CHESONA -logo

pamaké pituduh
Kasus iPad Pro 12.9 sareng keyboard

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Kasus sareng kibor-

Bantosan Téknis

Upami anjeun gaduh masalah atanapi patarosan, wartosan kami ASAP! Kami bakal resep ngarawat anjeun langsung! Sadaya unit gaduh garansi 12 bulan pinuh, ku kituna anjeun tiasa bersantai sareng kanyamanan dina pameseran anjeun.

pakét Ngawengku

1 xTouchpad keyboard sareng case
1x Kabel Ngecas Tipe-C.
1 Manual x pamaké

ngecas

  1. Colokkeun tungtung Type-C tina kabel ngecas kana kibor sareng tungtung USB kana pangecas USB anu anjeun pikahoyong (pangecas USB teu kalebet).
  2. Ngecas pinuh keyboard Anjeun atawa ngeusi batre leuwih ti 3 jam samemeh Anjeun make eta pikeun kahiji kalina.

Fitur keyboard

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case jeung kibor-Fitur

Kadali lampu tukang

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case kalawan keyboard-kontrol

Catetan

  1. Lamun Backlit dipareuman ku CHESONA -ikonsurat, mangga pencét CHESONA -ikondeui pikeun ngahurungkeun Backlit.
  2. Lamun Backlit dipareuman ku Fn+ A/S/D, mangga pencet deui Fn+A/S/D pikeun ngahurungkeun Backlit.
  3. Pungsi lampu tukang bakal dipareuman sacara otomatis nalika batre lemah.

Fungsi Pedaran Key

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case kalawan keyboard-konci

Kumaha carana nyingkronkeun keyboard sareng iPad

  1. Hurungkeun keyboard ku cara ngageser saklar Hurung/Pareuman ka posisi hurung.
  2. Pencét 'FN'CHESONA -ikon1 jeung hurup 'C'CHESONA -ikon2, babarengan. HENTEU, Indikator PAIR bakal kedip-kedip lalaunan, Bluetooth kibor ayeuna aktip.
  3. Hurungkeun Bluetooth dina iPad Anjeun.
  4. Buka Pilarian Bluetooth iPad nalika lampu pasangan Bluetooth mimiti kedip-kedip.
  5. "Bluetooth Keyboard" bakal muncul dina kaca pilarian. Pilih éta sareng Bluetooth bakal disambungkeun.

Catetan: Upami teu aya tombol dipencet salami 10 menit, kibor bakal asup kana mode sare pikeun ngahemat daya. Pencét kenop naon waé dina kibor pikeun ngahudangkeun Bluetooth supados tiasa dianggo deui. Anjeun teu kedah nyambungkeun deui Bluetooth.

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Kasus sareng kibor-gbr1

Trackpad / Indikator Leuwihview

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Kasus sareng kibor-gbr2

CHESONA -ikon3Hurungkeun/pareuman pungsi touchpad Pake kombinasi kenop pikeun ngahurungkeun atawa mareuman touchpad. Lampu Indikator

Indikator Lampu

Lampu Indikator CapsLock:
Pencét konci Caps Lock sareng lampu indikator bakal hurung.
Indikator Sambungan Nirkabel:
Pencét kombinasi tombol "Fn + C" sareng lampu indikator bakal kedip-kedip lalaunan sareng lebetkeun mode papasangan BT. Nalika papasangan parantos réngsé, lampu bakal pareum.
Lampu Indikator Ngecas:
Lampu beureum kedip-kedip lalaunan hartina batréna lemah. Lampu ngecas bakal janten héjo saatos ngecas parantos réngsé.

iOS: Sapuan Trackpad

Catetan: Punten ningkatkeun iPad anjeun ka versi ios pangénggalna (13.4.1 sareng di luhur mangrupikeun anu pangsaéna) Fungsi beurit iOS 13.4.1 diaktipkeun: "Setélan" - "Aksesibilitas" - "Toel" - "Assistive Touch" - "Buka"

trackpad sapuan Sistem ios trackpad sapuan Sistem ios
CHESONA -ikon4 Pencét. Pencét hiji ramo nepi ka anjeun ngarasa klik. CHESONA -ikon5 Ngarérét. Hiji ramo mencét sareng ramo sanésna ngageser dina trackpad pikeun nyéred.
CHESONA -ikon6 Pencét sareng tahan. Pencét jeung tahan ku hiji ramo CHESONA -ikon4 Hudangkeun iPad. Klik trackpad. Atanapi, upami anjeun nganggo
hiji keyboard éksternal, pencét sagala kenop.
CHESONA -ikon7 Buka Dock. Anggo hiji ramo pikeun ngusap pointer ka handap layar. CHESONA -ikon8 Balik ka imah. Anggo hiji ramo pikeun ngusap pointer ka handap layar. Saatos Dock mucunghul, -gesek pointer kaliwat handap layar deui. Alternatipna, klik bar di bagean handap layar (dina iPad sareng Face ID)
CHESONA -ikon9 View Ngageser Leuwih. Anggo hiji ramo pikeun ngusap pointer ka sisi katuhu

layar. Pikeun nyumputkeun Slide Over, gesek ka katuhu

deui.

CHESONA -ikon10 Buka Pusat Kontrol. Anggo hiji ramo pikeun mindahkeun pointer pikeun milih ikon status di katuhu luhur, teras klik. Atawa, pilih ikon status di katuhu luhur, teras gesek ka luhur ku hiji ramo
CHESONA -ikon11 Buka Pusat Bewara. Pake hiji ramo pikeun mindahkeun pointer ka luhureun layar deukeut tengah. Atanapi, pilih ikon status di belah kénca luhur, teras klik. CHESONA -ikon12 Gulung ka luhur atawa ka handap. Gesek dua ramo ka luhur atawa ka handap.
CHESONA -ikon13 Gulung ka kenca atawa ka katuhu. Gesek dua ramo ka kenca atawa ka katuhu. CHESONA -ikon14 Zum. Teundeun dua ramo deukeut unggal lianna. Ciwit kabuka pikeun ngazum gede, atawa ciwit tutup pikeun ngazum leutik.
CHESONA -ikon16 Balik ka imah. Gesek ka luhur ku tilu ramo. CHESONA -ikon17 Pindah antara aplikasi anu kabuka. Gesek ka kenca atawa ka katuhu ku tilu ramo.
CHESONA -ikon18 Buka Dinten

View. Sawaktos Layar Utama atawa layar Konci katempo, pake dua layar Gesek ramo pikeun gesek ka katuhu.

 

CHESONA -ikon19

Buka pilarian ti Imah ka handap ku dua ramo.
CHESONA -ikon20 Klik sekundér. Klik ku dua ramo pikeun mintonkeun menu lampah gancang pikeun item kawas ikon dina Layar Utama, talatah dina kotak surat, jeung tombol Kaméra dina Control Center. Atanapi, upami anjeun nganggo kibor éksternal, anjeun tiasa pencét kenop Control nalika anjeun ngaklik trackpad.

 Instalasi sareng Dipiceun

  1. Nyoplokkeun potongan pelindung tukang: tahan iPad dina dua sisi jeung make jempol anjeun gently nyorong kaluar panutup tukang (tingali poto.) Panutup dicekel dina tempatna ku dua tab.
  2. Neruskeun "mesek" panutup jauh ti iPad.
  3. Candak iPad kaluar ka luhur. Atanapi Panggihan kartu anu kadaluwarsa Selapkeun kartu kana sela teras dorong kartu ka sisi panutup sakedik Geser kartu ti hiji sisi ka sisi anu sanés Pisahkeun iPad tina panutupna kalayan gampang.

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Kasus sareng kibor-gbr5

spésifikasi

Gawé Voltage 3.0-4.2V sayaga Ayeuna ≤1mA
Kamampuh batre 450mAh Ngecas Ayeuna 200mA
ngagawekeun Wayah 85-120mA Saré Ayeuna <40uA
ngecas Time jam 2-3 Ngahudangkeun Waktos detik 2-3
Waktu sayaga poé 180 Nyambung Jarak ≤10 méter
Ngecas Port USB Tipe-C Suhu gawe -10 ° C-55 ° C
Time ngagawekeun 50 jam waktos pamakean kontinyu nalika lampu latar dipareuman 5 jam waktos pamakean kontinyu nalika lampu latar hurung

Lingkungan ngagawekeun

  1. Tetep jauh tina minyak, kimia atawa cairan organik lianna.
    Catetan: asupan cairan bisa ngakibatkeun sirkuit pondok. 
  2. Ngajauhan barang frékuénsi 2.4G sapertos oven microwave sareng router.
    Catetan: éta bakal ngaganggu Bluetooth.
  3. Hindarkeun paparan sinar panonpoé sareng suhu anu luhur.

Pra-pamakéan Setélan

  1. Hurungkeun Konci/Buka Konci Saatos iPad Anjeun disambungkeun kana kibor urang liwat Bluetooth, mangga buka Setélan iPad - Tampilan & Caang -Konci/Buka Konci - hurungkeun.
    Catetan: Upami pungsi Konci/Buka Konci teu dihurungkeun, anjeun moal tiasa ngahudangkeun pungsi Bluetooth atanapi iPad ku mencét kenop naon waé dina kibor pas iPad dina mode saré.
    CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Kasus sareng kibor-gbr9
  2. Pareuman pungsi konci beurit Buka Setélan iPad -Aksesibilitas - Toél - Toél Bantuan - Kenop beurit- pareuman. Catetan: Upami pungsi konci beurit henteu dipareuman, anjeun moal tiasa nganggo konci '7,8,9' atanapi 'U, I, 0, J, K, L, M'.

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Kasus sareng kibor-gbr8

Dokumén / Sumberdaya

CHESONA YF150 iPad Pro 12.9 Case kalawan kibor [pdf] Pituduh Pamaké
YF150, YF150 iPad Pro 12.9 Case jeung kibor, iPad Pro 12.9 Case jeung kibor, kibor

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Is it possible to turn down the sensitivity of the touchpad? It often jumps the cursor in a document when I’m typing even though I don’t want that.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.