surat penting

FISHER PAYKEL OR90SDI6X1 90cm 5 Zona Freestanding Induction Range Cooker Pituduh Pamaké
FISHER PAYKEL OR90SDI6X1 90cm 5 Zona Freestanding Induction Range Cooker

Gaya kontemporer sareng oven kapasitas ageung, ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anu resep masak.

  • Lima zona masak anu tiasa dipasangkeun pikeun ngabentuk SmartZones
  • Oven convection kalawan total kapasitas 140L, sarta salapan fungsi tambah Rotisserie
  • Non-tip rak ekstensi pinuh pikeun panyabutan aman masakan panas
  • Siklus oven ngabersihkeun diri suhu luhur ngarecah résidu dahareun pikeun gampang beresih

dimensi

luhur 898 - 946mm
rubak 897mm
jerona 600mm

CIRI & MANFAAT

MULTI-rak masak
Sistem AeroTech™ kami ngiderkeun hawa sacara merata ka sakuliah oven, ku kituna piring anu aya di rak handap katingali sampurna sapertos tuangeun anu dimasak dina rak luhur.

KUALITAS JEUNG DURABILITY
Unggal detil parantos didamel sacara saksama. Padet, sampurna saimbang lemes-tutup panto na chromed matak séng dials nambahkeun nepi ka luar biasa, rentang premium cooker.

Kakawasaan jeung kontrol
Kontrol instan sareng langsung ti anu paling luhur dugi ka panas anu paling lembut. Kadali hob anu disetél halus ngamungkinkeun anjeun ngagoreng, ngagoreng atanapi ngagolakkeun saos anu alus pikeun kasampurnaan.

GAMPANG BERSIH
Kompor anjeun ngan ukur peryogi usap gancang supados tetep katingali saé sapertos énggal. Siklus oven ngabersihan diri pirolitik ngarecah résidu dahareun dina suhu anu kacida luhurna, nyésakeun lebu hampang anu gampang dileungitkeun ku iklan.amp lawon.

DESAIN KOMPLEMENTASI
Kalayan garis anu bersih sareng kontras tonal pelengkap, éstétika abadi tina kompor rentang gaya Kontemporer ieu ngadukung desain dapur anu dianggap.

Oven kapasitas badag
Oven kapasitas total 140L masihan anjeun seueur rohangan pikeun masak sababaraha masakan sakaligus.

FLEKSIBILITAS MULTI-FUNGSI
Euweuh urusan naon anjeun masak, anjeun boga panas katuhu pikeun cocog nuhun salapan fungsi oven tambah Rotisserie, kaasup pastry Panggang kalawan Pizza Mode na Rapid Buktina pikeun nyieun roti.

spésifikasi

barang-barang tambahan

  • Rak kawat datar 1
  • Teleskopik Extension Pinuh 2 sét (bagian 578744)
  • rak ngageser extension pinuh 2 sét (bagian 578744)
  • Bakar parat
  • Tajongan strip, stainless steel KICKOR 90X1
  • Panggang 1
  • Rotisserie set 1 set
  • Léngkah turun rak kawat

kapasitas

  • Posisi rak 6
  • Jumlah kapasitas 140L
  • Kapasitas anu tiasa dianggo 120L

beberesih

  • Enamel grafit tahan asam
  • Turunkeun elemen grill
  • Permukaan kaca datar gampang beresih
  • Balap lumpat buktina Pyrolytic
  • Pirolitik diri beresih
  • Panto oven anu tiasa dicabut
  • Panto oven anu tiasa dicabut batinna
  • Pelari rak anu tiasa dicabut

pamakeanana barang

  • Nilai énergi A

kadali

  • Tanggapan audio
  • Masak otomatis / menit
  • Pra-set otomatis
  • Celsius / Fahrenheit
  • Jam éléktronik
  • Tampilan resolusi luhur
  • Grafik laser terukir
  • Suhu éléktronik tepat
  • Modeu Sabat
  • Kaca ngahiji anu dikuatkeun
  • Dihurungkeun jam stainless steel
  • Dihurungkeun jam stainless steel
  • Dial stainless steel dihurungkeun

Fitur oven

  • Téknologi AeroTech ™
  • Otomatis gancang pre-heat
  • Kadali oven éléktronik
  • Teleskopis penyuluhan lengkep
  • Lampu internal 4 x 25W halogén (2 sisi & 2
  • Lemes muka / nutup panto
  • Konveksi leres
  • kipas rongga kembar
  • Laci pemanasan

Fungsi oven 

  • Panggang
  • Panggang kipas
  • Kipas dipaksa
  • Kipas hawu
  • manggang
  • Jumlah fungsi 9
  • Pastry Panggang kalayan mode Pizza
  • Buktina gancang
  • Anggang
  • Rotisserie
  • Konveksi leres

Pagelaran oven 

  • Panto CoolTouch Quadruple molotot
  • Pemanasan kakuatan laci 202W

syarat kakuatan

  • Ampumur 68A
  • Frékuénsi suplai 50Hz

dimensi produk

  • Jerona 600mm
  • Jangkungna 898 - 946mm
  • Lebar 897mm

Fitur Hob

  • Otomatis ngurangan panas
  • tampilan warna ganda
  • Panas hampang
  • Setélan panas 9
  • Téknologi masak induksi
  • SmartZone 1
  • Jembatan zona

Performance Hob

  • Puseur 2300W
  • Peunteun zona hareup kénca 1600 (1850)W
  • Peunteun zona pungkur kénca 2100 (3000)W
  • Jumlah zona masak 5
  • PowerBoost
  • PowerBoost sadaya zona dugi ka 3000W
  • Peunteun zona hareup katuhu 1600 (1850)W
  • Peunteun zona pungkur katuhu 2100 (3000)W

kasalametan

  • Sistem pendinginan canggih
  • Kurung anti Dengdekkeun
  • Panto oven saimbang
  • Sistem pembuangan katalitik
  • Konci anak
  • Panto CoolTouch
  • Teleskopis penyuluhan lengkep
  • Rak non-tip
  • Sistem deteksi pan
  • waktos kaamanan kaluar
  • Spillage otomatis pareum
  • Indikator panas permukaan

garansi

  • Bagian jeung kuli 5 taun
  • SKU 82227

Diménsi produk sareng spésifikasi dina halaman ieu dilarapkeun ka produk sareng modél khusus. Dina kawijakan kami pikeun paningkatan kontinyu, diménsi sareng spésifikasi ieu tiasa robih iraha waé. Kituna anjeun kedah parios sareng Pusat Perawatan Palanggan Fisher & Paykel pikeun mastikeun yén halaman ieu leres ngajelaskeun modél anu aya ayeuna. ? Fisher & Paykel Appliances Ltd 2020

ikon DIJUAL DAMI SAJATUN
24 Jam 7 Dinten saminggu Rojongan customer
T 08000 886 605 W www.fisherpaykel.com

Dokumén / Sumberdaya

FISHER PAYKEL OR90SDI6X1 90cm 5 Zona Freestanding Induction Range Cooker [pdf] Pituduh Pamaké
OR90SDI6X1, 90cm 5 Zona Freestanding Induction Range Cooker, OR90SDI6X1 90cm 5 Zone Freestanding Induction Range Cooker, Freestanding Induction Range Cooker, Induksi Range Cooker, Freestanding Range Cooker, Range Cooker

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.