Gancang Troubleshoot Guide

  • Naon anu nunjukkeun warna Lampu LED?
    Beureum: Hotspot keur booting.
    Konéng: Hotspot dihurungkeun tapi bluetooth ditumpurkeun, tur teu nyambung ka internét.
    Biru: Dina modeu bluetooth. Hotspot tiasa dideteksi ku aplikasi Helium.
    Hejo: Hotspot hasil ditambahkeun kana Jaringan Rakyat, tur disambungkeun ka internét.
  • Sabaraha lami mode bluetooth?
    Nalika lampu LED biru, éta dina modeu bluetooth, sareng bakal tiasa dideteksi salami 5 menit. Sanggeus éta bakal robah jadi konéng lamun onboarding teu lengkep atanapi intemet teu disambungkeun, atawa bakal robah jadi héjo lamun hotspot ieu hasil ditambahkeun jeung disambungkeun ka internét.
  • Kumaha cara ngaktipkeun bluetooth deui pikeun nyeken deui hotspot?
    Upami anjeun hoyong nyeken deui hotspot anjeun, paké pin anu disayogikeun pikeun mencét 'Tombol BT' dina tonggong hotspot. Tahan salila 5 detik nepi ka lampu LED robah biru. Upami teu tiasa dianggo, cabut adaptor kakuatan, antosan sakedap sareng mimitian deui.
  • Naon warna kedah lampu LED nalika éta tiasa dianggo normal?
    Éta kedah héjo. upami lampuna koneng, pariksa deui konektipitas intemet anjeun.
  • Iraha hotspot kuring ngamimitian pertambangan saatos nyambung ka internét?
    Sateuacan hotspot tambihan anjeun ngamimitian pertambangan, éta kedah nyingkronkeun sareng blockchain 100%. Anjeun tiasa pariksa statusna dina My Hotspots dina Aplikasi Helium. Biasana nyandak dugi ka 24 jam.
  • Kumaha upami hotspot kuring masih teu disingkronkeun sapinuhna saatos 48 jam?
  • Pastikeun lampu LED héjo. Pertimbangkeun ngalih ka Ethemet tina Wi-Fi pikeun ningkatkeun sambungan internét.
  • surélék [email dijaga]
  • Anjeun ogé tiasa nganjang ka komunitas Discord Helium resmi di discord.com/invite/helium. Komunitas mindeng gancang ngabales sagala jinis patarosan pamaké, tur mangrupakeun tempat gede pikeun sumberdaya, diskusi jeung
    babagi pangaweruh.
  • Ke
    Websitus: www.bobcatminer.com
    Rojongan Bobcat: [email dijaga] 
    Rojongan hélium: [email dijaga]
    Tuturkeun Kami
    Twitter: @bobcatot
    Tiktok: @bobcatminer
    Youtube: Bobcat Miner

    BOBCAT panambang 300 Hotspot hélium HTN - panutup

PS. Slot Kartu TF sareng Com Port henteu dianggo.
Bobcat Miner 300 teu merlukeun kartu SD. Mangga saukur malire slot TF Card sarta Com Port.

model: Bobcat Miner 300:
ID FCC: JAZCK-MiINER2OU!
Masukan Voltage: DCL2V 1A

Alat ieu saluyu sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan di handap ieu: (1) Alat ieu moal ngabalukarkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan naon waé, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahoyong.
Duanana model US915 sareng AS923 disertipikasi FCC.
Model EU868 disertipikasi CE.

Didamel di Cina
BOBCAT panambang 300 Hotspot hélium HTN - ikon

Dokumén / Sumberdaya

BOBCAT panambang 300 Hotspot hélium HTN [pdf] Pituduh Pamaké
Panambang 300, Hotspot hélium HTN

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.