BODEGA-LOGO

BODEGA BCD35 AW Car Refrigerator

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-PRODUCT

Pitunjuk Kaamanan

PERHATOSAN

  • Entong ngoperasikeun alatna upami katémbongna rusak.
  • Do not block the gaps of the fridge with things like pins, wire, etc.
  • Ulah ngalaan alat ka hujan atawa soak kana cai.
  • Do not place the appliance near naked flames or other heat sources (heaters, direct sunlight, gas ovens, etc.)
  • Ulah nyimpen sagala zat ngabeledug kawas kaléng semprot jeung propelan kaduruk.
  • Pastikeun ari suplai garing sarta henteu trapped atawa ruksak. Entong milarian sababaraha stop kontak portabel atanapi catu daya portabel di tukangeun alat.
  • Pariksa voltage spésifikasi dina piring tipe pakait jeung suplai énergi. Perkakas ngan ukur dianggo sareng unit catu daya anu disayogikeun sareng alatna.
  • Entong nganggo alat-alat listrik di jero kompartemen neundeun tuangeun alat, kecuali éta tina jinis anu disarankeun ku pabrikan.
  • Sakali dibongkar sareng sateuacan dihurungkeun, alatna kedah disimpen dina permukaan datar salami langkung ti 6 jam.
  • Make sure that the appliance stays horizontally when it is running. The tilt angle must be less than 5° for a long time running and less than 45° for short time running.
  • Tetep bukaan ventilasi dina casing unit atawa dina struktur diwangun-di bébas tina halangan.
  • Tetep Perkakas stabil dina taneuh atawa dina mobil; Ulah solokan tibalik.
  • Parobihan atanapi modifikasi kana unit ieu anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu nanggungjawaban kana patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.

PERHATIAN

  • Perbaikan ngan bisa dilaksanakeun ku tanaga mumpuni. Perbaikan anu salah tiasa nyababkeun bahaya. The lamp jeung ari suplai kudu diganti ku produsén atawa jalma mumpuni.
  • Pamasangan kakuatan DC dina parahu kedah diurus ku tukang listrik anu mumpuni.
  • Barudak henteu kedah maénkeun alat-alatna. Diberesihkeun sareng pangropéa pangguna moal dilakukeun ku barudak tanpa pengawasan.
  • Perkakas tiasa dianggo ku murangkalih umur 8 taun ka luhur sareng jalma anu kakurangan kamampuan fisik, indrawi atanapi mental atanapi kurang pangalaman sareng pangaweruh upami aranjeunna dipasihan pangawasan atanapi petunjuk ngeunaan panggunaan alat dina cara anu aman sareng ngartos bahaya.

mere nyaho

  • Disconnect the power supply before each cleaning and maintenance and after every
  • Do not use sharp tools to defrost; Do not damage the refrigerant
  • Résiko jebakan anak. Sateuacan anjeun ngalungkeun kulkas atanapi freezer lami anjeun: cabut panto: teras tinggalkeun rak dina tempatna supados murangkalih henteu gampang naék ka jero.
  • Check if the cooling capacity of the appliance is suitable for storing the food or Food may only be stored in its original packaging or in suitable containers.
  • Lamun alat ditinggalkeun kosong pikeun période lila, pareum, defrost, beresih, garing, sarta ninggalkeun panto muka pikeun nyegah kapang tumuwuh dina alat.
  • Perkakas dimaksudkeun pikeun dianggo dina rumah tangga sareng aplikasi anu sami sapertos:
    • Area dapur staf di toko, kantor, sareng lingkungan padamelan anu sanés;
    • Camping, Farmhouses, and by clients in hotels, motels, and other residential environments;
    • Lingkungan jenis ranjang sareng sarapan;
    • Catering and similar non-retail applications. Js:: Please according to local regulations regarding disposal of the appliance for its flammable
    • refrigerant jeung niupan gas.
  • Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun, sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:
    • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
    • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
    •  Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
    • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.
  • Pikeun ngajaga patuh kana pedoman paparan RF FCC, jarakna kedah sahenteuna 20cm antara radiator sareng awak anjeun sareng dirojong sapinuhna ku konfigurasi operasi sareng pamasangan pamancar sareng anteneu na.

CATETAN FCC
Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dihoyongkeun.

CIRI produk

  • High-efficiency compressor and conversion module.
  • CFC-haratis jeung insulasi panas hébat.
  • Lowest cooling to -20°C /-4°F (based on 25°C/77°F room temperature).
  • Intelligent battery protection system prevents your vehicle from running out of battery.
  • Touch screen control panel for temperature setting.
  • Dual fridge and freezer zone.
  • Optional car/home use.
  • Detailed design: interior light, shelf, handle.

STRUKTUR PRODUK

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-1

  1. gagang
  2. freezer Compartment
  3. ridge Compartment
  4. rak
  5. Machine compartment

Fungsi JEUNG KOPERASI

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-2

  • Sasayogian tanaga: connected to DC 12/24V or AC100~240V(using the adapter).
  • Daya Hurung / Pareum: pencét ka BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-3switch ON, long press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-3 salila tilu detik pikeun pindah OFF.
  • Pangaturan Suhu: under running, press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4to switch the refrigerator or freezer temperature setting. Press+or -to adjust the temperature. The setting will be saved automatically after stopping operating for 4 seconds
    (Catetan: the temperature displayed is the current temperature of the compartment, it’ II takes a while to reach the set temperature.)
    Kisaran setting suhu: Fridge(rE) :0-8°C/32°F-46.4°F; Freezer(Fr) :-12~-20°C/10.4~-4°F.
  • Battery Protection Mode (for car use type): under running, long press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 for three seconds until the display screen flashes, then select three battery protection modes H(High), M(Medium), and L(Low) by clicking BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 again. The factory setting is High battery protection mode the voltage is a theoretical value, and there may be a deviation in different sceneries.BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-6
  • H should be set when the product is connected to car power, and M or L should be set when it is connected to a portable battery or other backup battery.
  • Setélan Suhu: Switch off the fridge then long press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 until displays El, keep pressing BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 until displays ES, then press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-5 to select Celsius or Fahrenheit.
  • Reset: switch off the fridge, press until El displays, then press button+ and- at the same time to reset.

Suhu anu disarankeun pikeun kadaharan umum:BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-8

KAWAL DAN PANGKAL

Bersih:

  • Unplug the fridge first to avoid electric shock.
  • Do not soak the fridge in water and do not wash it directly.
  • Do not use abrasive cleaning agents during cleaning as these can damage the fridge.
  • Use a wet cloth to clean the fridge and dry it.

panyimpenan
If the device will not be in use for a long time, please follow the instruction:

  • Pareuman kakuatan jeung cabut colokan.
  • Cabut barang-barang anu disimpen dina kulkas.
  • Wipe off excess water from the fridge with a rag.
  • Put the fridge in a cool and dry place.

Defrosting:
Kalembaban tiasa ngabentuk ibun di jero alat pendingin atanapi dina evaporator. Ieu ngurangan kapasitas cooling. Defrost alat dina waktu nu sae pikeun nyegah ieu.

  • Pareuman alatna
  • Take out all the contents of the device.
  • Terus muka panto.
  • Ngusap cai defrosted.

Never use hard or pointed tools to remove ice or to loosen objects which A have frozen in place.

SMART CONTROL- FRIDGE APP INSTRUCTIONS

  • Lengkah kahiji: Turn on the Bluetooth on your smart device; start the APP and click “Search” to find nearby fridges.
  • Kadua Lengkah: Click the fridge icon for Bluetooth pairing (the APP will prompt you to pair the fridge by pressing the set button O on the fridge’s control panel when connecting the fridge for the first time). After pairing, the APP will switch to the main interface allowing you to control the fridge.

menu

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-9

  1. Suhu ayeuna
  2. vol ayeunatage
  3. Suhu sasaran
  4. Pindah kompartemen Kénca / Katuhu
  5. Romadhon
  6. ON / OFF
  7. kadali hawa
  8. ECO (Hemat Énergi) / MAX (Tirisan Gancang)
  9. Konci / Buka konci
  10. Celsius / Fahrenheit
  11. Unparing alat tur mulang ka pilarian
  12. Mode panyalindungan batré: Luhur / Sedeng / Lemah

Catetan:
Klik ikon konci BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-10 dina APLIKASI pikeun ngonci / muka konci panel kontrol dina kulkas, upami dikonci, kulkas ngan ukur tiasa dikontrol ku APLIKASI.

Ngundeur Aplikasi "CAR FRIDGE FREEZER".

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-11

Nyeken kode QR di kénca atanapi milarian "CAR FRIDGE FREEZER" APLIKASI di APP Store (pikeun alat Apple) atanapi Google Store (pikeun alat Android).

PAMÉRÉSAN MASALAH

isu Sabab/Saran
 

 

Lamari és na henteu tiasa dianggo

• Check if the switch is on.

• Check if the plug and socket are connected well.

• Check if the fuse has been burnt.

• Check if the power supply has malfunctioned.

• Switch on/off the fridge frequently may cause start delay of the compressor.

Kompartemen kulkas panas teuing • The door is opened frequently.

• A large amount of warm or hot food was stored recently.

• The refrigerator has been disconnected for a long time.

Dahareun beku • The temperature was set too low.
There is “water flow” noise from inside the refrigerator  

• It’s a normal phenomenon, caused by the flow of refrigerant.

Aya tetes cai di sabudeureun kulkas

casing atanapi gap panto

• It’s a normal phenomenon, the moisture will condense to water when it touches a cold surface of the refrigerator.
Kompresor rada bising nalika ngamimitian • It’s a normal phenomenon, the noise will be reduced after the compressor works stably.
 

Kode Fl ditampilkeun

•  Possible cause: low voltage kana kulkas.

Adjust the battery protection from High to Medium or from Medium to Low.

 

Kodeu F2 ditampilkeun

• Possible cause: condenser fan is overloaded. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kodeu F3 ditampilkeun

• Possible cause: the compressor starts too frequently. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kodeu F4 ditampilkeun

• Possible cause: compressor not kicking in. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kodeu FS ditampilkeun

• Possible cause: overheating of the compressor & electronics. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kodeu F6 ditampilkeun

• Possible cause: no parameter can be detected by the controller. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kodeu F7 atanapi FS ditampilkeun

• Possible cause: temperature sensor is faulty. Contact manufacturer for service.

Dokumén / Sumberdaya

BODEGA BCD35 AW Car Refrigerator [pdf] Buku Panduan
BCD35AW, 2A7MY-BCD35AW, 2A7MYBCD35AW, BCD35 AW, Car Refrigerator, BCD35 AW Car Refrigerator, Refrigerator

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.