AT logo TParentah Pamblokir Telepon pinter

Baca sateuacan dianggo!

Ngenalkeun blocker Telepon Smart * §
DL72210 / DL72310 / DL72340 / DL72350 / DL72510 / DL72570 / DL72580 DECT 6.0 sistem telepon / ngajawab tanpa kabel nganggo panelepon ID / telepon ngantosan
Henteu wawuh jeung Smart call blocker?
Hoyong uninga langkung?
Pamblokir telepon pinter mangrupikeun alat panyaringan telepon anu épéktip, anu ngamungkinkeun sistem telepon anjeun nyaring Sadayana telepon di bumi. †
Upami anjeun henteu wawuh sareng éta atanapi hoyong terang langkung sateuacan anjeun ngamimitian, baca sareng pelajari cara ngarobih kana modeu saringan, sareng ngalaksanakeun persiapan anu diperyogikeun sateuacan dianggo.
† Fitur skrining pamblokir panggero Smart ngan ukur pikeun telepon di bumi. Sadaya telepon sél anu lebet bakal liwat sareng disada.
Upami anjeun hoyong meungpeuk telepon sél, tambihan nomer kana daptar blok. Baca terus sareng diajar kumaha nambihan nomer kana daptar blok.
* Pamakéan fitur Pamblokir telepon pinter meryogikeun langganan jasa panelepon.
§ Ngawengku téknologi Qalte ™ anu dilisensikeun.
Ngaluarkeun 5.0 06/21.

Janten… naon anu nelepon Smart blocker?

Pamblokir telepon pinter nyaring robocalls sareng telepon anu teu dipikahoyong pikeun anjeun bari ngamungkinkeun telepon wilujeng sumping. Anjeun tiasa nyetél daptar panyeluk wilujeng sumping sareng panyeluk anu teu dipikahoyong. Pamblokir Telepon pinter ngamungkinkeun telepon ti anu nampi tampi anjeun ngalolos, sareng éta ngahalangan telepon ti anu nelepon anu teu dipikahoyong.
Kanggo telepon sanés anu sanés, anjeun tiasa kéngingkeun, meungpeuk, atanapi layar telepon ieu, atanapi neraskeun telepon ieu kana sistem panjawab. Kalayan sababaraha konfigurasi anu gampang, anjeun tiasa nyetél ngan ukur nyaring robocalls dina garis bumi ku cara naros ka anu nelepon pikeun mencét tombol pon (#) sateuacan telepon ditelepon ka anjeun. Anjeun tiasa nyetél ogé Pamblokir telepon pinter pikeun layar telepon di bumi ku naros ka anu nelepon pikeun ngarékam nami na pencét tombol pon (#). Saatos panelepon anjeun ngalengkepan pamundut, telepon anjeun disada sareng ngumumkeun nami anu nelepon. Anjeun teras tiasa milih pikeun meungpeuk atanapi ngajawab telepon, atanapi anjeun tiasa neraskeun sauran kana sistem panjawab. Upami panelepon ngagantung atanapi henteu némbalan atanapi ngarékam nami na, teleponna diblokir disada. Nalika anjeun nambihan télépon wilujeng sumping ka daptar Diréktori atanapi Ngidinan anjeun, aranjeunna bakal ngaleungitkeun sadaya panyaringan sareng langsung disada kana héndsét anjeun.

AT T Smart Telepon Pameungpeuk

Pindah ka Setup upami anjeun hoyong layar sadaya telepon di bumi anu teu dikenal. Kalayan skrining Call aktip, Smart
nelepon layar pameungpeuk sareng nyaring sadaya telepon asal anu sumping tina nomer atanapi nami anu teu acan disimpen dina diréktori anjeun, Ngidinan daptar, Daptar Blokir, atanapi daptar nami Star. Anjeun tiasa sacara gampil nambihan nomer telepon anu lebet kana daptar Ngidinan sareng daptar Blokir anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngawangun daptar daptar nomer anu diidinan sareng anu diblokir sareng pamblokir panggero Smart bakal terang kumaha kaayaan telepon ieu nalika aranjeunna lebet deui.

Disetél

pitunjuk
Lebetkeun sareng simpen nomer telepon tina usaha anu sering disebut, anggota kulawarga sareng réréncangan, supados nalika aranjeunna nyauran, telepon anjeun disada tanpa kedah ngaliwat
prosés panyaringan.
Tambihkeun kontak dina diréktori anjeun:

  1.  Pencét MENU dina héndsét.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Diréktori, teras pencét PILIH.
  3. Pencét PILIH deui pikeun milih nambihan entri énggal, teras pencét PILIH.
  4. Lebetkeun nomer telepon (dugi ka 30 digit), teras pencét PILIH.
  5. Lebetkeun nami (dugi ka 15 karakter), teras pencét PILIH.

Pikeun nambihan kontak anu sanés, balikan deui léngkah 3.

Daptar blok
Tambihkeun nomer anu anjeun hoyong nyegah teleponna disada.
Telepon sél kalayan nomer anu parantos nambihan kana daptar blok anjeun ogé bakal diblokir.

  1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih daptar Blok, teras pencét PILIH.
  3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR kanggo milih nambihan éntri énggal, teras pencét PILIH.
  4. Lebetkeun nomer telepon (dugi ka 30 digit), teras pencét PILIH.
  5. Lebetkeun nami (dugi ka 15 karakter), teras pencét PILIH.
    Pikeun nambihan entri sanés dina daptar blok, balikan deui léngkah 3.

Ngidinan daptar
Tambihkeun nomer anu anjeun badé teraskeun pikeun nelepon aranjeunna ngalangkungan anjeun tanpa kedah ngalangkungan prosés panyaringan.
Tambihkeun éntri anu diijinkeun:

  1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Ngidinan daptar, teras pencét PILIH.
  3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR kanggo milih nambihan éntri énggal, teras pencét PILIH.
  4. Lebetkeun nomer telepon (dugi ka 30 digit), teras pencét PILIH.
  5. Lebetkeun nami (dugi ka 15 karakter), teras pencét PILIH.

Pikeun nambihan entri sanés dina daptar ijin, balikan deui léngkah 3.

Daptar nami bintang ^
Tambahkeun NAMES panelepon kana daptar nami bintang anjeun pikeun kéngingkeun telepon sélulérna liwat ka anjeun tanpa kedah ngaliwatan prosés saringan. Tambahkeun éntri nami bintang:
1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR milih daptar nami Star, teras pencét PILIH.
3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR kanggo milih nambihan éntri énggal, teras pencét PILIH.
4. Lebetkeun nami (dugi ka 15 karakter), teras pencét PILIH.
Pikeun nambihan entri sanés dina daptar nami bintang, balikan deui léngkah 3.
^ Aya seueur organisasi sapertos sakola, kantor médis, sareng apoték anu nganggo robocalls pikeun komunikasi inpormasi penting ka anjeun. Robocall ngagunakeun autodialer pikeun nganteurkeun pesen anu tos dirékam. Ku ngalebetkeun nami organisasi kana daptar nami Star, éta mastikeun yén telepon ieu bakal disada nalika anjeun ngan ukur terang nami anu nelepon tapi sanés nomerna.

Anjeun ayeuna siap ngamimitian nganggo sistem telepon nganggo blok telepon anu pinter.
Pikeun ngaktipkeun skrining telepon: 
1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
3. Pencét PILIH deui pikeun milih Layar anu teu dikenal.
Milih Layar anu teu dikenal profile pilihan bakal nyetél telepon anjeun pikeun nyaring sadaya telepon di bumi anu teu dikenal sareng naroskeun nami anu nelepon sateuacan nempatkeun telepon ka anjeun.
Pastikeun anjeun henteu mareuman pameungpeuk Telepon pinter. Upami teu kitu, telepon moal disaring.AT T Smart Call Blocker - bentang

Kumaha upami kuring hoyong…

Pilih konfigurasi blok Telepon pinter anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Skénario / Setélan Abdi hoyong layar telepon di telepon tina nomer anu henteu disimpen dina Diréktori, Ngidinan daptar, atanapi
Daptar nami bintang. (1)
Abdi hoyong ngijinkeun sadaya telepon kecuali jalma-jalma dina daptar Blokir hungkul. Setelan standar (2) Pencét 2 nalika Abdi hoyong ukur layar robocalls (3)
-
Abdi hoyong ngirim telepon di bumi tina nomer anu teu disimpen dina Diréktori,
Ngidinan daptar atanapi daptar Nama bintang kana sistem jawaban. (4)
Abdi hoyong ngahalangan telepon di bumi tina nomer anu teu disimpen dina Diréktori, Ngidinan daptar, atanapi nami Star
daptar. (5)
Setup pituduh sora Pencét 1 iraha
dijurungkeun
Pencét 2 nalika dipenta
Atur profile Layar henteu kanyahoanAT T Smart Call Blocker - layar teu dikenal Ngidinan kanyahoan Robot layarAT T Smart Call Blocker - Robot layar UnknownToAns.SAT T Smart Call Blocker - 123 Meungpeung teu dikenal

Anggo pituduh sora pikeun nyetél Pamblokir telepon pinter

Pas saatos masang telepon anjeun, pituduh sora bakal nyayogikeun anjeun cara gancang sareng gampang pikeun ngonpigurasikeun telepon blocker Smart.
AT T Smart Call Blocker - Sora pituduh disetél
Saatos anjeun masang telepon anjeun, héndsét bakal ajakan anjeun pikeun nyetél tanggal sareng waktosna. Saatos setting tanggal sareng waktos parantos réngsé atanapi diléngsérkeun, handsét teras nyarankeun upami anjeun badé nyetél pamblokir Telepon pinter - “Halo! Pitunjuk sora ieu bakal ngabantosan anjeun nganggo panyiapan dasar Smart call blocker… ”. Skénario (1) sareng (2) gampang pisan diatur sareng pituduh sora. Ngan pencét 1 atanapi 2 dina héndsét nalika dipenta.

  • Pencet 1 upami anjeun hoyong layar telepon namah kalayan nomer telepon anu henteu disimpen dina Diréktori anjeun, Pasihan daptar, atanapi daptar nami Star; atawa
  • Pencét 2 upami anjeun henteu hoyong layar telepon, sareng hoyong kéngingkeun sadaya telepon anu lebet.

AT T Smart Call Blocker - Telepon pinter blk.

Catetan: Pikeun ngabalikan pituduh sora:

  1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Pitunjuk sora, teras pencét PILIH.

Setelan gancang nganggo Set profile pilihan
Anjeun tiasa ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu pikeun gancang nyetél blocker Telepon pinter, sakumaha anu dijelaskeun dina lima skenario di belah katuhu.

  1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
    AT T Smart Call Blocker - Atur profile
  3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih tina lima pilihan ieu, teras pencét PILIH pikeun mastikeun.
    AT T Smart Call Blocker - layar teu dikenal
  • Layar henteu kanyahoan
  • Robot layar
  • Ngidinan kanyahoan
  • UnknownToAns.S
  • Meungpeung teu dikenal

Qaltel ™ mangrupakeun mérek dagang ti True call Group Limited.
© 2020-2021 Telepon Amérika Canggih. Sadaya hak disimpen.
AT&T sareng logo AT&T mangrupikeun mérek AT & T Inteléktual Harta anu dilisensikeun ka Advanced American Telephones, San Antonio, TX 78219.

Layar sadayana telepon kecuali telepon wilujeng sumping (1)AT T Smart Call Blocker - Layar 1

  1. Pencét CALL BLOCK.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
  3. Pencét PILIH deui pikeun milih Layar henteu dikenal.

Blokir telepon dina daptar blok (2) - Setélan standar

AT T Smart Call Blocker - Telepon Blok dina daptar blok

  1. Pencét CALL BLOCK.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
  3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Ngidinan kanyahoan, teras pencét PILIH.

Layar sareng blok robocalls (3)

AT T Smart Call Blocker - Layar sareng blok robocalls

  1. Pencét CALL BLOCK.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
  3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Robot layar, teras pencét PILIH.

Teruskeun sadayana telepon anu teu dikenal kana sistem jawaban (4)

  1. Pencét CALL BLOCK.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
  3. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih UnknownToAns.S, teras pencét PILIH.

Meungpeung sadaya telepon anu teu dikenal (5)

AT T Smart Call Blocker - Blokir sadaya telepon anu teu dikenal (

  1. Pencét CALL BLOCK.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Set profile, teras pencét PILIH.
  3.  pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih Blok anu teu dikenal, teras pencét PILIH.

AT T Smart Call Blocker - CATETANCATETAN:

Kumaha cara ngabuka blokir nomer telepon?

  1. Pencét CALL BLOCK dina héndsét.
  2. pers AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun milih daptar Blok, teras pencét PILIH.
  3. Pencét PILIH pikeun milih Review, terus pencét AT T Smart Call Blocker - ikon 1CID atanapi AT T Smart Call Blocker - ikonDIR pikeun ngotéktak éntri blok.
  4. Nalika éntri anu dipikahoyong ditampilkeun, pencét HAPUS dina handset. Layar nunjukkeun Hapus entri ?.
  5. Pencét PILIH pikeun mastikeun.

Kanggo pitunjuk lengkep ngeunaan pamblokir Telepon pinter, baca manual pangguna lengkep sistem telepon anjeun.

Dokumén / Sumberdaya

AT T Smart Telepon Pameungpeuk [pdf] Pituduh
DL72210, DL72310, DL72340, DL72350, Smart Call Blocker, DL72510, DL72570, DL72580, DECT 6.0 telepon teu nganggo kabel, sistem panjawab kalayan panelpon ID anu ngantosan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.