Babaturan Partéi 60

BoAt Partéi Pal 60

Manual pamaké

spésifikasi

spésifikasi

Tombol sareng Fungsi

Tombol sareng Fungsi

FAQs Ngungkulan

ngecas

Kumaha carana abdi tiasa ngecas speaker?

  1. Punten nganggo pangecas standar kaamanan DC5V/1A atanapi 2A ayeuna atanapi langkung luhur pikeun nyumponan pangecas standar kaamanan. Selapkeun kabel Micro USB kana spiker pikeun ngamimitian ngecas.
  2. Nalika simbol ngecas hurung (6.0V - 6.6V), éta kedah langsung dicas. Spéker bakal otomatis pareum nalika batréna sahandapeun vol pelindungtage (6.0V).
  3. Bakal mintonkeun "OFF" lajeng mintonkeun "- -", alat nu teu bisa asupkeun mode standby dina s ieutage.
  4. Please turn down power switch to protect battery life if not charged timely. When charging, the charging symbol and a Red LED charging indicatorlight will remain ON and will go OFF once the battery is fully charged.
Kualitas Sora goréng

Naon anu kudu dilakukeun lamun sorana distort/volume lemah/bass lemah/kualitas lemah?

  1. Pariksa upami alat anu disambungkeun teu gaduh setélan ékualiser anu diterapkeun.
  2. Pariksa naha masalahna masih kajantenan upami alatna langkung caket sareng sadaya halangan di tengahna dihapus.
  3. Pariksa naha distorsi atanapi kualitas na handap pisan tina volume atanapi ngan dina jilid tinggi.
  4. Pariksa sora dina pamuter média béda jeung alat béda jeung lamun distorsi lumangsung dina sadaya alat atawa ngan dina alat husus.
  5. Pariksa naha masalah éta aya di sadaya tingkatan ngecas atanapi ngan dina tingkat muatan anu handap.
  6. Pariksa lamun spiker teu boga titik-titik cai, bisi aya, make blow dryer pikeun garing kaluar sagala cai ti kajauhan.

Naon anu kudu dilakukeun upami spéker aya kalana teras-terasan megatkeun sambungan Speaker?

  1. Pariksa lamun balikan deui spiker ngabéréskeun masalah.
  2. Pariksa naha masalah anu sami kajantenan pikeun alat anu béda sareng pamuter média.
  3. Pariksa naha aya halangan antara spiker sareng alat, pindahkeun alat dina jarak anu langkung caket ka spiker sareng tingali naha éta masih mangaruhanana.
  4. Coba reset pabrik alat.

Naon anu kudu dipigawé lamun euweuh sora ti speaker?
Pariksa yen tingkat polumeu teu dipareuman atawa dipareuman atawa alternatif coba balikkeun ka stasiun FM sejen. Upami Anjeun disambungkeun ka alat sejen, pastikeun tingkat polumeu alat bisa karungu jeung alat geus disambungkeun bener.

Konektipitas

Kumaha masangkeun spiker via mode Bluetooth?

  1. Pilih mode Bluetooth ku mencét pondok tombol "Mode".
  2. Speaker bakal otomatis asup kana mode papasangan Bluetooth sareng tiasa dipanggihan dina alat pinter anjeun.
  3. LED Bluetooth bakal kedip-kedip gancang pikeun nunjukkeun mode papasangan.
  4. Enter the Bluetooth device list on your smart phone and search for “boat PartyPal 60” and select to pair. The
  5. LED bakal ON tur moal kedip-kedip lamun sambungan geus ngadegkeun.
  6. Once the music starts playing, the LED light will blink slowly, disconnect the current device and repeat the above process to connect another device to the boAt Party Pal 60.

Naon fungsi tombol pamuter Bluetooth?

Fungsi Bluetooth

Kumaha maksa megatkeun sambungan alat Bluetooth?
Pencét jeung tahan Tombol BT Pikeun megatkeun sambungan alat tina alat Bluetooth ayeuna (Nada Perhatosan: BT_DISCONNECT), LED Bluetooth moal kedip-kedip dina waktos ieu sarta alat sejen bisa disambungkeun ka speaker.

Kumaha nyambungkeun via Aux-in Mode?

  1. Selapkeun kabel AUX lajeng pencét tombol "MODE" pikeun pindah ka modeu AUX sarta bip bakal nunjukkeun ieu.
  2. Dina modeu Aux, , Short pencét tombol pause pikeun ngareureuhkeun musik. Pencét sakali deui pikeun kaluar tina modeu jeda.
    Pencét pondok "MODE" tombol pikeun pindah mode salajengna, tombol séjén teu bisa dipake lamun dina modeu AUX.

Kumaha carana milih EQ?

  1. Press “EQ” button to switch to Treble and Bass and use the “+/-” buttons to adjust the volume, display for
  2. Treble and display for Bass will appear after completing the adjustment.
    Ngidinan 2 detik ka dewan kontrol pikeun tombol "+/-" balik deui ka fungsi voluming normal maranéhanana.

Kumaha nyambungkeun ka modeu MP3 (USB/TF)?

  1. Selapkeun USB atawa kartu TF pikeun nuliskeun mode MP3. Bakal muterkeun musik tina USB atawa kartu TF otomatis.
  2. Pencét pondok tombol pause lajeng ganda klik tombol pause pikeun replay lagu. Pencét jeung tahan tombol Next/Forward pikeun ngamajukeun gancang lagu. Pencét jeung tahan tombol Saméméhna/Balik pikeun mundur lagu.
  3. Pindah Player Mode: Pencét pondok dina Tombol BT tombol pikeun pindah mode pamuter, layar bakal mintonkeun rupa-rupa pilihan nu musik keur diputer aya dina playback loop, playback ulang jeung playback acak.

Naon anu kudu dipigawé lamun alat teu nyambung via Bluetooth?

  1. Pariksa lamun alat dina mode papasangan, sanggeus powering on indikator LED bakal kedip-kedip bodas.
  2. Pariksa naha spéker dina jangkauan Bluetooth (biasana 10m) sareng upami aya halangan di antawisna.
  3. Pariksa naha alat nu disambungkeun ka ngarojong sambungan Bluetooth atawa henteu
  4. Pariksa naha éta masalah kodeu aksés sareng upami kitu lebetkeun 0000 / 1234
  5. Pariksa lamun spiker keur disambungkeun teu boga masalah software atawa henteu - Pariksa poho alat dina Bluetooth, update software mobile, lamun masih teu dianggo coba pabrik ngareset alat.

Naon anu kudu dilakukeun upami modeu Aux henteu jalan?

  1. Pariksa lamun balikan deui alat ngabéréskeun masalah sareng upami spéker dina modeu Aux ku mencét pondok tombol 'Mode'.
  2. Pariksa naha anjeun geus nyambungkeun kabel aux leres tur dina orientasi nu bener dina duanana tungtung.
  3. Pariksa lamun masalah persists malah sanggeus ngagunakeun kabel béda atawa alat béda pikeun nyambung ka speaker.
Fungsi Mikropon

Kumaha carana abdi tiasa make Mikropon Partéi Pal 60?
Nalika spiker aya dina "MODE" mana waé, kantun selapkeun mikropon kana alat, volume mikropon sareng ukuran réverberasi tiasa disaluyukeun ngaliwatan setélan.

Kumaha ngarékam sora dina Partéi Pal 60?

  1. In any “MODE” (insert USB or TF card) as a data storageoption for the recording and it is preferable that you switch to that post.
  2. Pencét pondok "Scan otomatis" sareng tampilan layar bakal nunjukkeun "PAUS". Teras, kantun pencét sareng tahan tombol REC dugi ka 3 detik kanggo asup ka modeu ngarékam (Layar bakal ningalikeun "REC" sareng waktos ngarékam).
  3. Saatos ngarékam réngsé, pencét pondok tombol "REC" pikeun ngeureunkeun ngarékam.
  4. Pintonan bakal nunjukkeun rékaman file nomer tur otomatis bakal muterkeun rekaman file.
  5. Pikeun mupus rékaman: Pencét lila tombol "REC" sareng layar bakal ningalikeun "DEL" dimana tombol "Scan Otomatis" kedah dipencet pikeun mupus anu dipilih. file.

Naon anu kudu dilakukeun upami mikropon alat henteu jalan?

  1. Pariksa pikeun ningali mikropon henteu diblokir ku lebu atanapi halangan.
  2. Pariksa pikeun ningali naha mikropon dicekel dina jarak anu nyukupan supados tiasa nyandak sora.
  3. Pariksa naha mikropon henteu kakeunaan bahaya sapertos sinar panonpoé langsung atanapi seuneu.
  4. Pariksa naha mikropon henteu kakeunaan cai di luhur résistansi atanapi dicelup dina cairan sanés atanapi henteu.
  5. Mikropon teu tiasa dianggo nganggo modeu aux, pariksa upami alatna henteu dina modeu aux.
  6. Coba reset pabrik alat.

Naha kuring teu tiasa ngadangu respon mikropon kuring?
Pastikeun mikropon disambungkeun leres tur dihurungkeun. Pariksa ogé yén unit henteu dina modeu rékaman sora USB.

Fungsi FM

Naon rupa-rupa Modeu FM?

  1. Scanning Otomatis: Press and hold the pause button to auto scan “87.5MH – 108MHZ”, then the scanned channel can be saved from CH01 to Ch50 and the screen will display “CH01”. After auto scanning, short press either the “Previous” or “Next” button to switch the channel and short press the CH button to change the frequency. Once the channel is changed, select the frequency you wish to keep for that channel before changing to the next one.
  2. Semi-Automatic Channel Selection: After Auto scanning, in FM mode, short press the “CH” button to switch channel and frequency. Press “Previous/Next” button to switch the channel to semi-automatic channel selection. Channel and frequency display forward or backward.
  3. FM Frequency Selection: In FM mode, short press CH button to switch channel and frequency. Press and hold the “Forward” button to switch channel forward and it will stop once it has found a channel. Press and hold the “Backward” button to switch channel forward and it will stop once it has found a channel.

Naon anu kudu dilakukeun upami FM disada terdistorsi / henteu tiasa nangkep sinyal FM / saluran FM henteu muncul?

  1. Punten pastikeun kawat sinyal FM anu napel dina posisi anu cocog pikeun nyekel sinyal FM, nyaéta, balkon caket dieu atanapi daérah terbuka dimana sinyalna jelas. Lamun sinyal masih menyimpang coba nyaluyukeun posisi kawat atawa posisi speaker tur tingal lamun eta ngaronjatkeun.
  2. Anggo tombol play / pause dina spiker atanapi jauh pikeun milarian deui saluran sareng ningali upami aranjeunna muncul.
    Tombol tune dina jauh atawa tombol salajengna dina spiker bisa dipaké pikeun internetan ngaliwatan saluran sadia.
Isu Fungsional séjén

Naon anu kudu dilakukeun upami alat henteu hurung / henteu jalan?

  1. Pastikeun alat anjeun tos diaktipkeun mode Bluetooth sareng tiasa dipanggihan. Pastikeun ogé alat anjeun dina jarak 10m tina unit.
  2. Pariksa pikeun ningali naha alatna parantos dicas heula atanapi henteu.
  3. Pariksa naha voltage tina carjer bener pikeun speaker atanapi henteu.
  4. Pariksa ku cara hurungkeun spéker sacara manual, pencét jeung tahan tombol daya on sahenteuna 3 detik.
  5. Pariksa lamun alat teu tunduk kana sagala mishandling, kabel rusak atawa kakeunaan sinar panonpoé langsung atawa bahaya kawas seuneu.

Naon anu kudu dilakukeun upami kadali spiker anu diwangun henteu jalan?

  1. Pariksa naha kadaliana henteu tiasa dianggo nalika nyambung ka alat sanés
  2. Pariksa lamun alat dina modeu aux sabab tombol moal jalan dina modeu aux
  3. Pariksa naha pamuter média anu dianggo ngadukung kadali sapertos kitu sareng upami kadali henteu tiasa dianggo dina telepon atanapi pamuter média sanés
  4. Pariksa naha kadalina ruksak sacara fisik atanapi kakeunaan bahaya sapertos seuneu.

Naon anu kudu dilakukeun upami aya masalah fungsional anu sanés sareng spiker Batu?

  1. Pariksa naha ngabalikan deui alat ngabéréskeun masalah.
  2. Sapinuhna ngantepkeun spéker dileupaskeun teras ngeusi batre sapinuhna deui sateuacan dianggo.
  3. Coba sambungkeun ngaliwatan mode sambungan atawa alat media nu beda.

FAQ Umum

teknologi

Naha alatna gaduh Kontrol Lampu RGB?
nuhun

Naha spiker tiasa dianggo pikeun kaulinan?
Sumuhun, éta bisa jadi. Nanging, disarankeun pikeun ngalakukeunana ngan nganggo sambungan aux sabab modeu Bluetooth tiasa gaduh masalah latency.​

Kadali Parangkat

Kumaha pindah mode?

  1. Pencét tombol "Mode" pikeun pindah antara mode "Bluetooth-> USB -> TF - Kartu -> FM -> Aux-in". Bip bakal nunjukkeun yén modeu parantos dirobih.
  2. Pertama kali spéker dihurungkeun, éta bakal otomatis asup kana mode Bluetooth. Saatos ngamimitian dianggo, spéker bakal asup kana modeu anu dipilih sateuacana nalika diaktipkeun.
  3. Re-booting spéker bakal balik deui ka modeu Bluetooth sareng setélan anu disimpen.

Naha urang tiasa nampi telepon éta?
Leres, anjeun tiasa nampi telepon dina speaker.

Naha éta gaduh mikrofon anu diwangun pikeun telepon gratis?
Leres, Party Pal 60 hadir sareng mikrofon anu diwangun anu ngamungkinkeun telepon gratis.

Naha urang tiasa nyambungkeun éta via AUX?
Leres, Party Pal 60 Bluetooth Speaker ogé tiasa dihubungkeun nganggo kabel AUX upami Bluetooth henteu sayogi.

Ngecas Alat

Naha urang tiasa nganggo éta nalika masang spiker?
Leres, Party Pal 60 Speaker Portabel tiasa dianggo sakaligus nalika ngecas.

Sabaraha umur batre alat?
Partéi Pal 60 nawarkeun cadangan batré 4 jam (80% Volume) dina muatan tunggal.

Dupi abdi tiasa ngecas speaker abdi ku carjer mobile?
Leres, Party Pal 60 tiasa dieusi ku carjer mobile.

Perlindungan Cai / Lebu

Naha spiker tiasa dilebetkeun kana cai atanapi tiasa dianggo dina cai?
Henteu. Spéker henteu ngagaduhan sertifikasi panyalindungan cai. Janten, kontak sareng cai atanapi cairan naon waé bakal ngarusak produk.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.