Logo AUDIO BOULT

PRO BASS GEAR PODS
MANUAL PENGGUNA

Pikeun pangalaman kualitas sora anu langkung saé, nyarankeun ngagunakeun sistem operasi ios 8.0/Android 4.3 atanapi saluhureuna.

Perkenalan produk

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds

Kasimpulan Fungsi Tombol

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Gbr

 Silikon Eartips Pod Ngecas Pin
Indikator Earbuds Area Kontrol Toél
Kasus Ngecas Pods pikeun Pods Ngecas Pods Indikator
 Panyambung Ngecas Tipe- C

Nyambungkeun ka Earbuds
Setup munggaran:
Cabut earbuds tina wadahna, earbuds bakal otomatis hurung.
Hurungkeun Bluetooth alat Anjeun. Pilarian pikeun "Boult Audio Gearpods" tur pilih pikeun nyambungkeun.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Earbuds Pamakéan biasa:
Sakali dianggo salajengna, earbuds bakal otomatis nyambung sareng alat anu tos disambungkeun.

Mimiti Ngadangukeun
Teundeun earbuds kana ceuli anjeun sarta pulas rada pikeun nyaman jeung snugBOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Mimiti Dengekeun
Catetan: Rutin ngabersihan bolong lebu saatos dianggo pikeun ngahindarkeun sora anu diblokir ku kokotor sareng lebu.

Daya Hurung & Pareum
Kakuatan-Dina

  • Cabut earbuds tina wadahna, aranjeunna bakal otomatis hurung sareng dipasangkeun.
  • Pencet lila wewengkon kontrol touch dina kadua earbuds dina waktos anu sareng salami 2 detik, teras earbuds bakal hurung tur masangkeunana.
    Status enteng: Hiji sisi lampu LED beureum jeung biru Alternatipna lampu LED sisi séjén gancang.

Daya-Pareum

  • Earbuds bakal otomatis pareum sareng asup kana mode ngecas nalika disimpen dina wadahna.
  • Pegatkeun sambungan Bluetooth tina alat sareng nempatkeun earbuds salami 3 mnt bakal pareum.
  • Pegatkeun sambungan Bluetooth tina alat, pencét lila wewengkon kontrol touch salila 5 detik sarta earbuds bakal pareum.

Mimitian Ngecas

Ngecas Earbuds
Teundeun earbuds kana wadahna, saatos pin ngecas nyambung, lampu dina wadah ngecas bakal hurung pikeun mintonkeun wadah batréna, teras lampu kaopat tetep bodas hurung nunjukkeun earbuds ngecas, lampu pareum hartina batréna pinuh.

Ngecas Kasus
Colokkeun wadah ngecas kana adaptor 5V/1A nganggo kabel Type-C (kalebet dina bungkusan). Lampu ngecas bakal hurung. Nalika pinuh, lampu bodas bakal tetep hurung sareng wadahna kedah dipegatkeun tina sumber listrik.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Ngecas Case

spésifikasi

Standar Bluetooth: Vérsi 5.1
Bluetooth ProHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Kaluaran Voltage tina Basis: 3.7V
Waktu ngecas Earbuds- 1.5H, Kasus ngecas- 1H
Jarak damel: 10M
Sistim cocog: Android / ios / Windows

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Puter Musik / Ngareureuhkeun Klik Tunggal dina L atanapi Sunda earbud
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Lagu Teras Klik dua kali earbud Sunda
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Lagu Saméméhna Klik dua kali earbud L
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Ngangkat telepon Klik Tunggal dina L atanapi Sunda earbud
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Panutup telepon / Nolak telepon Pencét dua kali dina L atanapi R earbud
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Asistén sora Pencét lila 3 Detik L atanapi R earbud

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Ngecas Case1

Jelas kana papasangan
Pupus catetan papasangan earbuds sareng telepon sélulér:
Cabut earbuds tina wadah ngecas, teras toél earbuds kénca sareng katuhu 5 kali, éta bakal mupus catetan alat Bluetooth. Teras milarian nami Bluetooth "Boult Audio Gearpods" kanggo dipasangkeun.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Jelas pikeun dipasangkeun

Neruskeun pasangan earbud kénca jeung katuhu:
Pasang earbuds dina wadah ngecas sareng muatan, teras cabut earbuds tina wadah ngecas basa aranjeunna ngecas sababaraha menit. aranjeunna bakal asup kana mode papasangan otomatis.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - earbuds katuhu

Pamérésan masalah

P: Earbuds teu dipasangkeun?
A: Teundeun earbuds kana wadahna pikeun ngeusi batre sababaraha detik. cabut aranjeunna tina kasus sareng cobian sambungkeun deui.
P: Earbuds henteu ngeusi batre nalika disimpen dina wadahna.
A: Pariksa naha lampu kotak ngecas bakal hurung nalika earbuds disimpen di jero. Lamun teu hurung, muatan kasusna
P: Sorana teu saimbang antara sisi kénca jeung katuhu.
A: Punten bersihkeun bolong earbud saatos dianggo.Logo AUDIO BOULT

Dokumén / Sumberdaya

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds [pdf] Buku Panduan
AirBass GearPods, True Wireless Earbuds, Wireless Earbuds, AirBass GearPods, Earbuds

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *