Logo CabKingINSTRUKTIF MANUAL
CabKing-8V1 

CabKing-8V1 Mesin Cabbing

Pitunjuk Kaamanan PENTING

peringatan 2 BACA SAGALA PITUDUH HEULA peringatan 2

Pikeun kasalametan anjeun nyalira, pastikeun maca, ngartos sareng turutan sadaya peringatan, aturan kaamanan, sareng petunjuk dina manual instruksi ieu sareng dina mesin sateuacan dianggo. Gagal pikeun ngalakukeunana tiasa nyababkeun tatu pribadi anu serius.
peringatan 2 PERHATOSAN: Mesin ieu kalebet produk anu tiasa ngalaan anjeun ka bahan kimia kalebet nikel, anu dipikanyaho ku Nagara California nyababkeun kanker. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.P65Warnings.ca.gov.
warning ieu manglaku ka 80 # jeung 220 # roda inten, sarta 360 # pinuh kuir inten beungeut.
SETUP Kasalametan

  • NYAHO ALAT POWER Anjeun. Baca manual instruksi ieu taliti. Diajar aplikasi, watesan, peringatan khusus, sareng bahaya anu aya hubunganana sareng mesin ieu.
  • TINGGALKEUN PENJAGA DI TEMPAT JEUNG AMAN. Pernah ngoperasikeun mesin ieu tanpa tiung. Pastikeun sadaya penjaga beroperasi sareng diamankeun leres sateuacan unggal dianggo.
  • Dimaksudkeun pikeun pamakéan jero rohangan wungkul.
  • HILANGKEUN LINGKUNGAN BAHAYA. Ulah make mesin ieu deukeut béngsin atawa cairan kaduruk séjén.
  • PASTI MESIN DIPASANGKEUN AMAN. Tuturkeun petunjuk pemasangan anu leres sateuacan nyambungkeun alat ka catu daya.
  • Maké Ngan dianjurkeun Asesoris. Pamakéan asesoris anu teu leres dina mesin ieu tiasa nyababkeun résiko tatu.
  • Cék pikeun bagian ruksak. Sateuacan nganggo mesin ieu, salawasna pariksa keur sagala hansip ruksak atawa bagian pikeun nangtukeun yén éta bakal beroperasi leres tur ngalaksanakeun na fungsi dimaksudkeun. Pariksa alignment ditangtoskeun tina bagian pindah, beungkeutan bagian pindah, megatkeun bagian, ningkatna jeung sagala kaayaan sejenna nu bisa mangaruhan operasi na. A hansip atawa bagian séjén anu ruksak kudu bener diganti ku produsén mesin ieu ulah résiko tatu.
  • Paké ngan idéntik CABKING bagian pikeun ngagantian bagian. Pamakéan bagian anu sanés tiasa nyababkeun bahaya atanapi nyababkeun karusakan produk.

Kaamanan Éléktrik 

  • Maké ukur grounded outlet atanapi GFCI outlet. Kabéh cords listrik kudu boh jadi aman grounded, disambungkeun ka stop kontak surge-ditangtayungan, atawa preferably, disambungkeun ka outlet GFCI (Ground Fault Circuit Interrupter). GFCI disarankeun pisan pikeun nyegah kejutan listrik. Ulah make kabel extension.
  • Ulah nyiksa tali. Ulah pernah mawa mesin ku ari atawa nyabut eta pikeun megatkeun sambungan tina wadahna. Jauhkeun ari tina panas, minyak, jeung ujung seukeut.

Kasalametan pamakéan 

  • Teu pernah megatkeun sambungan motor, LAMP, ATAWA pompa ku leungeun baseuh. Sanaos motorna disegel, anjeun kedah mastikeun yén sadaya sambungan listrik tetep garing. Hindarkeun noel pompa nalika disambungkeun kana kakuatan.
  • SELALU MANGKEUN PANUNGGAL MATA. Ditutupan aya kacasoca kaamanan pikeun ngajaga anjeun tina sagala lebu anu tiasa ngapung nalika ngagiling. Kami ngarékoméndasikeun maké kacasoca katutup atawa kacamata kaamanan jeung tameng samping. Kacamata sapopoe sanes kacamata kaamanan. Upami aya anu aya di sabudeureun mesin nalika dianggo, aranjeunna kedah nganggo kacamata kaamanan.
  • Maké papakéan anu bener. Entong nganggo pakean anu longgar, sarung tangan, dasi atanapi perhiasan anu tiasa kajebak dina bagian anu gerak. Rambut panjang kedah diamankeun ku karét atanapi dasi rambut.
  • JAGA WILAYAH GAWE NU CAHAYA, BERSIH, JEUNG RUPA.
  • Pangawasan DEWASA dibutuhkeun saban jaman. Entong ngantep mesinna dijalankeun tanpa jaga.
  • Ulah noél MOTOR PERUMAHAN. Hindarkeun kontak sareng perumahan motor nalika dianggo. Motor sagemblengna katutup sarta non-ventilated sahingga ngahasilkeun hawa tinggi. Suhu ngajalankeun tiasa ngahontal sakitar 220 ° F.
  • ULAH NGOPERASIKAN MESIN IEU BARI PANGARUH NARKOBA, ALKOHOL ATAWA OBAT-OBAT. 
  • PERNAH ngajalankeun roda garing. Pastikeun aya cai anu nyukupan anu dianggo nalika ngagiling supados lebu batu henteu kabentuk. Lebu ieu tiasa ngandung bahan kimia anu tiasa ngabahayakeun kana paru-paru anjeun upami diseuseup sareng dipikanyaho nyababkeun kanker, cacad kalahiran atanapi cilaka réproduktif sanés. Pikeun ngirangan paparan anjeun ka bahan kimia ieu, damel di daérah anu ventilasi saé sareng nganggo masker pameunteu atanapi lebu upami operasi ngagilingna berdebu.
  • Maké ukur cai salaku coolant.
  • Sababaraha batu ngandung unsur bahya. Hindarkeun ngagiling batu anu ngandung uranium, raksa, timah, arsén, jsb. Pastikeun anjeun terang bahan anu anjeun giling.
  • ULAH MAKSES ALAT atanapi kantétan pikeun ngalakukeun padamelan anu henteu dirancang pikeun ngalakukeun.
  • ARAH Eupan. Janten sadar arah rotasi kabayang. Sok ngagampangkeun pagawéan ngalawan kabayang résin. Dampak anu parah tiasa ngarobih roda. Anggo tekanan anu hampang nalika ngamimitian ngagiling. Teuing tekanan bisa ngabalukarkeun kabayang retakan.
  • MOAL PERNAH ngagiling leuwih ti hiji pagawéan dina hiji waktu.
  • PERNAH MULAI MESIN LAMUN kabayang aya kontak sareng workpiece.
  • RODA TERUS PILIRAN SAEnggeus dipareuman ahirna slowing eureun.
  • Nyingkahan operasi kagok jeung posisi leungeun. Pastikeun anjeun gaduh kasaimbangan anu saé nalika damel dina mesin ieu. A dieunakeun dadakan bisa ngabalukarkeun leungeun anjeun pindah kana roda.
  • SELALU JAGA. Anjeun kedah difokuskeun nalika damel dina mesin ieu. Ieu mungkin keur batu nyekel kana roda na ejected kaluar ti wewengkon grinding.

PANGOPERASIAN Kasalametan

  • Sok PUTUSKEUN POWER MÉMÉH NGALAYANAN. Mesin pegatkeun sambungan, lamp, sareng pompa cai tina kakuatan sateuacan ngadamel panyesuaian sareng nalika henteu dianggo.
  • ULAH BUKA MOTOR. Teu aya bagian anu tiasa dianggo ku pangguna di jero.
  • MESIN beresih jeung garing sanggeus pamakéan.

Ngalamar INSTRUKSIK INI 

Bagean SENARIH

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Daptar bagian

Bagean # gambaran QTY
1 INSTRUKTIF MANUAL
Punten BACA SAGALA MANUAL
1
2 APRON 1
3 Kacamata 1
4 Aci rengkuh 1
5 PAN SPLASH penjaga 4
6 SÉRÉT LEUNGEUNG 2
7 DULANG BATU 2
8 TETEP PAN TUBING 2
9 PANEL SISI BATIN 2
10 PANEL SISI LUAR 2
11 Pompa cai 1
12 POMPA cai FOOTSWITCH 1
13 KANVAS POLISH PAD 1
14 témpél Inten 1
15 8″ DIAMOND LAP – 360# 1
16 LAMP 1
17 WAYANG 2
18 ENGINE 1
19 Kabayang SPLASH hansip 2
20 PANUTUP PANUTUP 2
21 BASEBOARD 1
22 80 # GRINDING kabayang 1
23 220 # GRINDING kabayang 1
24 280 # résin kabayang 1
25 600 # résin kabayang 1
26 1200 # résin kabayang 1
27 3000 # résin kabayang 1

Pitunjuk Majelis

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - gbrA

  1. Tingal Gbr. Hiji luhur pikeun parentah assembly. Nangtukeun lokasi cocok, well-cahayana pikeun CabKing-8V1 Anjeun. Anjeun peryogi méja anu kuat atanapi bangku kerja anu lega 4 kaki X 2 kaki jero rohangan anu jelas. CabKing-8V1 mangrupikeun mesin beurat anu beuratna sakitar 150lbs sakali dirakit. Kami nyarankeun pisan pikeun ngarakit mesin ieu sareng dua jalma.
  2. Aya tilu kotak nu ngandung komponén mesin Anjeun; kotak motor, baseboard, tiung, pan, lampu, jeung kotak aksésori, jeung kotak nu ngandung roda. Entong miceun bungkusan naon waé dugi ka parantos lengkep.
  3. Buka kotak nu ngandung baseboard jeung asesoris. Cabut sadaya busa leupas sareng asesoris. Pariksa pikeun mastikeun yén sadaya bagian aya dina mesin sareng dina kotak aksésori dumasar kana bagian anu didaptarkeun dina halaman sabalikna. Upami anjeun mendakan bagian anu leungit atanapi rusak, hubungi kami langsung di (630) 366-6129 atanapi email kami di info@cabking.com.
  4. Teundeun baseboard dina lokasi Anjeun tos ditangtukeun. Pastikeun papan iklas datar dina beungeut cai. Ninggalkeun sababaraha inci tina clearance tukangeun mesin pikeun ngidinan pikeun cords kakuatan sarta tabung cai.
  5. Leupaskeun kacangan luhur jeung washers ayana dina opat bolts nempel ngaliwatan baseboard nu (Gbr. B). Tetep ieu kumisan, anjeun bakal butuh aranjeunna keur motor. Leupaskeun protectant palastik ti baseboard nu.
    CabKing-8V1 Cabbing Mesin - anjirB
  6. Pasang lamp kana baseboard. Jang ngalampahkeun ieu, buka lamp kotak sarta nyandak kaluar lamp, segel karét sarta tilu screws Phillips. Ngagunakeun liang pre-dibor dina baseboard salaku citakan, ngamankeun lamp jeung tilu screws Phillips, mastikeun segel karét antara baseboard jeung lamp. Anu lampKabel listrik kedah ngajauhan motor (Gbr. C).
  7. Cabut motor tina kotak na ku ngangkat motor lempeng ka luhur ku perumahan hideung na. Ulah ngangkat motor ku shafts na. Motor asalna dina peti sorangan pikeun tujuan pengiriman. Aya rengkuh anu kalebet di jero peti. Anggo ieu pikeun ngaleungitkeun kacang anu ngamankeun motor dina peti.
    CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Gbr
  8. Sakali motor dicabut tina crate, nempatkeun kana opat bolts kapanggih dina baseboard nu. Pastikeun pikeun align motor sangkan éta sajajar jeung dewan, lajeng nyandak mesin cuci jeung kacangan anjeun nempatkeun kumisan saméméhna tur tighten aranjeunna onto bolts ngagunakeun rengkuh sarua dipaké pikeun nyokot motor kaluar dewan.
  9. Pamasangan roda - Rujuk kana BUAH ARA. D handap pikeun hambalan 9. Aya dua arbors nu kaasup kalayan CabKing Anjeun. Arbor kénca perenahna di tungtung aci motor kénca. Arbor katuhu perenahna di tungtung aci motor katuhu. Unscrew jeung cabut arbors kénca jeung katuhu tina shafts motor ngagunakeun rengkuh aci kaasup. Leupaskeun spacers nu kaasup kana shafts. Pasang roda sareng spacer kana aci numutkeun Gbr. D handap. Sakali roda na spacers anu leres dipasang, ngaganti jeung tighten arbors onto shafts ngagunakeun rengkuh aci.
    CabKing-8V1 Mesin Cabbing - anjirD
  10. Teundeun dua panci netes dina baseboard. Panci netes henteu tetep dina tempatna, ngamungkinkeun anjeun pikeun mindahkeun upami diperyogikeun. Selapkeun hoods stainless steel kénca jeung katuhu kana alur lokasina di jero loyang netes.
  11. Teundeun baki batu jelas dina luhureun hoods terus selapkeun leungeun rests kana panci netes. Ngamankeun pan cipratan penjaga onto kadua sisi panci netes. Saluyukeun posisi pan cipratan penjaga nurutkeun cipratan cai.
    CabKing-8V1 Cabbing Mesin - anjir
  12. Gantelkeun stainless steel, panel sisi jero kana tiung. Éta dipasang sacara magnét pikeun gampang dipasang. Pasang hiji panel sisi dina tiung kénca jeung lianna dina tiung katuhu, pangdeukeutna ka motor (Gbr. E).
  13. Optionally, selapkeun panels sisi luar ka hoods. Sapertos panél sisi jero, aranjeunna dipasang sacara magnét pikeun gampang dipasang. Pasang hiji panel sisi dina tiung kénca jeung lianna dina tiung katuhu, furthest ti motor (Gbr. F). Kantun pindahkeun tabung semprot sisi hideung ka luhur pikeun ngagantelkeun sareng nyabut panel samping. Panél sisi luar ieu ngabantosan ngontrol percikan cai, tapi henteu masang aranjeunna nyayogikeun aksés anu langkung gampang kana pangkonan inten sareng bantalan kanvas.
    Nyetél SISTEM CAI
    Sistim cai CabKing-8V1 mangrupakeun sistem single-pass, hartina teu ulang sirkulasi. Entong nyetél sistem cai salaku sistem sirkulasi ulang. Baca salajengna ngeunaan sistem cai CabKing dina kaca 15 sanggeus set-up.
    CabKing-8V1 Mesin Cabbing - anjirF
  14. Geser tabung netes pan kana panci netes. Amankeun sambungan sareng klip spring (Gbr. G). Tarik kana tabung rada pikeun mastikeun aranjeunna aman. Teundeun tungtung unconnected tina tabung dina badag, 5 galon ember kosong (teu kaasup), liang solokan, atawa dimana wae Anjeun hoyong cai kotor ka solokan kaluar. Anjeun kudu boga tabung netes pan ngarah ka handap pikeun ngidinan gravitasi solokan cai tina panci netes. Upami tabung henteu miring ka handap, panci netes bakal ngeusian cai.
  15. CabKing-8V1 Mesin Cabbing - GbrPASTI POMPA CAI TEU NYAMBUNG KA POWER SUPPLY. Sambungkeun sistem asupan cai ku nyorong dua tabung jelas dipasang dina hoods kana T-simpang hideung, ayana dina tungtung tube jelas disambungkeun ka pompa cai. (Gbr. H). Leupaskeun backing pelindung ti T-simpang jeung nempatkeun caket, samping napel kana baseboard, tukangeun motor. Tarik kana tabung ieu rada pikeun mastikeun aranjeunna aman. Teundeun pompa cai dina ember badag 5 galon misah (teu kaasup) ngeusi pinuh ku cai bersih (Gbr. I). Panjang ti ember ka unit teu kudu leuwih ti 6 suku.
    CabKing-8V1 Cabbing Mesin - gbrIPERHATOSAN AKHIR
  16. Pasang dua pelindung splash roda anu jelas kana tiung (Gbr. J). Putar kenop kadali cai anu aya dina tiung kénca sareng katuhu ka posisi pareum dumasar kana petunjuk dina kenop. (Gbr. J). Pulas dua klep samping dina tabung semprot samping ka posisi pareum. Nalika panah hideung dina valves samping nunjuk ka kénca, aranjeunna dina posisi off.
  17. Sambungkeun motor sareng lamp cords kakuatan ka outlet ditangtayungan surge, atawa preferably a GFCI (Ground Fault Circuit Interrupter) outlet. Sanaos henteu diperyogikeun, GFCI disarankeun pikeun nyegah kejutan listrik sareng tiasa dipésér di toko hardware lokal anjeun. Sanaos motorna disegel, anjeun kedah mastikeun yén sadaya sambungan listrik tetep garing.
  18. Gantelkeun kabel kakuatan pompa cai kana kabel footswitch. The footswitch ngahurungkeun pompa cai jeung mareuman. Sambungkeun kabel footswitch ka stop kontak listrik ditangtayungan surge. Sok Cabut FooTSWITCH TINA SUMBER DAYA SAwaktos henteu dianggo. Hindarkeun noel pompa cai nalika listrik hurung. PERNAH Cabut atanapi nyabak kabel listrik ku leungeun baseuh. 
  19. PASTIKAN RODA TEU KONTAK jeung BAGIAN SALAH SAMEH NGAHURANGAN MESIN SUPAYA RODA BEBAS PUTAR.. Anjeun ayeuna tiasa ngaktipkeun mesin. Roda muter dina 1800 RPM. Biasana pikeun motor ngahasilkeun sora ngagulung nalika ngamimitian sareng sora humming hampang nalika dianggo.
  20. Mimitian netes cai ku mencét dina footswitch. Hurungkeun genep kenop kontrol cai ka posisi on. Sistim cai unik kami ngidinan Anjeun pikeun netes cai dina unggal kabayang individual. Anjeun tiasa nyaluyukeun laju aliran cai kana kahoyong anjeun nganggo kenop kontrol cai. Nalika dianggo, pastikeun aya cai anu ngeclak cekap supados roda henteu garing. PERNAH ngajalankeun roda garing. Pikeun make semprot samping pikeun alas kanvas jeung pangkonan inten, balikkeun ka kaca 13.
  21. Anjeun ayeuna tos siap nganggo CabKing-8V1. Baca sesa manual instruksi ieu, utamana parentah kaamanan, saméméh pamakéan pikeun nyegah resiko cidera.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - anjirJ

PANGKAL

CabKing-8V1 dirancang salaku unit bébas pangropéa. Henteu aya beubeur, katrol, gear, atanapi bagian anu aktip dijaga, tapi sadaya bagian kedah dibersihkeun sacara manual sareng périodik nganggo sabun sareng cai bersih. Entong nempatkeun bagian-bagian dina mesin pencuci piring.
Ngarobah roda - Roda anu kalebet dina CabKing-8V1 nyaéta 8 ″ diaméter sareng 1 ″ liang arbor. CabKing-8V1 ngan ukur nganggo roda kalayan liang arbor 1″. Warna hub kabayang bisa rupa-rupa. Ngagunakeun rengkuh aci kaasup, nyabut arbors lokasina di tungtung aci motor, geser kaluar roda, sarta ngaganti ku nu anyar. Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun ngalumasi aci ku minyak, gajih litium atanapi WD-40 unggal waktos anjeun ngarobih roda. Ieu ngabantuan nyegah aci tina rusting tur betah dina panyabutan roda hareup. Upami Anjeun gaduh kasusah nyoplokkeun roda, kami nyarankeun ngamankeun arbor jeung rengkuh aci jeung sacara manual spinning kabayang dina arah nu lalawanan. Gaya lawan kudu loosen kabayang. Nalika nyoplokkeun kabayang panungtungan, kadang arbor bisa nyangkut dina hub kabayang. Kantun puteran roda ka arah anjeun, anu bakal ngaleungitkeun roda sareng arbor, teras ketok kaluar arbor nganggo obyék silinder.
Bohlam lampu LED - The bohlam lampu dipasang dina lamp nyaeta LED sarta bakal lepas lila. Upami anjeun peryogi panggantian, anjeun kedah mésér bohlam lampu LED ieu langsung ngalangkungan kami di cabking.com. Bohlam lampu LED dipasang dina CabKing lamp dirancang husus pikeun mesin ieu sarta teu bisa kapanggih di tempat sejenna. Parentah tinulis sareng visual ngeunaan cara ngarobah bohlam lampu LED bakal disayogikeun sareng bohlam ngagantian.
Spésifikasi bohlam LED: Voltage: 90-240V. Kaluaran ayeuna: 300Ma. Caang: 200300LM. gaya bohlam: G5.3 bi-pin base.

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - lampu LED

Maké mesin

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - MESIN

CabKing-8V1 dikonpigurasi ku dua roda inten electroplated, opat roda inten résin, hiji disc inten sareng hiji kanvas polishing Pad. Motor drive langsung dina CabKing-8V1 ngaleungitkeun sabuk sareng bagian motor luar anu sanés pikeun ngajaga atanapi ngagentos. Sistim cai téh unik tur ngidinan Anjeun pikeun bebas ngadalikeun semprot cai dina roda. Salawasna make cai nyukupan bari dipaké pikeun nyegah ngajalankeun roda garing. Lamun roda jadi ditutupan ku résidu batu, ningkatkeun aliran cai. Kami ngarékoméndasikeun maké apron anu kaasup pikeun ngajaga anjeun tina baseuh nalika anjeun damel.
Advan anu sanéstage mun sistem cai urang téh nu bisa nyaluyukeun arah semprot on unggal kabayang. Ieu ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun roda tina lebar béda. Ngalakukeun ieu ku locating y-split, anu perenahna di handapeun tiung. Saluyukeun dua nozzles nu diselapkeun kana y- pamisah ku twisting ka kénca atawa ka katuhu (Gbr. K).

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Gbr

CabKing-8V1 ngagiling sareng ngagosok sagala jinis bentuk sareng desain batu, kaca, bahan sintétis sareng logam. Panggunaan anu pang populerna nyaéta ngadamel cabochon. Prosés umum nyieun cabochon dina CabKing-8V1 dijelaskeun dina kaca 13 jeung 14.
grinding - Mimitian ku roda inten electroplated dina aci kénca pikeun ngalengkepan prosés grinding. Prosés grinding ngabentuk cabochon anjeun sarta ngaluarkeun sagala irregularities permukaan ku kituna batu bisa smoothed tur digosok. Tahan leungeun bébas batu Anjeun atawa dina iteuk dop. Dimimitian ku 80 # kabayang inten electroplated. Gemblengna ngagiling beungeut batu ngagunakeun cai nyukupan. Lamun batu teu digiling tuntas, scratching bakal lumangsung. Mastikeun yén sakabéh goresan dihapus mangrupa bagian pangpentingna grinding cabochon a. Remen garing cabochon anjeun ku anduk kertas atawa lawon bersih pikeun nembongkeun goresan sésana nalika anjeun damel. Ngulang prosés ieu pikeun 220 # electroplated kabayang inten.
Pra-polishing - Sakali anjeun rengse grinding na shaping cabochon anjeun dina roda inten electroplated, lajengkeun kana runtuyan kabayang résin. Resin roda keusik jeung mulus jauh spot datar, goresan sarta nabrak leutik nu ditinggalkeun balik ti roda grinding dina batu anjeun, hasilna cabochon pre-digosok.
Catetan penting: Roda résin CabKing anu disayogikeun dirumuskeun pikeun dianggo sacara éksklusif babarengan dina urutan. Pikeun ngahindarkeun scratching atanapi henteu rata grinding / polishing, ulah gaul tur cocog merek sejen tina roda résin jeung roda résin CabKing. Punten BACA DOKUMEN PEMBERITAHUAN RODA RESIN anu kalebet sareng manual petunjuk ieu.
Polishing - Pikeun nempatkeun ngagosok ahir dina batu anjeun, ngagantelkeun kanvas polishing Pad kaasup ku screwing kana arbor katuhu, bari mesin dipareuman. Ngagunakeun jarum suntik témpél inten 14,000 bolong, panawaran sababaraha titik-titik leutik, sacara acak sapanjang pad, mimitian ti tengah pad, pindah ka ujung luar pad. Ngagunakeun ramo Anjeun, oleskeun titik-titik leutik kana kanvas polishing pad. Bari némpelkeun inten nempatkeun hiji caang, Polandia ngagurilap dina paling batu, aya cara séjén pikeun Polandia batu anjeun kayaning ngagunakeun bubuk inten atawa cerium oksida.
Ayeuna yén pad polishing kanvas dieusi ku némpelkeun inten, éta siap dianggo. Paling inten pastes bisa dipaké tanpa cai kumaha oge, Anjeun bisa make cai bari polishing Anjeun upami Anjeun manggihan yén workpiece anjeun overheating. Ieu ilaharna lumangsung kalawan bahan lemes. Pikeun nganggo cai, arahkeun tabung semprot sisi hideung ka tengah piringan. Salawasna tujuankeun tabung semprot samping ka tengah cakram supados nalika cakram berputar, cai bakal merata ka sakumna permukaan. Saluyukeun tetes cai kana kahoyong anjeun ku cara ngagerakkeun tabung semprot samping ka kénca atawa ka katuhu. Saluyukeun arah semprot ku cara ngagerakkeun nozzle bodas nu diselapkeun kana tube semprot samping ka kénca atawa ka katuhu (Gbr. L).
catetan penting: Ngan nganggo hiji bolong per kanvas polishing pad. Ulah campur bolong béda dina kanvas polishing Pad sarua atawa scratching bisa lumangsung.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Gbr

Upami anjeun ngarencanakeun nyelapkeun cabochon anu digosok kana panemuan perhiasan, anjeun kedah nempatkeun datar dina tonggong cabochon anjeun. Kaasup sareng mesin anjeun nyaéta puteran inten 8 ″ pikeun ngalakukeun ieu. Pangkuanna dilapis inten kalayan 360 # sareng tos kabeungkeut kana piring tonggong akrilik kalayan liang arbor 1/2". Pasang pangkonan ku nyabut baud slotted tina arbor kénca kalayan obeng, péngkolan saarah jarum jam. Teundeun pangkonan kana biwir arbor, teras amankeun pangkonan ku cara ngagentos baud anu aya slotted, péngkolan saarah jarum jam. Pastikeun baud slotted kedap tur aman. Anjeun tiasa nganggo jinis puteran inten sanés, sapertos anu nganggo pelat tonggong logam. Pangkuan inten kedah dianggo sareng cai. Sapertos pad polishing kanvas, tujuankeun tabung semprot sisi hideung ka tengah piringan sareng saluyukeun tetesan cai kana kahoyong anjeun ku ngagerakkeun tabung semprot samping sareng nozzle bodas ka kénca atanapi ka katuhu. (Gbr. M).

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Gbr

catetan penting: Pad polishing kanvas kedah dianggo dina aci katuhu. Pangkuan inten kedah dianggo dina aci kénca.

SENI CABBING

Seni cabbing ngalibatkeun ékspérimén sabab unggal batu béda. Nalika anjeun maju, anjeun tiasa mendakan yén grits anu béda-béda diperyogikeun gumantung kana batu sareng aplikasi anjeun. Pilarian di internet atanapi gabung ka klub lapidary lokal bakal ngabantosan anjeun ngartos sareng pangalaman. Sapertos sadaya motong batu sareng pembuatan taksi, prakték sareng ékspérimén mangrupikeun konci pikeun suksés.

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - CABBING

BAGIAN SISTEM CABKING

Salah sahiji fitur konci pikeun CabKing-8V1 nyaéta single-pass, sistem cai bébas kontaminasi. Sistem cai bakal tetep bébas masalah salami anjeun nganggo suplai cai anu seger sareng bersih. Ngalakukeun ieu ku ngagunakeun ember cai asupan misah ti ember drainase. Pasokan cai seger bakal ngajagi anjeun tina kontaminasi silang tina grit anu tiasa lumangsung dina sistem sirkulasi ulang anu nganggo bubbler atanapi geyser. Kalayan cai tawar, pompa sareng tabung asupan bakal tetep beresih sareng henteu kahalang ku kituna tekanan cai cekap. Pompa cai dipeunteun dina 30watts, 605GPH, sareng 8.2ftHmax. Kami ngarékoméndasikeun ngagunakeun ember 5-galon minimum pikeun pompa cai sareng drainase. Anjeun biasana bakal ngaliwat rata-rata 1-2 galon cai per jam, kalayan kenop kontrol cai dina netes cahaya ka sedeng. Ngawas tingkat cai dina ember pikeun mastikeun pompa cai salawasna submerged dina cai. POMPA CAI TEU KUDU GARING
Ku desain, sadaya bagian sistem cai bisa gampang disassembled ku cara narik kaluar atawa unscrewing tur cleaned ku cai soapy. Pikeun pangropéa rutin, tetep nozzles, pamisah jeung tubing bersih ku sikat kawat leutik atawa pipe cleaner kaasup.
Entong nyetél sistem cai salaku sistem sirkulasi ulang. Ieu bakal ngabatalkeun JAMINAN Anjeun. Ieu ngandung harti nempatkeun tabung pan netes kana ember cai anu sami sareng pompa cai anjeun. Lakukeun kitu bakal ngabatalkeun jaminan anjeun sareng anjeun ogé résiko kontaminasi silang tina grit, anu tiasa nyababkeun goresan dina batu anjeun. The grit antukna bakal ngawangun nepi di valves kontrol cai, nozzles, sarta tubing nu bakal ngawatesan aliran cai sarta berpotensi bakiak bagian sistem cai.
Underneath unggal tiung aya tilu y-splits kalawan dua nozzles dina unggal, tilu valves jarum, sarta tubing jelas nu nyambung ka unggal klep jarum. Pipa bening ukuran 1/4″ diaméter luar X 1/8″ diaméter jero. Tempo gambar di handap pikeun ngaidentipikasi bagian.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Gbr1

AKSESORI OPSI

Kabéh asesoris cabling-8V1 bisa dibeuli langsung di cabking.com
8″ Motong Saw Attachment
kantétan motong ragaji ieu ngidinan Anjeun pikeun motong, grind jeung Polandia kalawan ngan hiji mesin. Cocog kana boh aci CabKing-8V1 sareng hadir sareng sabeulah ragaji sintered 8 ″, anu ngamungkinkeun anjeun damel langsung tina kotak.

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Attachment

8″ Inten Grinding Roda
Roda inten dilapis nikel kami dianggo pikeun ngagiling kasar sareng ngabentuk bahan anjeun. Unggal roda hadir kalawan hub plastik dina rupa-rupa grits béda. Di handap ieu mangrupakeun 80 # jeung 220 # roda nu asalna sumping kalawan Unit Anjeun.
CabKing-8V1 Cabbing Mesin - grinding roda8″ Roda résin
Roda résin kami dianggo pikeun ngagiling sareng ngabentuk, cabbing sareng kontur ngagiling. Unggal kabayang boga backing busa sedeng-dénsitas jeung hub plastik dina rupa-rupa grits béda. Di handap ieu mangrupakeun 280 #, 600 #, 1200 # jeung 3000 # roda nu asalna sumping kalawan Unit Anjeun.
CabKing-8V1 Cabbing Mesin - roda résin8″ Inten Laps
Laps inten ieu dianggo dina aci kénca CabKing-8V1 pikeun ngagiling kasar sareng halus dina batu sareng kaca. Unggal puteran hadir sareng liang arbor 1/2″ anu tos kabeungkeut kana piring tonggong akrilik. Urang boga rupa-rupa grits béda sadia. Ieu mangrupikeun puteran inten 360 # anu asalna sareng unit anjeun.

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Inten Laps

6″ Laps Inten Beungeut Pinuh
Laps inten full-face ieu dianggo dina aci katuhu CabKing-8V1 pikeun masihan anjeun permukaan anu datar pikeun ngagiling sareng ngabentuk bahan anjeun. Unggal puteran hadir sareng benang 1/4 ″-20 dina rupa-rupa grits anu béda.
CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Inten Laps6″ Kanvas Poles Pad
Pad polishing kanvas untreated ieu dipaké pikeun polishing batu, kaca, jeung bahan sintétik dina aci katuhu tina CabKing-8V1. Unggal pad hadir sareng benang 1/4″-20 sareng kedah dieusi ku témpél inten atanapi bubuk inten sateuacan dianggo.
CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Polishing PadInten Témpél
Témpél inten kami nyayogikeun médium anu saé pikeun ngagosok batu, kaca, sareng bahan sintétis. némpelkeun merenah rangkep dina jarum suntik disposable warna-disandi pikeun idéntifikasi bolong gampang. Ngecas pad polishing kanvas ku témpél inten kami sareng nampi hasil anu saé.
CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Inten TémpélSpacers kabayang
spacers aluminium ieu dipaké di-antara roda dina CabKing-8V1. Kéngingkeun jarak anu anjeun pikahoyong ku spacer tambahan. 1/8″, 1/2″, 3/4″, sareng 1″ ukuran sayogi.

CabKing-8V1 Cabbing Mesin - Spacers kabayang

PAMÉRÉSAN MASALAH

masalah Disarankeun solusi
Bagian nu leungit atawa ruksak LANGSUNG HUBUNGI KAMI ku nelepon (630) 366-6129 ATAWA kirimkeun email ka INFO@CABKING.COM.
MOTOR PANAS IEU BIASA. DESAIN DESAIN, MOTOR SAGALA-BENGÉH DIPASANGKEUN JEUNG NON-VENTILASI JADI NGAHASILKEUN SUHU TINGGI. RUANGAN SUHU 190°F – 220°F. HINDARI KONTAK sareng PERUMAHAN.
MOTOR SARA GEDAK Bising ieu tiasa umum sareng antukna bakal dianggo nyalira sareng panggunaan mesin anu berkepanjangan. IEU TEU MASALAH SERIUS KALAU AYA GETERAN DIPAKAIKEUN NYA.
MOTOR ngageter atawa ngageter PASTI RODA SARIMANA. Ieu bisa dibenerkeun ku cara nyokot roda off aci jeung REALIGNING aranjeunna. PASTI PANGGANGKEUN.
KNOBS KONTROL CAI TERUS SPINNING TENGET SET SEKRUT TEMPAT DI DALAM KNOBS MAKE Obeng KEPALA DATAR.
RODA TEU PULIK PASTIKAN POWER NYAMBUNG JEUNG MESIN dihurungkeun.
PASTI RODA TEU NGAHALANG. LAMUN RODA TEH TEU NGAHULUNGKEUN MOTOR, MOMENTUM MOMENTUM MOAL MULAI MOTOR MOAL NU CUKUP.
ALIRAN CAI LEMAH ATAWA TEU NGALIR SAGALA PASTI AYA CUKUP DINA LIPI KANA POMPA CAI.
PASTI POMPA CAI NYAMBUNG KA POWER SUPPLY
PASTI SADAYA TABUNG CAI NYAMBUNG BENER.
NOZZLES BERSIH JEUNG Y-beulah jeung pipa cleaner kaasup.
PISAN TETEP TEU KURING NGOyag-oyagkeun pipah tetesan pikeun ngamimitian ngamalir bari ngadengdekkeun panci tetes ka luhur.
PASTIKEUN TITIS PAN TABUNG DIANGKULKEUN KA BAWAH. TABUNG OGE KUKUH DIPOONGKEUN PANJANG SAEnggeus Nyetél UNIT.
BERESIH TETES PAN OUTSPOUT.
NOZZLE / BAGIAN SISTEM CAI KELEMUR ATAWA RUPAS Kami nyarankeun ngagunakeun pita TEFLON sareng bungkus bagian nozel anu diselapkeun kana Y-SPLIT sareng pita anu cekap pikeun ngamankeun pas.

HARANSI PRODUSEN SATU TAHUN
CabKing-8V1 ieu dijamin ku produsén janten bébas tina cacad salami sataun pinuh ti tanggal pameseran.
Naon jaminan jaminan ieu?
Garansi ieu nyertakeun sadaya bagian mékanis sareng struktural CabKing-8V1, sapertos motor, pompa cai, baseboard, jsb.
Naon jaminan ieu henteu dilebetkeun?
Garansi ieu henteu nutupan barang-barang anu tiasa dianggo sapertos abrasive inten, bohlam lampu, sareng/atanapi némpelkeun polishing. jaminan ieu ogé teu nutupan sagala nyiksa, nyalahgunakeun, karuksakan ngahaja, pamakéan lepat, gagal pikeun ngurus mesin, improperly turutan parentah, ngalayanan ku batur lian ti tanaga CabKing jeung / atawa maling / leungitna.
Saha anu katutupan ku jaminan ieu?
Garansi ieu ngan ukur nyertakeun anu mésér alat aslina. Éta henteu tiasa ditransfer.
Naon waktos jaminan?
Garansi berlaku pikeun sataun ti tanggal pameseran. Mangga nahan invoice aslina tina mesin Anjeun pikeun bukti jaminan atawa ngadaptar CabKing-8V1 Anjeun.
Peryogi jasa garansi kami?
Hubungi kami langsung sareng kami bakal ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa nelepon kami di (630) 366-6129 atanapi email kami di info@cabking.com. Pangiriman ka kami bakal di biaya anjeun. Upami mesin anjeun ditangtukeun dina garansi, kami bakal mayar pengiriman barang balik. Anjeun kedah ngabuktoskeun yén anjeun aya dina jaminan ku nyayogikeun invoice asli mesin anjeun atanapi ku ngadaptarkeun CabKing-8V1 anjeun pikeun nampi jasa garansi kami.
CabKing logo samboolJaga investasi anjeun sareng manjangkeun garansi produsén ieu 1-2 taun deui! Pikeun meuli jeung leuwih detil, mangga buka cabking.com atanapi nelepon (630) 366-6129.
catetan penting: Anjeun boga nepi ka 45 poé ti tanggal meuli mesin CabKing ieu pikeun nambahkeun jaminan nambahan ieu.

 

Logo CabKing 1

Diproduksi Nganggo Bagian Asing & Doméstik Ku
Reentel International Nyarita.
44 Plaza Dr.
Westmont, IL 60559 - AS
CabKing Helpline
(630) 366-6129
surélék:  info@cabking.com
Websitus:  cabking.com
Facebook Ikonfacebook.com/TheCabKing
Govee H6071 LED Lantai Lamp-inestargramintagram.com/CabKing
VAPORESSO TX80 Forz Waterproof Shockproof na Dustproof - Ikonyoutube.com/CabKing

Dokumén / Sumberdaya

CABKING CabKing-8V1 Mesin Cabbing [pdf] Buku Panduan
CabKing-8V1, Cabbing Mesin, CabKing-8V1 Cabbing Mesin, Mesin

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *