Manual pangguna, Pitunjuk sareng Pitunjuk pikeun produk PHLIPS.

PHLIPS DDLE801 Anjog Tepi Dimmer Controller Instruksi Manual

Diajar kumaha masang sareng ngoperasikeun DDLE801 Leading Edge Dimmer Controller kalayan petunjuk pamasangan anu komprehensif ieu. Pastikeun alat anjeun dipasang leres ku tukang listrik mumpuni sarta nguji unggal lamp sarta kombinasi dimmer pikeun kasaluyuan. Turutan pedoman IEC 60364 pikeun ngawangun automation sareng sistem kontrol. Mimitian ku DDLE801 ayeuna.

PHLIPS Fajar CL258 LED siling Lampu Gray Guide pamaké

Buku pituduh ieu kanggo Lampu Ceiling LED Dawn CL258 warna Gray. Nomer modél produk anu katutup nyaéta 9290025/50, 9290025/49, sareng 9290025/48. Dihasilkeun ku Philips, Lampu Ceiling LED ieu mangrupikeun solusi cahaya kualitas luhur. Tetep rohangan anjeun caang kalayan produk anu gampang dianggo ieu.

Pitunjuk Pamaké Uap PHLIPS Uap

Buku pituduh pikeun séri Philips GC4500 ieu nyayogikeun pitunjuk lengkep ngeunaan cara ngagunakeun beusi, kalebet setélan suhu sareng saran jinis cai. Simpen boh manual sareng brosur inpormasi penting pikeun rujukan ka hareup. Ngadaptarkeun produk anjeun dina Philips.com/welcome pikeun nampi dukungan.