Apple MacBook Air M1 Chip kalawan 8-Core CPU jeung 7-Core GPU Laptop Guide pamaké
Apple MacBook Air M1 Chip kalawan 8-Core CPU jeung 7-Core GPU Laptop

Wilujeng sumping di MacBook Air anjeun

MacBook Air otomatis dimimitian sawaktos Anjeun ngangkat tutupna.
Asisten Setup ngabantosan anjeun bangun sareng ngajalankeun.

Toel ID

Sidik ramo anjeun tiasa muka konci MacBook Air, langsung asup ka aplikasi, sareng ngagaleuh nganggo Apple Pay.
MacBook Air Parentah

Sapuan trackpad Multi-Toél

Gampang napigasi web kaca sareng aplikasi nganggo sapuan. Pikeun leuwih jéntré, buka System Preferences, teras pilih Trackpad.
MacBook Air Parentah

MagSafe 3

Ngecas MacBook Air anjeun nganggo port MagSafe 3.
MacBook Air ParentahMacBook Air Parentah

Meunangkeun pituduh MacBook Air Essentials

Diajar langkung seueur ngeunaan nyetel sareng ngagunakeun MacBook Air anjeun dina pituduh MacBook Air Essentials. Ka view pituduh, indit ka
support.apple.com/guide/macbook-air.

sokongan

Kanggo inpormasi lengkep, buka support.apple.com/mac/macbook-air.
Pikeun ngahubungi Apple, buka support.apple.com/contact.

logo

Dokumén / Sumberdaya

Apple MacBook Air M1 Chip kalawan 8-Core CPU jeung 7-Core GPU Laptop [pdf] Pituduh Pamaké
MacBook Air, M1 Chip sareng 8 Core CPU sareng 7 Core GPU Laptop, CPU sareng 7 Core GPU Laptop, GPU Laptop, MacBook Air, Laptop

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.