DETECTO 6800 Low-Profile Manual Instruksi Skala Lantai Bariatric Portabel
DETECTO 6800 Low-Profile Skala lanté Bariatric portabel

Awas!
Skala ieu beuratna kira-kira 36 pon. Karusakan Sél Beban tiasa lumangsung upami skala diturunkeun atanapi diidinan turun tina posisi angkutan. Lamun karuksakan skala ditangtukeun geus disababkeun ku ragrag atawa muterna skala, jaminan bakal voided!

Nurunkeun Skala tina Posisi Angkutan ka Lantai

  1. Ti posisi angkutan, nangtung deukeut skala jeung suku anjeun 8 nepi ka 12 inci eta.
  2. Teguh nangkep gagang dina skala.
  3. Bari mundur, turunkeun skala ka lantai, tetep tonggong anjeun lempeng sareng bengkokkeun tuur anjeun dugi ka anjeun dina posisi jongkok.
    Nurunkeun Skala tina Posisi Angkutan ka Lantai

Pernah ngabengkokkeun cangkéng kalayan suku anjeun lempeng! 

ULAH DROP Skala! 

Skala Angkat ti Lantai ka Posisi Angkutan

  1. Nangtung deukeut skala jeung suku anjeun 8 nepi ka 12 inci eta.
  2. Tetep tonggong anjeun lempeng, ngabengkokkeun tuur anjeun nepi ka anjeun dina posisi squatting.
    Pernah ngabengkokkeun cangkéng kalayan suku anjeun lempeng!
  3. Nangkep gagang dina skala sareng angkat lempeng ka luhur. Entong malik ka dua sisi. Tetep skala deukeut anjeun, teu panjang leungeun.
  4. Anggo otot suku anjeun nalika angkat. Tetep tonggong anjeun nangtung sareng dina sikep anu alami. Angkat ajeg sareng lancar tanpa nyentak.
    Skala Angkat ti Lantai ka Posisi AngkutanSkala Angkat ti Lantai ka Posisi Angkutan

Pikeun neundeun, nempatkeun skala datar pikeun panangtayungan maksimum ngalawan karuksakan.

Persiapan Skala

  1. Pasang genep (6) batré ukuran "AA" atanapi upami dipesen nganggo skala, colokkeun tungtung konektor leutik kabel adaptor kakuatan AC kana jack listrik anu aya di pojok katuhu handap tukangeun indikator teras pasang adaptor kakuatan AC. kana stop kontak listrik anu leres.
    Penting! ULAH sambungkeun adaptor kakuatan AC kana indikator upami batré alkali dipasang.
  2. Pasang indikator dina bracket skala teras sambungkeun kabel sél beban.
  3. Teundeun skala dina sagala teuas, tingkat, permukaan datar atawa karpét low-cut.
  4. Skala ayeuna siap pikeun operasi.

CATETAN: Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal masang batré (atawa adaptor kakuatan AC), masang indikator dina bracket skala, nyambungkeun kabel sél beban, sarta setelan sareng operasi, tingal 750 Manual Pamilik, 8555-M483-O1.

Operasi Dasar

Ikon Perhatosan PERHATOSAN! Attendant kedah ngabantosan pasien kana sareng mareuman platform skala. PERNAH ngantunkeun pasien tanpa dijaga nalika aranjeunna dina platform skala. Gagalna pikeun ngajaga kadali pasien sepanjang waktos tiasa nyababkeun tatu serius ka anjeun sareng / atanapi pasien.

Pikeun Beurat 

  1. Pencét kenop ON/OFF pikeun ngahurungkeun indikator.
  2. Pencét kenop ZERO ka tampilan beurat enol. The ZERO na lb atawa kg annunciator bakal ngahurungkeun pikeun nembongkeun yen skala geus siap dipaké.
  3. Ngabantosan pasien kana skala sareng maca tampilan beurat.
  4. Upami printer disambungkeun ka skala, pencét tombol tombol (Panah handap / nyitak) konci pikeun nyitak tiket.
  5. Bantu pasien kaluar skala.

Nol Beurat Témbongkeun 

  1. Upami indikator henteu nunjukkeun beurat enol dina tampilan, pencét konci ZERO.
  2. tampilan beurat bakal balik deui ka nol. Nu ZERO, STABIL tombol jeung lb atawa kg annunciators bakal ngahurungkeun pikeun nembongkeun hiji stabil, kaayaan beurat puseur-of-enol.

Konversi métrik 

Pencét konci UNITS pikeun togél antara pon sareng kilogram. Penyiar lb atanapi kg bakal hurung pikeun nunjukkeun unit timbangan anu dipilih.

Dokumén / Sumberdaya

DETECTO 6800 Low-Profile Skala lanté Bariatric portabel [pdf] Buku Panduan
6800, Low-Profile Skala lanté Bariatric portabel, 6800 Low-Profile Skala Lantai Bariatric Portabel, Skala Lantai Bariatric Portabel, Skala Lantai Bariatric, Skala Lantai, Skala

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *