FOS-logo

Téknologi FOS Razor Laser Multibeam RGB Laser Moving Head

FOS-téhnologi-Razor-Laser-Multibeam-RGB-Laser-Moving-Head-product

Ngabeungitkeun

Hatur nuhun pikeun milih produk urang. Pikeun kasalametan anjeun sorangan, mangga baca manual ieu sateuacan masang alat. Manual ieu nyertakeun inpormasi penting ngeunaan pamasangan sareng aplikasi. Punten pasang sareng operasikeun alatna nganggo petunjuk ieu, pastikeun kakuatan pareum sateuacan muka lampu atanapi ngalereskeunana. Samentara éta, mangga tetep manual ieu ogé pikeun kaperluan kahareup.

Dijieunna tina tipe anyar kakuatan-suhu luhur plastik rékayasa jeung tuang casing aluminium kalawan outlook nice. Fixture dirancang sareng diproduksi sacara ketat nuturkeun standar CE, saluyu sareng protokol DMX512 standar internasional. Éta sayogi dikontrol sacara mandiri sareng tiasa dihubungkeun pikeun operasi. Tur éta lumaku pikeun pintonan live skala badag, téater, studio, nightclubs na discos. 6 modul lampu laser RGB anu gaduh kacaangan sareng stabilitas anu luhur. Punten sacara saksama ngabongkar éta nalika anjeun nampi alatna sareng pariksa naha éta ruksak nalika angkot.

Parentah Kasalametan

PERHATIAN!
Ati-ati sareng operasi anjeun. Kalayan vol bahayatage, Anjeun bisa ngalaman shock listrik bahaya lamun noel kawat

Alat ieu ninggalkeun pabrik dina kaayaan sampurna. Pikeun ngajaga kaayaan ieu sareng mastikeun operasi anu aman, pangguna kedah nuturkeun petunjuk kaamanan sareng catetan peringatan anu ditulis dina buku manual ieu.

penting:
Karuksakan disababkeun ku disregard tina manual pamaké ieu teu tunduk kana jaminan. dealer nu moal nampa liability pikeun sagala defects hasilna atawa masalah.

Lamun alat geus kakeunaan parobahan suhu alatan parobahan lingkungan, ulah ngahurungkeun eta langsung. Kondensasi anu timbul tiasa ngaruksak alat. Ninggalkeun alat pareum dugi ka ngahontal suhu kamar. Alat ieu aya dina perlindungan-kelas I. Ku alatan éta, penting pisan yén alatna dibumikeun. Sambungan listrik kedah dilakukeun ku jalma anu mumpuni. Alatna ngan ukur dianggo kalayan laju voltage jeung frékuénsi. Pastikeun yén vol sadiatage teu leuwih luhur ti dinyatakeun dina tungtung manual ieu. Pastikeun kabel listrik henteu pernah kelim atanapi ruksak ku ujung anu seukeut. Upami ieu bakal kajadian, ngagantian kabel kudu dilakukeun ku dealer otorisasi.

Salawasna pegatkeun sambungan tina mains, lamun alat keur teu dipake atawa saméméh meresihan eta. Ngan nanganan kabel listrik ku colokan. Ulah cabut colokan ku cara narik kabel listrik.

Salila mimiti ngamimitian, sababaraha haseup atanapi bau tiasa timbul. Ieu mangrupikeun prosés normal sareng henteu hartosna yén alatna cacad, éta kedahna laun-laun turun. Punten entong ngasongkeun sinar kana bahan anu tiasa kaduruk. Fixtures teu bisa dipasang dina zat combustible, tetep leuwih ti 50cm jarak jeung témbok pikeun aliran hawa lemes, jadi kudu aya euweuh panyumputan pikeun fans na ventilasi pikeun radiasi panas. Lamun kabel fléksibel éksternal atawa ari luminaire ieu ruksak, eta kudu diganti sacara éksklusif ku produsén atawa agén jasa na atawa jalma mumpuni sarupa pikeun nyegah bahaya.

Fitur konci

  • Voltage: AC100-240V, 50/60HZ
  • Warna laser: RGB pinuh warna
  • Kakuatan laser: 3W
  • RGB 500mw * 6PCS (R: 100mw G: 200mw B: 200mw) Pola laser: rupa-rupa pola pangaruh sinar kasar.
  • Y-Axis puteran: 240 °
  • sudut rotasi: 270 °
  • Modeu kontrol: Musik / Otomatis / DMX512 (11/26/38CH) Sistem scanning: motor stepping
  • Sudut scanning motor: 25 derajat
  • Dipeunteun kakuatan: <180W
  • Lingkungan gawé: indoor Lamp
  • Ukuran produk: x 85 16 45 cm x
  • Ukuran kotak karton (1in1): 92 x 16 x 32 cm
  • NW: 11kgs / GW: 12.6kgs
  • Ukuran kotak karton (2in1): 94.5 x 34 x 33.5 cm
  • NW: 23kgs / GW: 26.5kgs

Parentah Operasi

  • Sirah gerak nyaéta pikeun tujuan laser.
  • Tong hurungkeun alatna upami aya bédana suhu anu parah sapertos saatos angkot sabab tiasa ngarusak lampu kusabab parobihan lingkungan. Janten, pastikeun pikeun ngoperasikeun alatna dugi ka suhu normal.
  • Lampu ieu kedah dijauhkeun tina oyag anu kuat salami transportasi atanapi gerakan.
  • Ulah narik lampu ku ukur sirah, atawa bisa ngabalukarkeun karuksakan kana bagian mékanis.
  • Ulah ngalaan fixture dina overheat, Uap atawa lingkungan kalawan teuing lebu nalika masang eta. Sareng ulah nempatkeun kabel listrik di lantai. Atawa bisa ngabalukarkeun shock éléktronik pikeun jalma.
  • Pastikeun tempat pamasangan aya dina kaayaan kaamanan anu saé sateuacan dipasang.
  • Pastikeun pikeun nempatkeun ranté kaamanan jeung pariksa naha screws anu ngaco leres nalika masang fixture nu.
  • Pastikeun lénsa dina kaayaan alus. Disarankeun pikeun ngagentos unit upami aya karusakan atanapi goresan parah.
  • Pastikeun fixture dioperasikeun ku tanaga mumpuni anu weruh fixture saméméh ngagunakeun.
  • Simpen bungkusan aslina upami aya kiriman kadua diperyogikeun.
  • Entong nyobian ngarobih alat-alatna tanpa paréntah ku produsén atanapi agénsi perbaikan anu ditunjuk.
  • Henteu aya dina rentang jaminan upami aya gangguan tina henteu nuturkeun manual pangguna pikeun beroperasi atanapi operasi anu teu sah, sapertos sirkuit pondok kejutan, kejutan éléktronik, lamp peupeus, jsb.

Kontrol ménu tampilan

Pencét MENU pikeun milih Alamat / DMX / Warna / Manual / Demo / Otomatis / Sora / Suhu / Versi / Jam, teras pencét ENTER pikeun mastikeun atanapi lebetkeun lengkah salajengna. , teras pencét ENTER pikeun mastikeun, teras pencét MENU pikeun kaluar, atanapi ngantosan 10 sareng kaluar sacara otomatis.

Katerangan:
Upami teu aya operasi dina tombol naon waé, tampilanna bakal pareum sacara otomatis dina 20 detik; Upami teu aya sinyal DMX, titik mimiti tampilan bakal hurung sacara statis, upami nganggo sinyal DMX, titik bakal hurung.

  • Alamat DMX A001
  • Kode Alamat A512
  • Modeu Saluran 11CH, 26CH, 38
  • pilihan saluran CH
  • Témbongkeun Mode SOUND AUTO, pilihan pangaruh
  • Budak Mode MASTER, budak, pilihan mesin utama jeung bantu
  • Hideung Out YES, NO modeu sayaga
  • Sora State ON, OFF switch sora
  • Sora Sense Sensitipitas sora (0 off, 100 paling sensitip)
  • Pan Inverse
  • ENYA, NO ngabalikeun tingkat
  • Dengdekkeun1 Inverse YES, NO nangtung sabalikna
  • Dengdekkeun2 Inverse YES, NO nangtung sabalikna
  • Dengdekkeun3 Inverse YES, NO nangtung sabalikna
  • Dengdekkeun4 Inverse YES, NO nangtung sabalikna
  • Dengdekkeun5 Inverse YES, NO nangtung sabalikna
  • Dengdekkeun6 Inverse YES, NO nangtung sabalikna
  • Lampu tukang ON, OFF saklar lampu tukang
  • Tés Otomatis Tés Otomatis
  • Firmware Vérsi V104 angka versi software
  • Defaults YES, NO Mulangkeun setélan pabrik
  • System Reset YES, NO Mesin reset

Saluran DMX 11 Modeu Saluran

CH fungsi Nilai DMX rincian
1 Pan Motor 0-255 0-360 ° positioning
2 Pan Motor

kagancangan

0-255 Ti gancang ka slow
3 Dengdekkeun 1-Dengdekkeun 6

stroke motor

0-255 0 euweuh fungsi 1-255

0 ° -360 ° positioning

4 Motor miring

kagancangan

0-255 Ti gancang ka slow
 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

Timer mandiri

0-55 Henteu fungsina
56-80 Pangaruh gerak sorangan 1 (XY

teu kaampeuh)

81-105

106-130

131-155

156-180

Pangaruh gerak sorangan 2 (XY teu kaampeuh)…Epek gerak sorangan 5 (XY teu kaampeuh)
181-205 Kontrol sora (XY

teu kaampeuh)

206-230 Pangaruh gerak sorangan 6 (XY

teu kaampeuh)

231-255 Kontrol sora (XY

teu kaampeuh)

6 Timer mandiri

kagancangan

0-255 speed timer propelled na

Sensitipitas sora-diaktipkeun

7 Dimmer 0-255 0-100% total dimming
 

8

 

strobe

0-9 Taya strobo
10-255 Laju strobe ti laun ka gancang
 

 

 

9

 

 

 

Pangaruh laser

0-15 Henteu fungsina
16-27 Épék 1
 

......

Unggal waktos nilai DMX ngaronjat ku 12, bakal aya

pangaruh

232-243 Épék 19
244-255 Épék 20
10 Pangaruh laser 0-255 speed timer propelled ti gancang
  kagancangan   ngalambatkeun
 

11

 

Reset

0-249 Henteu fungsina
250-255 reset mesin (nilai tetep pikeun

5 detik)

26 Modeu Saluran

CH fungsi Nilai DMX rincian
1 Pan Motor 0-255 0-360 ° positioning
2 Pan Motor

kagancangan

0-255 Ti gancang ka slow
3 Dengdekkeun 1 motor 0-255 0 ° -360 ° positioning
4 Dengdekkeun 2 motor 0-255 0 ° -360 ° positioning
5 Dengdekkeun 3 motor 0-255 0 ° -360 ° positioning
6 Dengdekkeun 4 motor 0-255 0 ° -360 ° positioning
7 Dengdekkeun 5 motor 0-255 0 ° -360 ° positioning
8 Dengdekkeun 6 motor 0-255 0 ° -360 ° positioning
9 Dengdekkeun1-Dengdekkeun6

motor

0-255 0 euweuh fungsi 1-255 0 °-360 °

positioning

10 Motor miring

kagancangan

0-255 laju ti gancang ka slow
 

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

 

Timer mandiri

0-55 Henteu fungsina
56-80 Pangaruh gerak sorangan 1 (XY

teu kaampeuh)

81-105

106-130

131-155

156-180

Pangaruh gerak sorangan 2 (XY teu kaampeuh)…Epek gerak sorangan 5 (XY teu kaampeuh)
181-205 Kontrol sora (XY

teu kaampeuh)

206-230 Pangaruh gerak sorangan 6 (XY

teu kaampeuh)

231-255 Kontrol sora (XY

teu kaampeuh)

12 Timer mandiri

kagancangan

0-255 speed timer propelled na

Sensitipitas sora-diaktipkeun

13 Dimmer 0-255 0-100% total dimming
14 strobe 0-9 Taya strobo
10-255 Laju strobe ti laun ka gancang
15 laser beureum 1-6

surem

0-255 0 euweuh fungsi

1-255 1-100% dimming

16 Laser héjo

1-6 dimming

0-255 0 euweuh fungsi

1-255 1-100% dimming

17 laser biru 1-6

surem

0-255 0 euweuh fungsi 1-255 1-100%

surem

 

 

 

 

18

 

 

 

Grup mimiti lasers RGB

0-31 Pareum
32-63 beureum
64-95 hejo
96-127 biru
128-159 koneng
160-191 wungu
192-223 cyan
224-255 Caang pinuh
 

 

 

 

19

 

 

 

Grup kadua lasers RGB

0-31 Pareum
31-63 beureum
64-95 hejo
96-127 biru
128-159 koneng
160-191 wungu
192-223 cyan
224-255 Caang pinuh
 

 

 

 

20

 

 

 

Grup katilu tina lasers RGB

0-31 Pareum
32-63 beureum
64-95 hejo
96-127 biru
128-159 koneng
160-191 wungu
192-223 cyan
224-255 Caang pinuh
 

 

 

 

21

 

 

 

Grup kaopat lasers RGB

0-31 Pareum
32-63 beureum
64-95 hejo
96-127 biru
128-159 koneng
160-191 wungu
192-223 cyan
224-255 Caang pinuh
 

 

 

 

22

 

 

 

Grup kalima tina lasers RGB

0-31 Pareum
32-63 beureum
64-95 hejo
96-127 biru
128-159 koneng
160-191 wungu
192-223 cyan
224-255 Caang pinuh
23 Anu kagenep 0-31 Pareum
  grup lasers RGB 32-63 beureum
64-95 hejo
96-127 biru
128-159 koneng
160-191 wungu
192-223 cyan
224-255 Caang pinuh
 

 

 

 

24

 

 

 

Pangaruh laser

0-15 Henteu fungsina
16-27 Épék 1
 

......

Unggal waktos nilai DMX nyaeta

ngaronjat ku 12, bakal aya pangaruh

232-243 Épék 19
244-255 Épék 20
25 Pangaruh laser

kagancangan

0-255 speed timer propelled ti gancang ka

alon

 

26

 

Reset

0-249 Henteu fungsina
250-255 reset mesin (nilai tetep 5 detik)

38 Modeu Saluran

CH fungsi Nilai DMX rincian
1 Pan Motor 0-255 0-360 ° positioning
2 Pan Motor

kagancangan

0-255 Ti gancang ka slow
3 Dengdekkeun 1 motor 0-255 0-360 ° positioning
4 Dengdekkeun 2 motor 0-255 0-360 ° positioning
5 Dengdekkeun 3 motor 0-255 0-360 ° positioning
6 Dengdekkeun 4 motor 0-255 0-360 ° positioning
7 Dengdekkeun 5 motor 0-255 0-360 ° positioning
8 Dengdekkeun 6 motor 0-255 0-360 ° positioning
9 Dengdekkeun 1-Dengdekkeun 6

stroke motor

0-255 0 euweuh fungsi

1-255 0 ° -360 ° positioning

10 Dengdekkeun laju motor 0-255 laju ti gancang ka slow
 

 

 

 

11

 

 

 

 

Timer mandiri

0-55 Henteu fungsina
56-80 Pangaruh gerak sorangan 1 (XY

teu kaampeuh)

81-105

106-130

131-155

156-180

Pangaruh gerak sorangan 2 (XY teu kaampeuh)…Epek gerak sorangan 5 (XY teu kaampeuh)
181-205 Kadali sora (XY teu kakontrol)
206-230 Pangaruh gerak sorangan 6 (XY
      teu kaampeuh)
231-255 Kadali sora (XY teu kakontrol)
12 Timer mandiri

kagancangan

0-255 speed timer propelled na

Sensitipitas sora-diaktipkeun

13 Dimmer 0-255 0-100% total dimming
14 strobe 0-9 Taya strobo
10-255 Laju strobe ti laun ka gancang
15 laser beureum 1-6

surem

0-255 0 euweuh fungsi

1-255 1-100% dimming

16 Laser héjo 1-6

surem

0-255 0 euweuh fungsi

1-255 1-100% dimming

17 laser biru 1-6

surem

0-255 0 euweuh fungsi

1-255 1-100% dimming

18 Grup kahiji

tina lasers beureum

0-255 0-100% dimming
19 Grup kahiji

tina laser héjo

0-255 0-100% dimming
20 Grup kahiji

tina lasers biru

0-255 0-100% dimming
 

21

Kadua

grup laser beureum

0-255  

0-100% dimming

...... ...... ...... ......
33 Kelompok kagenep

tina lasers beureum

0-255 0-100% dimming
34 Kelompok kagenep

tina laser héjo

0-255 0-100% dimming
35 Kelompok kagenep

tina lasers biru

0-255 0-100% dimming
 

 

 

36

 

 

 

Pangaruh laser

0-15 Henteu fungsina
16-27 Épék 1
...... Unggal waktos nilai DMX ngaronjat

ku 12, bakal aya pangaruh

232-243 Épék 19
244-255 Épék 20
37 Pangaruh laser

kagancangan

0-255 speed timer propelled ti gancang ka slow
 

38

 

Reset

0-249 Henteu fungsina
250-255 reset mesin (nilai tetep 5 detik)

Pangropéa jeung beberesih

Titik-titik di handap ieu kedah dipertimbangkeun nalika pamariksaan:

  1. Kabéh screws pikeun masang alat atawa bagian tina alat kudu disambungkeun pageuh tur teu matak corroded.
  2. Henteu kedah aya deformasi dina perumahan, lénsa warna, fiksasi sareng tempat pamasangan (siling, gantung, trussing).
  3. Bagian anu digerakkeun sacara mékanis henteu kedah nunjukkeun jejak anu ngagem sareng henteu kedah diputar kalayan henteu saimbang.
  4. Kabel catu daya listrik henteu kedah nunjukkeun karusakan, kacapean material atanapi sédimén.

Parentah salajengna gumantung kana tempat pamasangan sareng pamakean kedah dipatuhi ku pamasang anu terampil sareng masalah kaamanan kedah dipupus.

PERHATIAN!
Pegatkeun sambungan tina mains sateuacan ngamimitian operasi pangropéa.

Pikeun ngajantenkeun lampu dina kaayaan anu saé sareng manjangkeun umurna, kami nyarankeun beberesih rutin kana lampu.

  1. Ngabersihan lensa jero sareng luar unggal minggu pikeun ngahindarkeun kalemahan lampu kusabab akumulasi lebu.
  2. Ngabersihan kipas unggal minggu.
  3. A dipariksa listrik lengkep ku insinyur listrik disatujuan unggal tilu bulan mastikeun yén kontak circuit aya dina kaayaan alus, sarta nyegah kontak goréng tina sirkuit ti overheating.

Kami ngarékoméndasikeun sering beberesih alat. Mangga paké kaén anu beueus, teu aya serat. Ulah make alkohol atawa pangleyur. Henteu aya bagian anu tiasa diservis di jero alat. Mangga tingal parentah dina "Parentah instalasi".

Dokumén / Sumberdaya

Téknologi FOS Razor Laser Multibeam RGB Laser Moving Head [pdf] Buku Panduan
Razor Laser, Multibeam RGB Laser Pindah Kepala, RGB Laser Pindah Kepala, Pindah Kepala, Razor Laser

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *