Deltran-logo

Batré Deltran BTL09A120C Tender Litium Beusi Fosfat 12volt Batré Lifepo4

Deltran-BTL09A120C-Batre-Lembut-Litium-Beusi-Fosfat -Lifepo4-Batre-pro

Pitunjuk Kaamanan PENTING

  • 1) SIMPAN PITUDUH IEU
  • 2) Ulah miceun kotak atanapi bungkusan busa dugi saatos pamasangan parantos réngsé.

PERHATOSAN

  • a) Ulah beuleum dina cai.
  • b) Ulah pondok terminal babarengan.
  • c) Ulah make atawa nyimpen batréna deukeut sumber seuneu atawa panas.
  • d) Ulah balikkeun terminal positif (+) atawa négatip (-).
  • e) Ulah nempatkeun batréna kana seuneu atawa nerapkeun panas langsung ka dinya.
  • f) Ulah nojos casing batré.
  • g) Entong neunggeul, maledog, atanapi ngageterkeun batréna kana shock fisik anu parah.
  • h) Ulah solder langsung ka terminal batré.
  • i) Ulah nyobian ngarobah batré dina sagala cara.
  • j) Ulah nempatkeun batréna dina oven microwave atawa wadah pressurized.
  • k) Entong nganggo batré upami éta bau atanapi ngahasilkeun panas.
  • l) Ulah ngidinan muatan voltage leuwih ti 14.8Volts.
  • m) Kisaran operasi optimal batré nyaéta 0ºC (32ºF) dugi ka 45ºC (113ºF). (Tingali bagian Pamakéan, paragraf (f) pikeun pamakéan hawa tiis.
  • n) Entong nganggo pangecas asam timbal anu nganggo volume tinggitagsareng rutin "antisulfasi".
  • o) Jauhkeun batré tina piaraan sareng murangkalih.
  • p) pinuh ngurangan saméméh pembuangan.

PERHATOSAN

  • a) Janten langkung ati-ati pikeun ngirangan résiko ragrag alat logam kana batré. Éta tiasa ngagentos batré atanapi sirkuit pondok atanapi bagian listrik sanés anu tiasa nyababkeun ngabeledug.
  • b) Cabut barang logam pribadi sapertos cingcin, gelang, kalung, sareng jam tangan nalika damel sareng batré naon waé. Batré bisa ngahasilkeun arus shortcircuit anu cukup luhur pikeun ngalas cingcin atawa sarupaning logam, ngabalukarkeun kaduruk parna.
  • c) Pikeun ngirangan résiko ngabeledugna batre, turutan parentah ieu sareng anu diterbitkeun ku produsén alat naon waé anu anjeun badé dianggo di sakuriling batré ieu. Review tanda ati-ati dina produk ieu sareng dina mesin.

INSTRUKSI PEMASANGAN

PERHATOSAN!
Ngecas pinuh sateuacan dianggo
(Tingali kaca 5 pikeun saran ngecas batré)

  • a) Kotak ritel ngandung kawat abah nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngeusi batre Anjeun lamun teu dipaké sarta ogé ngareset batréna lamun kudu balik kana salah sahiji modus sesar System Management Batre (BMS).
  • b) Upami anjeun henteu masang abah ieu anjeun moal tiasa ngareset batréna.
  • c) Paké screw 3mm disadiakeun pikeun masang ring terminal tombol reset batré ka luhur batréna. Abah bisa kaluar boh sisi batréna. Pilih sisi anu paling cocog sareng konfigurasi anjeun.Deltran-BTL09A120C-Batre-Lembut-Litium-Beusi-Fosfat -Lifepo4-Batre-1
  • d) Sacara saksama cabut batré timbal-asam anu aya tina kendaraan anjeun nuturkeun pedoman pabrik.
  • e) Saterusna nempatkeun batré aslina gigireun batré Tender® Lithium batré Anjeun pikeun ngabandingkeun variasi dina ukuran. Batré aslina meureun rubakna sarua tapi panjangna leuwih panjang jeung jangkungna leuwih jangkung. Pikeun nyieun bédana nerapkeun jumlah luyu busa napel boh batré Litium atawa kotak batré.Deltran-BTL09A120C-Batre-Lembut-Litium-Beusi-Fosfat -Lifepo4-Batre-2Deltran-BTL09A120C-Batre-Lembut-Litium-Beusi-Fosfat -Lifepo4-Batre-3
  • f) Pastikeun batré ayeuna pas pas dina kotak batré jeung ngidinan kabel batré pikeun ngahontal terminal batré jeung euweuh masalah.
  • g) Batré Batré Tender® Lithium ngamungkinkeun eyelets kabel kendaraan disambungkeun ti luhur atanapi sisi hareup terminal. Pilih sisi anu paling cocog sareng konfigurasi anjeun.
  • h) Paké hardware disadiakeun pikeun ngagantelkeun cingcin terminal wahana kana batré Anjeun. Ulah over-tighten nu screws. (Tingali diagram di luhur)
  • i) Sakali dipasang nerapkeun semprot anti korosi kualitas alus kana terminal.
  • j) Pasang deui tutup batré pelindung kendaraan, sareng tutup terminal anu henteu dianggo ku tutup anu disayogikeun pikeun mastikeun batré henteu tiasa pondok ngalawan bagian mana waé kendaraan.

Sistem Manajemén Batré (BMS)

Sadaya batré Tender® Lithium ngandung BMS. Sistem Manajemén Batré (BMS) nyaéta sistem éléktronik naon waé di jero batré anu ngatur batré anu tiasa dicas deui (sél atanapi pak batré), sapertos ngajagi batré tina operasi di luar Daérah Operasi anu Aman, ngawas kaayaanana, ngitung data sekundér, ngalaporkeun yén data, ngadalikeun lingkunganana, ngaoténtikasi jeung/atawa nyaimbangkeunana.
BMS bakal ngawas kaayaan di handap ieu:

  • Perlindungan Over Charge.
  • Perlindungan Over Discharge.
  • Perlindungan suhu - Luhur sareng Rendah.
  • Self discharging / mode non-aktip.
    CATETAN: Lamun salah sahiji kaayaan di luhur lumangsung BMS bakal otomatis mareuman batréna pikeun nyegah karuksakan kana batréna.
  • Pikeun ngaktipkeun batré, cukup pencét tombol RESET BATTERY anu aya di tungtung abah ngecas Quick Disconnect (QDC) salami sadetik.

pamakéan

  • a) Aya sababaraha kaayaan anu ngarusak pikeun batré starter Litium; aranjeunna kaasup neundeun berkepanjangan dina suhu luhur sarta ngidinan batréna bisa deeply discharged.
  • b) Dibandingkeun sareng batré asam timbal, batré Batré Tender® Lithium gaduh kirang ti 5% tina rata-rata tingkat nyéépkeun diri sareng tiasa disimpen langkung lami tanpa pangropéa.
  • c) Upami teu aya tarik arus tina kendaraan anjeun nalika panyambungan anjeun pareum, batré Batré Tender® Lithium tiasa disimpen salami sataun tanpa karusakan.
  • d) Pikeun neundeun jangka panjang suhu idéal nyaéta 15ºC (59ºF) dugi ka 25ºC (77ºF).
  • e) Batré kudu disimpen dina kaayaan muatan minimum 70%. f) Kinerja cranking batré litium turun nalika suhuna ngadeukeutan katirisan. Kaseueuran kendaraan bakal ngamimitian sacara normal dina percobaan munggaran dina suhu dugi ka 40 ° F. Batré BMS bakal mareuman batré nalika hawa ngadeukeutan katirisan pikeun ngajaga batré tina karusakan. Pikeun ngaktifkeun batré, cukup pencét tombol RESET anu aya di tungtung abah ngecas Quick Disconnect (QDC) salami sadetik, teras upami mesin gagal ngamimitian dina percobaan anu munggaran, beban sapertos lampu utama tiasa dianggo pikeun ngamanaskeun batré. batré. Lila-lila waktu nu diperlukeun pikeun haneut batré gumantung kana suhu na. Beuki tiis hawa, beuki lila waktu nu diperlukeun pikeun haneut batré cukup. Lima menit mangrupikeun aturan jempol anu saé nalika suhu sahandapeun beku. Tetep batré dicas pinuh bakal ningkatkeun hawa tiis dimimitian.

NGASAR

  • a) Ulah make desulphation atawa carjer pulsa, ngalakukeun kitu bakal ngaruksak batré jeung batal jaminan.
  • b) Pangecas timbal-asam standar tiasa dianggo, salami aranjeunna henteu langkung ti 14.8Volt nalika ngecas.
  • c) Pamakéan carjer khusus litium sapertos unit dina séri Batré Tender® Lithium Charger disarankeun pisan.
  • d) Ulah ngeusi batre dina suhu handap -0ºC (32ºF).Deltran-BTL09A120C-Batre-Lembut-Litium-Beusi-Fosfat -Lifepo4-Batre-4

GARANSI (Amérika Kalér)

  • a) Deltran Battery Tender® nawiskeun Garansi Tilu Taun Kawates pikeun Batré Litium na, pikeun cacad dina bahan sareng atanapi pagawean.
  • b) Entong mulangkeun produk naon waé tanpa RMA# (Return Merchandise Authorization) atanapi sateuacan mimiti ngahubungi Deltran Battery Tender® pikeun ngalakukeun sababaraha diagnostik saderhana. Dina seueur kasus masalah tiasa direngsekeun sateuacan uih deui.
  • c) Pariksa kami websitus www.batterytender.com pikeun émbaran jaminan diropéa panganyarna.
  • d) Garansi henteu tiasa ditransfer ti anu mésér asli.

Jaman Garansi

  1.  0-12 bulan: Ngaganti haratis kalawan resi aslina atawa pendaptaran produk on urang websitus.
  2.  13-24 bulan: 50% off MSRP kalawan resi aslina atawa didaptarkeun dina websitus.
  3.  25-36 bulan: 35% off MSRP kalawan resi aslina atawa didaptarkeun dina websitus. * Konsumén tanggung jawab mayar biaya pengiriman awal pikeun ngabalikeun batré. Deltran bakal mayar pengiriman barang dina batré ngagantian anu dipulangkeun ka konsumén, iwal anu henteu ngagaduhan salinan resi sareng/atanapi RMA#

Balik WAJIB dibarengan ku:

  • a) Salinan tina Resi Asli iwal batréna ieu didaptarkeun dina urang websitus.
  • b) Deltran Batre Tender® RMA#.

Balik deui tanpa resi

  • a) Lamun teu aya resi tapi urang bisa nangtukeun tina kode serial yén batréna masih dina periode jaminan, atawa dina tilu taun mimiti Deltran ngajual batréna lajeng customer narima 35% off MSRP pikeun jenis batré.
  • b) Palanggan nanggungjawaban kanggo sadaya biaya pengiriman.

Taya Kasalahan Kapanggih

  • a) Sagala produk kapanggih NOT cacad sanggeus nguji di imah di Deltran ngan bakal balik ka konsumén di expense maranéhanana pikeun pengiriman barang.

Kaayaan Teu Katutupan

  • a) Sagala karuksakan fisik kana batré lumangsung sanggeus beuli.
  • b) Sagala modifikasi kana batré, kaasup tapi teu diwatesan ku terminal.
  • c) Sakur korosi kaasup cai uyah.
  • d) Dibeuli tina sumber anu teu sah.

Karusakan Pengiriman

  • a) Sakur barang anu ruksak dina transit kedah dilaporkeun ka Pangirim Langsung saatos muka bungkusan.
  • b) Ngabéjaan ogé Deltaran ngeunaan kaayaan.
  • c) Sadaya bungkusan aslina kedah dipikagaduh dugi ka bewara salajengna.
  • d) Deltan bakal ngabales ku parentah salajengna.

Dokumén / Sumberdaya

Batré Deltran BTL09A120C Tender Litium Beusi Fosfat 12volt Batré Lifepo4 [pdf] Buku Panduan
BTL09A120C, Batré Tender Litium Beusi Fosfat 12volt Batre Lifepo4, BTL09A120C Batre Tender Litium Beusi Fosfat 12volt Batre Lifepo4, Batre Litium Beusi Fosfat 12volt Batre Lifepo4, Batre Litium Beusi Fosfat 12volt Batre Lifepo4 Kahirupan, Batre Kahirupan Beusi Phospo12 4volt Lifepo12, Batre Kahirupan Beusi Phospo4 12volt Lifepo4, Batre Kahirupan Beusi Phospo4 XNUMXvolt , Batré LifepoXNUMX, Batré

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *