HOMEDICS PGM-1000-GB Pro Physio Pijat Gun Parentah

HOMEDICS PGM-1000-GB Pro Physio Massage Gun PRODUCT FEATURES The HoMedics Pro Massager is a cordless reciprocating massage device that penetrates deep into your muscle layers to relieve aching and stiff muscles, helping you feel relaxed, recharged, perfect for after sport or physical activity. INSTRUCTIONS FOR USE  Screw the desired massage head into the socket on …

HoMEDiCS MCS-950HJ-GB 2-In-1 Shiatsu Massage Cushion and Cordless Body Massager with Soothing Heat Instruction Manual

HoMEDiCS MCS-950HJ-GB 2-In-1 Shiatsu Massage Cushion and Cordless Body Massager with Soothing Heat PRODUCT FEATURES: INSTRUCTIONS FOR USE: Remove the adapter from the small white box and plug into the input jack located on the side of the cushion. Plug the unit into a standard 220-240V power supply. Attach the cushion to most chairs for …

HoMEDiCS UHE-CM180 Total kanyamanan Humidifier Instruksi Manual

HoMEDiCS UHE-CM180 Total Comfort Humidifier PETUNJUK Kasalametan PENTING LAMUN MAKE PRODUK ELEKTRIK, PATIHAN KASELAMATAN DASAR KUDUS DITUNGGU, KAWAS INI: BACA SAGALA PITUDUH SAEMAH. BAHAYA - Pikeun Ngurangan Résiko Struma Listrik: Salawasna nempatkeun humidifier dina permukaan anu datar. Alas atanapi alas tahan cai disarankeun pikeun dianggo dina handapeun…

HoMEDiCS AP-P60 Total Clean Portable Air Purifier Manual Instruksi

HoMEDiCS AP-P60 Total Clean Portable Air Purifier PETUNJUK KASALAMATAN PENTING: LAMUN MAKE PRODUK ELEKTRIK, UTAMA ANAK ANAK AYA, PANGJAGA-JAGAAN KASALAMATAN DASAR SAlawasna diturutan, kalebet hal-hal di handap ieu: BACAAN DI BACA. BAHAYA: Pikeun Ngurangan Résiko Setrum Listrik: Salawasna cabut panyaring hawa tina stop kontak langsung saatos nganggo sareng…

HoMEDICS TH-SPTF2000-GB Truheat Rechargeable Shiatsu Pillow Manual Instruksi

HoMEDICS TH-SPTF2000-GB Truheat Rechargeable Shiatsu Pillow Instruction Manual www.homedics.co.uk/product-registration PRODUK CIRI: PETUNJUK PAKAI: Métode Ngecas Sambungkeun adaptor mains kana kabel catu daya massager. Colokkeun adaptor kana stop kontak 220-240v. Ngeusi batre pinuh butuh kurang leuwih 3 jam. Tombol daya dina jarak jauh bakal ngantosan tilu detik teras flash…

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Haneut sareng Tiis Parentah Halimun

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Haneut sareng Tiis Halimun Petunjuk Kasalametan PENTING LAMUN MAKE PRODUK LISTRIK, PENCEGAHAN KASELAMATAN DASAR kedah diturutan, kalebet kieu: BACA SADAYA PITUDUH SAMPEUN KAMI. BAHAYA - Pikeun Ngurangan Résiko Struma Listrik: Salawasna nempatkeun humidifier dina permukaan anu datar. Alas atanapi alas waterproof…

HoMEDICS ST-DRIFT Nangtukeun deui Manual Pamaké Wellness Drift Pasif

HoMEDICS ST-DRIFT Ngadefinisikeun deui Pasif Wellness Drift PITUDUH PENTING SALAM MANGKEUN PRODUK LISTRIK, HUSUS WAKTU BARUDAK AYA AYA, PENCEGAHAN KASELAMATAN DASAR HARUS DITUNGGU, KAAWAH NU DI BAWAH INI. BAHAYA - Pikeun Ngurangan Résiko SENGÉTAN ELEKTRIK: Sok cabut alat tina stop kontak langsung saatos nganggo sareng sateuacan…

HoMEDiCS ST300 Drift Sandscape Manual Instruksi

SANDSCAPE INSTRUKSI MANUAL JEUNG INFORMASI JAMINAN JAMINAN TERBATAS 1-TAHUN PUNGGA SAKEUN AYEUNA DAFTAR PRODUK ANDA DI: www.homedics.com/register Input berharga anjeun ngeunaan produk ieu bakal ngabantosan kami nyiptakeun produk anu anjeun pikahoyong ka hareup. IB-SANDTABLE L-02337, REV 1 PITUDUH KASALAMAN PENTING LAMUN NGAGUNA PRODUK ELEKTRIK, UTAMA ANAK ANAK AYA, KAAMANAN DASAR…

HoMEDICS SP-180J Cordless Double-Laras Awak Massager Manual Instruksi

HoMEDICS SP-180J Cordless Double-Barrel Body Massager Manual Instruksi PITUDUH KASELAMATAN PENTING LAMUN MAKE PRODUK ELEKTRIK, UTAMA ANAK ANAK AYA AYA, PENCEGAHAN KASELAMATAN DASAR KUDUS DITUTUHKEUN, KAWAS NU NGAREGEPKEUN: BAHAYA – Pikeun Ngurangan Résiko SENGÉTAN ELEKTRIK: Cabut alat ieu tina stop kontak langsung saatos nganggo…

HOMEDICS Non-Kontak Infrabeureum Awak Thermometer Instruksi Manual

Non-Kontak Infrabeureum Awak Thermometer Manual Instruksi HTD8816C TE-350-EU 2 TAHUN JAMINAN KATA PRAKATA The Non-Kontak Infrabeureum Awak Thermometer Parentah operasi maksudna pikeun nyadiakeun informasi diperlukeun pikeun operasi ditangtoskeun tina model thermometer. Ngan mode awak éta ulangviewed sareng disahkeun ku badan béja. Pangetahuan umum ngeunaan thermometer Infrabeureum sareng pamahaman fitur sareng fungsina…