surat penting

GCBIG
MD026 True Wireless Earbuds Pituduh Pamaké 
Earphone Stereo nirkabel leresGCBIG MD026 True Wireless Earbuds -

Eusi Produk

GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 1

spésifikasi produk

Bluetooth Vérsi: 5.3
Sokongan: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Palabuhan Ngecas: Tipe-C
Kapasitas batré: Earbuds: 25mAh
Umur batre: 5 jam pamakean per muatan pinuh (umur batre saleresna beda-beda gumantung kana jinis lagu sareng syarat volume)
Waktos ngecas: 1 jam kanggo earbuds / 1 jam kanggo wadah ngecas
Jangkauan transmisi: 15 méter (tanpa halangan)

perkenalan

GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 2

Kumaha kuring masangkeun dua headphone sareng telepon kuring?

  • Punten pastikeun boh earbuds sareng wadah ngecas parantos dicas pinuh sateuacan dianggo heula.
  • hambalan 1
    Cabut kadua earbuds tina wadah ngecas sareng kadua earbud bakal hurung sareng mimitian masangkeun otomatis (Upami earbuds teu nyambung ka alat anjeun langkung ti 5 menit, earbuds bakal otomatis pareum Pencét tombol MPS sakitar 3 detik pikeun sacara manual. Hurungkeun earbuds lamun dipenta "Power on".) Lampu indikator hiji earbud bakal hurung beureum jeung biru silih ganti, jeung lampu indikator tina earbud sejenna lalaunan bakal hurung biru lamun hasil dipasangkeun.
  • hambalan 2
    Aktipkeun mode papasangan Bluetooth dina alat telepon anjeun, milarian tur pilih "MD026" pikeun nyambungkeun. (Anjeun kedah ngadangu ajakan sora "nyambung" nalika nganggo earbuds).
  • Lamun lampu indikator ceuli pareum, hartina telepon disambungkeun
  • Sambungan otomatis Sacara standar, earbuds bakal nyambung ka telepon sélulér anu terakhir dipasangkeun sacara otomatis nalika diaktipkeun.GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 3
  • Gancang
  1. Upami anjeun gaduh masalah masangkeun dua earbud sareng telepon anjeun, pasang deui earbuds dina wadah ngecas sareng malikan deui léngkah-léngkah di luhur.
  2. Earbuds ieu bisa dipaké teu ngan babarengan, tapi ogé individual
    Upami anjeun hoyong nganggo earbud tunggal
    Cukup cabut hiji earbud tina wadahna teras sambungkeun kana telepon anjeun. atanapi nalika nganggo dua earbuds, mareuman hiji earbud sacara manual atanapi nempatkeun hiji deui dina wadah ngecas sareng anjeun tiasa nganggo earbud anu sanés nyalira.

fungsi

  • Komunikasi Telepon  GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 4

Jawab telepon: Ketok sakali
Ngagantung: Pencét jeung tahan kenop pikeun 2s
Nolak telepon asup: Pencét jeung tahan kenop salila 2 detik

  • Pikeun Musik GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 5
Maénkeun / reureuhan Ketok dua kali
Sateuacanna lagu Pencét jeung tahan "L" pikeun 2s
Lacak salajengna Pencét jeung tahan "R" pikeun 2s
Aktipkeun Siri Ketok gancang tilu kali
Pareuman polumeu Ketok tunggal dina earbud kénca
Ngaronjatkeun polumeu Ketok tunggal dina earbud katuhu

ngecas

  • Ngecas Earbuds
    Earbuds ngan ukur bakal dicas nalika anjeun leres nempatkeunana dina slot ngecas sareng nutup tutupna. (Anjeun tiasa ngeusi batre ngecas sareng earbuds dina waktos anu sami, atanapi anjeun tiasa ngeusi batre ngecas heula teras earbuds.)
    Kasus ngecas bakal eureun ngecas sacara otomatis sareng lampu indikator dina earbuds bakal pareum nalika dicas pinuh.
    Nalika earbuds nuju ngecas dina wadah ngecas, bar tampilan digital tina wadahna bakal terus kedip-kedip sareng pareum saatos 60 detik.
  • Ngecas Kasus
    Aya kabel ngecas USB Type-C dina pakét, punten nganggo éta pikeun ngeusi batre langsung. Nalika ngecas, tampilan digital bakal kedip-kedip sareng ningalikeun tingkat batré sacara real-time. Nalika dicas pinuh, jumlahna nunjukkeun 100.

GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 6

Ngecas Siaga GCBIG MD026 True Wireless Earbuds - 7

  • Saatos nganggo éta kanggo waktos anu lami, kusabab oksidasi konektor magnet, earbuds panginten henteu tiasa dicas atanapi dihurungkeun. Anjeun tiasa ngalereskeun masalah ieu ku ngabersihkeun konektor magnet dina earbuds sareng ngecas wadahna nganggo usap alkohol
  • Pasang earbuds dina wadah ngecas, sareng earbuds bakal langsung pareum sareng wadah ngecas bakal otomatis ngecas. Earbuds bakal otomatis nyambung ka mobile panungtungan dipasangkeun.

Panyimpenan sareng Pangropéa

  • Upami earbuds teu acan dianggo langkung ti 3 bulan, kami nyarankeun yén anjeun ngeusi batre.
  • Mangga paké carjer anu disatujuan ku FCC FFC : (Komisi Komunikasi Federal).
  • Ulah ngabongkar earbuds.
  • Barudak yuswa 12 sareng sahandapeun peryogi pangawasan sawawa.
  • Ulah ngalaan earbuds ka suhu luhur atawa low, sarta ulah make earbuds salila badai guludug.
  • Hindarkeun ragrag bébas atawa shock telenges kana alat. Jauhkeun alat tina sumber seuneu sareng ulah nempatkeun alat dina cai.

Patarosan remen tanya

Q: Naha earbuds ieu henteu dipasangkeun sareng telepon kuring?
A: Pastikeun earbuds dicas pinuh tur diaktipkeun. Pastikeun Bluetooth telepon anjeun diaktipkeun Upami teu aya masalah sareng dua titik di luhur, pareumkeun earbuds anu diaktipkeun saatos 5 klik anu terus-terusan sareng gancang. Pasang deui kana wadah ngecas sareng tutup biwirna, antosan 1 menit, teras buka wadah ngecas sareng sambungkeun deui earbuds ka telepon.
Q: Naha musikna motong atanapi kaluar?
A: Kahiji, jaga earbuds henteu langkung ti 49 suku tina telepon anjeun (henteu aya halangan). Upami jarakna kirang ti 49 suku, tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Pasang deui earbuds kana wadahna sareng tutup tutupna, sacara manual klik "poho MD026" dina telepon anjeun
  2. Saatos 10 detik, buka wadah ngecas sareng sambungkeun deui earbuds ieu sareng telepon anjeun

Q: Naha earbuds tetep moal dicas atanapi dipegatkeun tina telepon saatos kuring nempatkeun kana wadahna sareng nutup tutupna?
A: Pastikeun kasus ngecas henteu dina kaayaan batré lemah. Upami wadah ngecas dina kaayaan batre lemah, earbuds moal dicas atanapi dipegatkeun. Dina hal ieu, punten nganggo kabel ngecas tipe-c pikeun ngeusi pinuh kasus.
Q: Naha earbuds ieu tahan kesang sareng cai?
A: Earbuds ieu kesang sareng rada tahan cai. Pikeun alat éléktronik, kami henteu nyarankeun yén anjeun ngalelepkeun earbuds dina cai.
Pikeun FAQs produk nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan layanan palanggan kami.

Aktipkeun & Garansi

Ngaganti permanén tina barang anu ruksak, cacad, ditingkatkeun, atanapi leungit (teu kedah ngabalikeun anu asli)
Mangga aktipkeun via email di handap dina 15 poé. ” [email dijaga]"

Dokumén / Sumberdaya

GCBIG MD026 Earbuds Wireless Leres [pdf] Pituduh Pamaké
MD026 True Wireless Earbuds, MD026, True Wireless Earbuds

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Kumaha carana abdi tiasa ngabatalkeun pasangan tina Alat A pikeun nyapasangkeun ka Alat B tanpa kedah muka Alat A sareng gaduh pasanganna tina MD026s abdi? Sakapeung kuring kedah angkat ka luar nganggo Alat B pikeun dipasangkeun kana earbuds MD026 kuring. Éta hésé ngagentos tina hiji alat ka anu sanés. Hatur nuhun.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.