EMERSON-LOGO

EMERSON LCP200 Panel Control Lokal

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-PRODUCT

Klasifikasi Wewengkon picilakaeun sareng Pitunjuk Husus pikeun "Aman Pamakéan" sareng Pamasangan di Lokasi Pibahya

nameplates tangtu bisa mawa leuwih ti hiji persetujuan, sarta unggal persetujuan bisa mibanda instalasi unik / syarat wiring jeung / atawa kaayaan "pamakéan aman". Ieu parentah husus pikeun "pamakéan aman" salian ti, sarta bisa override, prosedur instalasi baku. Parentah husus didaptarkeun ku persetujuan.

Catetan: Inpormasi ieu nambihan tanda papan ngaran anu ditempelkeun kana produk sareng manual instruksi LCP200 (D104296X012), sayogi ti kantor penjualan Emerson anjeun atanapi Fisher.com Salawasna tingal nameplate sorangan pikeun ngaidentipikasi sertifikasi luyu. Instrumén LCP200 kalawan rating IIC bisa boga hardware béda ti instrumen-dipeunteun IIB; Pastikeun pikeun mesen instrumen anu dipeunteun anu leres dumasar kana aplikasi sareng prakték kabel anjeun.

PERHATOSAN: Gagalna nuturkeun kaayaan "pamakéan anu aman" ieu tiasa nyababkeun cilaka pribadi atanapi karusakan harta tina seuneu atanapi ledakan, atanapi klasifikasi ulang daérah.

Intrinsikna Aman

Kaayaan Pamakéan Spésifik

  1. Pasang unit di daérah anu résiko rendah tina bahaya mékanis. Pikeun nyegah résiko percikan éléktrostatik, permukaan non-logam kedah dibersihkeun nganggo iklanamp lawon.

Catetan

Rating suhu ambient: -40°C ≤ Ta ≤ +65°C

  1. Install per gambar GG55194, ditémbongkeun dina Gambar 1, 2, 3, jeung 4, sakumaha dituduhkeun dina nameplate nu.
  2. Substitusi komponén tiasa ngarusak kaamanan intrinsik.
  3. Kandang ngandung bagian kandang non-logam. Pikeun nyegah résiko percikan éléktrostatik, permukaan non-logam kedah dibersihkeun nganggo iklanamp lawon.
    1. Tingali tabel 1 kanggo inpormasi persetujuan.

meja 1. Émbaran persetujuan, ATEX / IECEx

sertipikat sertipikasi Kasedhiya Peunteun éntitas suhu Code
 

 

 

ATEX IECEx

ATEX: FM17ATEX0071X II 1 GD IECEx: IECEx FMG 17.0028X

Gas Intrinsik Aman

Ex nyaéta IIC Ga Debu

Ex ia IIIC Da

Pasang Per Drawing GG55194 (ditémbongkeun dina gambar 1, 2, 3, sareng 4)

 

 

 

Per Drawing GG55194 (ditémbongkeun dina gambar 1, 2, 3, jeung 4)

 

 

Gas: T6 Lebu: T85 C

angka 1. Intrinsik Aman, LOOP Power, ATEX / IECEx

  • Konfigurasi Wiring A (LOOP-Powered wungkul) Ti Barrier to Digital Valve Controller jeung LCP200 Tempo Catetan dina gambar 3 jeung Catetan 1, 2, 3, 4, jeung 5 dina Gambar 4.

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-1

angka 2. Intrinsik Aman, kakuatan éksternal 24V, ATEX / IECEx

  • Konfigurasi Wiring B (Éksternal 24V Ngan) Ti Barrier ka Digital Valve Controller jeung LCP200 Tempo Catetan dina gambar 3 jeung Catetan 1, 2, 4, jeung 5 dina Gambar 4.

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-2

Gambar 3. Catetan

KONSEP Entitas Kasalametan Intrinsik Ngidinan Interkoneksi DUA PERANGKAT AMAN INTRINSIK anu disatujuan, sareng paraméter éntitas anu henteu ditaliti sacara khusus salaku sistem nalika: UoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-3 Uih, IoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-3 Ii, KabEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-4 Ci + Kabel, LoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-4 Li + tanggung jawab, PoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-3 Pi. Segel kedap lebu kedah dianggo nalika dipasang di lingkungan anu ditangtayungan lebu. Unggal sambungan antara LCP200 jeung aparatur AMAN INtrinsik pakait bakal misah SHIELDED tina sambungan lianna. Nalika ngitung kombinasi éntitas anu kalebet DVC6000 / DVC6200, penjumlahan Ci + Cable ogé Li + Lcable pikeun DVC6000 / DVC6200 sareng LCP200 bakal dianggo. GAMBAR INSTALASI PRODUSEN APARATUS GABUNGAN WAJIB DITURUN SAwaktos masang ALAT IEU.

Gambar 4. Catetan

Tingal Catetan 1, 2, 3, 4, jeung 5 pikeun Gambar 1. Intrinsically Aman, LOOP Power, ATEX/IECEx Wiring Konfigurasi A (LOOP-Powered wungkul) Ti Barrier to Digital Valve Controller jeung LCP200 Tingal Catetan 1, 2, 4, jeung 5 pikeun Gambar 2. Intrinsically Aman, 24V kakuatan éksternal, ATEX / IECEx Wiring Konfigurasi B (24V éksternal Ngan) Ti panghalang ka Digital klep controller sarta LCP200.

Catetan

  1. PIKEUN APLIKASI EX ia, INFORMASI IEU DIPERHATIKAN:
    • PANGKAT GAS GROUP RANGKA SIRKUIT INRINSIKAL AMAN BAKAL GAS GROUPING panghandapna tina sakabeh Aparatur ngabentuk) SIRCUIT. Pikeun EXAMPLE, A SIRCUIT jeung duanana IIB jeung aparat IIC bakal boga rating GAS GAS GENERAL IIB.
    • TINGKAT PROTEKSI SIRKUIT INRINSIKAL AMAN BAKAL JADI TINGKAT PANGRENDAHNA SADAYANA Aparatur ngabentuk SIRKUIT. Pikeun EXAMPLE, SIRKUIT KADUA "ia" JEUNG "ib" BAKAL BOGA TINGKAT PROTEKSI SARENGANA "ib".
  2. The panghandapna diidinan input VOLTAGE (Ui), AYEUNA INPUT (Ii), JEUNG DAYA INPUT (Pi) TI Unggal Aparatur WAJIB LEUWIH LEUWIH ATAWA SARUA JEUNG OUTPUT VOL.TAGE (Uo), OUTPUT ARUS (Io), JEUNG OUTPUT POWER (Po) Aparatur pakait (Halang). JUMLAH MAX KAPASITAS TANPA DILINDUNGI (Ci) JEUNG MAX INDUKTAN TANPA PROTEKSI (Li), Kaasup KAPASITAS KABEL INTERCONNECTED (Kabel) JEUNG INDUKTASI KABEL (Tanggung Jawab), KUDU KURANG TI KAPASITANSI DIBOLEHKAN (Ca) JEUNG INDUKTASI (La) Aparatur pakait. LAMUN KRITERIA DI LUHUR NU NU DITUNGGU TI KOMBINASI BISA DIHUBUNGKEUN.
  3. INSTALASI LCP200 nyaéta yén terminal loop na bakal disambungkeun sajajar jeung terminal loop aparatur aman intrinsik lianna. Kabel anu asalna tina halangan ka lokasi picilakaeun tiasa ditungtungan di aparatur anu aman sacara internal, atanapi di LCP200.
  4. AREA AMAN MAKSIMUM VOLTAGE teu kudu ngaleuwihan 250 VRMS
  5. PANUNGGUNG NGADU BAGIAN PANTANG NON ​​METALIK. Pikeun Nyegah Résiko Sparking éléktrostatik, permukaan nonlogam kudu diberesihan ku iklan.AMP PAKASAN.

angka 5. LCP200 ATEX / IECEx Nameplate, Intrinsik Aman

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-5

Ngabeledug-buktina

Kaayaan Pamakéan Spésifik
  1. Kandang ngandung bagian kandang non-logam. Pikeun nyegah résiko percikan éléktrostatik, permukaan non-logam kedah dibersihkeun nganggo iklanamp lawon.
  2. The flameproof mendi pakakas teu dimaksudkeun pikeun repaired. Taroskeun ka produsén upami perbaikan sambungan diperyogikeun.
  3. Panutup pungkur kompartemen éléktronik dirakit sareng torsi di pabrik sareng henteu kedah dicabut ku pangguna akhir.
  4. Taroskeun ka produsén pikeun ngagantian fasteners panutup terminal asli. The fasteners anu 316 stainless steel, baud kelas A4-70, ukuran M6 x 1 mm x 15 mm.
Catetan

Rating suhu ambient: -40°C ≤ Ta ≤ +65°C

  1. Pasang unit di daérah anu résiko rendah tina bahaya mékanis.
  2. Install per gambar GG55194, ditémbongkeun dina Gambar 6, 7, jeung 8, sakumaha dituduhkeun dina nameplate nu.
  3. Substitusi komponén tiasa ngarusak kaamanan intrinsik.
    1. Tingali tabel 2 kanggo inpormasi persetujuan.

meja 2. Émbaran persetujuan, ATEX / IECEx

sertipikat sertipikasi Kasedhiya loop Skematik suhu Code
 

 

 

ATEX IECEx

ATEX: FM21ATEX0024X IECEx: IECEx FMG 21.0016X

Ex eb ia mb IIC T6 Gb Ex ta IIIC T85°C Da

Ex db éta IIB T6 Gb Ex db éta IIC T6 Gb

Pasang Per Drawing GG55194 (ditémbongkeun dina gambar 6, 7, sareng 8)

 

 

 

Per Drawing GG55194 (ditémbongkeun dina gambar 6, 7, jeung 8)

 

 

Gas: T6 Lebu: T85 C

angka 6. ledakan-buktina, Kakuatan loop, ATEX / IECEx

  • Wiring Konfigurasi A (loop-Powered wungkul) Tempo Gambar 8 Catetan

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-6

angka 7. ledakan-buktina, kakuatan éksternal 24V, ATEX / IECEx

  • Wiring Konfigurasi B (Éksternal 24V Ngan) Tempo Gambar 8 Catetan

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-7

Gambar 8. Catetan

Catetan: GAMBAR INSTALASI PRODUSEN APARATUS pakait kudu diturutan nalika masang parabot ieu.

  1. Parabot bakal dipasang luyu jeung kode listrik Kanada, bagian 1 ATAWA NEC NFPA AND ANSI / ISA RP12.06.01.
  2. LINGKUNGAN NGADU BAGIAN PANTANG NON-logam Pikeun Nyegah RISIKO SPARKING ELEKTROSTATIK. PERMUKAAN NON-METALK DIBERÉSIKEUN KU ADAMP PAKASAN.
  3. SEAL CONDUIT KEDAT DEBU WAJIB DIPASANGKEUN DI DALAM 18” LAMUN DIPASANG DI LINGKUNGAN KELAS II JEUNG KELAS III.
  4. NAMEPLATE disayogikeun sareng kotak-kotak anu pangguna akhir / pamasang kedah mariksa atanapi etsa pikeun metode panyalindungan anu dianggo dumasar kana pamasangan.
  5. PERHATIAN: Paké FASTENERS kalawan ngahasilkeun stressEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-4 450 MPa.
  6. Pamaké ahir bakal nutup sagala éntri nu teu dipaké ku elemen BLANKING SERtipikat cocog.
  7. Pikeun aplikasi zona, sambungan taneuh internal diperlukeun salaku sambungan tina grup éksternal pilihan.

Angka 9. Papan Nama LCP200 ATEX/IECEx, Explosion-proof, Group IIC

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-8

Gambar 10. Papan Nama LCP200 ATEX/IECEx, Tahan ledakan, Grup IIB

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-gbr-9

Sanés Emerson, Emerson Automation Solutions, atanapi salah sahiji entitas anu aya hubunganana ogé nganggap tanggung jawab pikeun pamilihan, panggunaan atanapi perawatan produk naon waé. Tanggung jawab pikeun pamilihan, pamakean, sareng pangropéa anu leres pikeun produk naon waé anu tetep aya ukur pikeun anu mésér sareng pangguna akhir.

Fisher mangrupakeun tanda milik salah sahiji pausahaan di unit bisnis Emerson Automation Solutions of Emerson Electric Co. boga masing-masing.

Eusi tina ieu publikasi ditepikeun pikeun tujuan inpormasi hungkul, sareng nalika unggal usaha parantos dilakukeun pikeun mastikeun katepatanana, éta moal ditaksir salaku jaminan atanapi jaminan, dinyatakeun atanapi tersirat, ngeunaan produk atanapi jasa anu dijelaskeun di dieu atanapi panggunaanna atanapi panerapan. Sadaya penjualan diatur ku istilah sareng kaayaan urang, anu sayogi nalika pamundut. Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih atanapi ningkatkeun desain atanapi spésifikasi produk sapertos kitu iraha wae tanpa aya bewara.

Solusi Otomatisasi Emerson

  • alamat: Marshalltown, Iowa 50158 AS Sorocaba, 18087 Brazil Cernay, 68700 Perancis Dubai, Uni Émirat Arab Singapura 128461 Singapura
  • www.Fisher.com

2018, 2021 Fisher kadali International LLC. Sadaya hak disimpen.

Dokumén / Sumberdaya

EMERSON LCP200 Panel Control Lokal [pdf] Buku Panduan
LCP200 Panel Kontrol Lokal, LCP200, Panel Kontrol Lokal, Panel Kontrol, Panel
EMERSON LCP200 Panel Control Lokal [pdf] Buku Panduan
LCP200 Panel Kontrol Lokal, LCP200, Panel Kontrol Lokal, Panel Kontrol

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *