Manual pamaké, Parentah jeung Panungtun pikeun produk Sistem RADAR.

Radar Systems Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar Pamaké Manual

Sistem RADAR Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar PEDARAN UMUM Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar (GPR) dina kaayaan operasi diwangun ku dua bagian: Unit Control jeung diwangun-di batré 11.1V 8.7 A*h, terpadu jeung anteneu 500A, jeung notebook- ngetik komputer anu cocog sareng PC dina Windows 7/8/10 sareng parangkat lunak Prism2 atanapi logger TCI/IP mandiri anu sanés (saterusna ...