Manual Headphone Pack sareng Gelang Pamaké Manual

imperii Pek Headphone sareng Produk Gelang Liwatview Ngecas batré Sambungkeun carjer ka stop kontak témbok. Angkat tutup konektor beban teras sambungkeun carjer kana stop kontak. Nalika batréna dieusi pinuh lampu lampu bakal héjo. Hurungkeun Kuring mareuman headphone Pikeun ngahurungkeun headset, pencét…

imperii Bluetooth Keyboard Case pikeun iPad Mini 1/2/3 Manual Pamaké

imperii Bluetooth Keyboard Case pikeun iPad mini 1/2/3 User Manual Eusi Bluetooth- Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Guide Pitunjuk Téknis Bluetooth: 3.0 Jarak maksimum: 10 méter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 - 5.0V Ayeuna damel: <5.0 mA "Siaga" ayeuna: 2.5 mah, "Sare" ayeuna: <200A Ayeuna ngeusi:> 100mA Waktos dina "sayaga": dugi ka 60…

imperii Bluetooth Keyboard pikeun iPad Mini 1/2/3 Manual Pamaké

imperii Bluetooth Keyboard pikeun iPad mini 1/2/3 Manual pangguna Eusi Bluetooth- Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Guide Pitunjuk Téknis Bluetooth: 3.0 Jarak maksimum: 10 méter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 - 5.0V Ayeuna damel: <5.0 mA "Siaga" ayeuna: 2.5 mah, "Sare" ayeuna: <200A Ayeuna ngeusi:> 100mA Waktos dina "sayaga": dugi ka 60 dinten…

imperii Bluetooth Keyboard Case pikeun iPad 2/3/4 Manual pangguna

imperii Bluetooth Keyboard Case pikeun iPad 2/3/4 User Manual Eusi Bluetooth- Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Guide Pitunjuk Téknis Bluetooth: 3.0 Jarak maksimum: 10 méter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 - 5.0V Ayeuna damel: <5.0 mA "Siaga" ayeuna: 2.5 mA "Sare" ayeuna: <200 A Charge current:> 100mA Waktos dina "sayaga": dugi ka 60 ...

imperii Bluetooth Keyboard pikeun Manual Pamaké hawa iPad 2/3/4

imperii Bluetooth Keyboard pikeun iPad 2/3/4 air User Manual Eusi Bluetooth Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Guide Pitunjuk Téknis: Bluetooth: 3.0 Jarak maksimum: 10 méter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 - 5.0V Ayeuna damel: <5.0 mA "Siaga" ayeuna: 2.5 mA "Sare" ayeuna: <200 A Charge current:> 100mA Waktos dina "sayaga": dugi ka 60 dinten…

imperii Car Car Wireless sareng Manual Parentah Induksi Otomatis

imperii Wireless Car Charger sareng Otomatis Induksi Hatur nuhun parantos milih sareng nganggo Wireless Car Charger & Otomatis Induction kami. Punten taliti baca manual instruksi sareng pancegahan sateuacan dianggo. Mount Devices Produk fungsi-pitunjuk Pangenal gerak induksi otomatis, henteu kedah ngalih sacara manual wadah telepon, Gampang dioperasikeun ku hiji leungeun; Pemancar ngecas nirkabel internal ...

Manual 10000mAh Manual Parentah Wireless Power Charger

imperii 10000mAh Wireless Charger Power Bank Instruction Manual Wireless Charger Power Bank Manual Hatur nuhun parantos nganggo produk ieu ti perusahaan kami, Sateuacan nganggo produk, mangga baca manual anu taliti pikeun ngalakukeun éta leres. Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun ku kasalahan dina nyetak atanapi tarjamahan tina manual ieu. Inpormasi Umum Ieu…

Manual Instruksi Charger Wireless Nirkabel

Manual Instruction Manual Wireless Charger Manual Pamaké Manual Nuhun gor milih kami! Ieu mangrupikeun carjer nirkabel telepon pinter anu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan pikaresepeun produk digital kalayan gampang. Punten baca manualna sacara saksama sateuacan nganggo produk, sareng jaga leres pikeun mariksa mode Assembly Mangga pasang dasarna sateuacan nganggo produk. Anu…

Manual Instruksi Pad Ngecas Nirkabel

imperii Wireless Charging Pad Gening dina pameseran anjeun! Pad pengisian nirkabel kami bakal ngeusi batre alat anjeun sacara nirkabel, nalika anjeun damel. Punten baca Buku Panduan Pamaké sateuacan dianggo sareng jaga kanggo rujukan ka payun. Input Spesifikasi: DC 5V / 1.5-2A Konversi:> 70% Kaluaran: 5W Konversi: <70% Coils: Single Charging Distance: <5mm Connect to Power Source The Charger's…

Manual Instruction Dock Wireless Charging Dock

Manual Instruction Manual Dock Wireless Charging Dock Nganggo léngkah Sambungkeun kabel USB MICRO antara carjer sareng adaptor listrik, Colokkeun kakuatan adaptor listrik (lampu bodas salami 2 detik) Sayaga teu aya lampu indikator (Ngahémat énergi sareng lingkungan.) Alat narima QI-cocog disimpen dina catetan anu diluncurkeun di zona muatan) charger QI saatos nampi alat nyaéta…