Coopers-LOGO

Coopers OF STORTFORD K520 Solar Barrel & Fitur cai pompa

Coopers-OF-STORTFORD-K520-Solar-Barrel-&amp-Pompa-Cai-Fitur-PRODUK

dimensi

24.5 24 x x 55cm
Bahan: Kaca, plastik bertulang serat
Batré: LI 7.4V1500MA (teu tiasa diganti)

  • SURYA POWERED FOUNTAIN
  • Cai ngamalir ka handap tina pot pikeun niru sora curug nyata tur nambahkeun suasana hening ka palataran Anjeun.
  • Diuk jeung bersantai di kebon Anjeun bari ngadengekeun sora tenang cai nyerep tur peuting cai dicaangan ku cahaya lingkungan.
  • POMPA didamel ku tatasurya sareng ngompa cai buleud sareng ngalangkungan cai mancur sababaraha kali.
  • Kalayan 3 LED bodas (teu tiasa diganti)
  • Panjang kabel ka panel surya 3M
  • POMPA 200L/H
  • UV AND FROST tahan
  • Malem jam gawé dina muatan pinuh: 4-6h

Pitunjuk / Pitunjuk pikeun Majelis

Ngabongkar komponénna sacara saksama. Punten parios sadaya bagian parantos dikaluarkeun tina bungkusanna.

Nu penting:
GANDA EUSI EUSI Saméméh Ngahaturkeun Pakét Pikeun Nyegah Bagian Anu Kudu Dipanggihan Pikeun Majelis

Coopers-OF-STORTFORD-K520-Solar-Barrel-&amp-Pompa-Cai-Fitur-Gbr-1

Sateuacan nganggo munggaran

Ngidinan panel surya ngecas sahenteuna 8 jam dina sinar panonpoé pinuh ku saklar ON/OFF dina posisi ON. Saklar ON/OFF ayana di handapeun panel surya. Sakali batréna dicas pinuh, setel saklar ON/OFF ka ON.

Milarian Tempat anu cocog pikeun Lampu Surya.
Teundeun panel surya di wewengkon nu bakal nampa sinar panonpoé langsung salila sahenteuna 8 jam per poé. Jumlah jam pompa bakal dianggo sabanding langsung sareng jam sinar panonpoé anu ditampi. Upami panel surya disimpen di daérah anu teduh, éta moal tiasa ngeusi pinuh sareng waktos damelna bakal diwatesan. Entong nempatkeun panel surya caket lampu luar sanés sapertos teras atanapi lampu jalan. Ieu tiasa ngabobodo sensor sareng ngajaga lampu teu hurung, atanapi nyababkeun otomatis pareum. Pikeun ngahindarkeun patok kebon ngarusak nalika nyelapkeun kana taneuh, pilih tempat dina taneuh anu lemes sareng henteu aya batu. Selapkeun dasar patok heula teras selapkeun sesa patok kana dasarna. Entong nyorong langsung kana sél surya atanapi perumahan hiasan anu ngandung lampu LED anu saleresna.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

  1. Pasang pompa kana panel surya sateuacan dianggo, colokkeun selang kana outlet pompa. Pastikeun tingkat cai nyertakeun pompa.
  2. Colokkeun saluran listrik pompa kana colokan panel surya, teras pasang.
  3. Posisi panel surya dina panonpoe pinuh pikeun optimal ngajalankeun pompa, batré cadangan bakal boga muatan tina panel surya salila operasi normal tur otomatis ngajalankeun pompa tanpa sinar panonpoé langsung.
  4. Upami diperlukeun pompa bisa dijalankeun ku batré dina waktu cahya panonpoé low. Hurungkeun saklar anu aya di tukangeun panel surya, upami batréna dicas pinuh pompa bakal langsung dianggo.

CHARGING JEUNG KOPERASI

Hurungkeun saklar, anu aya di handapeun panel surya, ka posisi "ON" sareng batréna bakal tiasa dianggo sacara otomatis. Ngeusi batre produk solar ku cara nempatkeun dina sinar panonpoé langsung salila sahenteuna 8 jam. Nyarankeun waktos ngecas langkung lami kanggo pamakean munggaran. Lamun saklar "OFF" batréna moal jalan, panel surya ensures pompa jalan langsung. Lampu bakal jalan otomatis.

Kumaha carana make

Pungsi pompa bakal dianggo pangalusna lamun dicas pinuh dina sinar panonpoé langsung. Lamun teu aya panonpoé, accu diwangun-di bakal kakuatan cai mancur jeung lampu pikeun minimum sababaraha jam.

Saran Kamanusaan sareng Pangropéa

  • Panel surya anu bersih nganggo spons bolu unggal unggal minggu.
  • Pastikeun sadaya panyambungna masih ketang sareng teu aya cai anu lebet.
  • Tetep caina bersih salila usum panas tetep top up unggal 3 atawa 4 poé ku cai bersih.
  • Bersihkeun pipa naon waé unggal bulan pikeun ngeureunkeun kabentukna ganggang anu tiasa masihan tekanan tambahan kana pompa anjeun.
  • Candak kaluar sagala benda asing sabudeureun pompa jeung tetep produk solar bersih.
  • Salawasna pastikeun aya cukup cai pikeun pompa jalan mun disebutkeun Anjeun bisa ngaruksak pompa nu.
  • Pastikeun anjeun ngabersihan pompa dina basa biasa sawaktos Anjeun keur meresihan nyanghareupan panel surya nyanghareupan handap dina anduk ieu bakal ngeureunkeun pompa ti ngajalankeun atawa pareum.
  • Salila usum salju upami anjeun tiasa nyandak éta ka jero sareng nyiapkeun siap bersih kanggo taun payun.

BATERI

  • Jauhkeun aki-aki ti barudak sareng piaraan.
  • Entong dicampur batréna anu énggal sareng énggal.
  • Cabut aki-aki upami ditingali lami-lami.
  • Pernah miceun aki-aki dina seuneu.
  • Pembuangan baterai anu dihabiskan atanapi batréna kadaluwarsa kedah leres-leres dibuang sareng didaur ulang sasuai sareng peraturan lokal. Kanggo inpormasi lengkep, ngahubungi otoritas lokal anjeun.
  • Turutan pitunjuk kaamanan, panggunaan, sareng pembuangan pabrik batréna.

Buang

  • Coopers of Stortford nganggo bungkusan didaur atanapi didaur dimana dimungkinkeun.
  • Punten buang sadaya bungkusan, kertas, karton, sareng bungkusan saluyu sareng peraturan daur ulang lokal anjeun.
  • Plastik, polybags - ieu dijieun tina palastik recyclable handap.
  • Dina ahir umur produk mangga parios ka pusat daur ulang runtah rumah tangga anu diidinan ku déwan lokal pikeun pembuangan.

Dokumén / Sumberdaya

Coopers OF STORTFORD K520 Solar Laras & Pompa Fitur Cai [pdf] Pituduh
K520, Solar Laras, Pompa Fitur Cai, Pompa Cai, Laras

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *