Fudajo 50030 Méwah XL Doghouse

Ilustrasi sarupa, bisa rupa-rupa gumantung model

Mangga baca tur turutan parentah operasi sarta informasi kaamanan saméméh operasi awal.

Parobihan téknis ditangtayungan!
Ilustrasi, léngkah-léngkah fungsional, sareng data téknis tiasa nyimpang sakedik kusabab pamekaran salajengna.

Inpormasi anu aya dina dokumén ieu tiasa robih iraha waé tanpa aya bewara sateuacana. Henteu aya bagian tina dokumén ieu anu tiasa disalin atanapi diduplikasi tanpa idin tinulis sateuacana. Sadaya hak disimpen. WilTec Wildanger Technik GmbH teu tiasa nanggungjawaban kanggo sagala kasalahan anu mungkin dina manual operasi ieu, atanapi dina diagram sareng ilustrasi anu dipidangkeun. Sanajan WilTec Wildanger Technik GmbH geus nyieun sagala usaha mungkin pikeun mastikeun yén manual operasi ieu lengkep, akurat, jeung up-to-date, kasalahan teu bisa maréntah kaluar sagemblengna. Upami anjeun mendakan kasalahan atanapi hoyong nyarankeun perbaikan, kami ngarepkeun ngadangu ti anjeun. Kirim surélék urang ka: [email dijaga] atanapi nganggo formulir kontak kami: https://www.wiltec.de/contacts/

Versi panganyarna tina manual ieu dina sababaraha basa tiasa dipendakan di toko online kami: https://www.wiltec.de/docsearch

Alamat pos kami nyaéta:

WilTec Wildanger Technik GmbH
Königsbenden 12
52249 Eschweiler Jérman

Pikeun mulangkeun barang anjeun kanggo tukeur, perbaikan, atanapi tujuan anu sanés, punten nganggo alamat di handap ieu. Perhatosan! Pikeun kéngingkeun keluhan atanapi uih deui, penting pikeun ngahubungi tim layanan palanggan kami sateuacan ngabalikeun barang anjeun.

Retourenabteilung WilTec
Wildanger Technik GmbH
Königsbenden 28
52249 Eschweiler Jérman

E-mail: [email dijaga]
Telepon: +49 2403 55592
Fax: (+49 2403 55592)

perkenalan

Hatur nuhun pikeun milih mésér produk kualitas ieu. Pikeun ngaleutikan résiko tatu, kami nyuhunkeun anjeun pikeun salawasna nyandak sababaraha pancegahan kaamanan dasar nalika nganggo produk ieu. Mangga baca manual operasi ieu taliti tur pastikeun yén anjeun ngartos eta. Simpen parentah operasi ieu di tempat anu aman.

Parentah kaamanan

  • Bahan bungkusan sanés cocooan. Pastikeun yén éta téh diteundeun kaluar jangkauan sahiji barudak, sarta tetep piaraan anjeun jauh ti eta. Bahaya sesak!
  • Saatos unpacking, pariksa potongan individu tina doghouse pikeun karuksakan. Upami anjeun nyarios karusakan dina potongan individu, ulah ngumpul tempat anjing, tapi ngahubungi penjual heula.
  • Saatos ngabongkar, antosan 2 dugi ka 3 dinten sareng tinggalkeun potongan di luar supados aranjeunna tiasa adaptasi sareng kaayaan lingkungan. Ku kituna, warping tina kai sanggeus assembly dihindari.
  • Unggal pamakéan teu bener tina doghouse bisa ngakibatkeun karuksakan material jeung / atawa tatu pribadi. Ku alatan éta, pariksa doghouse pikeun karuksakan saméméh unggal pamakéan. Gaduh doghouse geura-giru repaired.
  • Teu diwenangkeun pikeun ngaropéa doghouse nu. Modifikasi bakal batal jaminan.
  • Gaduh ahli ngalakukeun perbaikan.
  • Salila assembly, make sarung pelindung, kacasoca pelindung, jeung sapatu kaamanan.
  • The screws teu kedah nonjol tina kai. Pastikeun yén maranéhna salawasna siram jeung bagian kai tina doghouse nu.
  • Salila assembly of doghouse, barudak, jeung jalma kalawan kamampuhan fisik, indrawi, atawa mental ngurangan kudu diteundeun ti sandpit nu.
  • Pikeun alesan kaamanan sareng ngahindarkeun tatu pribadi, file off edges seukeut ku abrasive cocog.

bagian

NO angka

Qty.

1

1

2

1

3

2

4

1

5

1

6

1

7

1

8

2

9

2

10

2

11

1

12

2

13

2

14

2

15

1

A

24

B

20

C

8

Léngkah majelis






Dokumén / Sumberdaya

Fudajo 50030 Méwah XL Doghouse [pdf] Buku Panduan
50030, Mewah XL Doghouse, 50030 Méwah XL Doghouse, XL Doghouse, Doghouse

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *