CANYON CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A témbok carjer Guide pamaké

CANYON CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A témbok carjer Guide pamaké

Manual pamaké.

Fitur:

  • Chip calakan pinter
  • Masukan Voltage: AC 100-240V
  • Kaluaran Voltage & Ayeuna: DC 5V-4200mA
  • Qty port USB: 3
  • Suhu operasi: 0 - 40 ° C
  • Suhu panyimpenan: - 20 ° C dugi ka 60 ° C
  • Ukuran: EU: 89*46.3*27.2 mm (L*W*D)/ UK: 80*48.2*51 mm (L*W*D)
  • Beurat: EU: 0.063 g / UK: 0.066 g
  • Cocog sareng Smartphone / Telepon Seluler / Tablet / PSP / GPS / Kaméra / MP3 / MP4 / PDA jsb.

eusi pakét
carjer mobil
Manual pamaké

hubungan
Produk ieu dimaksudkeun pikeun alat anu nganggo kabel Micro-USB. Nyolok adaptor ieu kana stop kontak AC (standar AC standar di Éropa) jeung pastikeun yén sumber kakuatan boga vol benertage sarat. Teras Anjeun tiasa ngeusi batre alat naon waé anu tiasa ditagihkeun via kabel Micro-USB.

CANYON CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A Pituduh Pangecas Tembok - Port Ngecas

CANYON CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A Pituduh Pangecas Tembok - Ikon Peringatan atanapi AwasPitunjuk Kaamanan Baca taliti sareng turutan sadaya pitunjuk sateuacan nganggo produk ieu.

  1. Entong ngalaan beurit kana beueus teuing, cai atanapi lebu. Entong dipasang di kamar anu kalembaban sareng tingkat lebu tinggi.
  2. Entong ngalaan beurit kana panas: tong disimpen caket kana alat pemanasan, sareng entong ngalaan sinar panonpoé langsung.
  3. Produk bakal disambungkeun kana sumber catu daya tina jinis anu dituduhkeun dina manual operasi hungkul.
  4. Entong nyemprot deterjen cair. Anggo ukur baju garing pikeun beberesih alat.

PERHATOSAN

  1. Dilarang ngabongkar alatna. Usaha pikeun ngalereskeun alat ieu henteu disarankeun sareng ngarah kana pembatalan jaminan.
  2. Pilih carjer nganggo kabel anu cocog sareng alat anjeun. Upami tindakan tina daptar di luhur henteu nyumbang kana ngarengsekeun masalah, mangga kontak tim dukungan di Canyon: http://canyon.eu/ask-your-question

garansi

Mangsa jaminan dimimitian ti dinten ngagaleuh produk ti Penjual resmi Canyon. Tanggal pameseran mangrupikeun tanggal anu parantos ditangtoskeun dina resi penjualan anjeun atanapi dina waybill. Salila période jaminan, ngalereskeun, ngagantian atanapi ngabalikeun duit pikeun ngagaleuh dilakukeun ku kawijaksanaan Canyon. Dina raraga kéngingkeun jasa jaminan, barang-barang kedah dipulangkeun ka Penjual di tempat pameseran sasarengan sareng buktos pamésan (resi atanapi tagihan muatan). Garansi 2 taun ti tanggal pameseran ku konsumén. Hirup jasa 2 taun. Inpormasi tambahan ngeunaan panggunaan sareng garansi sayogi di https://canyon.eu/warranty-terms/

Tanggal pembuatan: (tingali dina bungkusan). Didamel di Cina.

produsén: Asbisc Enterprises PLC, 43, Kolonakiou Street, Intan Pangadilan 4103 Ayios Athanasios http://canyon.eu

CANYON CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A Pituduh Pangecas Tembok - Ikon Certified

www.canyon.eu

Dokumén / Sumberdaya

CANYON CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A carjer témbok [pdf] Pituduh Pamaké
CNE-CHA05, 3-Port USB 4.2A témbok carjer, CNE-CHA05 3-Port USB 4.2A témbok carjer, 4.2A témbok carjer, témbok carjer, carjer

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.