suku atawa suku ti unggal juru unit
    • Screw suku atawa suku ngaliwatan bracket luyu jeung kana dasarna.
      CATETAN: Kurung opat-panel kedah dipasang dina lokasi sareng orientasi anu leres. Tingal ilustrasi pikeun émbaran instalasi bracket ditangtoskeun.
  2. Pasang panel samping dina kurung panel.
  3. ngagantelkeun dua kurung luhur ka luhureun unggal sisi unit ngagunakeun screws disadiakeun.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-12

Overhead Control Panas
Pilihan kontrol panas overhead sadia pikeun model GRBW-24 ngaliwatan GRBW-60. Kadali tanpa wates ieu ngamungkinkeun operator sacara manual nyaluyukeun kaluaran panas overhead tina wat pinuhtage turun ka tingkat mana wae nu dipikahoyong.

4″ (102 mm) Suku anu tiasa disaluyukeun
4" (102 mm) suku adjustable sadia salaku aksésori. 4″ (102 mm) suku anu tiasa disaluyukeun janten standar dina model GRBW-42 atanapi langkung ageung. Masang suku ku screwing kana handap unit dugi leungeun ketang. Ulah over-tighten.

Pan Rel
Pan Rails mangrupikeun asesoris anu sayogi pikeun sadaya modél GRBW sareng sayogi dina ukuran pan 2, 3, 4, atanapi 5.

Surface Hardcoated
hiji permukaan base coated teuas pilihan sadia pikeun sakabéh model GRBW di tempat beungeut stainless steel baku.

Penjaga Bersin
ukuran penjaga beresin tambahan sadia pikeun sakabéh model GRBW. Dua ukuran tambahan nyaéta 9-3 / 8" (238 mm) sareng 14" (356 mm).

Panyekel tanda
Panyekel tanda tampilan sayogi salaku asesoris pikeun sadaya modél GRBW. Anggo prosedur di handap ieu pikeun masang wadah tanda.

  1. Leupaskeun dua screws ti unggal sisi unit. The screws lokasina arah hareup jeung di sisi unit.
  2. align liang wadah tanda jeung liang screw di sisi unit.
  3. Pasang wadah tanda ka unit nganggo sekrup asli.Hatco-GRBW-Seri-GLO-RAY-Parasmanan-Warmers-gbr-13

Témbongkeun Sign Holder assembly

jaminan dugi

HARANSI PRODUK

Hatco ngajamin yén produk anu didamelna ("Produk") bébas tina cacad dina bahan sareng pagawean, dina pamakean sareng jasa normal, salami hiji (1) taun ti tanggal pameseran nalika dipasang sareng dijaga saluyu sareng Parentah ditulis Hatco atanapi 18 bulan ti tanggal kiriman ti Hatco. Anu meuli kedah netepkeun tanggal pameseran Produk ku ngadaptarkeun Produk sareng Hatco atanapi ku cara anu sanés nyugemakeun Hatco dina kawijaksanaan budi na.

Hatco ngajamin komponén Produk di handap ieu bebas tina cacad dina bahan sareng pagawean ti tanggal pameseran (tunduk kana kaayaan di luhur) pikeun période (s) waktos sareng dina kaayaan anu didaptarkeun di handap:

  • Hiji (1) Taun Bagian sareng Buruh PLUS Hiji (1) Tambahan Taun Bagian-Ngan Garansi:
    • Conveyor Alat Pemanggang Roti (dilapis logam)
    • Unsur Warmer Laci (dilapis logam)
    • Drawer Warmer Drawer Rollers and Slides
    • Elemen Pemanas Strip (dilapis logam)
    • Témbongkeun Elemen Warmer (pemanasan hawa sheathed logam)
    • Ngayakeun Unsur Kabinet (pemanasan hawa dilapis logam)
    • Unsur Sumur Dipanaskeun - Seri HW sareng HWB (dilapis logam)
  • Bagian Dua (2) Taun sareng Garansi Buruh:
    • Rentang induksi
    • Warmers induksi
  • Hiji (1) Taun Bagian jeung Buruh PLUS Opat (4) Taun Garansi Bagian-Ngan:
    3CS jeung FR tank
    Hiji (1) Taun Bagian sareng Buruh PLUS Salapan (9) Taun Garansi Bagian-Ngan dina:
    • Listrik Booster manaskeun bak
    • Gas Booster manaskeun bak
  • Salapan Puluh (90) Poé Garansi Bagian-Ngan:
    ngagantian Bagian

JAMINAN Sateuacanna ekslusif Sareng Ngalangkungan HARANSI LAIN, DITAMPILKEUN ATAWA DILAKSANAKAN, NGALUNGTUTAN TAPI TEU DIBATASKEUN JAMINAN GARANSI MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PROPERING ONLINE.

Tanpa ngawates umumna di luhur, JAMINAN SAPERTI TEU PANUTUP: Bohlam lampu pijar dilapis, lampu fluoresensi, panas lamp bohlam, bohlam halogén coated, halogén panas lamp bohlam, bohlam xenon, tabung lampu LED, komponén kaca, sareng sekering; gagalna produk dina tank booster, fin tube exchanger panas, atawa parabot pemanasan cai séjén disababkeun ku liming, meta sedimen, serangan kimiawi, atawa katirisan; atawa nyalahgunakeun Produk, tampering atanapi misapplication, instalasi teu bener, atawa aplikasi tina vol benertage.

Watesan remedies jeung karuksakan
Tanggung jawab Hatco sareng ubar ekslusif Meuli di handap ieu bakal diwatesan ngan ukur, dina pilihan Hatco, pikeun ngalereskeun atanapi ngagantian nganggo bagian atanapi Produk anu énggal atanapi diropéa atanapi Produk ku Hatco atanapi agénsi jasa anu diidinan Hatco (lian ti tempat Buyer di luar Amérika Serikat, Kanada. , Britania Raya, atanapi Australia, dina hal ieu tanggung jawab Hatco sareng ubar ekslusif Meuli di handap ieu bakal diwatesan ngan ukur pikeun ngagantian bagian anu aya dina garansi) anu aya hubunganana sareng klaim naon waé anu dilakukeun dina jangka waktu jaminan anu dirujuk di luhur. Hatco ngagaduhan hak nampi atanapi nolak klaim sapertos sadayana atanapi sabagian. Dina konteks Garansi Terbatas ieu, "direnovasi" hartosna bagian atanapi Produk anu parantos dipulangkeun ka spésifikasi aslina ku Hatco atanapi agénsi jasa anu diidinan Hatco. Hatco moal nampi pamulangan Produk naon waé tanpa persetujuan tinulis sateuacana ti Hatco, sareng sadaya pamulangan anu disatujuan sapertos kitu bakal dilakukeun ku biaya tunggal anu mésér.

HATCO MOAL TANGGUNG JAWAB, dina kaayaan naon waé, pikeun KARUSAKAN KONSEKUENSIAL ATAWA INSIDENSENTAL, kalebet tapi henteu diwatesan ku biaya tanaga gawé atanapi kauntungan leungit akibat tina panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun produk atanapi produk anu kalebet dina komposisi. PRODUK LAIN ATAWA BARANG.

DISTRIBUTOR BAGIAN RESMI

California

  • Bagian & Jasa Komersial Listrik Industri, Inc. Huntington Beach 714-379-7100
  • Chapman Appl. Service San Diego 619-298-7106 P & D Appliance Commercial Parts & Service, Inc. S. San Fransisco 650-635-1900

YORK ÉNGGAL

  • Alpro Service Co.
  • Maspeth 718-386-2515
  • Duffy urang - AIS
  • kebo 716-884-7425 3Kawat
  • Plattsburgh 800-634-5005
  • Duffy urang - AIS Sauquoit 800-836-1014
  • JB Brady, Nyarita Syracuse 315-422-9271

Kanada

ALBERTA

  • Konci Food Equipment Service
  • Edmonton 780-438-1690

KOMUNITAS GRUMBIA

  • Konci Food Equipment Service
  • Vancouver 604-433-4484
  • Konci Food Equipment Service
  • Victoria 250-920-4888

Ngadaptarkeun unit anjeun online!
Tempo bagian INFORMASI boga penting pikeun detil.

Enregistrez votre appareil en ligne!
Lisez la bagian INFORMASI PENTING POUR LE PROPRIETAIRE tuang tambah d'informations.

HATCO CORPORATION
Kotak pos 340500 Milwaukee, WI 53234-0500 AS 800-558-0607 414-671-6350 support@hatcocorp.com. www.hatcocorp.com.

Dokumén / Sumberdaya

Hatco GRBW Series GLO-RAY Tambaksari Warmers [pdf] Buku Panduan Pamilik
GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers, GRBW Series, GLO-RAY Buffet Warmers, Buffet Warmers, GLO-RAY, Warmers
Hatco GRBW Series GLO-RAY Tambaksari Warmers [pdf] Buku Panduan
GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers, GRBW Series, GLO-RAY Buffet Warmers, Buffet Warmers, Warmers

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *