Bat-Caddy - logoManual pamaké
runtuyan X8

X8Pro
X8RBat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddyperhatian: Mangga turutan sagala parentah assembly. BACA parentah taliti pikeun ngarti prosedur operasi samemeh Anjeun beroperasi caddy Anjeun.

DAPTAR BUNGKUSAN

X8Pro

  • 1 Pigura Caddy
  • 1 Kabayang tunggal Anti Tip kabayang & Pin
  • 2 Roda Belakang (Kénca & Katuhu)
  • 1 Pek Batré (Aki, Kantong, Timbel)
  • 1 Carjer
  • 1 Kit Pakakas
  • Parentah Operasi
  • Manual Pamaké, Garansi, Sarat & Kaayaan

X8R

  • 1 Pigura Caddy
  • 1 Ganda kabayang Anti Tip kabayang & Pin
  • 2 Roda Belakang (Kénca & Katuhu)
  • 1 Pek Batré, SLA, atanapi LI (Aki, Kantong, Timbal)
  • 1 Carjer
  • 1 Kit Pakakas
  • 1 Remote Control (2 Batré AAA kalebet)
  • Parentah Operasi
  • Manual Pamaké, Garansi, Sarat & Kaayaan

Asesoris Standar (X8Pro & X8R)

  • 1 Panyekel Scorecard
  • 1 Panyekel Piala
  • 1 Panyekel Payung

asesoris tambahan sadia keur meuli di www.batcaddy.com

CATETAN:
Alat ieu saluyu sareng bagian 15 tina Aturan FCC sareng dibebaskeun lisénsi Industri Kanada
RSS standar (s). Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:
(1) Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
(2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dihoyongkeun.

CATETAN: PRODUSEN TEU TANGGUNG JAWAB KANA RADIO ATAU GANGGU TV anu disababkeun ku modifikasi anu henteu sah kana alat ieu perobahan sapertos kitu tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat.
Bat-Caddy X8R
ID FCC: QSQ-JAUH
ID IC: 10716A-Jauh

DAFTAR BAGIAN

X8Pro & X8R

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - BAGIAN GLOSARIBat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - BAGIAN GLOSARI 1

  1. Manual Rheostat Speed ​​Control
  2. Pangrojong Kantong Luhur
  3. Tali Rojongan Kantong
  4. batre
  5. Kabayang tukang
  6. Rear Kabayang Release Gancang nyekel
  7. Dual Motors (dina tube perumahan)
  8. Handap Rojongan Kantong & tali
  9. Roda hareup
  10. Pigura luhur Ngonci kenop
  11. Tombol kakuatan & Control
  12. Port USB
  13. Colokan Sambungan Batré
  14. Hareup-Kabayang Tracking adjustment
  15. carjer
  16. Jauh (X8R wungkul)
  17. Roda & Pin anti tip (X8R tunggal atanapi ganda)

Pitunjuk Majelis

X8Pro & X8R

  1. Buka bungkus sadaya barang sacara saksama sareng pariksa inventaris. Teundeun struktur pigura (hiji sapotong) dina taneuh beresih lemes keur ngajaga pigura ti keur scratched.
  2. Ngagantelkeun kabayang pungkur ka axles ku ngadorong tombol ngonci kabayang (Pic-1) dina luar kabayang jeung inserting extension as kana kabayang. Pastikeun tetep tombol konci dina luar kabayang kadorong dina mangsa proses ieu, guna ngaktifkeun ekstensi as, kaasup opat pin (Pic-2), diselapkeun kabeh jalan kana sprocket as. Mun teu dikonci, roda moal disambungkeun ka motor jeung moal propelled! Nguji konci ku nyobian narik kabayang kaluar.
    Catetan; caddy X8 ngabogaan katuhu (Urang Sunda) sarta kénca (L) kabayang, ditempo ti tukang dina arah nyetir. Punten pastikeun yén roda dirakit di sisi anu leres, janten tapak roda bakal cocog sareng anu sanés (Pic-3) ogé roda hareup & anti tip. Pikeun ngabongkar roda, lumangsungna dina urutan sabalikna.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - parentah assembly
  3. Ngadegkeun pigura ku mimiti unfolding tur nyambungkeun bagian mainframe babarengan dina konci pigura luhur ku fastening kenop konci pigura luhur (Pic-5). Sambungan pigura handap tetep leupas sarta bakal di tempat sakali kantong golf napel (Pic-6). Neruskeun sabalikna pikeun tilepan caddy.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PITUDUH MAJLIS 1
  4. Teundeun pak batré dina baki batré. Selapkeun colokan batré 3-prong kana stop kontak caddy sangkan kiyeu aligns leres tur masang T-konektor kana batréna.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PITUDUH MAJLIS 2Lajeng masang tali Velcro. Kencangkeun tali Velcro handapeun baki batré sareng sabudeureun batréna. Disarankeun yén anjeun Ulah nyepetkeun screw dina colokan ka stop kontak, jadi bisi tip-over, kabel bisa cabut tina stop kontak nu.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PITUDUH MAJLIS 3Catetan: Sateuacan Nyambungkeun pastikeun kakuatan caddy pareum, Rheostat Speed ​​Control dina posisi OFF sareng kadali jauh disimpen kalayan aman!
  5. Selapkeun roda anti tip kana nahan bar dina perumahan motor sareng amankeun ku pin.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PITUDUH MAJLIS 4
  6. Gantelkeun asesoris pilihan, kayaning Scorecard / Inuman / Panyekel payung, handap cecekelan. Parentah disayogikeun nyalira.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PITUDUH MAJLIS 5X8R Ngan
  7. Buka bungkus kadali jauh sareng pasang batré sareng kutub tambah sareng dikurangan sapertos anu dituduhkeun dina diagram dina kompartemen panarima unit.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - X8R Ngan

ARTIK KANGGO

X8Pro & X8R

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - X8R Ngan 1

  1.  Dial speed rheostat di sisi katuhu cecekelan mangrupa kadali speed manual Anjeun. Eta ngidinan Anjeun pikeun milih speed pikaresep Anjeun seamlessly. Puter ka hareup (saarah jarum jam) pikeun ningkatkeun kagancangan. Puteran mundur pikeun ngirangan kagancangan.Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - X8R Ngan 2
  2. Pencét HIRUP / OFF tombol kakuatan pikeun ngeunaan 3-5 detik pikeun ngahurungkeun caddy atawa mareuman (LED bakal hurung
  3. Kadali Cruise Digital - Saatos karanjang diaktipkeun, anjeun tiasa nganggo tombol daya sareng dial kadali laju (rheostat) pikeun ngeureunkeun karanjang dina laju anu ayeuna teras diteruskeun dina laju anu sami. Setel kagancangan anu dipikahoyong ku kenop kadali laju (rheostat) teras pencét tombol daya sadetik nalika anjeun badé eureun. Pencét deui tombol daya sareng caddy bakal diteruskeun dina laju anu sami.
  4. Caddy ieu dilengkepan 10. 20, 30 M / Y Advanced Jarak Timer. Pencét tombol T sakali, caddy bakal maju 10m / y sareng eureun, pencét dua kali pikeun 20m / y sareng 3 kali pikeun 30m / y. Anjeun tiasa ngeureunkeun caddy via remote ku mencét eureun tombol.

Operasi Remote Control (X8R Ngan)

FUNGSI:

  1. EUREUN: Beureum tombol di tengah panah arah kudu dipaké pikeun stopping caddy abruptly atawa salaku rem darurat.
  2. TELANG: 10, 20, 30 méter / méter: pencét sakali -10 méter, dua kali -20 méter; tilu kali - 30 yds.
  3. PANAH MUNDUR: Mencét panah tukang bakal nyetél caddy dina gerak mundur. Ningkatkeun kagancangan mundur ku ngadorong sababaraha kali. Pencét ogé pikeun ngurangan laju maju / ngalambatkeun caddy.
  4. PANAH MAJU: Ngadorong panah ka hareup bakal nyetél caddy dina gerak maju. Ngadorong sababaraha kali bakal ningkatkeun kagancangan. Teken panah pikeun ngalambatkeun turun. Lamun perlu eureun pencét tombol eureun.
  5. PANAH Kénca: Belok kenca. Nalika panah dileupaskeun, caddy lirén péngkolan sareng diteruskeun lempeng kalayan laju aslina sateuacan ngabelok.
  6. PANAH KANAN:Belok katuhu. Sarua jeung fungsi panah kénca.
  7. Hurungkeun / OFF: Di sisi katuhu alat ngahurungkeun atawa mareuman kadali jauh; dianjurkeun pikeun nyegah papacangan teu kahaja tina caddy.
  8. ANTENNA: Internal
  9. LED: Hurung nalika tombol didorong nunjukkeun sinyal keur dikirim
  10. BATERI: 2 x 1.5V AAA

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - Operasi Jauh Control

Catetan penting

  • Entong nganggo kadali jauh di tempat anu rame atanapi bahaya, sapertos tempat parkir, tempat umum, jalan, sasak sempit, bahaya, atanapi tempat anu berpotensi bahaya.
  • Ganti batré kadali jauh saatos lampu LED indikator lemah atanapi henteu hurung pisan.
  • Kadali jauh ngagunakeun dua batré 1.5V AAA anu sayogi di supermarkét, toko obat, atanapi toko éléktronik
  • Disarankeun pikeun nyimpen hiji set batré tambahan siap salaku gaganti
  • Pikeun ngaganti batré, buka panutup kompartemen batré ku cara narik tuas tur nempatkeun batréna nurutkeun diagram dina kompartemen batré.
  • Sistem kadali jauh dirancang pikeun henteu ngaganggu caddies listrik anu sanés
  • Jangkauan maksimum kadali jauh beda-beda antara 80-100 yard, gumantung kana muatan batré, halangan, kaayaan atmosfir, saluran listrik, menara telepon sélulér, atanapi sumber gangguan éléktronik/alami anu sanés.
  • Disarankeun pisan pikeun ngoperasikeun caddy dina jarak maksimal 20-30 yard pikeun nyegah leungitna kontrol unit!

Fungsi Tambahan

Modeu Freewheeling: Caddy tiasa gampang dioperasikeun tanpa kakuatan. Pikeun ngaktipkeun mode freewheeling, hurungkeun kakuatan utama. Lajeng disengage roda pungkur ti motor / gearbox tur geser kabayang ti rungkun jero (Pic-1) dina as ka rungkun luar (Pic-2). Pastikeun kabayang geus aman dina kurva luar. Caddy ayeuna tiasa didorong sacara manual kalayan sakedik résistansi.
Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - Fungsi tambahan

Jauh Control Resynchronization
Lengkah 1 - Pastikeun kakuatan pareum sahenteuna sahenteuna lima (5) detik.
Lengkah 2 - Tahan tombol eureun dina jauh
Lengkah 3 - Power up caddy. Terus tahan tombol eureun.
Lengkah 4 - Terus tahan tombol eureun nepi ka lampu dina LED kedip-kedip.
Lengkah 5 - Caddy ayeuna dina "singkronisasi" nguji unggal fungsi pikeun ngajamin sadayana fungsina. Anjeun siap indit!

Nyukcruk Adjustment*: Paripolah tracking sadaya-listrik caddies pisan gumantung kana distribusi beurat sarua dina caddy jeung lamping / topografi lapangan golf. Uji tracking caddy anjeun ku cara ngoperasikeunana dina permukaan anu datar tanpa kantong. Lamun parobahan diperlukeun, Anjeun bisa nyaluyukeun tracking of caddy anjeun ku loosening as kabayang hareup jeung bar Adjustment di sisi katuhu tina kabayang jeung mindahkeun as nu sasuai. Saatos adjustment sapertos fastens screws dina urutan sabalikna tapi ulah overtighten. Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - gbr 1

* Nyukcruk - aya video dina websitus nu nembongkeun kumaha carana ngaluyukeun tracking
port USB geus sadia pikeun ngecas GPS jeung/atawa ponsel. Hal ieu lokasina di cap tungtung pigura luhur luhureun kontrol cecekelan.Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - port USB

ngerem System
The caddy drive karéta dirancang pikeun ngajaga roda aktipitas motor, sahingga nimpah salaku rem nu bakal ngadalikeun laju caddy urang bari turun gunung.

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - System ngeremKaréta drive caddy bakal ngadalikeun laju caddy turun

Sistem éléktronik

  • Range Range Jauh: Kami ngarékoméndasikeun teu ngaleuwihan jarak 20-30 yard. Nu leuwih gede jarak antara anjeun jeung caddy nu, nu gede kasempetan leungit kontrol eta.
  • Mikrokomputer: Caddy jauh boga 3 kadali mikrokomputer. Mikroprosesor primér aya dina kompartemen sorangan handapeun baki batré. Urang sebut wae controller. Ka-2 aya dina héndsét pamancar kadali jauh, sareng anu katilu aya dina kadali cecekelan di luhur gagang (papan kontrol gagang). Lampu indikator ngeusi batre bakal hurung nunjukkeun dayana "ON". Ogé, éta bakal nunjukkeun tingkat ngecas batré, héjo (OK pikeun ngajalankeun) atanapi beureum (deukeut discharged, bakal gagal pas)
  • Perlindungan Kasalametan: Nalika suhu kotak controller ngahontal wates luhur na, sirkuit overload otomatis bakal Cicing turun Unit pikeun niiskeun eta. Unit kadali jauh NOT bakal beroperasi dina waktu ieu, tapi anjeun bisa neruskeun migunakeun caddy anjeun kalawan operasi manual.
  • Microprocessor dikawasa System Electronics: Lamun anjeun nyambungkeun batréna, sistem éléktronik bakal otomatis ngajalankeun ngaliwatan rutin ngamimitian; teras saatos réngsé anjeun tiasa pencét tombol OFF / ON utama dina cecekelan. Lampu indikator ngeusi batre bakal mintonkeun Anjeun tingkat ngeusi batre ti héjo (dieusian pinuh) nepi ka beureum (discharged).
  • penting: Kotak controller éléktronika teu ngandung bagian-pamaké serviceable. Ku alatan éta, éta disegel pikeun ngurangan résiko Uap asup jeung impacting sistem éléktronik. Megatkeun segel ieu ngaronjatkeun resiko ngaruksak éléktronika jeung nurunna reliabilitas caddy Anjeun. Ulah nyobian muka kotak controller. KITU BAKAL NGABATALKEUN GARANSI!
  • Operasi sareng Perawatan Batré: Turutan parentah ngeusi batre sareng perawatan. Batréna hadir sareng lead sareng konektor 3-prong.

Pangropéa Batré & PITUDUH TAMBAHAN

  • Ngeusi batre sarta Pangropéa (tingali parentah misah husus pikeun disegel lead-acid (SLA) jeung batré litium)
  • Punten taat kana pancegahan ieu kanggo pamakean batré sareng ngecas :
  • Punten ulah ngeusi batre dina wadah anu disegel atanapi dina posisi tibalik ka handap. Ngecas batré di wewengkon well-ventilated.
  • Punten ulah ngeusi batre caket sumber panas, dimana akumulasi panas tiasa tina ur, atanapi dina sinar panonpoé langsung.
  • Dina raraga manjangkeun umur layanan batré, ulah ngurangan lengkep jeung ngeusi batre sanggeus unggal pamakéan. Cabut colokan batré tina carjer saatos ngeusi batre réngsé. Nalika caddy henteu dianggo kanggo waktos anu panjang, disarankeun pikeun ngeusi batre sakali unggal 6 minggu.
  • Warna beureum dina kutub batré nangtung pikeun positif, sarta hideung nangtung pikeun négatip. Dina hal ngagantian batré, mangga sambungkeun deui kutub batréna bener pikeun nyegah karuksakan parna.
  • Punten ulah ngabongkar batré atanapi buang kana seuneu. BAHAYA LETUPAN!
  • JANGAN PERNAH NYEBAK TIANG LISTRIK BATERAI SARENG WAKTU! IEU BAHAYA KASELAMATAN PARAH!

saran

  • Ngeusi batre sapinuhna salila kurang leuwih 5-9 jam saméméh pamakéan munggaran.
  • Ulah ninggalkeun batré dina carjer. Cabut tina carjer saatos pangeusian parantos réngsé
  • Batré bakal nyandak kira-kira 2-3 rounds sareng siklus ngecas sateuacan ngahontal poténsi operasi pinuh na. Salila sababaraha babak kahiji, éta bisa jadi masih handap kakuatan optimal na.
  • Ulah nyimpen batré Anjeun disambungkeun ka grid salila kakuatan berkepanjangan outages. Bisa jadi ruksak irreversibel.
    ULAH pinuh ngurangan batré ku "overplaying" eta. Disarankeun pikeun ngahindarkeun batréna lengkep.* Kahirupan disegel timbal-asam jeung batré litium téh gumantung kana rupa-rupa faktor, lian ti murni jumlah muatan, kaasup tapi teu diwatesan ku, frékuénsi antara muatan, lilana muatan, tingkat drainase, waktu dianggurkeun, suhu operasi, kaayaan panyimpen, sareng durasi sareng waktos rak sadayana. Bat-Caddy bakal nutupan batré kami numutkeun kabijakan garansi kami sareng naon waé sinyalna tambahan anu aya dina kawijaksanaan urang".

Nguji Caddy Anjeun
Lingkungan Tés
Kahiji, pastikeun yén anjeun ngalakukeun tés munggaran anjeun tina caddy di wewengkon lega tur aman, bébas tina halangan atawa barang berharga, kayaning jalma, mobil diparkir, lalulintas ngalir, awak cai (walungan, pools ngojay, jsb), lungkawing. bukit, gawir atawa bahaya sarupa.

Operasi Kontrol Manual
Uji fungsi manual heula: Pencét tombol Hurung / Pareum salami 2-5 detik. Fungsi manual caddy dikawasa ngaliwatan kenop speed control (rheostat) dina luhureun cecekelan. Ngahurungkeun roda saarah jarum jam bakal ngadalikeun ovement maju caddy nu. Dina raraga ngalambatkeun turun atawa ngeureunkeun caddy nu, balikkeun roda counterclockwise. Hurungkeun dial lalaunan pikeun nyegah caddy "luncat" jauh!

Operasi Jauh Jauh (X8R Ngan)
Pastikeun anjeun caket sareng caddy sepanjang waktos bari nguji sareng familiarizing diri sareng kadali jauh! Hurungkeun saklar daya utama jeung pastikeun yén kontrol speed dial (rheostat) dina posisi OFF. Hiji pencét ganjaran / Panah mundur dina kadali jauh ngamimitian caddy dina dua arah. Pencét salajengna ningkatkeun laju. Pikeun ngeureunkeun caddy, pencét tombol STOP beureum buleud di tengah jauh. Pikeun ngahurungkeun caddy ka dua arah bari pindah, pencét sakeudeung panah kénca atawa katuhu. Sakali anjeun ngaleupaskeun tombol, caddy bakal neruskeun arah ayeuna dina laju anu sarua saméméh paréntah péngkolan. Anjeun bakal aya bewara yén caddy nu meta béda dina surfaces béda, sarta beban beurat béda ku kituna bakal butuh sababaraha latihan pikeun meunangkeun ngan touch katuhu pikeun maneuver péngkolan. Salawasna pastikeun anjeun cicing cukup deukeut pikeun ngadalikeun caddy sacara manual dina kaayaan darurat.
Remot dirancang pikeun ngahontal jangkauan maksimal 80-100 yard, tapi kami nyarankeun pisan pikeun ngoperasikeun caddy dina jarak anu langkung caket tina 10-20 yard (henteu langkung ti 30 yard) supados tiasa gancang ngaréspon kana kajadian anu teu kaduga, sapertos anu sanés. golfers nyebrang jalan Anjeun, atawa pikeun nyingkahan halangan disumputkeun saperti creeks, bunkers, atawa taneuh henteu rata, jsb atawa hiji disconnection teu kaduga dina operasi jauh. Fitur kaamanan tambahan tina caddy ieu nyaéta yén éta bakal ngeureunkeun gerak upami henteu nampi sinyal tina kadali jauh sahenteuna unggal 45 detik. Ku cara kieu upami anjeun kantos ngaganggu, caddy anjeun henteu kabur. Ku mencét tombol Timer handap dina jauh, caddy bisa dipindahkeun ka hareup otomatis ku 10, 20, atawa 30 yard. STOP bakal ngajadikeun caddy eureun bisi overreach. Entong nganggo pungsi ieu caket cai atanapi bahaya anu sanés. Entong parkir caddy anjeun nyanghareupan cai atanapi jalan!

Rekomendasi pikeun Operasi Cekap sareng Aman

  • Waspada sareng lampah tanggung jawab saban waktos nalika ngoperasikeun caddy anjeun, sapertos anjeun nalika ngajalankeun karanjang tunggang, kendaraan motor, atanapi jinis mesin anu sanés. Kami leres-leres henteu nyarankeun konsumsi alkohol atanapi zat anu ngarusak anu sanés nalika ngoperasikeun caddy kami.
  • ULAH ngoperasikeun caddy sembarangan atawa di tempat sempit atawa bahaya. Hindarkeun nganggo caddy anjeun di tempat dimana jalma-jalma tiasa kumpul, sapertos tempat parkir, tempat turun, atanapi tempat latihan, pikeun ngahindarkeun karusakan jalma atanapi barang berharga. Kami ngarékoméndasikeun operasi caddy Anjeun

Rekomendasi pikeun Operasi Cekap sareng Aman

  • Caddy (X8R) dilengkepan fitur pencegahan runaway otomatis. Éta bakal otomatis eureun upami henteu nampi sinyal tina jarak jauh sakitar 45 detik. Pencét gancang tombol maju bakal ngagerakkeun deui.
  • Kalayan kasaimbangan anu dioptimalkeun sareng roda payun lempeng, caddy biasana gaduh kamampuan péngkolan sareng maneuver anu responsif. Sanajan kitu, kadang condong ngaréaksikeun kana sebaran beurat henteu rata tina variasi beban atawa lamping sarta bakal nuturkeun beurat jeung lamping tangtu, nu normal pikeun caddies listrik. Pastikeun yén beurat dina kantong anjeun disebarkeun merata (pindahkeun bal beurat jeung item ka dua sisi sarua jeung ka bagean luhur kantong anjeun, atawa mindahkeun kantong dina caddy nu). Ogé, nalika ngajalankeun caddy anjeun, antisipasi lamping kursus pikeun ngahindarkeun koréksi sering dina arah. Nalika peryogi pikeun manuver panyesuaian koréksi anu rumit, sapertos rupa bumi anu henteu rata, pasir anu lungkawing, jalur karanjang anu sempit sareng / atanapi sloped, daérah bécék, jalur kerikil, caket kana bunker sareng bahaya, sakitar bushes sareng tatangkalan disarankeun pisan pikeun nyetir caddy. sacara manual nganggo gagang bari nyaluyukeun laju nganggo remote. Nalika operasi caddy mindeng di rupa bumi bumpy kami nyarankeun nambahkeun hiji tali bungee tambahan kana handap jeung / atawa rojongan kantong luhur pikeun masihan kantong golf ditahan tambahan sarta nyegah eta tina shifting.
  • Mangga hindarkeun atawa ngaleutikan operasi dina surfaces teuas tur kasar, kayaning jalur karanjang, jalan aspal, gravel jalan, root, s, jsb, sabab ieu bakal ngabalukarkeun maké teu perlu dina ban, roda, sarta komponén séjén. Pituduh caddy ku cara manual nalika dina jalur karanjang kalayan curbs. Nabrak obyék teuas bisa ngabalukarkeun karuksakan kana roda jeung komponén séjén! Caddy ieu pangalusna dioperasikeun dina surfaces lemes jeung lemes kayaning fairways.

Pangropéa Umum

Sadaya saran ieu, sareng akal sehat, bakal ngabantosan Bat-Caddy anjeun dina kaayaan anu luhur sareng mastikeun yén éta tetep pasangan anu tiasa dipercaya, boh sareng mareuman tautan.

  • Bat-Caddy parantos dirarancang supados pangguna tiasa konsentrasi dina maén golf, sedengkeun caddy ngalaksanakeun tugas mawa kantong anjeun. Pikeun ngajaga Bat-Caddy anjeun katingali saé, usap leutak atanapi jukut tina pigura, roda, sareng sasis saatos unggal babak nganggo iklan.amp lawon atawa anduk kertas.
  • PERNAH make selang cai atawa mesin cuci jet tekanan tinggi pikeun ngabersihan caddy Anjeun pikeun nyegah Uap asup kana sistem éléktronik, motor, atanapi kotak gear.
  • Cabut roda pungkur unggal sababaraha minggu sareng bersihkeun lebu anu tiasa nyababkeun sered roda. Anjeun tiasa nerapkeun sababaraha pelumas, sapertos WD-40, supados bagian anu gerakna lancar sareng henteu korosi.
  • Putaran golf 4 dugi ka 5 jam dimaénkeun saminggu sakali salami 12 bulan sami sareng kirang langkung opat taun ngagunakeun mesin pemotong rumput. Tuntas mariksa karanjang anjeun sahenteuna sataun sakali, sarta lamun aya bewara naon gejala maké, ngahubungan Bat-Caddy Service Center Anjeun. Alternatipna, anjeun tiasa gaduh caddy anjeun mariksa sareng nyetél di Pusat Layanan kami, janten éta salawasna dina kaayaan anu saé pikeun usum énggal.
  • Salawasna pegatkeun sambungan batré nalika anjeun nyimpen caddy anjeun, sarta salawasna reassemble caddy anjeun saméméh nyambungkeun deui batréna. Upami anjeun henteu ngarencanakeun maén sahenteuna sahenteuna sabulan, simpen batréna di tempat anu garing anu tiis (henteu di lantai beton) sareng JANGAN DITINGGALKEUN. CHARGER.

spésifikasi Infobox

model Ngaran X8 Pro / X8R
Batré standar 35/36Ah SLA
Ukuran SLA: 8 x 5 x 6 inci (20 x 13 x 15 cm)
Beurat: 25 lbs Rata-rata waktos ngecas: 4-8 jam
Hirupna: ca. 150 muatan - 27+ liang p / muatan
batre litium 12V 25 Ah Litium Diménsi: 7x5x4in Beurat: 6 lbs
Rata-rata waktos Ngecas 4-6 jam Hirupna: ca. 600-750 muatan - 36+ liang p / muatan
Ukuran dilipat (w/o roda) Panjangna: 31" (78.7 cm)
Lebar: 22 "(60 cm)
Jangkungna: 10.5" (26.7 cm)
Diménsi Unfolded Panjangna: 42-50 inci (107-127 cm)
Jangkungna: 22.5" (60 cm
Jangkungna: 35-45" (89-114cm)
Beurat Caddy 23 Lbs (10.5 kg)
Batré beurat 25 lbs (11kg) LI 6 lbs (2.7)
Total Beurat (var. batré) 48 (18.2 kg)
kagancangan 5.4 mi/h (8.6 km/h)
Fungsi Kontrol Manual Seamless Rheostat Cruise Control

Fungsi: Maju, Mundur, Kénca, Katuhu, Ngeureunkeun Indikator Ngecas Batré

Daya Hurung/Pareuman Port USB

Fungsi Maju Jarak Timed (10,20,30 yard) Remote Control (rentang dugi ka 80 -100 yard)

Jarak / Rentang 12 kuring (20 km) / 27+ liang 36+ liang w / LI
Bangkung Pendek derajat 30
beban maksimum lbs 77 (35 kg)
carjer Input: 110-240V AC
Kaluaran: 12V / 3A-4A DC Trickle carjer
motor kakuatan: 2 x 200 Watt (400 Watt) 12V DC Electric
Roda Hareup Airless, tapak karét, Nyukcruk adjustment
Roda Pungkur 12 3/8 Diaméterna, Airless, Rubberized Tapak, mékanisme-release Gancang, Anti-tip assembly kabayang
Pandu Karéta Rear Wheel Drive, Direct Drive, Dual independent transmission, Gear ratio (17:1)
Nanganan Jangkungna Pangaluyuan
bahan Aluminium / SS jeung ABS
Kelir sayogi Titanium Silver, Phantom Hideung, Arktik Bodas
Asesoris Sadia Panyekel Scorecard, Panyekel Piala, Payung Payung
Asesoris pilihan Panutup Hujan, Dispenser Keusik, GPS / Panyekel Telepon sélulér, Mawa Kantong, Korsi
garansi 1 Taun dina Bagian sareng Buruh
1 Taun dina Batré SLA/2 Taun dina Batré LI (pro-rated)
bungkusan Kotak kardus, Styrofoam cushing Dimensi: 33 x 28 x 14 (84 x 71.1 x 36 cm) Beurat kotor: 36 lbs (16 kg) w. Batré LI

PITUDUH TROUBLESHOOTING

Caddy teu boga kakuatan • Pastikeun batréna leres-leres dicolokkeun kana karanjang sareng colokan timbel batré henteu aya karusakan.
• Pastikeun batré geus cukup dieusi
• Pencét jeung tahan tombol daya sahenteuna 5 detik
• Pastikeun lead batré disambungkeun ka kutub ditangtoskeun (beureum dina beureum & hideung dina hideung)
• Pastikeun tombol daya mangrupa circuit board ngalakonan (anjeun kedah ngadangu klik)
Motor jalan tapi roda teu hurung • Pariksa lamun roda napel bener. Roda kedah dikonci.
• Pariksa posisi kabayang katuhu jeung kénca. Roda kedah di sisi anu leres
• Pariksa pin as roda.
Caddy narik ka kenca atawa ka katuhu • Pariksa lamun kabayang dipasang pageuh latched kana as
• Pariksa lamun duanana motor ngajalankeun
• Pariksa lagu dina taneuh datar tanpa kantong
• Pariksa distribusi beurat dina kantong golf
• Lamun perlu ngaluyukeun tracking dina kabayang hareup
Masalah ngalampirkeun roda • Saluyukeun nyekel release rusuh

Catetan: Bat-Caddy cadangan hak ngaropea / ningkatkeun sagala komponén salila sataun model, jadi ilustrasi on urang websitus, brosur, jeung manual bisa rada beda ti produk sabenerna shipped. Tapi, Bat-Caddy ngajamin yén spésifikasi sareng fungsionalitas bakal salawasna sami sareng atanapi langkung saé tibatan produk anu diémbarkeun. Asesoris promosi ogé tiasa bénten tina ilustrasi anu dipidangkeun dina kami websitus sareng publikasi sanésna.

PERTANYAAN SING umum (FAQ)
Mangga parios kami websitus di http://batcaddy.com/pages/FAQs.html pikeun FAQs
Kanggo Pangrojong Téknis mangga ngahubungi salah sahiji Pusat Layanan atanapi kunjungan
https://batcaddy.com/pages/TechTips.html Inpo kontak di
http://batcaddy.com/pages/Contact-Us.html
Pariksa kami websitus www.batcaddy.com

Bat-Caddy - logo

Dokumén / Sumberdaya

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy [pdf] Buku Panduan
Bat-Caddy, X8 Series, listrik, Golf Caddy, X8 Pro, X8R

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.