Manual AUKEY EP-T25 Wireless Earbuds

AUKEY EP-T25 Earbuds Nirkabel

Hatur nuhun pikeun ngagaleuh Earbuds Wireless Wireless AUKEY EP-T25. Punten baca manual pangguna ieu sacara saksama sareng jaga pikeun rujukan ka hareup. Upami anjeun peryogi
bantosan, mangga kontak tim dukungan kami kalayan nomer modél produk anjeun.

Eusi pakét

  • Earbuds nirkabel leres
  • Kasus Ngecas
  • Tilu Pasangan Ceuli-Tip (S / M / L)
  • USB-A nepi ka C Cable
  • Manual pamaké
  • Gancang Mimitian Guide

Diagram Produk

Produk Langkungview

spésifikasi

Earbuds
model EP-T25
teknologi BT 5, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, AAC
Supir (unggal kanal) Supir spiker 1 x 6mm / 0.24 "
lemes parasaanana 90 ± 3DB SPL (dina 1kHz / 1mW)
Range frékuénsi 20Hz - 20kHz
impedansi 16 ohm ± 15%
Jenis mikropon MEMS (chip mikropon)
mikropon sensitipitas -38dB ± 1dB (dina 1kHz)
Rentang Frékuénsi Mikropon 100Hz - 10kHz
ngecas Time 1 jam
Kahirupan batre Nepi ka jam 5
Jenis Batré Li-polimér (2 x 40mAh)
Range Operating 10 m / 33 ft
IP Peunteun IPX5
beurat 7g / 0.25oz (sapasang)
Kasus Ngecas
Input Ngecas DC 5V
ngecas Time jam 1.5
Jenis Batré Li-polimér (350mAh)
Jumlah Earbuds Recharges 4 kali (pasangan)
beurat 28g / 0.99oz

Ngamimitian

ngecas

Pinuh ngeusi batre bisi ngecas sateuacan dianggo heula. Pikeun ngeusi batre, sambungkeun kasus ieu kana carjer USB atanapi port pangisian daya nganggo kabel USB-A ka C anu kalebet. Nalika sadayana 4 lampu indikator ngecas LED biru, kasus na dieusi pinuh. Ngecas langkung sakitar 1.5 jam, sareng saatos dieusi pinuh, kasus tiasa ngeusi batre earbuds 4 kali. Earbuds kedah disimpen bisi henteu dianggo. Nalika earbuds ngeusi batre dina kasus (kalayan bisi éta henteu dieusi) sareng bisi dibuka, indikator ngecas LED beureum padet. Nalika indikator beureum janten biru, earbuds dieusi pinuh.

ngecas

Hurungkeun / Pareuman
Hurungkeun Buka tutup bisi pangisianan atanapi toél sareng tahan panel sénsitip toél dina kadua earbuds salami 4 detik nalika dipareuman
Pareuman Tutup tutup bisi pangisianan atanapi toél sareng tahan panel sénsitip toél dina kadua earbuds salami 6 detik nalika aranjeunna diaktipkeun
papasangan

Dimimitian ku earbuds dina kasus ieu:

  1. Buka tutup kotak pangisianan. Duanana earbuds bakal ngahurungkeun sacara otomatis sareng sambungkeun saling
  2. Hurungkeun pungsi pasangan dina alat anu anjeun badé pasangkeun sareng earbuds
  3. Tina daptar alat anu sayogi, panggihan sareng pilih "AUKEY EP-T25"
  4. Upami kode atanapi PIN diperyogikeun pikeun pasangan, lebetkeun "0000"
Anggo Biasa Saatos Masangkeun

Sakali earbuds hasil dikawinkeun sareng alat anjeun, éta tiasa
dihurungkeun sareng dipareuman sapertos kieu:

  • Buka tutup kotak pangisianan, maka kadua earbuds bakal ngahurungkeun sareng
  • sambung saling
  • Pikeun pareum, pasang deui earbuds dina kotak pangisian sareng tutup tutupna,
  • sareng aranjeunna bakal ngamimitian ngecas
Ngagunakeun Earbud Kénca / Katuhu Hungkul

Dimimitian ku earbuds dina kasus ieu:

  1. Candak earbud kénca / katuhu ka luar
  2. Hurungkeun pungsi pasangan dina alat anu anjeun badé pasangkeun sareng earbud
  3. Tina daptar alat anu sayogi, panggihan sareng pilih "AUKEY EP-T25"
Catetan
  • Nalika anjeun ngahurungkeun earbuds, éta otomatis bakal nyambung deui kana
  • alat pasangan terakhir atanapi lebet mode pasangan upami teu aya alat pasangan
  • Pikeun mersihan daptar pasangan, toél sareng tahan panel sénsitip toél dina kadua earbuds salami 10 detik saatos mareuman kadua earbuds
  • Dina modeu papasangan, earbuds bakal otomatis pareum saatos 2 menit upami teu aya alat anu disapasangkeun
  • Upami salah sahiji earbuds teu gaduh kaluaran sora, lebetkeun kadua earbuds kana kotak pengisian sareng candak deui
  • Kisaran operasi nirkabel nyaéta 10m (33ft). Upami anjeun ngalangkungan jajaran ieu, earbuds bakal nyambung tina alat anjeun anu disapasangkeun. Konéksi bakal dipasang deui upami anjeun ngalebetkeun deui rentang nirkabel dina 2 menit. Earbuds bakal otomatis sambung deui kana alat anu dipasang terakhir. Nyambung
    sareng alat-alat sanés, balikan deui léngkah-léngkah papasangan saméméhna

Kadali & Indikator LED

streaming audio

Sakali dipasangkeun, anjeun tiasa nirkabel ngalirkeun audio tina alat anjeun ka earbuds. Musik sacara otomatis bakal lirén nalika anjeun nampi telepon anu asup sareng teras teraskeun upami réngsé nelepon.

Maénkeun atanapi ngareureuhkeun Ketok panel sénsitip toél dina earbud
Luncat kana lagu salajengna Ketok dua kali panel sénsitip toél dina earbud katuhu
Loncat kana lagu sateuacanna Ketok dua kali panel sénsitip toél dina earbud kénca
Nyandak Telepon
Ngajawab atanapi mungkas telepon Ketok dua kali panel sénsitip toél dina earbud pikeun ngajawab atanapi mungkas telepon. Upami aya telepon anu kadieu, ketok dua kali panel sénsitip toél dina earbud pikeun ngajawab telepon kadua teras mungkas telepon anu munggaran; atanapi toél sareng tahan panel sénsitip toél dina boh earbud salami 2 detik kanggo ngajawab telepon anu kadua teras nahan telepon anu mimiti
Nolak telepon anu asup Toél jeung tahan panel sénsitip toél dina earbud boh 2 detik
Anggo Siri atanapi asistén sora sanés Nalika alat anjeun nyambung, ketuk tilu kali panel sénsitip toél dina earbud
Indikator Ngecas LED status
beureum  Ngecas ceuli
 biru  Earbuds dieusi pinuh

FAQ

Earbuds hurung, tapi henteu nyambung kana alat kuring

Pikeun earbuds sareng alat anjeun ngajantenkeun konéksi, anjeun kedah nempatkeun duanana dina modél papasangan. Punten turutan pitunjuk dina bagian Masangkeun tina Buku Panduan ieu.

Kuring parantos nyambungkeun earbuds sareng telepon pinter kuring tapi henteu tiasa ngupingkeun sora na

Pariksa dua kali tingkat polumeu dina telepon pinter sareng earbuds anjeun. Sababaraha smartphone meryogikeun anjeun nyetél earbuds salaku alat kaluaran audio sateuacan audio tiasa ditransmisikeun. Upami anjeun nganggo pamuter musik atanapi alat sanés, mangga pastikeun éta ngadukung pro A2DPfile.

Sorana teu pati jelas atanapi anu nelepon teu tiasa nguping sora kuring jelas

Saluyukeun polumeu dina telepon pinter sareng earbuds anjeun. Coba pindah ngadeukeutan ka smartphone anjeun pikeun nolak kamungkinan gangguan atanapi masalah anu aya hubunganana sareng nirkabel.

Naon kisaran nirkabel tina earbuds?

Kisaran maksimum nyaéta 10m (33ft). Nanging, kisaran anu saleresna gumantung kana faktor lingkungan. Kanggo kinerja anu optimal, jaga alat anjeun nyambung dina kisaran kirang langkung 4m dugi ka 8m sareng pastikeun teu aya halangan utama (sapertos tembok baja bertulang) antara earbuds sareng alat anjeun.

Ceuli ceuli moal hurung

Coba ngecas earbuds bari. Upami earbuds tetep teu kuat, mangga kontak tim dukungan kami di alamat email anu disayogikeun dina Garanti & Dukungan Palanggan.

Kuring nempatkeun earbuds deui dina kotak ngeusi, tapi earbuds masih nyambung

Kasus muatanana sigana teu kawasa. Coba ngeusi batre

Perawatan Produk & Pamakéan

  • Jauhkeun tina cairan sareng panas anu parah
  • Entong nganggo earbuds dina volume tinggi salami waktos anu berkepanjangan, sabab ieu tiasa nyababkeun karusakan atanapi karugian pangrungu permanén

Jaminan & Dukungan Palanggan

Pikeun patarosan, dukungan, atanapi klaim garansi, ngahubungi kami di alamat di handap ieu anu saluyu sareng daérah anjeun. Punten kalebet nomer urutan Amazon sareng nomer modél produk anjeun.

Pemesanan Amazon AS: [email dijaga]
Pesenan Amazon EU: [email dijaga]
Pesenan Amazon CA: [email dijaga]
Pemesanan Amazon JP: [email dijaga]

* Punten perhatoskeun, AUKEY ngan ukur tiasa nyayogikeun jasa penjualan pikeun produk anu dipésér langsung ti AUKEY. Upami anjeun parantos ngagaleuh ti anu sanés, mangga langsung kontak éta pikeun masalah jasa atanapi jaminan.

Pernyataan CE

Tingkat kakuatan Max RF:
BT klasik (2402-2480MHz): 2.1dBm
Panilitian paparan RF parantos dilakukeun pikeun ngabuktikeun yén unit ieu moal ngahasilkeun émisi EM anu ngabahayakeun di luhur tingkat rujukan sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina Saran Déwan EC (1999/519 / EC).

PERHATIAN: RÉSIKO ÉPÉLÉSINA JEUNG BATERI GANTI KU JENIS BENER. DISPÉT BATERI anu DIGUNAKEUN Nurutkeun INSTRUKSI.

Tekanan sora anu kaleuleuwihi tina earphone sareng headphone tiasa nyababkeun leungitna nguping.

Manual AUKEY EP-T25 Wireless Earbuds

Hereby, Aukey Technology Co., Ltd. nyatakeun yén jinis alat radio (True Wireless Earbuds, EP-T25) saluyu sareng Diréktur 2014/53 / EU.

ikon bewara

Bewara: Alat ieu tiasa dianggo dina unggal nagara anggota Uni Éropa.

Alat ieu ngandung pamancar anu dibebaskeun tina lisénsi / panarima (s) anu saluyu sareng Inovasi, Élmu sareng Pangembangan Ékonomi RSS-lisénsi Kanada. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1.  Alat ieu moal nyababkeun gangguan.
  2. Alat ieu kedah nampi gangguan nanaon, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi alat anu teu dihoyongkeun.

 

Manual AUKEY EP-T25 Wireless Earbuds Manual - Unduh [dioptimalkeun]
Manual AUKEY EP-T25 Wireless Earbuds Manual - download

Gabung paguneman

2 Komentar

  1. Kuring parantos nyambungkeun earbuds kana telepon kuring tapi pucukna kénca teu aya sora anu kaluar tina éta. Kuncup ceuli kuring ogé lengkep dipareuman nalika earbud katuhu dilebetkeun kana kotak teras ditutup. Kotak carjer dieusi.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.