MANUAL PENGGUNA

Headphone Headphone Bluedio A2

Headphone Bluedio
Model: A2

Wilujeng sumping di headphone Bluedio énggal anjeun
Kami ngahargaan kana pilihan headphone Bluedio anjeun. Sateuacan dianggo, mangga baca manual pangguna ieu sacara saksama sareng jaga pikeun rujukan ka hareup.

Mésér verifikasi
Anjeun tiasa mendakan kode verifikasi ku cara ngikis lapisan palapis kaamanan anu ditempelkeun kana bungkus aslina. Lebetkeun kode dina halaman wéb resmi kami: www.bluedio.com pikeun verifikasi pameseran.

Diajar langkung seueur sareng kéngingkeun dukungan
Wilujeng sumping ka halaman wéb resmi kami: www.bluedio.com;
Atanapi kanggo ngirim email ka kami [email dijaga];
Atanapi kanggo nyauran kami di 020-86062626-835.

Inpormasi Kasalametan Penting

  • Entong nganggo headphone dina volume anu tinggi pikeun waktos anu panjangan kanggo nyegah karusakan dédéngéan.
  • Entong nganggo headphone nalika nyetir atanapi di lingkungan mana waé anu meryogikeun perhatian anjeun sadayana. Upami diperlukeun, anggo headphone komunikasi Bluedio.
  • Jaga headphone Ole, asesoris sareng bungkusanna jauh ti jangkauan barudak pikeun nyegah kacilakaan sareng bahaya tersedak.
  • Ngeureunkeun ngagunakeun headphone langsung upami anjeun ngaraos sakit nalika nganggo headphone.
  • Entong ngalaan headphone Ole kana suhu anu luhur pisan atanapi handap (idéal: 1 O "C dugi ka 35 ″ C).
  • Salawasna tetep headphone garing sareng ULAH ngagunakeun headphone caket cai.
  • Ngaleupaskeun batré anu tiasa diisi dina headphone Ole kedah dilakukeun ku ahli anu mumpuni. ULAH nyobaan ngaganti batréna nyalira.

Ihtisar headphone

Ihtisar headphone

Dina kotak

Dina kotak

Tombol MF

  1. Daya Hurung: Pencet jeung tahan tombol MF dugi lampu biru hurung gancang.
  2. Pareuman Daya: Pencet sareng tahan tombol Ole MF dugi ka U, lampu biru hurung gancang teras pareum.
  3. Papasangan: Nalika headphone pareum, pencét sareng tahan tombol MF dugi ka ningali lampu biru Ole tetep hurung.
  4. Nalika maénkeun musik, pencét tombol MF sakali pikeun Ngareureuhkeun / Puter;
  5. Narima telepon asup, pencét tombol MF sakali pikeun Waler / Akhir; Pencet jeung tahan 2 detik pikeun nolak;
  6. Nampi Telepon 2 dina Telepon 1, pencét sareng tahan tombol MF pikeun nahan Telepon 1 sareng waleran Telepon 2; pencét jeung tahan deui pikeun pindah deui ka Telepon 1; pencét sakali pikeun ngeureunkeun telepon;
  7. Pencét tombol MF dua kali pikeun némbalan deui nomer panungtung.
  8. Nalika aya telepon, headphone na otomatis bakal nyiarkeun nomer teleponna.
Tombol MF

Papasangan Bluetooth

  1. Jantenkeun headphone lebet mode pasangan (tingali instruksi "tombol MF"), sareng hurungkeun fitur Bluetooth telepon anjeun, pilih "A • (lebetkeun" oooo "upami diperlukeun). Saatos hasil dipasangkeun, anjeun bakal ningali lampu biru ngiceup. Dina waktos sanés ngan hurungkeun headphone sareng fitur Bluetooth telepon anjeun, éta otomatis bakal nyambung ka telepon anjeun.
  2. Catetan: Upami papasangan henteu suksés dina 2 menit, punten ngulang deui léngkah di luhur pikeun masangkeun deui.

Volume- / Track saméméhna
Pencet sakali pikeun ngirangan polumeu; pencét jeung tahan pikeun ngaléngkah ka lagu anu saacanna.

Jilid-

Volume + / lagu salajengna
Pencet sakali pikeun ningkatkeun volume; pencét jeung tahan pikeun ngaléngkah ka lagu salajengna.

Volume +

Pilihan basa
Hurungkeun headphone heula. teras pencét tombol MF sareng tombol Volume- babarengan sakali, éta bakal ngaluarkeun nada ajakan anu aya hubunganana. Aya 4 basa anu sayogi, kalebet Cina, Inggris, Perancis sareng Spanyol.

Pilihan basa

Tum on / off sora 3D
ON: Pencét Jilid + tombol sareng Jilid- tombol sakali babarengan;
Pareuman: Sawaktos 30 sora hurung, pencét tombol Volume + sareng Volume- tombol sakali babarengan.

Tum dina Sora 3D

Puterkeun deui lagu-lagu
Anggo kabel audio standar 3.5mm pikeun nyambungkeun headphone sareng telepon sélulér anjeun atanapi komputer.
Catetan: Turunkeun headphone sateuacan nganggo fitur ieu.

Puterkeun musik garis-kaluar
Nalika maén musik ngalangkungan Bluetooth, anggo kabel audio 3.5mm pikeun ngahubungkeun A, headphone anu sanés.

Nyambung kana dua telepon sélulér ngalangkungan Bluetooth

  1. Sambungkeun A sareng telepon 1, teras mareuman A sareng fitur Bluetooth telepon 1.
  2. Hurungkeun A sareng lebetkeun kana modeu pasangan.
  3. Sambungkeun A sareng telepon 2.
  4. Hurungkeun fitur Bluetooth telepon 1, pilih "A" dina daptar Bluetooth.
Nyambung kana dua telepon sélulér ngalangkungan Bluetooth

Batré sareng batré

  1. Ngecas kabel: punten nganggo kabel ngecas USB anu disertakeun pikeun ngeusi batre, atanapi tiasa ngaruksak headphone.
  2. Carger témbok USB: upami nganggo charger témbok USB, kaluaranna peryogi 5VDC,> 0.4A.

Ngecas Headphone

Batré bawaan tiasa diisi deui sareng teu tiasa dicandak. Entong nyobian ngagentos batréna nyalira.

  1. Pareuman headphone sateuacan dieusi.
  2. Anggo kabel ngecas USB anu disertakeun pikeun nyambungkeun headphone sareng komputer atanapi carger témbok. Nalika ngecas, lampu beureum tetep hurung.
  3. Ngawenangkeun 2 jam pikeun muatan lengkep. Sakali dieusi pinuh, lampu biru bakal tetep hurung.
Ngecas Headphone

spésifikasi

  • Vérsi Bluetooth: 4.2
  • Frékuénsi transmisi Bluetooth: 2.4GHz dugi 2.48GHz
  • Jangkauan operasi Bluetooth: dugi ka 33 kaki (rohangan gratis)
  • Profil Bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Réspon frékuénsi: 20Hz-20,000Hz
  • Resolusi audio: [email dijaga]
  • Supirna: <1> 57mm
  • Impedansi: 160
  • Total Distorsi Harmonis (THD): 0.3% -3%
  • Tingkat Tekanan Sora (SPL): 118dB
  • Waktu sayaga: sakitar 1300 jam
  • Waktos musik / ngobrol Bluetooth: sakitar 33 jam
  • Ngecas waktos: 2 jam kanggo muatan pinuh
  • Kisaran suhu operasi: -10 ″ C dugi ka 50 ″ C hungkul
  • Ngecas tegangan / ayeuna: 5V /> 400mA
  • Kakuatan kaluaran: 25mW + 25mW

Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara matuh.

Patarosan ngeunaan Buku Panduan anjeun? Pasang dina koméntar!

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.