Manual Pamilik Fender MUSTANG Mikro

Manual Pamilik Fender MUSTANG Mikro

BUBUKA

Buku manual ieu mangrupikeun pitunjuk pikeun fitur sareng fungsi Mustang Micro – headphone colokan-na-muter amplifier sareng interface anu nyambung langsung kana gitar sareng bass anjeun pikeun nganteurkeun amp model, model épék, kamampuan Bluetooth sareng seueur deui. Kalayan hebat Fender Mustang ampsora anu langkung saé tapi henteu langkung ageung dibanding kartu, Mustang Micro gampang dibabawa sareng nyayogikeun waktos maén anu dioperasikeun ku genep jam.

Mustang Micro saderhana sareng intuitif. Sambungkeun kana modél instrumen anu populér nganggo colokan input puteran 1/4 ″. Pilih hiji amp. Milih épék parameter épék pangaruh sareng épék. Atur kadali volume sareng nada. Hurungkeun Bluetooth sareng ngalirkeun musik pikeun maénkeun, atanapi latihan pikeun instruksi online kalayan audio sareng video anu disingkronkeun. Mustang Micro nganteurkeun sadayana langsung kana earbuds, headphone atanapi parangkat lunak rékaman digital.
Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - Produk Utama

FITUR

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - Produk Langkungview

 

  • A. ROTATING INPUT PLUG: Colokan standar 1/4 ″ muterkeun dugi ka 270 derajat pikeun gampang cocog sareng sadaya modél gitar populér.
  • B. JASA MASALAH: Kontrol Thumbwheel ngaluyukeun instrumen sareng tingkat output sacara umum pikeun headphone / earbuds atanapi parangkat lunak rékaman (halaman 6).
  • C. AMP Kancing / LED: Tombol (- / +) milih amplifier tina 12 modél (halaman 4). Warna LED nunjukkeun amp modél anu dipaké.
  • D. Kancing EQ / LED: Tombol (- / +) ngatur nada (halaman 6); pamilihan kalebet setélan datar, dua sétting anu langkung gelap sareng dua suhunan anu langkung cerah. Kontrol EQ nyaéta post-amplifier. Warna LED nunjukkeun setting EQ anu dianggo.
  • E. EFFECTS BUTTONS / LED: Tombol (- / +) pilih pangaruh (atanapi kombinasi épék) tina 12 pilihan anu béda (halaman 5). Warna LED nunjukkeun modél pangaruh anu dianggo.
  • F. NGABALIKKEUN EFFECTS BUTTONS / LED: Tombol (- / +) ngendalikeun hiji parameter khusus tina épék anu dipilih (halaman 6). Warna LED nunjukkeun sét parameter anu dianggo.
  • G. POWER / BLUETOOTH SWITCH / LED: Saklar slaider tilu-posisi ngahurungkeun sareng mareuman Mustang Micro sareng ngaktipkeun Bluetooth (halaman 3, 7). LED nunjukkeun status kakuatan / Bluetooth / ngecas.
  • H. HASIL HEADPHONE: Jack headphone stéréo
  • I. USB-C JACK: Pikeun muatan, ngarékam kaluaran sareng pembaruan firmware (halaman 7-8).
    Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - Headphone output & USB JACK

Nyambungkeun gitar sareng kakuatan luhur

Nyambungkeun Mustang Micro ™ kana gitar anjeun moal langkung gampang – kantun muterkeun 1/4 ″ INPUT PLUG (A) kaluar tina unit sareng pasang kana jack input gitar (tingali gambar di katuhu).
Geser POWER SWITCH (G) kana posisi tengah "on" (tingali gambar di belah katuhu handap). POWER LED bakal nyaangan héjo salami 10 detik teras pareum, nunjukkeun yén Mustang Micro dihurungkeun sareng dieusi (warna LED anu béda nunjukkeun status ngecas anu béda; tingali "Ngecas", kaca 7). Anjeun ayeuna parantos siap milih amp, pilih pangaturan parameter pangaruh sareng pangaruh, saluyukeun polumeu sareng EQ, kalibet Bluetooth upami dipikahoyong, sareng mimiti diputer.
Upami kakuatan hurung tapi teu aya input instrumen anu dideteksi salami 15 menit, Mustang Micro otomatis bakal ngalih kana "mode bobo" low-power. Pencét tombol naon waé kanggo gugah tina modeu bobo.

Manual Fender MUSTANG Milik Mikro - Sambungkeun kana gitar sareng kakuatanana

Manual Fender MUSTANG Micro Owner - Ikon Perhatosan atanapi Ati-atiPERHATOSAN: Nyambungkeun Mustang Micro kana alat anjeun, pegatkeun sambunganna atanapi toél tungtung colokan alat tiasa nyababkeun sora anu nyaring. Pikeun ngahindarkeun karusakan dédéngéan nalika nganggo headphone / kuncup ceuli, turutan léngkah ieu pikeun mastikeun operasi alat anjeun anu aman:

  • Nalika nyambungkeun / pegatkeun sambungan Mustang Micro, cabut headphone / earbuds, pastikeun alatna dipareuman, atanapi pastikeun yén kontrol VOLUME alat disetél ka nol.
  • Hurungkeun alat sareng VOLUME disetel ka nol, teras launkeun saluyukeun VOLUME pikeun ngahontal tingkat déngékeun anu raoseun. Nalika nganggo headphone / earbuds, sambungkeun / pegatkeun sambungan Mustang Micro atanapi toél colokan na anu kakeunaan

samentawis unit hurung sareng MASTER VOLUME nepi sami sareng pasang kabel instrumen kana live amplifier kalayan volume nepi atanapi némpél tungtung kabel instrumen hirup langsung.

Milih AN AMPModél LIFIER

Mustang Micro gaduh 12 béda ampmodél anu langkung hirup pikeun dipilih diantara, kalebet jinis "bersih," "crunch", "high-gain" sareng "langsung". Pikeun milih hiji amp modél, pencét éta AMP - / + tombol (C) di sisi unit. AMP Warna LED nunjukkeun amp modél anu digunakeun; LED bakal nyaangan salami 10 detik teras dipareuman dugi tombol naon waé dipencét.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Mikro - AMP

Ampjenis anu langkung saé, modél sareng warna LED nyaéta:

Manual Pamilik Fender MUSTANG Mikro - Ampjinis lifier, model sareng warna LED nyaéta

Sadaya nami produk sareng mérek mérek non-FMIC anu aya dina Buku Panduan ieu mangrupikeun milik masing-masing sareng dianggo ngan ukur pikeun ngaidentipikasi produk anu nada sareng sora na ditaliti dina pamekaran modél sora pikeun produk ieu. Pamakéan produk sareng mérek dagang ieu henteu nunjukkeun naon waé afiliasi, konéksi, sponsor, atanapi persetujuan antara FMIC sareng sareng atanapi ku pihak katilu mana waé.

Milih modél épék

Mustang Micro ngagaduhan 12 modél épék anu béda-béda pikeun dipilih diantara (kaasup épék gabungan). Pikeun milih pangaruh, gunakeun épék - / + tombol (E) di sisi unit. EFEKS Warna LED nunjukkeun modél pangaruh anu dianggo; LED bakal nyaangan salami 10 detik teras dipareuman dugi tombol naon waé dipencét.

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - Épék
Pangaruh modél sareng warna LED nyaéta:

Manual Fender MUSTANG Micro Owner's - Pangaruh modél sareng warna LED nyaéta

Sadaya nami produk sareng mérek mérek non-FMIC anu aya dina Buku Panduan ieu mangrupikeun milik masing-masing sareng dianggo ngan ukur pikeun ngaidentipikasi produk anu nada sareng sora na ditaliti dina pamekaran modél sora pikeun produk ieu. Pamakéan produk sareng mérek dagang ieu henteu nunjukkeun naon waé afiliasi, konéksi, sponsor, atanapi persetujuan antara FMIC sareng sareng atanapi ku pihak katilu mana waé.

SETIFIKAN pangaruh pangaruh

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - Ngarobih

Pikeun unggal modél épék Mustang Micro, genep setting anu béda tina hiji parameter épék khusus tiasa dipilih nganggo tombol MODIFY - / + (F) di sisi unit. Lima diantarana diwangun ku setélan standar tengah, dua setélan lemah anu langkung lemah (- sareng -) sareng dua setélan anu langkung kiat (+ sareng ++). MODIFY warna LED nunjukkeun setting parameter pangaruh di anggo; LED bakal nyaangan salami 10 detik teras dipareuman dugi tombol naon waé dipencét.
Pikeun ngahontal hiji amp-na ngan ukur sora tanpa épék, ayana MODIFY pangaruh-bypass setting sayogi (-).
Pangaruh modél sareng parameter anu kapangaruhan pikeun tiap modél pangaruh aya dina tabel kénca di handap. Setélan parameter pangaruh épéktip tombol sareng warna LED na aya dina tabel di handap ieu:

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - NGABARIKkeun PENGATURAN Épék

SETTING MASTER VOLUME AND EQ kontrol

sakali ampmodel lifier sareng épék dipilih, volume umum sareng EQ gampang disaluyukeun. Pikeun tingkat polumeu umum, kantunkeun roda MASTER VOLUME (B) kana karesep (gambar di katuhu). Catet yén MASTER VOLUME ngontrol instrumen sareng volume sakabéh hungkul; campuran antara instrumen sareng sumber audio Bluetooth ditangtoskeun nganggo kontrol volume dina alat Bluetooth éksternal.

Pikeun ngaluyukeun sacara umum (EQ), lima setélan anu béda tiasa dipilih nganggo - / + tombol EQ (D) di sisi unit (gambar dihandap). Ieu diwangun ku setélan standar tengah anu rata, dua suhunan anu langkung peteng (- sareng -) sareng dua suhunan anu langkung cerah (+ sareng ++). Kontrol EQ mangaruhan sinyal saatos an amplifier jeung pangaruh dipilih. Warna EQ LED nunjukkeun setting EQ anu dianggo (tabel di handap); LED bakal nyaangan salami 10 detik teras dipareuman dugi tombol naon waé dipencét.

Manual Fender MUSTANG Micro Owner - MASTER VOLUMEManual Fender MUSTANG Mikro Milik - NETEP VOLUME MASTER AND EQ CONTROLS

BLUETOOTH

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - BLUETOOTH

Mustang Micro gampang ngalirkeun audio Bluetooth, janten anjeun tiasa maénkeun dina headphone atanapi earbuds anjeun. Alatna tiasa kapendak salaku "Mustang Micro" dina telepon pinter sareng alat Bluetooth anu sanés.

Pikeun ngaktipkeun mode pasangan Bluetooth, dorong POWER SWITCH (G) ka kénca, dimana simbol Bluetooth na, teras tahan di dinya salami dua detik. Posisi POWER SWITCH Bluetooth dimuat dina spring pikeun kontak sakedap, sareng bakal balik deui ka posisi tengah "ON" nalika tombol dileupaskeun. Dina modél papasangan, LED POWER SWITCH bakal nyolok biru salami dua menit atanapi dugi ka koneksi didirikeun.

Dina sambungan anu suksés, LED bakal ngahurungkeun biru padet salami 10 detik teras pareum.
Pikeun ngaleupaskeun alat Bluetooth tina Mustang Micro, tahan POWER SWITCH dina posisi Bluetooth salami dua detik teras lepaskeun (sapertos nalika masangkeun). Ieu bakal ngeureunkeun konéksi Bluetooth sareng mulihkeun Mustang Micro kana modél pasangan sareng LED biru ngagenclang; modél pasangan bakal kadaluarsa dina waktos dua menit upami henteu aya sambungan Bluetooth anu sanés, sareng LED biru bakal pareum. Gantina, pegatkeun sambungan nganggo alat éksternal.

Mustang Micro otomatis pasang sareng alat Bluetooth anu terakhir anu nyambung upami alat éta sayogi. Catet yén MASTER VOLUME (B) ngontrol instrumén sareng volume keseluruhanna; campuran antara instrumen sareng sumber audio Bluetooth ditangtoskeun nganggo kontrol volume dina alat Bluetooth éksternal.

NGASAR

Mustang Micro nyayogikeun dugi ka genep jam operasi bertenaga batré. Recharge Mustang Micro nganggo jack USB-C (H) di handapeun unit sareng kabel USB anu kalebet.
POWER SWITCH (G) Warna LED nunjukkeun status ngecas:

Manual Fender MUSTANG Micro Owner - POWER SWITCH (G) warna LED nunjukkeun status ngecas

Nyarios

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - Ngecas port USB

Mustang Micro tiasa dianggo salaku alat input pikeun parangkat lunak rékaman digital ku ngagunakeun kabel USB pikeun nyambungkeun jack USB-C (H) dina handapeun unit ka port USB dina Mac atanapi PC pangguna.
Catet yén Mustang Micro ngan ukur tiasa dianggo salaku sumber pikeun audio USB (anu henteu tiasa dialihkeun deui ka Mustang Micro pikeun monitoring).
Henteu kedah supir éksternal pikeun nyambung ka komputer Apple. Pikeun pitulung pikeun ngonpigurasi sareng nganggo rékaman USB, buka "Disambungkeun Amps ”bagian at https://support.fender.com.

PERINGKAT PERTAMA
Pikeun ngalakukeun pembaruan firmware Mustang Micro, turutan tilu léngkah ieu:

  1. Kalayan Mustang Micro pareum, sambungkeun kabel USB kana jack USB-C-na sareng sambungkeun tungtung anu sanésna kana Mac atanapi PC.
  2. Pencét jeung tahan AMP Tombol "-" (C).
  3. Hurungkeun Mustang Micro bari terus nahan AMP Tombol "-" salami tilu detik.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Mikro - AMP Tombol "-"

Suksés inisiasi modeu pembaruan firmware teras dituduhkeun ku POWER SWITCH LED (G) bodas anu padet salami 10 detik; LED bodas teras bakal ngamimitian kedip-kedip pikeun nunjukkeun pembaruan dina prosés.
Nalika pembaruan firmware parantos réngsé, POWER SWITCH LED bakal nyaangan héjo padet pikeun nunjukkeun update anu suksés; LED bakal nyaangan beureum padet pikeun nunjukkeun update anu gagal. Mustang Micro otomatis dijalankeun nalika prosés update firmware; sawaktos pembaruan réngsé hasil, pegatkeun sambungan kabel USB ti Mustang Micro teras balikan deui unitna.

Manual Fender MUSTANG Mikro Milik - PERINGKAT PERTAMA

Pabrik RESET

Pabrik pabrik Mustang Micro tiasa dilakukeun anu ngareset sadaya tombol (AMP, EQ, EFFECTS, MODIFY) kana nilai pabrik aslina sareng mupus daptar alat pasangan Bluetooth.
Mimitian modeu ngareset pabrik ku ngahurungkeun Mustang Micro bari sakaligus nahan tombol EQ "+" (D) sareng EFFECTS "-" (E) salami tilu detik. LEDs saluhureun tombol EQ sareng EFFECTS bakal nyaangan bodas saatos di pabrik (sapertos LED di luhur AMP sareng tombol MODIFY teu dipidangkeun di handap ieu).

Manual Fender MUSTANG Micro Own - RESEP KANGGO

spésifikasi

Manual Fender MUSTANG Micro Own - SPESIFIKASI

NOMBOR BAGIAN
Mustang Micro 2311300000 AS, CAN, EU, AU, JP
2311314000 MEX, CN

PRODUK
FENDER INSTRUMEN MUSIK CORP.
311 CESSNA LINGKARAN
CORONA, CALIF. 92880 AS

AMPLIFICADOR DE AUDIO
IMPORTADO POR: Fender Ventas de México, S. de RL de CV
Calle Huerta # 279, Int. A. Kol. El Naranjo. CP 22785. Ensenada, Baja California, México.
RFC: FVM-140508-CI0
Palayanan al Klién: 01 (800) 7887395, 01 (800) 7887396, 01 (800) 7889433

Fender® sareng Mustang ™ mangrupakeun mérek mérek FMIC. Merek dagang sanés mangrupikeun hak milik masing-masing.
Hak cipta © 2021 FMIC. Sadaya hak disimpen.

Dokumén / Sumberdaya

Fender MUSTANG Micro [pdf] Buku Panduan Pamilik
MUSTANG Mikro

Rujukan

Gabung paguneman

1 Comment

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.