logo pangasinganwww.exileaudio.comNgasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPPENERBIT

SHIFT séri AMPPENERBIT
MANUAL MANUSA
MODEL: S50.4 / S110.5 / S60.1 / S100.1 / S150.

WILUJENG DI BUBURAN

Gening keur meuli Exile Anjeun amppangangkat. Mangga baca manual ieu dina raraga pinuh ngartos kumaha carana meunang hasil nu pangsaena ti produk ieu sarta mastikeun yén sagala nasehat ngeunaan kumaha carana kasampak sanggeus produk nu dituturkeun.
Hatur nuhun pikeun ngagaleuh Exile, kami ngarepkeun anjeun resep ngadangukeun produk anjeun sapertos anu kami resep nyiptakeunana.

perhatian

peringatan 2 Hiji audio aftermarket amplifier bakal nempatkeun beban tambahan dina sistem ngecas kendaraan. Kaseueuran kendaraan modern gaduh kapasitas anu cekap dina sistem ngecas sabab henteu sadayana komponén listrik kendaraan bakal dihurungkeun sakaligus.
Pariksa rating sekering tina amplifier sareng nganggo ieu salaku sarat ayeuna puncak. Sacara umum, draw ayeuna kontinyu bakal sapertilu tina arus puncak.

FITUR

runtuyan Shift amplifier nawarkeun kakuatan badag dina chassis kompak. Hal ieu ngajadikeun pikeun instalasi gampang dina spasi ketat tanpa sacrificing salah sahiji kaluaran. Pindah amps ngamangpaatkeun efisiensi Kelas D sarta datang dipak kalawan fitur pikeun masihan anjeun kontrol pamungkas kana audio Anjeun. Naha anjeun naék jalan-jalan, janten bécék, atanapi naék ombak Exile Audio parantos ditutupan ku kakuatan séri Shift amplifsters.Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr1

  • Ukuran kompak sareng kaluaran kakuatan anu luhur
  • Controller tingkat bass jauh kabel
  • Bass naekeun frékuénsi sarta tingkat adjustment
  • adjustable low pass jeung saringan subsonik
  • Efisiensi Tinggi, digital hemat energi amplifier kalayan desain MOSFET lengkep anu tiasa dipercaya

Spésifikasi Monoblock

Amplifier Kelas
Réspon Frékuénsi:
Total distorsi harmonic
Rujukan Pikeun Noise Rasio:
Gain Range
Low Pass Crossover Range
Subsonic Crossover Range
Bass Boost 445Hz:
Jauh Bass Control
Kelas D.
15 - 220Hz

70dB (1W)
0.2 - 5V
40 - 220Hz
Pareum - 220Hz
0 dugi ka + 12dB
nuhun

U S60.1

saluran
Dina 1 ohm
Dina 2 ohm
Ukuran Kawat Listrik/Ground:
dimensi:
1
400wx 1
600wx 1
4 Alat ukur
L: 9.4 inci (239 mm)
W: 5.9 inci (150mm)
H: 2.3 inci (58mm)

S100.1

saluran
Dina 1 ohm
Dina 2 ohm
Dina 4 ohm
Daya / Taneuh
Ukuran kabel:
dimensi:
1
1000wx 1
650wx 1
400wx 1
4 Alat ukur
L: 14.0 inci (354 mm)
W: 5.9 inci (150mm)
H: 2.3 inci (58mm)

S150. 1

saluran
Dina 1 ohm
Dina 2 ohm
Dina 4 ohm
Daya / Taneuh
Ukuran kabel:
dimensi:
1
1500wx 1
900wx 1
500wx 1
4 Alat ukur
L: 17.5 inci (444 mm)
W: 5.9 inci (150mm)
H: 2.3 inci (58mm)

Spésifikasi Multichannel

AmpLiner Kelas D
Réspon Frékuénsi:
Total distorsi harmonic
Rujukan Pikeun Noise Rasio:
Gain Range
Low Pass Crossover Range
Subsonic Crossover Range
Naekeun Bass @ 45Hz:
Jauh Bass Control
kelas D
20 - 20kHz

75dB (1W)
0.2 - 5V
50 - 750Hz
50 - 750Hz
0 dugi ka + 18dB
NA

S50.4

saluran
Dina 4 ohm
Dina 2 ohm
Dina 4 ohm Bridged
Kakuatan / Ukuran Kawat Ground
dimensi
4
70wx 4
110wx 4
250wx 2
4AWG
L: 9.4 inci (239 mm)
W: 5.9 inci (150mm)
H: 2.3 inci (58mm)

S110.5

saluran
Dina 4 ohm
Dina 2 ohm (Sub CH)
Kakuatan / Ukuran Kawat Ground
dimensi
5
100wx 4
530wx 1
4AWG
L: 15.0 inci (383)
W: 5.9 inci (150mm)
H: 2.3 inci (58mm)

FUNGSI KONTROL

S60.1 / S100.1 / S150.1

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr2

  1.  NARASUMBER
    Sambungkeun spiker / subwoofers ka terminal ieu. Pastikeun pikeun pariksa kawat pikeun polaritasna ditangtoskeun. Pernah nyambungkeun kabel spiker ka taneuh chassis.
  2.  + 12V kakuatan
    Sambungkeun terminal ieu ngaliwatan FUSE atanapi CIRCUIT BREAKER ka terminal positip batré kendaraan atawa terminal positip batré sistem audio terasing.
    Perhatosan: Salawasna lindungi kabel listrik ieu ku cara masang sekering atanapi pemutus sirkuit ukuran anu pas dina jarak 18″ (45cm) tina sambungan terminal batré.
  3. REMOT ON (REM)
    terminal ieu ngahurungkeun amplifier nalika +12 volt diterapkeun ka dinya. Sambungkeun kana kalungguhan péngkolan jauh tina unit sirah atanapi sumber sinyal.
  4. GND
    Sambungkeun kabel ieu langsung ka pigura wahana. Pastikeun pigura logam geus dilucuti tina sagala cet handap ka logam bulistir. Paké jarak shortest mungkin. Éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun ngaganti taneuh pabrik dina waktos ieu ku kabel badag sarua jeung anyar ampkabel kakuatan lifier atawa leuwih badag.
    PERHATIAN: Ulah nyambungkeun terminal ieu langsung ka terminal taneuh batré kandaraan atawa titik taneuh pabrik lianna.
  5. WATES / NGAJAGA / PWR
    LIMIT LED (S100.1 / S150.1) bakal hurung nalika kaluaran dipotong atanapi amplifier meunang overheated. Nalika indikator wates hurung, éta amplifier bakal nahan atawa ngurangan daya kaluarannana ngajaga subwoofer jeung amppangangkat. Punten hurungkeun volume atanapi tiiskeun ampLifier lamun indikator ieu hurung terus.
    Beureum PROTECT LED bakal hurung jeung bakal kedip-kedip lamun aya lepat dibere ka amppangagung. Punten pegatkeun sambungan na amplifier sarta ngabéréskeun lepat saméméh reconnecting nu amppangagung.
    LED PWR héjo bakal hurung nalika amplifier dihurungkeun sareng jalanna leres.Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr3
  6. kapencil
    Sambungkeun kadali jauh pikeun ngadalikeun Subwoofer ampvolume lifier ti lokasi korsi supir, pikeun betah adjustment salila maén.
  7. ngasupkeun
    Jacks input RCA ieu kanggo dianggo sareng unit sumber anu gaduh kaluaran RCA. Unit sumber kalayan tingkat minimum 200mV diperyogikeun pikeun operasi anu leres. Pamakéan kabel pasangan twisted kualitas luhur disarankeun pikeun ngirangan kamungkinan sora anu dipancarkeun kana sistem.
  8. BASS BOOST / BASS BOOST FREQ
    Ieu nyaluyukeun tingkat dorongan frekuensi puseur dorongan bass. Bisa disaluyukeun tina 0 nepi ka 12dB, Ngagabungkeun jeung frékuénsi dorongan bass (S150.1), anjeun bisa akurat cocog ampkinerja lifier kana respon woofer.
  9. meunang
    Kontrol tingkat bakal cocog sareng sensitipitas amplifier kana vol sinyal unit sumbertage. Kisaran Operasi nyaéta 200mV minimum nepi ka 5V maksimum. Ieu NOT kontrol volume!
  10. PDF
    Kontrol ieu dianggo pikeun milih frekuensi x-over low pass anu dipikahoyong. Frékuénsina tiasa disaluyukeun tina 40Hz dugi ka 220Hz.
  11. SUBSONIK
    Kontrol ieu tiasa nyaring frekuensi rendah anu teu dipikahoyong tina 1 0Hz (OFF) dugi ka 50Hz. Pungsi ieu bakal ngaronjatkeun penanganan kakuatan woofers Anjeun.
  12. JEMBATAN DI / JEMBATAN KELUAR
    Jack BRIDGE IN narima sinyal ti master ampliifier nalika ieu ampLifier ieu bridged salaku budak. Ulah make jacks input nalika amplifier berpungsi jadi budak. Sadaya fungsi bakal disaluyukeun ku master amppangagung.
    Sasak OUT jack ngirimkeun sinyal sasak sejen, sarua Shift-seri ampLifier dina konfigurasi bridging. Sadaya fungsi bakal disaluyukeun ku master amppangagung.
  13. LIMIT Klip Switch ieu ngadalikeun wates kaluaran klip on / off. Nalika dihurungkeun, éta amplifier bakal ngontrol tingkat kaluaran dina titik klip sareng ngirangan distorsi. Ieu bakal tetep anjeun ampLifier dina distorsi low dina sinyal clipped.
  14. Q KONTROL
    Kenop ieu nyaluyukeun kurva dorongan bass. Ngahurungkeun ka sisi anu sempit bakal ngajantenkeun frekuensi naékkeun sempit sareng seukeut, péngkolan ka lega bakal manjangkeun rentang frekuensi naekeun.

S50.4

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr4

  1. NARASUMBER
    Sambungkeun spiker / subwoofers ka terminal ieu. Pastikeun pikeun pariksa kawat pikeun polaritasna ditangtoskeun. Pernah nyambungkeun kabel spiker ka taneuh chassis.
  2.  + 12V kakuatan
    Sambungkeun terminal ieu ngaliwatan FUSE atanapi CIRCUIT BREAKER ka terminal positip batré kendaraan atawa terminal positip batré sistem audio terasing.
    Perhatosan: Salawasna lindungi kabel listrik ieu ku cara masang sekering atanapi pemutus sirkuit ukuran anu pas dina jarak 18″ (45cm) tina sambungan terminal batré.
  3. REMOT ON (REM)
    terminal ieu ngahurungkeun amplifier nalika +12 volt diterapkeun ka dinya. Sambungkeun kana kalungguhan péngkolan jauh tina unit sirah atanapi sumber sinyal.
  4. GND
    Sambungkeun kabel ieu langsung ka pigura wahana. Pastikeun pigura logam geus dilucuti tina sagala cet handap ka logam bulistir. Paké jarak shortest mungkin. Éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun ngaganti taneuh pabrik dina waktos ieu ku kabel badag sarua jeung anyar ampkabel kakuatan lifier atawa leuwih badag.
    PERHATIAN: Ulah nyambungkeun terminal ieu langsung ka terminal taneuh batré kandaraan atawa titik taneuh pabrik lianna.
  5. ngasupkeun
    Jacks input RCA ieu kanggo dianggo sareng unit sumber anu gaduh kaluaran RCA. Unit sumber kalayan tingkat minimum 200mV diperyogikeun pikeun operasi anu leres. Pamakéan kabel pasangan twisted kualitas luhur disarankeun pikeun ngirangan kamungkinan sora anu dipancarkeun kana sistem.
  6. INPUT PILIHAN
    Tombol ieu milih modeu input 2ch atanapi 4ch. Nalika dipencet, éta amplifier jalan dina input 2CH, modeu, input CH-B bakal paralleled ka CH-A, jack input CH-B bakal dummy a. Nalika dipencet kaluar, nu amplifier bakal dianggo dina modeu input 4CH.
  7. meunang
    Kontrol tingkat bakal cocog sareng sensitipitas amplifier kana vol sinyal unit sumbertage. Kisaran Operasi nyaéta 200mV minimum nepi ka 5V maksimum. Ieu NOT kontrol volume!Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr5
  8. LPF / FUL / HPF SELECTOR & FREQUENCY Saluyukeun kenop
    Switch sareng kenop ieu ngadalikeun Low Pass Filter, High Pass, sareng fungsi Full Pass. Nalika disetel ka LPF, The amplifier bakal motong kaluar frékuénsi luhur sarta kudu dipaké pikeun nyetir subwoofers. Nalika disetel ka HPF, The amplifier bakal motong frékuénsi handap sarta kudu dipaké pikeun nyetir speaker rentang pinuh atawa tweeters. Lamun disetel ka FULL, rentang pinuh ku frékuénsi dihasilkeun sarta outputted kana speaker. Dina basa sejen, saringan anu "OFF".
  9. Ngajagi / PWR
    Beureum PROTECT LED bakal hurung jeung bakal kedip-kedip lamun aya lepat dibere ka amppangagung. Punten pegatkeun sambungan na amplifier sarta ngabéréskeun lepat saméméh reconnecting nu amppangagung.
    LED PWR héjo bakal hurung nalika amplifier dihurungkeun sareng jalanna leres.
  10. INPUT TINGKAT
    nu amplifier gaduh input diferensial sensitipitas input ganda anu bakal nampi sinyal tingkat luhur (kaluaran speaker) atanapi tingkat rendah (RCA) tina unit sumber stereo mobil anjeun. Nalika ngalih ka PRE IN, Sinyal tiasa dikirimkeun ka amplifier ngagunakeun kaluaran RCA tingkat low dina unit sumber. Nalika ngalih ka SPK IN, Sinyal Tingkat Luhur tiasa dijalankeun tina kaluaran spiker unit sumber ka input RCA stereo dina panel tungtung amplifier ngagunakeun spiker ka adaptor RCA (teu kaasup).
  11. Otomatis Hurungkeun
    Pikeun mode on / off otomatis, aya tilu pilihan: DC Offset / Rem / Audio.
    REM: Nalika otomatis dihurungkeun kana REM, mangga sambungkeun terminal unit REM ka terminal jauh Unit sumber kalawan kabel 18AWG. Ieu mangrupikeun mode anu dipikaresep.
    DC Offset: Upami unit sumber OEM teu gaduh kaluaran sinyal REM, anjeun tiasa milih DC Offset (Samentara éta, Input pilih switch ka mode SPK IN), DC Offset tiasa ngaktipkeun / mareuman. amplifier ku ngadeteksi 6V DC Offset tina terminal unit sumber OEM.
    AUDIO: Modeu audio tiasa ON / OFF ampLifier ku ngadeteksi sinyal audio tina unit sumber. Catetan: Lamun polumeu teuing Low, The amp bisa gagal ngahurungkeun. Pariksa lamun volume Unit sumber diatur leres.

S110.5

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr6

  1. NARASUMBER
    Sambungkeun spiker / subwoofers ka terminal ieu. Pastikeun pikeun pariksa kawat pikeun polaritasna ditangtoskeun. Pernah nyambungkeun kabel spiker ka taneuh chassis.
  2. + 12V kakuatan
    Sambungkeun terminal ieu ngaliwatan FUSE atanapi CIRCUIT BREAKER ka terminal positip batré kendaraan atawa terminal positip batré sistem audio terasing.
    Perhatosan: Salawasna lindungi kabel listrik ieu ku cara masang sekering atanapi pemutus sirkuit ukuran anu pas dina jarak 18″ (45cm) tina sambungan terminal batré.
  3. REMOT ON (REM)
    terminal ieu ngahurungkeun amplifier nalika +12 volt diterapkeun ka dinya. Sambungkeun kana kalungguhan péngkolan jauh tina unit sirah atanapi sumber sinyal.
  4. GND
    Sambungkeun kabel ieu langsung ka pigura wahana. Pastikeun pigura logam geus dilucuti tina sagala cet handap ka logam bulistir. Paké jarak shortest mungkin. Éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun ngaganti taneuh pabrik dina waktos ieu ku kabel badag sarua jeung anyar ampkabel kakuatan lifier atawa leuwih badag.
    PERHATIAN: Ulah nyambungkeun terminal ieu langsung ka terminal taneuh batré kandaraan atawa titik taneuh pabrik lianna.
  5. ngasupkeun
    Jacks input RCA ieu kanggo dianggo sareng unit sumber anu gaduh kaluaran RCA. Unit sumber kalayan tingkat minimum 200mV diperyogikeun pikeun operasi anu leres. Pamakéan kabel pasangan twisted kualitas luhur disarankeun pikeun ngirangan kamungkinan sora anu dipancarkeun kana sistem.
  6. INPUT TINGKAT
    nu amplifier gaduh input diferensial sensitipitas input ganda anu bakal nampi sinyal tingkat luhur (kaluaran speaker) atanapi tingkat rendah (RCA) tina unit sumber stereo mobil anjeun. Nalika ngalih ka PRE IN, Sinyal tiasa dikirimkeun ka amplifier ngagunakeun kaluaran RCA tingkat low dina unit sumber. Nalika ngalih ka SPK IN, Sinyal Tingkat Luhur tiasa dijalankeun tina kaluaran spiker unit sumber ka input RCA stereo dina panel tungtung amplifier ngagunakeun spiker ka adaptor RCA (teu kaasup).
  7. Otomatis Hurungkeun
    Pikeun mode on / off otomatis, aya tilu pilihan: DC Offset / Rem / Audio.
    REM: Nalika otomatis dihurungkeun kana REM, mangga sambungkeun terminal unit REM ka terminal jauh Unit sumber kalawan kabel 18AWG. Ieu mangrupikeun mode anu dipikaresep.
    DC offset: Upami unit sumber OEM teu gaduh kaluaran sinyal REM, anjeun tiasa milih DC Offset (Samentara éta, Input pilih switch ka modeu SPK IN), DC Offset tiasa ngaktipkeun / mareuman. amplifier ku ngadeteksi 6V DC Offset tina terminal unit sumber OEM.
    audio: Modeu audio tiasa ON / OFF ampLifier ku ngadeteksi sinyal audio tina unit sumber. Catetan: Lamun polumeu teuing Low, The amp bisa gagal ngahurungkeun. Pariksa lamun volume Unit sumber diatur leres.Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr7
  8. meunang
    Kontrol tingkat bakal cocog sareng sensitipitas amplifier kana vol sinyal unit sumbertage. Kisaran Operasi nyaéta 200mV minimum nepi ka 5V maksimum. Ieu NOT kontrol volume!
  9. HPF
    Kontrol ieu dipaké pikeun nyetél frékuénsi kawin silang HPF pikeun hareup ampsaluran lirén. Frékuénsina tiasa disaluyukeun antara OFF sareng 200Hz.
  10. Ngajagi / PWR
    Beureum PROTECT LED bakal hurung jeung bakal kedip-kedip lamun aya lepat dibere ka amppangagung. Punten pegatkeun sambungan na amplifier sarta ngabéréskeun lepat saméméh reconnecting nu amppangagung.
    LED PWR héjo bakal hurung nalika amplifier dihurungkeun sareng jalanna leres.
  11. kapencil
    Sambungkeun kadali jauh pikeun ngadalikeun Subwoofer ampvolume lifier ti lokasi korsi supir, pikeun betah adjustment salila maén.
  12. SUBSONIK
    Kontrol ieu tiasa nyaring frekuensi rendah anu teu dipikahoyong tina 1 0Hz (OFF) dugi ka 50Hz. Pungsi ieu bakal ngaronjatkeun penanganan kakuatan woofers Anjeun.
  13. PDF
    Kontrol ieu dianggo pikeun milih frekuensi x-over low pass anu dipikahoyong. Frékuénsina tiasa disaluyukeun tina 40Hz dugi ka 220Hz.
  14. BASS BOOST
    Saklar ieu nyaluyukeun tingkat dorongan tina frékuénsi puseur dorongan bass. Éta tiasa disaluyukeun tina 0 dugi ka 6dB dugi ka 12dB.

DIAGRAM NGIRIM

mono AMPKABEL LIFIER (Satu beban WOOFER)

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - MONO AMPLIFIER

mono AMPKABEL LIFIER (DUA BEBAN WOOFER)

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gbr8

dual AMPMODE sasak LIFIER

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - MONO AMPLIFIER 1

 perhatian
peringatan 2Nalika ngahubungkeun dua ampLiifiers anjeun kedah nganggo modél anu sami amplifsters.
Mangga pastikeun terminal spiker négatip tina dua ampLifiers disambungkeun ku kabel gauge sarua salaku terminal positif dipaké.
Ulah nyambungkeun sagala kabel sinyal ka input jacks RCA nalika bridged salaku Unit budak.
Sadaya fungsi bakal ditumpurkeun dina budak ampliifier nalika bridged. Bakal disaluyukeun ku master amppangagung.

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - WIRING DIAGRAMNgasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - mode saluran

 

logo pangasingan

Pengasingan Audio Lake Oswego, OR AS
www.exileaudio.com

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - GbrDirancang sareng direkayasa di AS.
Didamel di Cina

jaminan dugi
Pengasingan ngajamin produk ieu bebas tina cacad dina bahan sareng pagawean dina pamakean normal salami sataun ti tanggal pameseran asli nalika dibeuli ti Dealer Pengasingan anu Otorisasi. Lamun produk ieu dilabélan B Simpenan / Refurbished sarta dibeuli ti Dealer pengasingan otorisasi, ieu warranted pikeun 90 poé ti tanggal beuli, paduli tempat instalasi. Upami jasa diperyogikeun dina jaminan ieu kusabab alesan naon waé kusabab cacad manufaktur atanapi gangguan salami periode jaminan, Exile bakal ngagentos atanapi ngalereskeun (dina kawijaksanaan na) barang dagangan anu cacad sareng barang anu sami tanpa biaya. Panggantian jaminan dina barang B-Stock tiasa gaduh goresan sareng cacad kosmetik. Produk anu teu diteruskeun tiasa diganti ku produk anu sarimbag ayeuna. Garansi ieu ngan ukur valid pikeun anu mésér asli sareng henteu diperpanjang ka anu gaduh produk saatos anu mésér asli. Sakur jaminan tersirat anu berlaku dibatesan dina jangka waktu jaminan ekspres sakumaha anu disayogikeun di dieu dimimitian ku tanggal pameseran asli di ritel, sareng henteu aya jaminan, naha ekspres atanapi tersirat, anu bakal dilarapkeun kana produk ieu saatosna. Sababaraha nagara bagian teu ngidinan watesan dina jaminan tersirat, kituna exclusions ieu bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun. jaminan ieu méré Anjeun hak légal husus; kumaha oge, Anjeun bisa jadi boga hak séjén nu rupa-rupa ti nagara bagian ka nagara bagian. Jaminan ieu ngan valid di AS, pikeun jaminan di luar AS konsultasi ka distributor internasional anu luyu.
©2021 Pangasingan Audio. Sadaya hak disimpen. Sadaya logo mangrupikeun Mérek Dagang atanapi Mérek Dagang Kadaptar tina Exile Audio.

Dokumén / Sumberdaya

Ngasingkeun Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPPENERBIT [pdf] Buku Panduan Pamilik
SHIFT séri AMPLIFIERS, S50.4, S110.5, S60.1, S100.1, S150.1, AMPPENERBIT

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.