BYTECH - logoBY-OP-CP-502-WT Wireless Charger Module System Ngecas
instruksi ManualBYTECH ku op CP 502 WT Wireless carjer Moduler ngecas System

Kacaturkeun:

lx Qi Cocog Wireless Charger
Lx 3ft USB Tipe-C Charge Cable
lx Manual Pamaké

parentah

Punten jaga manual ieu kanggo rujukan ka payun.
Nganggo kabel USB Type-C anu kalebet, sambungkeun ka carjer témbok USB SV/3A (dijual nyalira) pikeun ngaktipkeun ngecas nirkabel. LED bakal glow beureum lamun disambungkeun junun.
Pastikeun yén alat anjeun ngagaduhan panarima Qi internal atanapi lebetkeun panarima nirkabel Qi sateuacan ngeusi batre.
Teundeun alat nu diaktipkeun Qi anjeun di tengah pad ngecas. Lampu LED bakal hurung biru nalika dicas. Lamun alat geus dicas pinuh LED bakal glow beureum.

SISTEM ngecas MODULAR

Kumpulkeun nepi ka 3 Bases Modular pikeun nyieun hiji Stasiun Ngecas!
Sakabéh basa disambungkeun digabungkeun bisa Powered by hiji stop kontak AC. Numbu babarengan salah sahiji atawa sakabéh basa pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun, atawa make unggal komponén individual.

Dasar Modular anu sayogi pikeun dipilih:

  • Qi cocog SW Wireless carjer
  • 4A Stasiun Ngecas sareng dua Pelabuhan Ngecas
  • Carjer Nirkabel Airpod (Generasi 2 & Pro)

Anggo 1, 2, atanapi 3 total Base Modular dina waktos anu sami pikeun set gabungan, tapi masing-masing kedah janten Base Modular anu béda. Pikeun example, gaya A + B + C bisa digabungkeun babarengan pikeun nyieun hiji Station Ngecas, tapi teu A + A + B. Teu leuwih ti 3 basa unik bisa dipaké dina hiji waktu.

Nyeken QR Code pikeun tutorial video BYTECH ku op CP 502 WT Wireless carjer Moduler ngecas System - qrhttps://qrco.de/bbaGLQ

Pikeun ngawasa Stasion Ngecas Modular anjeun kalayan leres sareng aman, disarankeun pikeun ngagunakeun sahenteuna hiji 3 ft 3A USB Type-C Charge Cable (kalebet) PLUS hiji pangecas témbok 5V/3A minimum (teu kalebet, dijual nyalira) nalika nganggo dua atanapi langkung. Dasar Modular babarengan.
Pangecas nirkabel cocog sareng sadaya alat anu ngadukung ngecas nirkabel anu cocog sareng Qi.

PERHATIAN SAFETI

  • Henteu langkung ti 3 dasar unik tiasa dianggo dina hiji waktos. Pamakéan duplikat atawa leuwih ti 3 basa sakaligus bisa ngabalukarkeun karuksakan kana sistem ngecas.
  • Entong nempatkeun barang logam dina permukaan produk.
  • Upami alat anu cocog sareng ngecas nirkabel non-Qi dianggo, carjer tiasa panas teuing.
  • Pareuman fitur geter nalika ngecas pikeun mastikeun geter henteu mindahkeun alat sareng kaleungitan muatan.
  • Sababaraha alat anu diaktipkeun Qi teu tiasa dicas sakaligus
  • Entong nganggo unit ieu kanggo anu sanés salain ti anu dimaksad na.
  • Entong ditinju, malédog, muragkeun, ngagulung, atanapi ngarobih produk ieu.
  • Entong tuang produk ieu kana seuneu atanapi cai.
  • Ulah ngalaan produk ieu ka cairan korosif kayaning cai uyah
  • Entong beroperasi unitna upami parantos baseuh atanapi beueus pikeun nyegah kejutan listrik sareng / atanapi cilaka ka diri anjeun sareng karuksakan unitna.
  • Entong ngantep barudak maénkeun produk ieu kusabab éta sanés cocooan, sareng tiasa bahaya.
  • Hindarkeun ninggalkeun alat anjeun dina sinar panonpoé langsung, sapertos dina dasbor, konsol, atanapi korsi kendaraan.
  • Entong ngantepkeun alat anjeun, atanapi anggo alat anjeun, di daérah mana waé anu suhu na murag turun di handapeun 32 ° F, atanapi tiasa langkung ti 140 ° F, sapertos di jero kandaraan anu ditutup dina dinten anu panas.
  • Perbaikan alat listrik ngan kedah dilakukeun ku tukang listrik anu mumpuni. Perbaikan anu teu leres tiasa nempatkeun pangguna sareng alat dina résiko anu serius.
  • Pikeun ngahindarkeun karuksakan kana kotak ngecas, mangga ngan nganggo USB SV / 3A atawa carjer luhur.

ID FCC: 2AHN6-0PCP502
Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.
Catetan: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima
  • Sambungkeun alat-alat kana stop kontak dina sirkuit béda ti nu ka w
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Awas: Parobihan atanapi modifikasi anu henteu disahkeun sacara jelas tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
Alat-alat ieu saluyu sareng watesan paparan radiasi FCC anu diatur pikeun lingkungan anu teu terkendali. Alat-alat ieu kedah dipasang sareng dioperasikeun kalayan jarak minimum 20cm antara radiator & awak anjeun.

spésifikasi:

Input: U513 Tipe-C 5V / 3A
Kaluaran muatan: 5V / 1A
Transmisi daya: 5W
Efisiensi Ngecas: s60%
Jarak ngecas: s6mm

BYTECH ku op CP 502 WT Wireless carjer Moduler ngecas System - ceDidamel di Vietnam

GARANSI BYTECH:

Bytech NY INC ngajamin produk ieu materially bébas tina defects na workmanship ka purchaser aslina salila 12 bulan ti tanggal beuli aslina. Tanggung jawab Bytech ngeunaan jaminan kawates ieu ngan ukur dibatesan pikeun ngalereskeun atanapi ngagantian dina pilihanna, produk naon waé anu gagal nalika dianggo ku konsumen normal. Garansi ieu henteu dugi ka karusakan atanapi kagagalan anu disababkeun ku nyalahgunakeun, ngalalaworakeun, kacilakaan, parobahan, nyiksa, pamasangan atanapi pangropéa anu teu leres. Iraha waé salami periode 12 bulan saatos ngagaleuh, upami produkna gagal kusabab cacad dina bahan atanapi pagawean, balikkeun produk cacad (kalayan angkot prabayar) kalayan bukti pameseran.

WWW.BYTECHINTL.COM
Bytech NY Inc.
2585 ​​Kulon 13street
Brooklyn NY 11223
(718) 449-3700
© 2020 BYTECH NY INC.
* Sadaya mérek sareng hak cipta mangrupakeun hak milik perusahaan masing-masing.

Dokumén / Sumberdaya

BYTECH BY-OP-CP-502-WT Wireless carjer Moduler ngecas System [pdf] Buku Panduan
OPCP502, 2AHN6-OPCP502, 2AHN6OPCP502, BY-OP-CP-502-WT Wireless Charger Moduler System Ngecas, BY-OP-CP-502-WT, Wireless Charger Moduler System Ngecas

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.