Califone

Califone E-2 E2 Earbuds

Califone-E-2-E2-Earbuds-imgg

spésifikasi

  • pakét Dimensi 
     9 x 6 x 1 inci
  • item Beurat 
    pon 1.00
  • Téhnologi Konéktipitas 
    Maké kabel
  • panyambung Tipe
    3.5mm Jack
  • kontrol Tipe 
    volume Control
  • material 
    ABS Plastik
  • Fitur husus 
    volume-kontrol
  • merek 
    Califone

perkenalan

Bantalan ceuli anu tiasa dirobih sareng kontrol volume inbuilt tina Califone E2 Ear Bud Headphones ngamungkinkeun réproduksi sora pinuh. Tablet, smartphone, pamuter MP3, desktop, sareng komputer laptop sadayana tiasa dianggo sareng earbuds stereo. Desain anu hampang tina earbuds ieu ngajantenkeun portabel. ngawengku kabel lempeng 3.9-suku jeung colokan 3.5 mm anu tangle-bukti.

Kalayan paningkatan jumlah pangajaran basa anu dilakukeun online sareng alat sélulér (sapertos sareng iPads, Nooks®, sareng Chromebooks®), pentingna komponén audio terus ningkat. Duanana PARCC sareng Smarter Balanced ogé ngahijikeun panggunaan audio pikeun tujuan uji. Tumuwuh fungsi téks-ka-ucapan ogé negeskeun tren ieu. Headphone Ear Bud stereo hampang ieu nganteurkeun sora pinuh. E2 tiasa dianggo sareng alat platform ios, Windows, sareng Android sareng cocog sareng tablet, smartphone, netbook, notebook, desktop, sareng komputer laptop.

  1. Plastik ABS tangguh nolak ngabobol pikeun kaamanan
  2. Panutup ceuli anu ngirangan ngabantosan ngabantosan sora lingkungan luar pikeun ngabantosan murid dina langkung tugas
  3. Kontrol volume sajajar
  4. Tangle-bukti 3.9 ari lempeng kalayan colokan 3.5mm idéal pikeun pamakéan ku tablet sarta smartphone.
  5. panutup ceuli diganti

"Proyék Intercept"

Punten wartosan kami langsung upami anjeun ngalaman masalah sareng headphone anjeun. "Proyék Intercept" kami
Program layanan palanggan bakal gancang ngalereskeun atanapi ngagentos barang-barang dina garansi. Kantun ngahubungan kami via telepon atawa email warranty@califone.com

didatangan kami webSitus pikeun ngadaptarkeun produk anjeun sareng langkung seueur ngeunaan produk téknologi visual Line of Califone' lengkep sareng ningkatkeun audio, kalebet

Sistem alamat umum kabel sareng nirkabel, mikropon nirkabel, headphone & headset, pusat dengekeun grup, pamaén multimedia, kaméra dokumén, produk periferal komputer, sareng sistem infra red kelas dipasang. Kami reueus ngabantosan guru ningkatkeun pamahaman sareng prestasi murid ti saprak 1947, kalayan kapuasan anjeun salaku prioritas kahiji urang. Headphone E2 ieu ngagaduhan garansi 90 dinten kalayan dukungan jasa anu disayogikeun ku dealer otorisasi nasional.

Patarosan remen tanya

Iraha volume kuring nyaring teuing?
Volume di luhur 80 desibel tiasa ngabahayakeun pikeun dédéngéan. Lamun volume ngaleuwihan 120 desibel, karuksakan langsung malah bisa lumangsung. Kasempetan karuksakan dédéngéan gumantung kana frékuénsi jeung lilana déngékeun.
 
Naha kuring tiasa nelepon handsfree nganggo Earphone kuring?
Earphone anu langkung énggal umumna gaduh mikropon leutik anu diwangun anu ngamungkinkeun pikeun nelepon.
 
Naon noise canceling?
Ngabatalkeun bising mastikeun yén bising ambient diréduksi.
 
Naon bluetooth?
Bluetooth nyaéta cara tukeur data sacara nirkabel antara alat éléktronik ngaliwatan gelombang radio. Jarak antara dua alat nu tukeur data dina kalolobaan kasus teu leuwih ti sapuluh méter.
 
Naha manual Califone E2 sayogi dina basa Inggris?
Hanjakal, urang teu boga manual pikeun Califone E2 sadia dina basa Inggris. Buku manual ieu sayogi dina basa Inggris.
 
Kumaha earbuds kabel nirkabel dipaké?
Pasang headphone dina ceuli saatos mastikeun orientasi anu leres. Nempatkeun ujung ceuli boh sisi sirah anjeun dimana eta milik. Kalayan bantuan sisi séjén, tarik gently cuping ceuli anjeun sangkan rohangan pikeun nyelapkeun ujung ceuli kana saluran ceuli anjeun. Pasang kawat di hareup atawa di tukangeun anjeun, gumantung kana inclination Anjeun.
 
Naon tujuan tombol dina earbuds kabel?
Polumeu kudu naek laun-laun unggal waktos tombol polumeu-up dipencet nepi ka polumeu maksimum kahontal lamun headset ngarojong kadali kontrol volume. Polumeu kudu naek laun ka tingkat pangluhurna lamun tombol polumeu-up dipencet jeung ditahan.
 
Kumaha awét éarbuds kabel?
Upami anjeun mayar sareng sering ngagemna, anjeun tiasa mendakan yén kabelna rusak atanapi earpiece teu tiasa dianggo saatos genep bulan. Nanging, upami anjeun mayar langkung ti sareng ngurus earbuds kabel anjeun, aranjeunna tiasa tahan dugi ka lima taun.

Naha earphone kabel jadi rentan ka pegat?
nempatkeun earbuds dina saku atawa dompet anjeun, atawa mawa eta tanpa kasus. ngaruksak kawat ku cara ngagulung tali kana cangreud bari maké atawa sanggeus. Ngaronjatkeun polumeu panjang teuing sareng sering teuing. ngalaan earphone kana kesang, lembab, sareng kalembaban sadinten.
 
Naha tetep ngaruksak earbuds kabel kuring?
Aya seueur alesan kunaon earbuds tiasa rusak. Unpredictability mangrupakeun salah sahiji kontributor utama. Salaku tambahan, aya dalil anu jelas pikeun ngagem sareng cimata, khususna upami anjeun milih merek sareng modél anu langkung mirah. Bisa jadi waktuna pikeun ngarobah kana nirkabel sabab kawat mangrupa salah sahiji faktor contributing kana kerentanan maranéhanana.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *