Bailey LED Bulkhead Slim Ceiling Wall

Spesifikasi téknis

Operasi voltage AC 220V-240V 50Hz
Sudut balok 120 °
suhu operasi -20 ~ 40°
IP Peunteun IP65
Pangaruh kakuatan IK10

Majelis sareng Pamasangan

Assembly-and-Installation

Containing product with removeable light source.
Produk ieu ngandung sumber cahaya efisiensi énergi kelas E.

Inpormasi pamasangan

  • Disconnect power before installation and servicing.
  • Pastikeun supply voltage sami sareng nilai luminaire voltage.
  • Sateuacan masang mangga baca spésifikasi pikeun mastikeun yén produk ieu cocog pikeun lingkungan operasi.
  • Operasi ngalawan aturan bisa ngaruksak harta anjeun malah ngarugikeun ka kaamanan pribadi Anjeun.
  • Sadaya instruksi kaamanan kedah diturutan pikeun ngahindarkeun résiko tatu atanapi karusakan harta.
  • Cocog pikeun panggunaan internal sareng éksternal.
  • Henteu cocog kanggo dianggo sareng unit darurat.

Safety ­ Maintenance – Environment

  • Ulah nutupan produk. Ulah ngagantelkeun item nu sejen ka produk. Nyimpen tur masang produk kaluar jangkauan sahiji barudak. Anggo produk ngan ukur nalika jalanna sampurna.
  • Ulah noél produk dina acara lepat atanapi ngarecahna. Langsung pareum produk sareng pegatkeun sambungan catu daya.
  • Kaayaan di handap ieu anu dimaksud ku kasalahan atanapi karusakan: aya karusakan anu katingali dina produk, produk henteu jalan sampurna (contona, kedip-kedip), aya bau kaduruk, hasil overheating katingali.
  • Testing and small repairs must only be carried out by a qualified electrician.
  • Dina raraga teu mangaruhan adversely hirup layanan, éta sasaena pikeun ngabersihan fixture dina rutin. Ngan anggo kaén anu lembut, cai sareng sabun pikeun ngalakukeunana. Hindarkeun paparan ka zat kimia anu volatil sapertos alkohol, bensin atanapi péstisida.
  • Nalika produk anjeun kedah ngagentos saatos umur jasa anu panjang, ulah miceun sareng runtah domestik anjeun. Gantina, pilih metode pembuangan anu ramah lingkungan.
  • Electrical products may not be disposed of in the same way as normal household waste. Take the fixture to a place where it can be recycled. Consult the local authorities or the seller for advice about collection and processing.

garansi

The warranty period will begin on the day on which the product was purchased from Bailey and will end after 2 years. If a defect occurs within the warranty period as a consequence of material faults and/or manufacturing errors, Bailey will repair or replace the product. The warranty does not cover consequential damage, nor will any call-out charges, transport costs or installation costs be reimbursed.

Garansi henteu berlaku upami:

  • Henteu aya inpormasi, atanapi henteu aya dokumén, ngarujuk kana tanggal pameseran (invoice atanapi catetan pangiriman).
  • Model sareng/atawa nomer séri anu aya dina produk teu tiasa dikenal (kalebet poto stiker produk atanapi sidik sareng spésifikasi).
  • Produkna henteu dipasang ku tukang listrik anu mumpuni.
  • Cacat ieu disababkeun ku pamakean produk anu teu leres atanapi pamakean henteu sakumaha anu dimaksud, atanapi ku pamakean dina kaayaan ekstrim atanapi dina kaayaan anu ngalibatkeun zat ngabahayakeun.
  • Cacat ieu disababkeun ku alat periferal disambungkeun teu cocog atawa surges dina jaringan listrik.
  • Karusakan produk disababkeun ku faktor éksternal.
  • Alatna diadaptasi.

Bailey Electric & Éléktronik bv
Everdenberg21
4902 TT Oosterhout Netherlands
+ 31 (0) 162 52 2446
DIDAMEL DI CINA

www.bailey.nl

Dokumén / Sumberdaya

Bailey LED Bulkhead Slim Ceiling Wall [pdf] Buku Panduan
LED Bulkhead Slim témbok siling

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.