Govee - logoManual pamaké
Modél: H5101
Smart Thermo-Hygrometer

Sakolébat

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - glance

Tingkat kanyamanan 

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - ikon Asor sahandapeun 30%.
Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - ikon Kalembaban antara 30% - 60% sedengkeun temp nyaéta 20 ° C - 26 ° C.
Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - ikon Kalembaban di luhur 60%.

Ikon anu nyambung sareng Bluetooth
Tampilan: Bluetooth disambungkeun.
Teu ditémbongkeun: Bluetooth teu nyambung.
°F 1°C Saklar
Ketok pikeun ngalihkeun unit suhu ka °F 1°C dina layar LCD.

Naon Anjeun Cokot

Smart Thermo-hygrometer 1
Sél Tombol CR2450 (Diwangun-di) 1
Nangtung (Diwangun) 1
3M Pelekat 1
Manual pamaké 1
Kartu Palayanan 1

spésifikasi

katalitian Suhu: ± 0.54°F/±0.3°C, Kalembaban: ±3%
Temp Operasi -20 ° C - 60 ° C (-4 ° F - 140 ° F)
kalembaban operasi 0% - 99%
Bluetooth-diaktipkeun Jarak 80m / 262ft (Teu aya halangan)

Masang Alat Anjeun

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - lambar

  1. Tarik kaluar lambaran insulasi batréna;
  2. Pasang alatna.
    a. Nangtung dina méja:
    Buka tutup tukangna sareng angkat nangtung;
    Lebetkeun tongkat kana alur sareng nangtung alat dina desktop.
    Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - desktopb. Nempelkeun dina témbok:
    Leketkeun kana témbok nganggo perekat 3M.
    Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - napel

Ngundeur Aplikasi Govee Home

Unduh aplikasi Gove Home ti App Store (alat i0S) atanapi Google Play (alat Android).

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - aplikasi

Nyambung kana Bluetooth

  1. Hurungkeun Bluetooth dina telepon anjeun sareng caket kana thermo-hygrometer (Layanan Lokasi / GPS kedah diaktipkeun pikeun pangguna Android).
  2. Buka Gove Home, ketok ikon "+" di pojok katuhu luhur, tur pilih "H5101".
  3. Turutan parentah dina aplikasi pikeun ngalengkepan sambungan.
  4. Ieu nembongkeun ikon Bluetooth-hubungkeun dina layar LCD sanggeus sambungan suksés.
  5. Mangga parios léngkah-léngkah di luhur sareng cobian deui upami sambunganna gagal.

Ngagunakeun Thermo-Hygrometer kalawan Gove Home

°F/°C Saklar Pindahkeun unit suhu antara°F jeung °C.
Ékspor Data Ékspor catetan suhu sareng kalembaban sajarah kana format CSV saatos ngeusian kotak surat.
Aplikasi Push Notifications nyorong pesen waspada nalika suhu / kalembaban ngaleuwihan kisaran prasetél.
Calibration Calibrate suhu sareng kalembaban bacaan.
Data Hapus Hapus data panyimpen lokal sareng Awan.

Pamérésan masalah

  1. Teu tiasa nyambung ka Bluetooth.
    a. Pastikeun Bluetooth dina telepon anjeun tos diaktipkeun.
    b. Sambungkeun ka thermo-hygrometer dina aplikasi Govee Home tinimbang daptar Bluetooth dina telepon anjeun.
    c. Jaga jarak antara telepon anjeun sareng alat kirang ti 80m/262ft.
    d. Tetep telepon anjeun sacaket mungkin ka alat.
    e. Pastikeun yén pangguna alat Android ngaktipkeun Lokasi sareng pangguna ios milih "Setelan - Govee Home - Lokasi - Sok" dina telepon.
  2. Data dina aplikasi henteu diropéa.
    a. Pastikeun alat tos nyambung ka aplikasi Gove Home.
    b. Pastikeun yén pangguna alat Android ngaktipkeun Lokasi sareng pangguna ios milih "Setelan - Govee Home - Lokasi - Sok" dina telepon.
  3. Teu tiasa ngékspor data dina aplikasi. Punten ngadaptar sareng lebet kana akun anjeun sateuacan ngékspor data.

pangeling-eling

  1. Alatna kedah dianggo di lingkungan kalayan suhu mimitian -20 ° C dugi ka 60 ° C sareng kalembaban tina 0% dugi ka 99%.
  2. Punten candak batréna upami anjeun henteu nganggo alat pikeun waktos anu langkung lami.
  3. Cegah leupaskeun alat tina tempat anu luhur.
  4. Entong ngaleupaskeun alatna sacara agrésip.
  5. Entong neuleumkeun alat dina cai.

Palayanan palanggan

ikon Garansi: Jaminan Terbatas 12 Bulan
ikon Dukungan: Dukungan Téknis Seumur Hidup
ikon surélék: [email dijaga]
ikon resmi Websitus: www.govee.com

ikon Govee
ikon @govee_official
ikon @govee.officia
ikon @GeulisBobotoh
ikon @ Govee.smarthome

Émbaran matuh

Pernyataan Patuh EU:
Shenzhen Intellirocks Tech Co. Ltd. ku ieu nyatakeun yén alat ieu saluyu sareng sarat penting sareng katangtuan anu relevan dina Directive 2014/53/EU. Salinan Déklarasi EU ngeunaan Conformity sayogi online di www.govee.com/

Alamat kontak EU:

simbul
BellaCocool GmbH (E-mail: [email dijaga])
PettenkoferstraRe 18, 10247 Berlin, Jérman

Pernyataan Kepatuhan Inggris:

Shenzhen Intellirocks Tech. Co., Ltd. ku ieu nyatakeun yén alat ieu saluyu sareng sarat penting sareng katangtuan saluyu séjén tina Peraturan Peralatan Radio 2017
Salinan Déklarasi Inggris ngeunaan Conformity sayogi online di www.govee.com/

Bluetooth®
prekuensi 2.4 GHz
Kakuatan Maksimal <10dBm

Bahaya
Pembuangan anu ramah lingkungan Alat-alat listrik kuno henteu kedah dibuang babarengan sareng limbah sésa-sésa, tapi kedah dibuang nyalira. Pembuangan di tempat ngumpulkeun komunal via jalma pribadi gratis. Nu boga alat-alat heubeul boga tanggung jawab pikeun mawa alat-alat ka titik ngumpulkeun ieu atawa ka titik ngumpulkeun sarupa. Kalayan usaha pribadi saeutik ieu, anjeun nyumbang kana ngadaur ulang bahan baku berharga jeung pengobatan zat toksik.

Pernyataan FCC

Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:
(1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng (2) Alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.

Perhatosan: Parobihan atanapi modifikasi anu henteu disatujuan sacara dinyatakeun ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat. CATETAN: Alat ieu geus diuji sarta kapanggih sasuai jeung wates pikeun alat digital Kelas B, nurutkeun Bagian 15 tina Aturan FCC.

Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Parabot ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi pikeun radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  1. Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  2. Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  3. Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  4. Taroskeun ka dealer atanapi radio / P / teknisi anu berpengalaman pikeun pitulung.

Pernyataan Paparan Radiasi FCC

Alat-alat ieu saluyu sareng watesan paparan radiasi FCC anu ditetepkeun pikeun lingkungan anu teu terkendali. Parabot ieu kedah dipasang sareng dioperasikeun kalayan jarak minimum 20cm antara radiator & awak anjeun.

Pernyataan IC

Alat ieu saluyu sareng standar RSS anu dibebaskeun lisénsi Industri Kanada. Operasi tunduk kana dua kaayaan di handap ieu: (1) alat ieu teu tiasa nyababkeun gangguan, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan naon waé, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi alat anu henteu dipikahoyong. Le present appareil est conforme aux CNR d'Industrie Canada lumaku aux appareils radio exempts de lisénsi. L'eksploitasi nyaeta autorissee aux deux kaayaan nu cocog: (1) l'appareil nedoit pas produire de brouillage, jeung (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioelectrique subi, merne si le brouillage est rentan ka kompromi le fonctionnement.

Pernyataan IC RF

Nalika nganggo produk, jaga jarak 20cm tina awak pikeun mastikeun patuh kana syarat paparan RF. Lors de ('utilization du produit, maintenez une distance de 20 cm du corps afin de vous conformer aux exigences en matiere d'exposition RF.

Pihak anu tanggung jawab:

Nami: MOMENT GOVEE (US) TRADING TERBATAS
Alamat: 13013 BARAT AVE STE 5 PULAU BULU IL 60406-2448
surélék: [email dijaga]
Inpormasi kontak: https://www.govee.com/support

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - ikon imah
Anggoan Ruangan Hungkul

PERHATIAN:
RISIKO Éksplorasi Upami BATERI kagentos ku jinis anu teu leres. DISPÉT BATERI anu DIGUNAKEUN Nurutkeun PITUTURAN.
Tanda kecap sareng logo Bluetooth mangrupikeun mérek dagang kadaptar milik Bluetooth SIG, Inc. sareng naon waé panggunaan tanda sapertos kitu ku Shenzhen Intellirocks Tech. Co., Ltd. aya lisénsi.
Govee mangrupakeun mérek dagang ti Shenzhen Intellirocks Tech Co., Ltd.
Hak Cipta ©2021 Shenzhen Intellirocks Tech Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan.

kode qrGovee Imah App
Kanggo FAQ sareng inpormasi lengkep, mangga buka: www.govee.com

Dokumén / Sumberdaya

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer [pdf] Buku Panduan
H5101, Smart Thermo Hygrometer, H5101 Smart Thermo Hygrometer, Thermo Hygrometer, Hygrometer
Govee H5101 Smart Thermo-Hygrometer [pdf] Buku Panduan
H5101A, 2AQA6-H5101A, 2AQA6H5101A, H5101 Smart Thermo-Hygrometer, H5101, Smart Thermo-Hygrometer

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.