FLEX UnderCover Hard Fold Cove- logo

PITUDUH INSTAL Mimitian Gancang

Pasang Daptar Pariksa Bagian

A: Flex panutup tilepan atos
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Flex tilepan atos
B: Rel ningkatna sisi, kénca sareng katuhu (tos dirakit)
FLEX UnderCover Hard Folding Cover - Sisi dipasang
C: Kantong pakakas & tabung solokan (2)
FLEX UnderCover Hard Folding Cover-kantong Hardware

Pakakas Diperlukeun:
1/2 "rengkuh atanapi stop kontakFLEX UnderCover Hard Folding Cover -Tools Diperyogikeun

Catetan: Flex didesain tina treuk anu henteu nganggo palapis ranjang plastik, sababaraha pemangkasan minor tiasa diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun panutup leres-leres pas.

Ngagantelkeun Rél Pamasangan Samping

Pasangkeun kadua rél sisi kana ranjang treuk. Rel anu spésipik kénca sareng katuhu sareng parantos dirakit pikeun genah anjeun. Catetan: Tingali kana Pitunjuk Modél Spesifikasina pikeun pitunjuk anu langkung spésifik ngeunaan clamping rél kana treuk.
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Attach Side Mounting Rails Entong overtighten clamp papanggihan.
Clamps kudu dipariksa périodik pikeun ketang.

Pasang Cover

Geserkeun dua sambel pemasangan payun kana lagu dina handapeun sampul Flex tonneau, hiji dina unggal sisi. Tempatkeun tonneau Flex kana rel ningkatna kalayan panel pangleutikna nuju taksi treuk sareng nganggo tutup payun anu nutupan komandan (rel payun ranjang).
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Install Cove

Buka Buka Tutup sareng Saluyukeun

Ati-ati mukaan sampéanna. Buka panto unggal sareng posisina janten dipuseurkeun sisi ka sisi sareng payuneun deui dina ranjang treuk. Nguji rakitan pengker tukangna pikeun operasi lemes sabab ieu mangrupikeun indikator pangsaéna panutup anu diposisikan leres. Pastikeun latches dina dua sisi aya hubunganana sareng rel ningkatna tutup. Catetan: Upami treuk anjeun dilengkepan ku pelindung tailgate, anjeun panginten kedah rada naékkeun bagian tukang rel pemasangan sisi supados pelat tiasa kalibet leres.
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Unfold Cover sareng Saluyukeun

Melu Cover dugi ka Gantelkeun

Sakali panutupna leres ayana, tilepkeun panutup-kana posisi kabuka. Tarik kabel pelepas dina masing-masing tina tilu panel pikeun ngaleupaskeun tina rel sisi. Ati-ati dilikeun ku hipu supados posisi panutupna henteu kaganggu. Catetan: Anjeun tiasa samentawis nyalindungkeun sampéan kana taksi pikeun ngagantelkeun hardware anu dipasang.
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Fold Cover dugi ka Gantelkeun

Ngagantelkeun Tabung Cover / Drain

Sakali dina posisi kabuka pinuh nempatkeun cl retainer payunamp, mesin cuci datar, mesin cuci konci sareng tombol bintang dina sambel pemasangan payuneun handapeun panutup sareng panangan diketepkeun. Pastikeun panangtu payuneun clamp nyaéta clamping kana rél sisi kalayan leres. Nguji tutupna deui pikeun operasi anu saé, saluyukeun sakumaha diperyogikeun, teras kenceng tombol bintang. Pasangkeun tabung solokan kana fittings di payuneun ranjang ranjang sareng posisi tabung pikeun mindahkeun cai tina ranjang treuk. Ieu tiasa dilakukeun ku cara nempatkeun tabung di tukangeun sprei, ngalangkungan liang anu aya dina ranjang, atanapi ku cara ngeboran liang 5/8 "dina massal.

FLEX UnderCover Hard Folding Cover - 6 Pasangkeun Cover

Pikeun Palanggan, Hubungi UnderCover Langsung | (866) 900-8800 | www.undercoverinfo.com

Cover FLEX UnderCover Hard Folding ---

Dokumén / Sumberdaya

FLEX UnderCover Hard tilepan Cover [pdf] Pituduh Pamaké
FX5100QS, Cover Cover tilepan Hard

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.