AXAGON ACU-QS24 QC3.0 + 5V-1.2A Petunjuk Pangecas Tembok

SAFETY AND CORRECT HANDLING

– Ensure that the output parameters of the adapter match the parameters of the powered device.
– Only use good quality and undamaged USB cables.
– Do not cross-connect the charging adapter outputs. Adapter damage may occur!
– Protect the adapter from high temperatures and mechanical damage.
– Use the adapter only in a dry environment
– Protect it from water, do not use with wet hands, there is a risk of electric shock!
– Do not cover the adapter and allow access to air for sufficient cooling.
-The adapter may become hot during use, it is normal.
– If the adapter is damaged, disconnect it IMMEDIATELY and do not use it again! – Do not disassemble, modify, or attempt to repair the adapter. – If you do not use the adapter, unplug it. -The adapter is for indoor use only and the mains voltage is 100 – 240V –.
– Do not leave the adapter unattended.

TECHNICAL SUPPORT: More information, FAQs, manuals and drivers can be found on the product page in the
PRODUCT SUPPORT tab at www.axagon.eu. Nothing helped? Write to our technical support: [email dijaga]
Dina ahir hirup layanan na, ulah buang produk kana runtah rumah tangga; bawa ka tempat kempelan pikeun daur ulang alat-alat listrik. Kanggo inpo tentang program koleksi sareng daur ulang di nagara anjeun, hubungi otoritas lokal anjeun atanapi pangecér anu ngajual produk ka anjeun.
EU declaration of conformity: The device complies with the harmonisation legislation of the European Union 2014/35/EU (LVD), 2014/30/EU (EMC) and 2011/65/EU (RoHS). The complete EU declaration of conformity is available from the manufacturer.
Sateuacan nganggo produk, pangguna wajib maca petunjuk pangguna. Produsén disclaims sagala liability pikeun karuksakan anu bisa lumangsung alatan pamakéan salah sahiji produk atawa gagal pikeun turutan parentah nu aya di dieu. Pamakéan produk salian ti anu ditangtukeun kedah konsultasi sareng produsén.
Entong nganggo produk di lingkungan anu lembab atanapi ngabeledug sareng caket kana bahan anu gampang kaduruk.
Degree of Protection 20.
The appliance is protected against contact with a finger; the appliance is not protected against water ingress.
Appliance of protection class II according to IEC 60536 — appliance with double insulation. The appliance is intended for indoor use in standard conditions only.

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

AXAGON ACU-QS24 QC3.0 + 5V-1.2A Wall Charger [pdf] Buku Panduan
ACU-QS24, QC3.0 5V-1.2A Wall Charger, ACU-QS24 QC3.0 5V-1.2A Wall Charger

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.