Panén-logo

Panen TEC 740DM Dye Sprayer nyirian System

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-PRODUCT

perkenalan

ucapan salamet dina purchasing a Panen Tec Dye Sprayer nyirian System. Nalika napel a 700 Series Applicator otomatis atawa 700 Series Moisture Ngan kit pikeun sagala baler pasagi badag, bakal ngidinan Anjeun pikeun visibly cirian wewengkon baseuh on bales Anjeun. Sistim nu ngawengku tank, pompa, plumbing ningkatna hardware, sarta kabel perlu. Aya ngarecahna bagian dina tonggong manual pikeun rujukan lamun perlu bagian ngagantian. Sadaya suku cadang sareng ngalelep bakal dipesen ngalangkungan dealer alat lokal anjeun.

parabot Diperlukeun

  • Set rengkuh standar
  • Palu
  • Tepi lempeng
  • Standar stop kontak set
  • pita ukuran
  • Pangeboran logam sareng alat motong
  • Punch Center
  • kamajuan

Pamasangan Tangki Sprayer Dye & Plumbing

Pamasangan Bracket & Tank - Kuadrat ageung

Tangtukeun lokasi tank jeung ningkatna bracket assembly. Ningali Gambar 1, 2 & 3 mutuskeun mana tina lokasi pamasangan ieu anu paling merenah sareng dianggo anu pangsaéna pikeun pangguna.

  • Sakali lokasi tank geus mutuskeun, cirian liang ningkatna tur bor kaluar ngagunakeun 3/8 "bit.
  • Nyepetkeun bracket ningkatna kana baler ngagunakeun 5/16 "hardware disadiakeun dina kit.HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-1
  1. angka 1: Hesston umum, Massey Ferguson, nangtang Balers
  2. Gambar 2: New Holland 590,595, BB940-960A Kasus LBX331-432HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-2
  3. Gambar 3: New Holland BB9060-9080 Case LB & New Holland BB Modél

Kabel Sistem

  1. Manggihan abah wiring (006-765IDM) disadiakeun dina 740 dye Sprayer nyirian Kit. Napel téh 12 pin colokan kana modul dipasang dina pigura logam tina spidol ngalelep.
  2. Colokkeun colokan segitiga uncapped kana colokan dina pigura logam.
  3. Jalankeun abah Dye Marking ka handap kana abah aplikator utama (006-765B atanapi 006-765B2) teras pasangkeun kana salah sahiji tina dua colokan CAN.

Diagram Wiring Sistim

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-3

Pamasangan Plumbing

Pikeun paling éféktif cirian bintik baseuh dina bale wae, Panen Tec nyarankeun yén nozzles dipasang langsung di luhur atawa di handap kabayang Star. Pikeun meunangkeun pola semprot pangalusna museur langsung kana titik baseuh tina bale nu nozzles bakal perlu kira 1 "di luhur bale nu keur ditandaan. A kiyeu leutik mungkin perlu dipotong pikeun ngaronjatkeun aréa permukaan bale nu ditandaan.

  1. Sakali anjeun gaduh tank jeung ningkatna bracket aman fastened kana baler nu, nomeran posisi A, B, C, D & E gambar di handap dina Gambar 1 atawa 2. Nyusun dina urutan handap:
  • siku
  • wadah nozzle
  • Pariksa klep
  • ngurangan bushing
  • tip sakumaha gambar di handap ieu.

Catetan: Kabéh bagian kudu thread tape

  1. Sakali panyekel nozzle dipasang kana balers, rutekeun selang 3/8 "ka tip. Pastikeun pikeun nyepetkeun selang aman tapi ulah pinching garis. (Diagram Plumbing gambar dina Gambar 7)
    1. Tetep tina routing selang dina cara pindah bagian dina baler nu.
  2. Pasang selang solokan luhur selang barb pas di handap tank. Jalankeun selang ka titik anu aman sareng pasangkeun rakitan klep.HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-4

Pamasangan Plumbing sareng Wiring

  1. Pasang rakitan panyekel tip sareng nozzle di lokasi anu disarankeun anu dipidangkeun di handap ieu. Anggo hardware 1/4" anu disayogikeun pikeun ngalakukeunana.HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-5
  • Mastikeun yén rakitan tip (A) dipasang dina garis kalawan roda béntang (B) ambéh sistem nyirian bintik baseuh tina bale nu.

Diagram pipa

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-6

Patarosan umum

Naha pewarna panyirian aman pikeun konsumsi ternak?

  • The DSM ngagunakeun beureum-berwarna, ngalelep dahareun-grade sarta aman pikeun sakabéh ternak.

Kumaha kuring ngaluarkeun hawa kaluar tina garis leres?

  • Leupaskeun tip tina klep cek anu aranjeunna dilebetkeun teras pencét tombol utama dina spidol pewarna dugi hawa kadorong kaluar tina garis.

Pamérésan masalah

masalah Bisa Nyababkeun leyuran
Tips henteu nyemprot Dye
  1.    Sistemna kaluar tina ngalelep.
  2. Aya hawa dina garis, nyegah halimun ajeg datang ti tips.
  3. Rusak/selang ciwit.
  4. Ujungna dicolok.
  5. Setpoint disetel luhur teuing
  1.     Pariksa tank pikeun solusi. Lamun tank kosong, eusian deui jeung ngaluarkeun hawa tina garis.
  2.     Cabut tip tina klep cek sareng nganggo tombol priming ngaluarkeun hawa kaluar tina garis.
  3.     Mariksa sakabéh hoses mastikeun yén garis ruksak atawa pinched.
  4.     Dipiceun tip ti bushing jeung mariksa, bersih perlu.
  5.     Turunkeun tingkat set titik dimana pamaké hoyong bales ditandaan.

pamiaraeun

  1. Pikeun neundeun usum tiis, solokan sadaya cairan tina garis sareng tanki, teras pompa.

Ngeusian Tank & Mimiti Waktos sareng Mimitian Taunan

Ngeusian bak
Leupaskeun tutup tank ti tanki 3-galon. Pastikeun tank beresih jeung lengkep kosong. Campur pewarna (009-0800) sareng cai haneut di jero botol pewarna. Pastikeun botol dikocok kuat supados ngalelepna larut. Sakali leyuran dicampurkeun, tambahkeun ka tanki 3-galon jeung eusian tank jeung cai.

Mimiti Waktos sareng Mimitian Taunan

  • Sakali tank geus ngeusi garis plumbing bakal perlu primed. Kalayan sistem dihurungkeun sareng dina modeu direureuhkeun, tahan tombol priming dugi ka sadaya hawa kaluar tina garis sareng aya aliran cairan anu ajeg tina unggal tip.

CATETAN: Sistem kedah di-primed unggal waktos sistemna parantos kehabisan pewarna.

  • Anjeun tiasa nyaluyukeun tingkat eusi Uap dimana anjeun hoyong sistem nyirian 'Flaks baseuh' dina bale dijieun. Ieu bisa dilakukeun ku cara nuliskeun 'Setup' dituturkeun ku setelan Uap, teras nyaluyukeun Set Point.

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-7

Parentah Operasi Mode Otomatis atanapi Mode Manual

Mode Otomatis & Manual bakal otomatis nandaan bales kalawan ngalelep lamun sistem dye nyirian Uap dihurungkeun tur eusi Uap sensed ku roda béntang luhur tingkat Uap 'Set Point' nu diatur ku operator.

  1. Uap anu dirasakeun ku roda béntang dituduhkeun di handap. Tempo kaca 9 pikeun parentah set-up.

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-8

Pin Outs

Modul Penanda Dye Terpadu (IDM) dina abah 006-765IDM (Nomer Colokkeun Deutsch: DTM06-12SA)

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-9

  1. Pin Beureum + 12V ti ECU
  2. Pin Beureum / Hideung + 12V, EOB
  3. Pin Hideung / Bodas Taneuh, EOB
  4. Pin--
  5. Pin--
  6. Pin Ungu Sinyal, EOB
  7. Pin Héjo ISO BISA Lo
  8. Pin Konéng ISO BISA Hai
  9. Pin Beureum / Bodas +12 DSM
  10. Pin Hideung / Bodas Ground DSM
  11. Pin Blue Perdana, DSM
  12. Pin Hideung Ground ti ECU

ISOBUS Colokkeun dina abah-abah 006-765IDM (Nomer Colokkeun Deutsch: DT04-4P)

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-10

  1. Pin Beureum + 12V ti ECU
  2. Pin Konéng ISO BISA Hai
  3. Pin Héjo ISO BISA Lo
  4. Pin Hideung Ground ti ECU

Tungtung Bale Sensor Colokkeun dina Abah 006-765IDM (Jumlah Colokkeun Deutsch: DT06-3S)HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-11

  1. Pin Beureum / Hideung + 12V pikeun Ahir Bale Sénsor
  2. Pin Hideung / Bodas Taneuh ka Ahir Bale Sénsor
  3. Sinyal Pin Ungu

Prime Switch Plug on Harness 006-765IDM (Jumlah Colokkeun Deutsch: DT06-3S)

  1. Pin Oranyeu / Bodas + 12V ka pompa
  2. Pin Hideung / Bodas Taneuh pikeun ngompa
  3. Pin Blue Perdana

Bagian Ngarecah

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-12

HARVEST-TEC-740DM-Dye-Sprayer-Marking-System-Gbr-13

Ref / Katerangan / Bagian / Qty

  1. Tanghi 005-9019 1
  2. DSM Mounting Bracket 001-2500 1
  3. Tank Cap 005-9022C 1
  4. Dye Marker Control 006-2472DM 1
  5. DSM Kawat Abah 006-765IDM 1
  6. Jauh Push Switch 006-2850 1
  7. DM Pompa Pindah 006-765IDM2 1
  8. Selang Clamp 002-9002 10
  9. 3/8” Tee Barbed 003-T3838 1
  10. 3/8” Selang EPDM 002-9003AS 26'
  11. Pompa DSM 007-4120LF 1
  12. 3/4×1/4” Reducer 003-RB3414M 1
  13. 1/4×1/4” Nipple 003-M1414 1
  14. 1/4×3/8” Fitting 003-A1438 2
  15. 1/4″ FPT Tee 003-TT14 1
  16. 1/4×3/8” Elbow 003-EL1438 1
  17. Klep Botol SLV 002-2216 1
  18. Jalu Gancang Connect 004-4710 1
  19. Gasket karét 004-1207W 2
  20. Tutup Pareum 004-1207F 1
  21. NP Tank Cap Gasket005-9022CG 1
  22. Nozzle Holder 001-4216 2
  23. Lempeng Pas 003-A1438 2
  24. Sambungkeun Gancang 004-1207H 2
  25. Gasket karét 004-1207W 2
  26. Tip Screen 004-1203-100 2
  27. Pariksa klep 004-1207V 2
  28. Jalan Siku 003-SE14F 2
  29. Awak Nozzle 004-4722 2
  30. Tip Kuningan 004-TX-5 2
  31. Cap Nozzle 004-4723 2

Panén Tec LLC. Garansi jeung Liability pasatujuan

Panén Tec, LLC. bakal ngalereskeun atanapi ngagentos komponén anu kapanggih cacad dina 12 bulan ti tanggal pabrik. Dina kaayaan naon waé, jaminan ieu henteu nutupan komponén naon waé anu aya dina pamadegan Harvest Tec, LLC. geus subjected kana pamakéan lalawora, nyalahgunakeun, robahan, kacilakaan, atawa lamun perbaikan geus dijieun kalawan bagian lian ti nu dijieun tur diala ti Harvest Tec, LLC. Kawajiban kami dina jaminan ieu dugi ka ngalereskeun atanapi ngagentos gratis ka anu mésér asli bagian mana waé anu dina pertimbangan kami nunjukkeun bukti karya anu cacad atanapi henteu leres, upami bagian éta dipulangkeun ka Harvest Tec, LLC. dina 30 poé ti gagalna. Lamun ditangtukeun yén hiji non-Panen Tec branded pangawét jarami geus dipaké di jero sistem applicator Panen Tec dimana gagalna lumangsung, lajeng Panen Tec cadangan hak mungkir pamundut jaminan dina kawijaksanaan maranéhanana. Suku cadang kedah dipulangkeun ku dealer sareng distributor anu ngajual, sareng biaya transportasi parantos dibayar.

Garansi ieu henteu kedah diinterpretasi pikeun ngahasilkeun Harvest Tec, LLC. nanggungjawaban kanggo tatu atanapi karusakan naon waé, langsung, konsekuensi, atanapi kontingen, ka jalma atanapi harta. Salaku tambahan, jaminan ieu henteu dugi ka leungitna pamotongan, karugian anu disababkeun ku telat, atanapi biaya prospektif kauntungan atanapi pikeun alesan anu sanés. Panén Tec, LLC. moal nanggungjawaban kanggo pamulihan langkung ageung tibatan biaya atanapi perbaikan cacad dina karya. Henteu aya jaminan, boh anu dinyatakeun atanapi tersirat, ngeunaan kamampuan dagang atanapi kabugaran pikeun tujuan anu khusus atanapi kabugaran pikeun alesan anu sanés. jaminan ieu teu bisa ngajamin yén kaayaan aya saluareun kadali Panen Tec, LLC. moal mangaruhan pangabisa urang pikeun ménta bahan atawa pabrik bagian ngagantian perlu. Panén Tec, LLC. ngagaduhan hak pikeun ngarobih desain, ningkatkeun desain, atanapi ngarobih spésifikasi, iraha waé tanpa kawajiban kontingén pikeun anu mésér mesin sareng bagian anu dijual sateuacana.

Panén TEC, LLC.

  • PO BOX 63 2821 HARVEY STREET HUDSON, WI 54016
  • TELEFON: 715-386-9100
  • 1-800-635-7468
  • fax: 715-381-1792
  • surélék: info@harvesttec.com

Dokumén / Sumberdaya

Panen TEC 740DM Dye Sprayer nyirian System [pdf] Buku Panduan Pamilik
740DM, Dye Sprayer nyirian System, 740DM Dye Sprayer nyirian System, Sprayer nyirian System, nyirian System, System

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *