Headphone Liwatview

Headphone Liwatview

Pitunjuk Operasional:

Kakuatan Hurung:
nalika headphone pareum. Pencét tombol MF dugi ka ngupingkeun “Power on ·.

Kakuatan:
Nalika headphone hurung. pencét MF sareng tahan tombol MF dugi ka ngupingkeun kakuatan pareum '.

Modeu pasangan:
Nalika headset Hurung, pencét sareng tahan tombol MF dugi ka ningali lampu biru LED tetep hurung, teras leupaskeun, Éta dina modél pasangan.

Masangkeun Bluetooth:
Pastikeun headphone asupkeun modél pasangan (tingali instruksi 'Modeu pasangan) sareng tum kana fungsi Bluetooth telepon anjeun, pilih: ”T Monitor”.

Kontrol musik:
Nalika maénkeun musik, pencét tombol MF sakali pikeun Ngareureuhkeun / Puter.
Pencet sakali pikeun ngirangan polumeu -; pencét jeung tahan pikeun ngaléngkah ka lagu anu saacanna.
Pencet sakali pikeun ningkatkeun volume +; pencét jeung tahan pikeun ngaléngkah ka lagu salajengna.

Ngajawab / Nampik telepon:
Narima telepon asup, pencét tombol MF sakali pikeun Waler / Akhir; Pencet sareng tahan pikeun 2 detik pikeun nolak.

Panggil deui telepon terakhir:
Pencét tombol MF dua kali pikeun némbalan deui nomer panungtung.

Select.ion basa:
Nalika headphone hurung, pencét tombol MF sareng tombol Volume sakali sakaligus, sareng éta bakal bip sora lawanna pikeun milih Cina / Inggris / Perancis / Spanyol.

Modeu EQ:
Pencét polumeu ”+” sareng polumeu ”-” tombol sakaligus pikeun pindah modeu EQ.

Ngecas headphone:
Pareuman headset sateuacan ngecas, sareng anggo kabel pangecas standar pikeun nyambungkeun headphone atanapi carjer témbok, upami Diisi, lampu LED tetep beureum.
Ngawenangkeun 2 jam pikeun ngeusi batre, sakali dieusi pinuh, lampu biru LED tetep hurung.

Puterkeun deui musik Llne-in:
Sambungkeun headset Iha sareng telepon sélulér anjeun sareng komputer nganggo kabel audio Tipe-C 3.5mm kanggo muter musik.
Catetan: Punten mareuman headphone sateuacan nganggo ieu! Unction. (kabel audio Henteu disayogikeun, peryogi anu peryogi, punten mesen salah sahiji saluran pamésan resmi Bluedio.)

Puterkeun musik garis-kaluar:
Sambungkeun headphone 1 sareng telepon ngalangkungan Bluetooth, teras sambungkeun headphone 1 sareng headphone 2 nganggo kabel audio Type-C 3.5 mm kanggo muter musik.
Catetan: headphone 2 kedahna ngadukung konéksi audio 3 mm.
(kabel audio henteu disayogikeun, Upami anjeun meryogikeunana, punten mesen salah sahiji ti saluran beuli resmi Blued lo.)

Mésér verifikasi
Anjeun tiasa mendakan kode verifikasi ku ngikis palapis labél kaamanan anu ditempelkeun kana bungkus aslina. Lebetkeun kode dina resmi kami websitus: www.bluedio.com kanggo verifikasi pameseran.

Pinjaman langkung seueur sareng kéngingkeun dukungan
Wilujeng sumping didatangan resmi kami websitus: www.bluedio.com;
Atanapi kanggo email kami di [email dijaga];
Atanapi kanggo nyauran kami al 400-8119-0123.

Fungsi awan:
Headphone na ngadukung layanan Awan. Pangguna tiasa ngaunduh APP ku nyeken kode QR dina kaca panungtung.

Hudang méga (masang Apl APP dina telepon anjeun)
Sambungkeun alat headset, telepon anjeun, teras pencét dua kali tombol MF pikeun ngahudangkeun Awan. Layanan awan hurung, anjeun tiasa ngaraosan layanan Awan anu pinter.

spésifikasi:
Vérsi Bluetooth: Bluetooth ~ .o
Frekuensi transmisi f: 2.4GHz-2.48GHz
Kisaran Bluetooth: dugi ka 10 m (rohangan gratis)
Proflles Bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
réspon frékuénsi: 20Hz-20KHz
Resolusi Audio: dugi ka [email dijaga]
Unit supir: 57mmx2
lendén: 1 Sn
Total sadayana harmoni harmoni (THD): 0.3% -3%
Tingkat tekanan sora (SPL): 1 t 8dB
Waktu sayaga: sakitar 1000 jam
Musik Bluetooth / omongan anjeun: sakitar 30 jam
Ngecas waktos: sakitar 2 jam kanggo biaya ull
Kisaran suhu operasi: -10-C dugi ka 50-C hungkul
Ngecas voltage / ayeuna: 5V /> 400mA
Konsumsi Daya: 30mW-t30mW

Ngaluarkeun Umum sareng solusi:

Ngaluarkeun Umum sareng solusi

Patarosan ngeunaan Buku Panduan anjeun? Pasang dina koméntar!

Gabung paguneman

11 Komentar

  1. Aranjeunna tetep nyarios batréna low bahkan saatos dieusi sadayana wengi. Ganggu pisan anu henteu ngareureuhkeun nanaon tapi lirénna sadayana audio ngan ukur ngagorowok batréna low. Éta dugi ka titik dimana kuring bahkan henteu badé nganggo éta.

  2. Naha headphone kuring nyarios batréna rendah nalika turun ka 40%? Sareng kumaha kuring ngeureunkeunana tina sering nyarios batréna kirang?

  3. Kuring parantos nyobian nyambungkeun headphone ieu nganggo kabel kana pc anu aya dina kotak tapi henteu tiasa dianggo

  4. Kumaha anjeun tiasa mareuman sora otomatis? Tetep nyarios Jilid Minimum sareng Kakuatan / Daya Pareuman. Kumaha mareuman ieu?

  5. Teu tiasa nyambung ka telepon. Éta naroskeun pin pikeun dipasangkeun.
    Kumaha carana meunang pin?

    1. Pin pasangan bluetooth pikeun Bluedio TM sigana salah sahiji kode standar, coba 0000, 1234, 1111, atanapi 000000.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.