LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Electric-Spinning-logo

Pulisi lanté 15262-6 Tanpa kabel Electric Spinning Microfiber Datar paralon

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Electric-Spinning-produk

INSTRUOIONS Kasalametan penting

BACA SARENG TURUN SADAYA PERHATOSAN JEUNG PITUDUH SAEDAH NGAGUNAKEUN PRODUK IEU. CATU bisa hasil tina pamakéan teu bener. SAVE INSTRUOIONS ieu.

PERHATOSAN

  • Ulah pernah beuleum Floor Police™ Motorized Mop dina cai atawa tempat di handapeun cai ngalir pikeun nyegah shock listrik atawa karuksakan produk. Larapkeun cai sareng/atawa solusi beberesih wungkul kana bantalan beberesih.
  • Bagian anu gerak tiasa nyababkeun tatu. Pareuman Floor Police™ Motorized Mop samemeh ngagantelkeun, nyabut, atawa meresihan cai jeung/atawa solusi beberesih ka alas beberesih.
  • Pareuman Floor Police™ Motorized Mop sateuacan masang gagangna kana dasar pel.
  • Pastikeun cecekelan geus pinuh dirakit tur aman napel dina dasar pel saméméh dipaké.
  • Cabut carjer sateuacan dianggo.
  • Ngecas ngan ukur nganggo carjer anu disayogikeun sareng Floor Police™ Motorized Mop.
  • Ulah ngecas unattended. Ngecas gancang atawa leuwih ngecas bisa ngaruksak batré rechargeable, atawa ngabalukarkeun seuneu atawa tatu. Langsung cabut colokan sareng ulah nganggo Floor Police™ Motorized Mop upami anjeun ningali atanapi ngambeu haseup, atanapi upami batréna ngalegaan atanapi panas teuing.
  • Pernah ninggalkeun Polisi Lantai rM Motorized Pel tanpa dijaga nalika on.
  • Pikeun dianggo ruangan hungkul.

Fitur pel

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Listrik-Spinning-1

Ngecas Pel

CATETAN: Ngeusi batre pikeun 90 menit saméméh pamakéan munggaran.

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Listrik-Spinning-2

  1. Pikeun ngecas pel, cukup nyolok adaptor AC kana stop kontak listrik standar AS. Buka tab dina Recharging Port lokasina dina paralon Base Colokkeun adaptor ka Port Recharging
  2. Lampu beureum dina Base Mop nunjukkeun yén pel aya dina mode ngecas.
  3. Ngidinan pel ngecas salila 90 menit. Lampu Indikator Ngecas Beureum bakal pareum pas pel tos dicas pinuh.

Kumaha Nyusun Pel

Sateuacan assembling, mangga pastikeun Anjeun gaduh sakabeh bagian didaptarkeun dina
halaman saméméhna.
penting: Kutub Top sareng Kutub Tengah gaduh benang hideung internal anu sami di jero gagang cengkramanna. Kutub Bottom bakal nunjukkeun benang biru di jero.

  1. Screw Kutub Top kalawan cecekelan onto Kutub Tengah pageuh ku nahan Kutub Tengah. Nangkep Kutub Luhur luhureun Cecekelan Pakem, balikkeun Kutub Luhur saarah jarum jam, sambungkeun nepi ka kadenge KLIK antara 3-5 kali
  2. Gantelkeun Kutub Handap kana Kutub Tengah ku nahan Gagang Pakem Kutub Handap sareng péngkolan Kutub Tengah saarah jarum jam, péngkolan dugi ka ngadéngé klik 3-5 kali

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Listrik-Spinning-3

Ayeuna anjeun tiasa ngaco bagian Top, Tengah sareng Kutub Handap anu dirakit kana Base Mop ku cara nahan sareng puteran jarum jam kana Base Mop. Dasar Mop ayeuna dikonci kana tempatna sareng siap dianggo.

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Listrik-Spinning-4

Kumaha Ngoperasikeun Pel

  1.  The Light Green Microfiber Pads tos diterapkeun kanggo dianggo. Pikeun nerapkeun hampang séjén, balikkeun Base Mop. Tempatkeun Pad Pembersih Reusable anu dipikahoyong (bantalan scrubbing pikeun padamelan beberesih anu hese, bantalan microfiber pikeun padamelan beberesih anu pabalatak sareng bantalan polishing pikeun caang lantai anjeun) b dipuseurkeun unggal pad dina daérah velcro di handapeun Dasar Mop Pencét pikeun ngamankeun kana tempatna. ayeuna menyemprot unggal pad ku cai atawa solusi beberesih favorit Anjeun
  2. Hurungkeun unit ku cara mencét tombol Hurung / Pareum anu aya dina Dasar Mop. Ulah nerapkeun tekanan, teuing tekanan bakal ngalambatkeun motor. Anjeun ayeuna siap ngabersihan atanapi ngagosok lantai anjeun.
  3. Nalika réngsé, pencét tombol ON / OFF deui pikeun mareuman pel.
  4. Pikeun nangtung gagang pel ka luhur, kantun dorong kana Dasar Mop pikeun ngonci kana posisi

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Listrik-Spinning-5

Parentah Pembersih

  1. Pikeun ngabersihan Pad Pel anu tiasa dianggo deui, kantun buang kana mesin cuci dina siklus hipu. Paké cai haneut jeung detergent biasa. Anjeun ogé tiasa nambihan ngabodaskeun biasa atanapi warna aman upami hoyong. Ulah make softeners lawon. Anjeun tiasa garing hampang dina dryer dina siklus low atawa saukur hawa garing.
  2. Simpen pel dina tempat garing anu tiis pikeun mastikeun kahirupan pel.

Watesan OF liability

Tanggung jawab dugi ka harga pameseran produk ieu. TeleBrands Corporation moal nanggungjawaban kanggo sagala Karuksakan incidental atanapi consequential atawa jaminan tersirat dina produk ieu. Sababaraha nagara bagian teu ngidinan pangaluaran atawa watesan Karuksakan incidental atanapi consequential, jadi watesan luhur atawa pangaluaran bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun.

Dokumén / Sumberdaya

Pulisi lanté 15262-6 Tanpa kabel Electric Spinning Microfiber Datar paralon [pdf] Buku Panduan
15262-6 Tanpa kabel Listrik Spinning Microfiber Datar Paral, 15262-6, Tanpa Kabel Listrik Spinning Microfiber Datar Paral

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Love this mop it is so easy to use and does a great job, one problem though we lost the AC Adapter and cannot charge the battery. We also lost the instructions and cannot find another AC Adapter.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *