AWAN-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-TCLOUD MOBILE T1 Sunshine Elite Buku Panduan Telepon Telepon
CLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Phone-PRODUCT

CLOUD MOBILE T1 Sunshine Elite Buku Panduan Telepon Telepon

PERHATOSAN

Di jalan
Ngagunakeun alat bari nyetir haram di loba nagara. Punten ulah nganggo sélulér anjeun nalika nyetir.

Deukeut Éléktronik Sénsitip atanapi Alat Médis
Entong nganggo alat anjeun caket alat éléktronik anu sénsitip - khususna alat médis sapertos alat pacu jantung - sabab tiasa nyababkeun gangguan. Éta ogé tiasa ngaganggu operasi detéktor seuneu sareng kontrol otomatis anu sanés
alat-alat.

Bari Ngalayang
Alat anjeun tiasa nyababkeun gangguan sareng alat pesawat. Janten penting pisan anjeun nuturkeun peraturan maskapai. Sareng upami personel maskapai naroskeun anjeun mareuman alat anjeun, atanapi nganonaktipkeun pungsi nirkabelna, laksanakeun sakumaha anu dicarioskeun.

Di hiji SPBU
Tong nganggo alat anjeun di SPBU. Kanyataanna, éta salawasna pangalusna pikeun mareuman iraha wae anjeun deukeut suluh, bahan kimia atawa bahan peledak.

 Ngadamel Perbaikan
Tong pernah misahkeun alat anjeun. Mangga serahkeun ka para profesional. Perbaikan anu teu sah tiasa ngalanggar syarat jaminan anjeun. Entong nganggo alat anjeun upami anteneu ruksak, sabab tiasa nyababkeun cidera.

Sabudeureun Barudak
Jauhkeun sélulér anjeun tina jangkauan barudak. Éta henteu kedah dianggo salaku cocooan sabab ieu bahaya.

Deukeut Bahan Peledak
Pareuman alat Anjeun di atawa deukeut wewengkon dimana bahan ngabeledug dipaké. Salawasna taat kana hukum lokal sareng mareuman alat anjeun upami dipénta.

Suhu gawe
Suhu kerja pikeun alatna antara O sareng 40 darajat Celsius. Punten ulah nganggo alat di luar jangkauan. Ngagunakeun alat dina suhu nu luhur teuing atawa nu handap teuing bisa ngabalukarkeun masalah. Dina polumeu nu kacida luhurna, dengekeun nu berkepanjangan ka alat nu bagerak bisa ngaruksak dédéngéan Anjeun.

Bagian jeung tombol alatCLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Telepon-Gbr-1

  1. Panyambung Mikro-USB
  2. Kamera hareup
  3. Layar cabak
  4. Ngaresetkeun liang
  5. Kamera pungkur
  6. cahaya
  7. Slot Kartu T-FLASH
  8. Slot kartu SIM
  9. smartphone Jack
  10. mikropon
  11. Tombol volume
  12. Button kakuatan
  13. Jelema nu ngomong
  14. panarima

TOMBOL toélCLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Telepon-Gbr-2
Tombol mindahkeun deui salengkah ka menu / kaca saméméhna. Tombol balik langsung ka layar utama. Tombol mintonkeun menu aplikasi nu nembe dibuka. Antarbeungeut ieu nambihan tombol "CLEAR ALL") Gesek ka luhur dina layar utama pikeun muka daptar aplikasi

INSERTING / miceun kartu

Masang Kartu Sim atanapi ard mikro SD. Selapkeun kuku ramo anjeun kana slot gigireun slot kartu luhur, terus ngaitkeun panutup slot kartu kaluar.
PERHATOSAN
Selapkeun hareup cerd ka hareup tablet pikeun ngahindarkeun karuksakan kana tablet.ulah make nanaon sejenna tina kartu SI atawa kartu SIM non-standar cut ti SIMcardkou.can

SCREEN HOMECLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Telepon-Gbr-3
Layar utama bakal katingali sami sareng gambar di handap ieu. Pikeun pindah antara layar, kantun geser ramo Anjeun ka kenca atawa ka katuhu dina layar. Layar utama ngandung potong kompas ka aplikasi sareng widget nu paling sering dianggo Anjeun. Bar status mintonkeun inpormasi sistem, sapertos waktos ayeuna, konektipitas nirkabel sareng status ngeusi batre.

PANEL béwara Gancang

Nalika anjeun nampi béwara anjeun tiasa gancang view éta ku nuturkeun pitunjuk di handap ieu. Geser ramo anjeun ti luhur layar ka handap ka tengah pikeun ngakses Panel Bewara pikeun ningali bewara anjeun.CLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Telepon-Gbr-4
Séred ménu béwara ka handap pikeun ningalikeun ménu aksés gancang kadua, ménu bakal katingali sami sareng gambar di handap ieu.CLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Telepon-Gbr-5

SETTING MENU

Menu setelan ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun Konfigurasi System telepon sélulér.

Pikeun Ngarobah Setélan:
Toél ikon ménu "Setélan" dina ménu Aplikasi.

Menu Setélan bakal muka.
 Toél judul kategori pikeun view pilihan salajengna.

 Jaringan & Internét
Wi-Fi-Sambungkeun ka/pegatkeun sambungan tina jaringan nirkabel, view status sambungan. Jaringan seluler – Selapkeun kartu SIM sareng gentos data. jaringan(26G/36/46) Pamakéan data – Aktipkeun/nonaktipkeun data sélulér, view pamakéan ayeuna, set wates data mobile. (catetan: pungsi ieu ngan sadia dina alat-alat nu disadiakeun ku 36 pungsi kartu.) Hotspot & Nga-tether- Kaasup USB Nga-tether, Nga-tether Bluetooth sarta Wi-Fi hotspot.

 Alat anu nyambung
Bluetooth – Sambungkeun atawa pegatkeun sambungan alat Bluetooth USB-Selapkeun garis USB pikeun make menu ieu.

Aplikasi & bewara
Bewara - Saluyukeun setelan bewara anu béda. Inpormasi aplikasi- Daptar sadaya aplikasi anu diunduh sareng dijalankeun. Idin aplikasi - View idin aplikasi. Batré- View status batré anjeun sarta nyieun panyesuaian kana konsumsi kakuatan. Témbongkeun-Saluyukeun setelan tampilan. Sora- Saluyukeun setélan audio anu béda sapertos nada dering Panyimpen - View setelan panyimpenan internal sareng éksternal telepon anjeun.

Privasi Robah setélan privasi
lokasi - 'Robah perkiraan lokasi deteksi, ningkatkeun hasil teangan, satelit GPS.

Kaamanan Saluyukeun setelan kaamanan telepon;
Akun Tambahkeun atanapi cabut akun sapertos Akun Google anjeun. DuraSpeed ​​- "ON" / "OFF"

sistim
Basa & input – tambahkeun kana kamus, édit setelan kibor dina layar, panéangan vokal, jsb. Tanggal&waktu Setel tanggal, zona waktu, waktu, format jam jsb. Cadangan- Nyadangkeun tur malikkeun data, ngalakukeun reset pabrik, jsb Pilihan Reset – ngareset sagala preferensi.CLOUD-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-Tablet-Telepon-Gbr-9

Ngeunaan Tablet - Nampilkeun inpormasi ngeunaan telepon anjeun.

INSERTING / Nyabut kartu SIM

  1. Selapkeun kuku ramo anjeun kana slot gigireun slot kartu luhur, terus ngaitkeun panutup slot kartu kaluar. Gently pencét kartu SIM pikeun nyabut tur tarik kaluar kartu SIM.
  2. Saatos nyelapkeun kartu SIM, hurungkeun telepon sareng antosan sababaraha menit dugi ka telepon anjeun nampilkeun inpormasi Jaringan. Nyelapkeun Kartu TF:
    NB: Punten pastikeun nalika nyelapkeun kartu SD telepon anjeun diaktipkeun "OFF
  3.  Selapkeun kartu TF kana slot kartu TF lokasina di handapeun panutup kartu sakumaha dipedar di Inserting / Nyoplokkeun bagian kartu. Gently nyorong kartu TF kana slot nepi ka clicks kana tempat.
  4. A ajakan bakal ditempo dina layar nyebutkeun "Nyiapkeun kartu SD".

Ngahapus Kartu TE:

  1. Tutup sadaya aplikasi sareng dokumén anu parantos dibuka tina kartu TF.
  2. Pilih "Setélan" sareng milarian "Panyimpenan" teras klik "Cabut kartu SD"
  3. A ajakan bakal ditempo dina layar nyebutkeun "kartu SD aman toremove"
  4. Gently pencét kartu TF pikeun nyoplokkeun tur tarik kaluar kartu TF.

VIEW FOTO
Toél ikon "Galeri" pikeun view poto, anjeun tiasa view poto atawa video ieu. Anjeun tiasa ngédit poto ieu. Eusi anu dicandak atanapi dirékam ku kaméra ogé bakal dipintonkeun di dieu.

Kirim surélék
Toel ikon Gmail pikeun ngirim Surélék, asupkeun akun Surélék, atawa pilih hiji tina kontak. Tulis eusi inpo tur pilih kirim.

VIEW THE FILES
Toél “Files" ikon pikeun View files tur atur alat Anjeun files. Anjeun tiasa muka ieu files pikeun view, édit atanapi pupus iraha waé.

Nalika kartu T- Flash diselapkeun, Anjeun tiasa view eusi disimpen dina kartu T-Flash dieu.

KEYBOARD SOFTWARE
Telepon gaduh kibor parangkat lunak anu otomatis dipintonkeun nalika anjeun ngetok tempat dina layar dimana anjeun hoyong teks atanapi nomer diasupkeun, teras ngan ukur ngamimitian ngetik.

Layar cabak
Layar rampa ngaréspon kana ramo.
Catetan:
Entong nempatkeun obyék naon waé dina layar rampa sabab tiasa ngaruksak atanapi ngaremukkeun layar. Klik Tunggal: Tunggal klik hiji ikon pikeun milih ikon atanapi pilihan anu anjeun pikahoyong.
Pencét lila: Pencét jeung tahan hiji ikon pikeun mupus atawa mindahkeun hiji ikon atawa aplikasi, sarta bakal nembongkeun inpo APLIKASI, Widget, menu potong kompas jsb Séred: Pencét ikon tur sered ka layar béda.

 CARA Nyambungkeun ka KOMPUTER

Catetan:
Hurungkeun telepon anjeun samemeh nyambungkeun telepon ka PC ku kabel USB

  1. Pake kabel USB pikeun nyambungkeun telepon ka komputer. Telepon bakal otomatis ngadeteksi sambungan USB.
  2. Menu sambungan USB bakal dipintonkeun dina bar bewara, pilih operasi USB nu dipikahoyong.
  3. Sambungan USB parantos suksés.

KONEKSI KA INTERNET

Nirkabel:

  1.  Pilih "Setélan".
  2.  Pilih Jaringan & Internét.
  3.  Pilih "Wi-Fi" sareng geser OFF ka status ON.
  4.  Sadaya jaringan nirkabel anu dideteksi di daérah éta bakal didaptarkeun. Pencét pikeun milih sambungan nirkabel anu dipikahoyong.
  5.  Lebetkeun konci jaringan upami diperlukeun.
  6.  Sakali disambungkeun ka jaringan nirkabel, setelan bakal disimpen.
  7.  Ikon nirkabel bakal némbongan dina taskbar nalika suksés disambungkeun. Ikon nirkabel bakal némbongan dina taskbar nalika suksés disambungkeun
    Catetan:
    Sawaktos telepon ngadeteksi jaringan nirkabel nu sami dina mangsa nu bakal datang, alat bakal nyambungkeun jaringan sacara otomatis sareng catetan sandi nu sami.

DATA MOBILE JEUNG INTERNET
Punten Catet: Data Sél tiasa dihurungkeun "OFF" salaku setélan pabrik, pikeun ngijinkeun data ngalir ka panyadia jaringan anjeun mangga hurungkeun pamakean Data "ON" boh tina menu turun gancang anjeun atanapi dina > Setélan > Jaringan & Internét > Panggunaan data , anjeun moal tiasa ngaksés Internét nalika pamakean Data "OFF".
NB: Biaya Data Seluler ditagihkeun nalika setelan ieu "ON" - Data bakal dialirkeun ka panyadia jaringan anjeun.

Web browsing
Sambungkeun ka Internét sareng buka browser. Ketik dina browsing nu dipikahoyong URL.

kamera

Toél ikonna pikeun asupkeun modeu kaméra sareng antarmuka dipidangkeun sapertos kieu:

  1.  Toél ikon pikeun nyandak poto.
  2.  Toél ikon pikeun ngamimitian ngarékam kaméra.
  3.  Toel ikon di belah katuhu luhur pikeun ningali gambar saacanna sareng mupus, bagikeun atanapi nyetél janten wallpaper. Pencét tombol mulang pikeun kaluar tina antarmuka kaméra.
  4.  Toel ikon pikeun pindah ti hareup ka tukang kaméra.

PAMÉRÉSAN MASALAH

Kumaha Nutup Aplikasi
Nalika aplikasi henteu ngaréspon anjeun tiasa mareuman aplikasi sacara manual dina menu "Layanan Ngajalankeun". Ieu bakal mastikeun sistem ngabales sakumaha dipikahoyongna. Punten pareumkeun sadaya aplikasi dianggurkeun pikeun ngaleupaskeun mémori sareng kéngingkeun laju sistem normal deui. Pikeun nutup aplikasi, klik ikon dina bar potong kompas pikeun asupkeun antarmuka konfigurasi sistem. Pilih Aplikasi Jalankeun sareng antarmukana nyaéta Ketok aplikasi anu anjeun hoyong tutup. Hiji jandela pop-up bakal anjeunna disnlaved Tan "Stan" pikeun clase aplikasi éta

Daya "OFF" / Balikan deui / Reset Telepon

  1.  Pencét sareng tahan tombol daya salami 5 detik sareng alat bakal dipareuman.
  2. Pencét tombol reset anu aya di handapeun tombol daya sareng obyék anu seukeut sareng alatna bakal kapaksa balikan deui. Balikkeun Setélan Default Upami anjeun hoyong ngareset telepon ka setélan pabrik sareng mupus sadaya bahan, mangga pencét Setélan Nyadangkeun sareng ngareset Reset data pabrik.
    PERHATOSAN:
    Actor Data Reset setelan bakal ngahapus Sadaya data sareng konfigurasi sistem anjeun ogé aplikasi anu diunduh. Mangga nganggo pungsi ieu taliti.

FCC RF Émbaran paparan

warning! Baca inpormasi ieu sateuacan nganggo telepon anjeun Dina bulan Agustus 1986 Komisi Komunikasi Federal ( FCC ) Amérika Serikat kalayan tindakanna dina Laporan sareng Outer FCC 96-326 ngadopsi standar kaamanan anu diropéa pikeun paparan manusa.
ka frékuénsi radio (RE) énergi éléktromagnétik dipancarkeun ku pamancar diatur FCC. Tungtunan éta konsisten sareng standar kaamanan anu saacanna diatur ku badan standar AS sareng internasional. Desain telepon ieu saluyu sareng pedoman FCC sareng standar internasional ieu. Anggo ngan ukur anteneu anu disayogikeun atanapi anu disatujuan. Modifikasi atanapi lampiran anteneu anu teu sah tiasa ngaruksak kualitas telepon, ngarusak telepon, atanapi nyababkeun ngalanggar peraturan FCC. Ulah make telepon nu boga anteneu ruksak. Lamun anteneu ruksak datang kana kulit, kaduruk leutik bisa ngakibatkeun. Mangga ngahubungan dealer lokal Anjeun pikeun ngagantian anteneu.

OPERASI BADAN:
Alat ieu diuji pikeun operasi anu biasa dianggo ku awak kalayan tonggong / payun telepon tetep Ocm tina awak. Pikeun minuhan sarat paparan FCC RF, jarak pamisahan minimum sakali kudu dijaga antara awak pamake jeung tukang/hareup telepon, kaasup anteneu. Klip sabuk pihak katilu, holster sareng asesoris anu sami anu ngandung komponén logam teu kedah dianggo. Asesoris awak-dipaké nu teu bisa ngajaga jarak separation Ocm antara t
awak pamaké sarta tukang/hareup telepon, sarta teu acan diuji pikeun operasi dipaké awak has bisa jadi teu sasuai jeung wates paparan FCC RE sarta kudu dihindari. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang paparan RF, mangga buka FCC
websitus dina www.fcc.gov
Telepon portabel genggam nirkabel anjeun mangrupikeun pamancar sareng panarima radio kakuatan rendah. Nalika ON, éta nampi sareng ogé ngirimkeun sinyal frekuensi radio (RF). Dina Agustus 1996, Komisi Komunikasi Federal (FCC) ngadopsi RF
tungtunan paparan jeung tingkat kaamanan pikeun telepon nirkabel genggam. Tungtunan éta saluyu sareng standar kasalametan anu saacanna diatur ku badan standar AS sareng internasional: Standar éta dumasar kana évaluasi komprehensif sareng périodik tina literatur ilmiah anu relevan. Pikeun example, langkung ti 120 élmuwan, insinyur, sareng médis ti paguron luhur, lembaga kaséhatan pamaréntah, sareng industriviewed badan panalungtikan anu sayogi pikeun ngembangkeun Standar ANSI (C95.1)
Tapi, kami nyarankeun yén anjeun nganggo kit bébas leungeun sareng telepon anjeun (sapertos earpiece atanapi headset) pikeun ngahindarkeun poténsi xposure kana énergi RF. Desain telepon anjeun saluyu sareng tungtunan FCC (sareng standar éta). Anggo ngan ukur anteneu ngagantian anu disayogikeun atanapi disatujuan. Antena, modifikasi, atanapi kantétan anu teu sah tiasa ngarusak telepon sareng tiasa ngalanggar peraturan FCC.
POSISI NORMAL:
Tahan telepon anjeun sapertos telepon anu sanés anu anteneu diacungkeun ka luhur sareng luhureun taktak anjeun.

Émbaran Paparan RF:
Produk ieu saluyu sareng sarat FCC RF Exposure sareng ngarujuk kana FCC websitus https://apps.fcc.gov/octcf/cas/reports/Ge Picsearch.cfm milarian ID FCC: 2AY6A-T1ELITE Alat ieu saluyu sareng bagian 15 aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan di handap ieu: Alat ieu moal ngakibatkeun gangguan anu ngabahayakeun )Alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahoyong.
CATETAN: Produsén henteu nanggungjawaban kanggo gangguan radio atanapi TV anu disababkeun ku modifikasi anu teu sah kana alat ieu. Modifikasi sapertos kitu tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun
ngoperasikeun pakakasna.
CATETAN: Alat ieu geus diuji sarta kapanggih sasuai jeung wates pikeun alat digital Kelas B, nurutkeun bagian 15 Aturan FCC. Watesan ieu dirarancang pikeun nyayogikeun panyalindungan anu wajar tina gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa mancarkeun énergi frekuensi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng petunjuk, tiasa nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal lumangsung dina pamasangan khusus. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa dipastikeun ku cara mareuman sareng ngaktipkeun alat, pangguna didorong pikeun nyobian ngabenerkeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina ukuran ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.
  • Ulah make alat dina lingkungan nu handap minimum -10°C atawa leuwih maksimum 40°C, alat bisa jadi teu jalan. Parobahan atawa modifikasi kana Unit ieu teu dinyatakeun disatujuan ku pihak jawab minuhan bisa batal wewenang pamaké pikeun beroperasi alat.

FAQs

Sabaraha ageung tablet Sunshine T1?

Cloud Mobile Sunshine T1 Elite 16GB Wi-Fi 4G Android Henteu dikonci 8 " Tablet

Naon bedana T1 sareng T2?

T2 mangrupakeun versi anyar tina T1. Mibanda layar resolusi luhur (1280*800) jeung CPU gancang (MTK8317). Hijina bédana antara dua nyaéta CPU.

Naha kuring tiasa nganggo telepon kuring salaku hotspot pikeun laptop kuring?

Leres, anjeun tiasa nganggo telepon anjeun salaku hotspot pikeun laptop anjeun. Anjeun ogé tiasa ngabagi sambungan internét telepon anjeun ka alat-alat sanés nganggo bluetooth atanapi kabel USB.

Naha kuring tiasa nganggo telepon kuring salaku GPS?

Leres, anjeun tiasa nganggo telepon anjeun salaku GPS. Anjeun tiasa ngaunduh peta tina Google Maps sareng panyadia sanés ka telepon anjeun sareng nganggo éta salaku alat GPS.

Dupi abdi tiasa maénkeun kaulinan dina tablet ieu?

Leres, anjeun tiasa maénkeun kaulinan dina tablet ieu. Anjeun tiasa ngundeur kaulinan tina Google Play Store sarta sumber séjén pikeun maén dina tablet ieu.

Kumaha kuring ngamutahirkeun firmware kuring?

Anjeun tiasa ngamutahirkeun firmware ku cara nyambungkeun alat Anjeun ka PC atawa Laptop liwat kabel USB tur turutan parentah dina program apdet firmware. Atawa anjeun bisa meunangkeun apdet firmware file ti Cloud Mobile websitus (www.cloudmobile.cc) sareng ningkatkeun sacara manual.

Kumaha kuring ngecas tablet kuring?

Anjeun tiasa ngeusi batre tablet anjeun nganggo carjer anu disayogikeun atanapi carjer anu sanés anu ngadukung pungsi ngecas USB. Punten dicatet yén sababaraha pangecas moal tiasa dianggo sareng alat ieu sabab henteu ngadukung pungsi ngecas USB. Mangga parios ka pabrik carjer anjeun upami anjeun teu yakin ngeunaan kasaluyuanna sareng alat ieu sateuacan ngagaleuh.

Kumaha anjeun nelepon kana tablet elit Sunshine T1?

Jang ngalampahkeun ieu ti Cloud Mobile Sunshine T1 Anjeun klik dina ikon obrolan lokasina di katuhu luhur layar tur muka hiji paguneman jeung jalma nu Anjeun hoyong ngobrol. Teras pencét ikon kaméra pidéo di katuhu luhur pikeun ngamimitian telepon pidéo.

Naha tablet kuring gaduh nomer telepon?

Tablet, iwal mun boga SIM jeung layanan ngaliwatan operator / panyadia ladenan, teu boga nomer telepon. Sabenerna sarua jeung telepon. Anjeun tiasa gaduh telepon, tapi tanpa éta gaduh jasa, éta moal tiasa gaduh nomer telepon.

Naha anjeun tiasa ngajawab telepon dina tablet?

Upami Asisten Google hurung, anjeun tiasa ngajawab atanapi nolak telepon nganggo sora anjeun. Anjeun tiasa nyarios: "Hé Google, jawab telepon."

Naha anjeun tiasa nyerat tina tablet tanpa telepon?

Upami anjeun henteu acan, pasang aplikasi Google Voice dina tablet anjeun pikeun ngaksés nomer anjeun ti dinya. Asup sareng akun Google Anjeun, jeung Anjeun tiasa téks salami anjeun gaduh Wi-Fi atanapi sambungan data seluler. Tangtosna, anjeun kedah nginpokeun ka kontak anjeun yén anjeun ngirim téks ti nomer énggal.

Naha anjeun tiasa nganggo WhatsApp dina tablet?

Sumuhun. WhatsApp tiasa dianggo dina tablet Android, najan teu sakumaha lugas sakumaha ngagunakeun WhatsApp on smartphone Anjeun. WhatsApp merlukeun nomer telepon pikeun ngaktipkeun akun anjeun, tapi lolobana tablet teu boga slot kartu SIM, sahingga WhatsApp teu disadiakeun di toko aplikasi dina tablet.

Naha anjeun tiasa nganggo WhatsApp dina tablet tanpa nomer telepon?

Pikeun nganggo WhatsApp, anjeun biasana peryogi nomer kartu SIM pikeun nyambungkeun kana alat anjeun supados aplikasi tiasa jalan. Teu kawas smartphone, éta trickier masang WhatsApp dina tablet sabab teu aya nomer telepon.

Naha anjeun tiasa nganggo WhatsApp dina tablet tanpa kartu SIM?

Anjeun tiasa nganggo WhatsApp ngalangkungan aplikasi Tablet Messenger, tanpa kartu SIM tambahan. Ku cara ieu, anjeun meunang aksés ka sadaya paguneman sareng kontak anjeun via WhatsApp Web. Turutan léngkah ieu.

Naha WhatsApp tiasa dianggo dina tablet Wi-Fi wungkul?

Pangguna tablet anu ngan ukur wifi tiasa ngadaptar sareng ngaktipkeun whatsapp dina alatna dina sababaraha léngkah anu saderhana, salami aranjeunna gaduh telepon sareng nomer sareng telepon ieu henteu kedah janten telepon pinter.

Naha anjeun tiasa nelepon pidéo dina WhatsApp dina tablet?

WhatsApp mangrupikeun aplikasi olahtalatah anu pang populerna di dunya. Ayeuna dianggo ku langkung ti dua milyar jalma, éta nawiskeun ladenan telepon pidéo pikeun iPhone sareng smartphone Android (teu dianggo dina tablet, sarta sanajan anjeun bisa ngirim pesen téks dina Whatsapp.com anjeun moal bisa nelepon video ngaliwatan browser).

AWAN-MOBILE-T1-Sunshine-Elite-T

www.cloudmobileusa.com

Dokumén / Sumberdaya

CLOUD MOBILE T1 Sunshine Elite Tablet Phone [pdf] Buku Panduan
T1ELITE, 2AY6A-T1ELITE, 2AY6AT1ELITE, T1, Telepon Tablet Sunshine Elite

Gabung paguneman

euweuh komentar

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *