Jieun-logo

Jieun 5886915 Digital Skala Smart kalawan Bluetooth sarta App

CREATE-5886915-Digital-Smart-Scale-with-Bluetooth-and-App-PRODUCT

Hatur nuhun pikeun milih skala kami. Sateuacan nganggo alat, sareng pikeun mastikeun panggunaan anu pangsaéna, baca petunjuk ieu sacara saksama. Pancegahan kaamanan anu dilampirkeun di dieu ngirangan résiko maot, tatu, sareng kejutan listrik nalika dipatuhi kalayan leres. Simpen manual dina tempat anu aman pikeun rujukan ka hareup, sareng kartu garansi anu réngsé, resi pameseran, sareng pakét. Upami tiasa, lebetkeun parentah ieu ka nu gaduh alat salajengna. Salawasna turutan pancegahan kaamanan dasar sareng ukuran pencegahan kacilakaan nalika nganggo alat listrik. Urang nganggap euweuh liability pikeun konsumén gagal pikeun minuhan sarat ieu.

Pitunjuk Kaamanan

Pake alat ngan sakumaha dijelaskeun dina parentah. Pausahaan moal nanggungjawaban kanggo naon waé karusakan anu diturunkeun tina pamakean anu teu leres. Punten cabut sapatu sareng kaos kaki sareng jaga suku anjeun ngahubungi éléktroda nalika ngukur beurat awak, BMI, BFR, otot, cai, massa tulang, BMR, lemak visceral, laju protéin, umur awak, beurat standar, atanapi gajih awak. Mangga parios accu lamun skala malfunctions. Ganti aranjeunna upami diperlukeun. Punten paké jaringan lemes kalayan alkohol atanapi pembersih gelas pikeun ngabersihan permukaan upami kotor. Henteu aya sabun atanapi bahan kimia sanés. Jauhkeun tina cai, panas, sareng tiis ekstrim. Skala mangrupa alat ukur-precision tinggi. Ulah luncat atawa stomp dina skala atawa ngabongkar éta sarta mangga nanganan eta taliti pikeun nyegah megatkeun nalika mindahkeun éta. Skala pikeun pamakéan kulawarga wungkul tur teu cocog pikeun pamakéan profésional. Beurat awak, BMI, gajih awak, otot, cai, massa tulang, sareng ukuran métabolisme sanés ngan ukur pikeun rujukan. Anjeun kedah konsultasi ka dokter nalika anjeun ngalaksanakeun program diet atanapi latihan. Awas: Leueur nalika baseuh! Platform skala tiasa rada leueur nalika baseuh, ku kituna mangga pastikeun platform skala sareng suku anjeun garing sateuacan dianggo. Pernah napak dina platform skala jeung suku baseuh Mangga make skala dina permukaan teuas tur datar. Ulah make eta dina karpét atawa permukaan lemes. Taliti ngaléngkah dina platform skala. Nangtung sabisa-bisa stasioner nepi ka bacaan beurat ditémbongkeun tur dikonci dina tampilan. Skala bakal otomatis pareum upami teu aya operasi samentawis. Skala ieu cocog sareng: Android: Google fit sareng Fitbit. ios: Google fit, Fitbit, sareng kaséhatan Apple.

NGAMIMITIAN

  • Pastikeun alat sélulér anjeun ngajalankeun ios 8 atanapi langkung luhur, Android 5.0 atanapi langkung luhur, sareng Bluetooth 4.0 atanapi langkung luhur.
  1. Unduh aplikasi CREATE Home tina App Store atanapi Google Play.CREATE-5886915-Digital-Smart-Scale-with-Bluetooth-and-App-Gbr-1
  2. Ngadaptarkeun akun dina aplikasi CREATE Home anjeun. Asupkeun nomer telepon sélulér Anjeun atawa alamat surélék. Lebetkeun kodeu verifikasi sareng jieun kecap akses.
  3. Tambahkeun alat Anjeun. Hurungkeun pungsi Bluetooth dina smartphone anjeun, buka aplikasi, tur kakuatan dina skala. Aplikasi bakal otomatis dipasangkeun sareng skala. Pencét Tambihkeun alat dina aplikasi sareng pilih skala Bluetooth. Skala bakal butuh sababaraha detik pikeun nyambung sareng aplikasi. Saatos éta hasil disambungkeun, prosés papasangan réngsé. Anjeun teu kedah nyapasangkeun deui pikeun ngagunakeun skala di handap ieu.
  4. Paké aplikasi.
    • Dina kaca Utama, anjeun bakal nempo ngaran alat Anjeun.
    • Pencét skala anjeun sareng anjeun bakal ningali parameter pangukuran.
    • Nangtung dina skala dugi pangukuran réngsé sareng beurat anjeun dikonci dina layar Skala.
    • Unggal pangukuran bakal dirékam sareng anjeun tiasa pariksa aranjeunna dina bagian Trend aplikasi (maksimum 100 pangukuran per taun).
    • Anjeun bakal nampi data offline pangukuran anjeun nalika anjeun nganggo skala tanpa muka aplikasi.
    • Skala bakal unggah data kana aplikasi anjeun ku kituna anjeun tiasa parios aranjeunna engké (maksimal 20 pangukuran offlüne).
    • Pikeun nambahkeun pamaké séjén atawa masangkeun skala Anjeun sareng Google fit, Fitbit, atawa kaséhatan Apple buka Setélan dina aplikasi.

CARA NGAGUNAKEUN TANPA NYAMBUNGKEUN BLUETOOTH

  • Upami anjeun henteu hoyong nyambungkeun Bluetooth dina telepon anjeun, maka anjeun ngan ukur kedah nangtung dina skala sareng éta ukur bakal ngukur beurat awak anjeun.

Ikon kasalahan dina skala

  1. Overload atanapi kasalahan dina pangukuran: Tampilan bakal nunjukkeun "Err" nalika skala langkung ageung kapasitasna. Mangga cabut beurat pikeun nyegah karuksakan nanaon.
  2. Batré lemah: Pintonan bakal nunjukkeun "Lo". Buka panutup batré jeung ngaganti eta.
  3. Pangukuran anu salah: Tampilan bakal nunjukkeun "Err1" kusabab 2 alesan ieu:
    • Awak gendut percentage kirang ti 5% atanapi langkung 50%.
    • Uji anu teu hasil.

Patuh kana Petunjuk: 2012/19/EU jeung 2015/863/EU ngeunaan larangan pamakean zat ngabahayakeun dina alat-alat listrik jeung éléktronik ogé pembuangan runtah maranéhanana. Lambang sareng tong sampah anu meuntas anu dipidangkeun dina bungkusan nunjukkeun yén produk dina tungtung umur jasana bakal dikumpulkeun salaku runtah anu misah. Ku alatan éta, produk naon waé anu parantos dugi ka akhir umurna kedah dipasihkeun ka pusat pembuangan runtah anu khusus dina pangumpulan limbah peralatan listrik sareng éléktronik anu misah, atanapi dipulangkeun deui ka pangecér nalika mésér alat anu sami, dina hiji Tor. hiji dasar. Koléksi misah anu nyukupan pikeun ngamimitian alat salajengna anu dikirim pikeun didaur ulang, dirawat, sareng dibuang ku cara anu cocog sareng lingkungan nyumbang kana nyegah kamungkinan épék négatip dina lingkungan sareng kaséhatan sareng ngaoptimalkeun daur ulang sareng panggunaan deui komponén anu ngawangun aparat. Pembuangan kasar produk ku pangguna ngalibatkeun penerapan sanksi administratif numutkeun undang-undang.

Dokumén / Sumberdaya

Jieun 5886915 Digital Skala Smart kalawan Bluetooth sarta App [pdf] Buku Panduan
5886915 Skala Smart Digital sareng Bluetooth sareng Aplikasi, 5886915, Skala Smart Digital sareng Bluetooth sareng Aplikasi, Smart Pro

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.