CRUX ACPGM-80N Smart-Play Integrasi kalawan Manual pamaké Multi kaméra
CRUX ACPGM-80N Smart-Play Integrasi jeung Multi kaméra

CIRI produk

  • Sistem Integrasi Smart-Play ngamungkinkeun sambungan Android sareng telepon sanés kana sistem infotainment GM.
  • Dijieun pikeun Android Auto sareng CarPlay.
  • Nambahkeun input kaméra aftermarket hareup jeung pungkur.
  • Nahan fungsionalitas kaméra cadangan OEM lamun aya.
  • Kaméra hareup sacara otomatis dipintonkeun dina layar saatos ngarobih gear ti ngabalikeun ka drive.
  • kapaksa view fungsi pikeun hareup jeung aftermarket kaméra pungkur.

Bagean kaasup

  • Modul ACPGM-80N
    Modul ACPGM-80N
  • Kakuatan Harnesses
    Kakuatan Harnesses
  • Modul Antarmuka smartphone
    Modul Antarmuka smartphone
  • Kabel Penyuluhan USB
    Kabel Penyuluhan USB
  • 4K Kabel HDMI
    4K Kabel HDMI
  • mikropon
    mikropon
  • Kabel Video LVDS
    Kabel Video LVDS
  • Kabel Aux 3.5mm
    Kabel Aux 3.5mm
  • Smart-Play Module Power Abah
    Smart-Play Module Power Abah
  • OSD Controller
    OSD Controller

DIAGRAM NGIRING

DIAGRAM NGIRING

SETELAN SWITCH DIP

SETELAN SWITCH DIP

turun GUNA KENDARAAN
1 ka 8 KABEH Malibu jeung volt
1 turun Korvét C7
2 turun Escalade, CTS-V
3 UP Henteu aya Fungsi
4 turun Cruze (kalayan layar 8 inci)
5 turun Cadillac XT5
6 turun Impala, Suburban, Tahoe, Yukon, Sierra, Acadia, Silverado, Yukon (kalawan RSE)
7 turun Suburban (sareng RSE), Tahoe (sareng RSE)
1 & 5 turun Colorado
2 & 5 turun Escalade, CTS, CTS-V, SRX (teu aya kaméra hareup OEM)

RSE = Rear Korsi Hiburan

INSTRUKSI PEMASANGAN

  • Suburban, Tahoe, model Yukon kalawan Rear Seat Hiburan Systems gaduh 2 kabel LVDS dina tonggong radio.
    INSTRUKSI PEMASANGAN
  • Nyolok sareng muter sambungan di tukangeun sisi luhur radio.
    INSTRUKSI PEMASANGAN
  • Dina model RE, abah kakuatan dicolokkeun di tukangeun headunit tapi kabel LVDS dicolokkeun dina modul HMI (biasana aya di tukangeun kotak sarung tangan).
    INSTRUKSI PEMASANGAN
  • Sambungan dijieun dina konektor LVDS biru dina modul HMI.
    INSTRUKSI PEMASANGAN

CATETAN Husus:

Dina Impala na suburban, Tahoe, model Yukon kalawan Rear Seat Hiburan Systems, sambungan kabel LVDS dina dewan adaptor ACPGM-80N LVDS sabalikna tina sambungan baku. Punten perhatikeun ieu nalika nyolokkeun konektor LVDS. Tempo gambar di handap.

sambungan kabel LVDS

Cadillac sareng Corvette C7 sareng 10 Pin Panyambung dina headunit

Pikeun pamasangan Cadillac sareng Corvette C7, anjeun kedah motong konektor ACPGM-80N 10 pin sareng hardwire kana kabel konektor OEM.

kabel konektor OEM

ACPGM-80N kakuatan abah
bodas LIN Beus
Bulao / Bodas MMI
Coklat / Bodas bisa
beureum + 12V Konstan
hideung tanah

Sambungan Cadillac sareng Corvette C7 sareng konektor 10 Pin:

Sambungan sareng konektor 10 Pin

  • PIN 1 = B+ nyambung ka VCC Beureum kawat
  • PIN 3 = BISA nyambung ka CAN High (Bodas / Coklat) kawat
  • PIN 8 = LIN (tingali diagram sambungan di luhur)
  • PIN 10 = Ground nyambung ka kawat Hideung

Potong kawat Héjo on pin # 8 pa 10 konektor pabrik pin tur sambungkeun LIN (kawat bulao) sarta MMI (kawat bodas) tina abah ACPGM-80N nuturkeun diagram di luhur.

Sambungan Cadillac sareng konektor 16 Pin:

16 Panyambung pin

  • PIN 6 = LIN (tingali diagram sambungan di luhur)
  • PIN 9 = B+ nyambung ka VCC Beureum kawat
  • PIN 12 = BISA nyambung ka CAN High (Bodas / Coklat) kawat
  • PIN 16 = Ground nyambung ka kawat Hideung

30 Pin ACPGM-80N modul utama pin kaluar.

modul utama pin kaluar
(Catetan: Warna kawat tiasa béda tapi lokasi pin bakal tetep sami.

Kandaraan GM tanpa sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE):

  • Plug and Play colokan abah tukangeun radio
    Rear Seat Entertainment (RSE) sambungan kabel
  • ACPGM-80N LVDS kabel vidéo colokan balik radio
    Rear Seat Entertainment (RSE) sambungan kabel
  • Sambungan Video LVDS
    Rear Seat Entertainment (RSE) sambungan kabel
  • Colokkeun Kabel HDMI 4K
    Rear Seat Entertainment (RSE) sambungan kabel
  • Colokkeun Kabel Aux 3.5mm ka Input Aux pabrik
    Rear Seat Entertainment (RSE) sambungan kabel
  • Colokkeun kabel smartphone asli ka USB Ext. kabel
    Rear Seat Entertainment (RSE) sambungan kabel

ON SETELAN LAYAR (OSD).

Layar OSD Setélan otomatis pop up lamun OSD Control Pad disambungkeun.

ON SETELAN LAYAR (OSD).

Paké menu OSD pikeun nyieun setélan diperlukeun. Inget pikeun Run Simpen & Reboot sanggeus setelan dijieun. Cabut OSD Control Pad saatos nyetél kaméra sareng tetep dina lokasi anu aman upami diperyogikeun pikeun ngarobih setélan.

SMART-MUTER SETTING

  • Saatos plugging di controller OSD, arahkeun ka handap ka LVDS Input tur nyetel ON. Pencét tombol KANAN pikeun muka ménu salajengna.
    SMART-MUTER SETTING
  • Atur Navi Brand ka NV17
    SMART-MUTER SETTING
  • Napigasi OSD deui ka ménu utama sareng angkat ka Simpen & Reboot teras Jalankeun.
    SMART-MUTER SETTING

SETTING KAMERA pungkur jeung hareup

SETTING KAMERA pungkur jeung hareup

Dinamis Parkir Guide Jalur

Dinamis Parkir Guide Jalur

Pikeun ON Jalur Panungtun Parkir Dinamis, buka Input Rear > Rear Set sareng ON Warning LANG. Balik deui ka menu root sareng Jalankeun Simpen & Reboot. Inget pikeun cabut OSD Control Pad lamun heunteu unit moal fungsina leres. Setel rem parkir, ngamimitian mobil, nempatkeun gear dina sabalikna, balikkeun setir sapanjang jalan ka kénca jeung sagala jalan ka katuhu lajeng nempatkeun eta di tengah. The ACPGM-80N bakal calibrate otomatis.

SETTING KAméra hareup

SETTING KAméra hareup

Kaméra hareup bakal otomatis dipintonkeun dina layar nalika gear dipasang ka Drive ti Reverse. Setel waktos reureuh dina menu OSD. waktos reureuh bisa diatur ti 1 ka 60 detik sanggeus a putting mobil ngajalankeun ti sabalikna.

operasi

  • Pikeun asup ka modeu Smart-Play, pencét pojok kénca luhur layar atawa ganda klik tombol HOME.
    Operasi Induksi
  • Layar utama Smart-Play. Pake layar toél pabrik pikeun kadali Smart-Play.
    Operasi Induksi
  • Aplikasi tiasa dibuka ku layar rampa atanapi ku kontrol Siri.
    Operasi Induksi

BENTUK VIEWING KAméra hareup

Pikeun radio MyLink IO5/IO6:

Ikon Bumi Pencét 2 detik = Angkatan view kaméra hareup Pencét sakali = Balik deui ka layar OEM
Ikon Balik Pencét 2 detik = Angkatan view kaméra pungkur (ngan lamun kaméra aftermarket dipaké) Pencét sakali = Balik deui ka layar OEM

APLIKASI Kandaraan

Cocog sareng 8 "CUE atanapi MyLink IO5 / IO6 Systems.

Buick
2014-2018mios
2013-2018
2014-2018
2014-2018
2014-2018
2015-2018
2013-2018
2013-2018
2016-2018
LaCrosse
ATS
CTS Coupe CTS
CTS-V
Escalade SRX
XTS XT5
Chevrolet
2014-2018
2017-2018
2015-2018
2015-2018
2014-2018
2015-2018
2014-2018
2015-2018
2015-2018
Longsor Colorado Corvette Cruze Impala Malibu Silverado Suburban Tahoe GMC 2017-2018 2015-2018 2014-2018 2014-2018 Acadia Canyon Sierra Pickup Yukon

 

Dokumén / Sumberdaya

CRUX ACPGM-80N Smart-Play Integrasi jeung Multi kaméra [pdf] Buku Panduan
ACPGM-80N, Smart-Play Pamaduan, kalawan MultiCamera, integrasi

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *