Parentah Bantal Pijet Nyaman

Pitunjuk Operasi Baca Pitunjuk sateuacan ngagunakeun

 spésifikasi

  • Dipeunteun Voltage: DC 12V
  • Kakuatan Konsumsi: 20W

pangeling-eling

Pikeun DEWASA HANYA
Penting: Saha waé anu hamil, ngagaduhan alat pacu jantung, kaserang panyakit diabetes, phlebitis sareng / atanapi trombosis, ngagaduhan résiko anu langkung ageung ngala pembekuan getih, atanapi anu ngagaduhan pin / sekrup / sendi jijieunan atanapi alat médis sanés anu dipasang dina na awakna kedah konsultasi sareng dokter sateuacan lumangsung henteu paduli setélan kontrol.

  • Entong dianggo pikeun murangkalih atanapi henteu sah atanapi dina jalma anu bobo atanapi teu sadar.
  • Entong dianggo dina kulit anu henteu sénsitip atanapi ka jalma anu lemah sirkulasi getih.
  • Pariksa kulit anu kontak sareng daérah anu dipanaskeun dina alat anu sering kanggo ngirangan résiko tina leuleuy

PERHATIAN

  • Pikeun ngurangan résiko éléktrik, tong ngaleungitkeun panutup. Aya bagian anu teu tiasa didaptarkeun dina jero.
  • Pikeun ngirangan résiko seuneu oréléktrik seuneu, tong ngungkabkeun UNITU ieu pikeun hujan atanapi beueus.

Kilat kilat kalayan simbol panah-sirah dina segitiga sarua dimaksudkeun pikeun ngingetkeun pangguna kana ayana "bahaya bahayatage" dina kandang unit anu ageungna cekap pikeun janten résiko kejutan listrik
Tanda panyeluk dina segitiga sasaruaan dimaksudkeun pikeun ngingetkeun pangguna kana ayana pitunjuk operasi sareng pangropéa (ngalayanan) penting dina pustaka anu ngiringan unit na.

Pitunjuk Kaamanan PENTING

Sadaya pitunjuk kaamanan sareng operasi kedah dibaca sareng dituturkeun sateuacan unit dioperasikeun. Nalika ngagunakeun alat listrik, pancegahan dasar kedah teras-teras dituturkeun, kalebet di handap ieu:

PERHATOSAN - Pikeun NGURANGKEUN RISIKO TUNTUNGAN, SENI, GUNUNG éléktrik ATAWA kacilakaan ka jalma:

  1. Parabot henteu kedah diantep waé nalika dipasang. Cabut kabel listrik nalika henteu dianggo.
  2. Entong dianggo nalika mandi atanapi mandi. Entong noél alat anu murag kana cai. Putus sambungan langsung.
  3. Entong neundeun atanapi nyimpen alat anu tiasa murag atanapi tiasa ditarik kana bak atanapi tilelep.
  4. Entong nempatkeun atanapi leupaskeun cai atanapi cairan sanés.
  5. Entong nganggo pin atanapi pengikat logam sanés ku alat ieu.
  6. Pangawasan anu caket perlu nalika alat ieu dianggo ku, dina atanapi caket barudak sareng jalma cacat.
  7. Anggo alat ieu ngan ukur pikeun panggunaan anu dihaja sakumaha anu dijelaskeun dina manual ieu. Entong nganggo kantétan anu teu disarankeun ku pabrikna.
  8. Entong ngoperasikeun alat ieu upami éta ngagaduhan kabel anu rusak atanapi colokan. Upami éta henteu tiasa dianggo leres, upami éta turun atanapi ruksak, atanapi murag kana cai, ULAH nyobian ngalereskeun nyalira. Balikkeun perkakas ka pusat jasa kami pikeun pamariksaan sareng perbaikan.
  9. teu bawa alat ieu ku kabel suplai na atanapi gunakeun ari salaku cecekelan
  10. teu naksir atanapi ngalipet alat ieu nalika nyimpen.
  11. Jauhkeun kabelna tina permukaan anu dipanaskeun.
  12. Entong leupaskeun atanapi lebetkeun obyék naon waé kana bubuka mana waé.
  13. teu nganggo ker. Parabot ieu ditujukeun pikeun panangtosan bumi sareng di jero ruangan hungkul.
  14. teu beroperasi dina ayana haseup ngabeledug sareng / atanapi gampang kaduruk.
  15. Pikeun Putus sambungan, atur sadayana kadali kana posisi pareuman, teras cabut colokan tina outlet.
  16. Entong overload outlet listrik. Anggo ukur sumber kakuatan sapertos anu dituduhkeun.
  17. Pikeun nyingkahan résiko kejutan listrik, tong ngabongkar atanapi nyobian ngalereskeun alat. Perbaikan anu salah tiasa nyababkeun résiko kejutan listrik atanapi cilaka pikeun jalma nalika unit dianggo.
  18. Entong cabut colokanna ti stop kontak ku narik kabel listrikna.
  19. Entong nganggo produk ieu salaku tapper sirah.

Miara produk jeung perawatan

  1. Tempatkeun bantal pijet Comfy di tempat anu aman, tiis sareng garing nalika henteu dianggo. Ulah make alat dina baseuh atawa damp lingkunganana.
  2. Pernah neuleumkeun alat dina cair.
  3. Jauhan sadaya pelarut sareng agén beberesih anu keras.
  4. ULAH nyobian ngalereskeun bantal pijet ieu nyalira.
  5. Perhatoskeun upholstery sateuacan unggal dianggo. Ganti bantal luar upami lapisanana katingali sareng / atanapi ngagaduhan tanda karuksakan, sapertos retakan, lawon atanapi leuleuy.

NGAGUNAKEUN MASSAGER

  1. Sambungkeun adaptor sareng tukang pijet. Colokkeun adaptor kana stop kontak listrik. (Paké di jero ruangan). Sambungkeun adaptor mobil sareng tukang pijet. Colokkeun adaptor kakuatan mobil kana stop kontak korék api dina mobil (Paké IN-CAR).
  2. Pencét tombol POWER pikeun ngamimitian tukang pijet.
  3. Pencét tombol POWER pikeun kadua kalina pikeun ngarobah arah pijet.
  4. Pencét tombol POWER pikeun katilu kalina pikeun mareuman fungsi panas.
  5. Pencét tombol POWER pikeun kaopat kalina pikeun mareuman unit.

NGAGUNAKEUN MASSAGER (NGASAR)

  1. Sambungkeun adaptor sareng tukang pijat teras colokkeun adaptor kana outlet listrik pikeun ngeusi batre.
  2. Cabut adaptor tina stop kontak listrik sareng pijet nalika ngecas na (lampu beureum héjo).
  3. Pencet jeung tahan tombol POWER pikeun DUA detik pikeun ngamimitian masagi.
  4. Pencét tombol POWER deui pikeun ngarobih arah pijet.
  5. Pencét tombol POWER pikeun katilu kalina pikeun mareuman panasna.
  6. Pencét tombol POWER pikeun kaopat kalina pikeun mareuman urut.

• Arah pijet sacara otomatis robih unggal menit.

LOKASI BAGIAN JEUNG KONTROL


  1. . NODE URUT
  2. UNIT utama
  3.  kakuatan

* Adaptor mobil henteu kaasup kana vérsi anu tiasa ditambih deui

Dokumén / Sumberdaya

Bantal Pijat Nyaman [pdf] Pituduh
COMFY, Bantal Pijat

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.