Apple-LOGO

Apple HT208931 Smart WatchApple-HT208931-Smart-Watch-Produk

The Irregular Rhythm Notification Feature (IRNF) nyaéta hiji-hijina aplikasi médis sélulér anu dimaksudkeun pikeun dianggo sareng Apple Watch. Fitur éta nganalisa data denyut nadi pikeun ngaidentipikasi épisode irama jantung anu henteu teratur anu nunjukkeun fibrilasi atrium (AFib) sareng masihan béwara ka pangguna. Fitur ieu dimaksudkeun pikeun pamakéan over-the-counter (OTC). Henteu dimaksudkeun pikeun masihan béwara dina unggal épisode wirahma anu henteu teratur anu nunjukkeun AFib sareng henteuna béwara henteu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun henteu aya prosés panyakit; rada fitur ieu dimaksudkeun pikeun opportunistically permukaan bewara ngeunaan mungkin AFib lamun data cukup sadia pikeun analisis. Data ieu ngan direbut nalika pangguna masih kénéh. Kalayan faktor résiko pangguna, fitur éta tiasa dianggo pikeun nambihan kaputusan pikeun saringan AFib. Fitur ieu henteu dimaksudkeun pikeun ngagentos metode diagnosis atanapi pangobatan tradisional. Fitur ieu henteu acan diuji sareng henteu dimaksudkeun pikeun dianggo pikeun jalma sahandapeun 22 taun. Éta ogé henteu dimaksudkeun pikeun dianggo dina jalma anu saacanna didiagnosis ku AFib.

INFORMASI Spésifik nagara Rusia

Fitur Bewara Irama Ireguler teu dianggap alat médis per ROSZDRAVNADZOR (Otoritas Kaséhatan Rusia) Fitur Bewara Irama Ireguler mangrupikeun aplikasi ngan ukur software anu dimaksudkeun pikeun dianggo sareng Apple Watch. Fitur éta nganalisa data denyut nadi pikeun ngaidentipikasi épisode irama jantung anu henteu teratur anu nunjukkeun fibrilasi atrium (AFib) sareng masihan béwara ka pangguna. Fitur ieu dimaksudkeun pikeun pamakéan over-the-counter (OTC). Henteu dimaksudkeun pikeun masihan béwara dina unggal épisode wirahma anu henteu teratur anu nunjukkeun AFib sareng henteuna béwara henteu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun henteu aya prosés panyakit; rada fitur ieu dimaksudkeun pikeun opportunistically permukaan bewara ngeunaan mungkin AFib lamun data cukup sadia pikeun analisis. Data ieu ngan direbut nalika pangguna masih kénéh. Kalayan faktor résiko pangguna, fitur éta tiasa dianggo pikeun nambihan kaputusan pikeun saringan AFib. Fitur ieu henteu dimaksudkeun pikeun ngagentos metode diagnosis atanapi pangobatan tradisional. Fitur ieu henteu acan diuji sareng henteu dimaksudkeun pikeun dianggo pikeun jalma sahandapeun 22 taun. Éta ogé henteu dimaksudkeun pikeun dianggo dina jalma anu saacanna didiagnosis ku AFib.

Maké béwara wirahma henteu teratur

Set-Up / On-boarding

  • Fitur Bewara Irama anu henteu teratur cocog sareng Apple Watch Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, sareng SE. Pikeun kasadiaan wilayah sareng kasaluyuan alat pikeun IRNF, mangga buka https://support.apple.com/HT208931
  • Apdet Apple Watch sareng iPhone kana OS panganyarna.
  • Buka aplikasi Kaséhatan dina iPhone anjeun sareng pilih "Browse".
  • Arahkeun ka "Hati", teras pilih "Bewara Irama Teu Biasa".
  • Turutan parentah dina layar tur ngalengkepan prosedur onboarding.
  • Anjeun tiasa kaluar ti onboarding iraha wae ku cara ngetok "Batalkeun".

Narima Bewara

  • Sakali fiturna dihurungkeun, anjeun bakal nampi béwara upami fitur éta ngaidentipikasi irama jantung anu nunjukkeun AFib sareng dikonfirmasi dina sababaraha bacaan.
  • Upami anjeun teu acan didiagnosis ku AFib ku dokter, anjeun kedah ngabahas béwara sareng dokter anjeun.

Sadaya data anu dikumpulkeun sareng dianalisis ku Fitur Bewara Irama anu henteu teratur disimpen kana aplikasi Kaséhatan dina iPhone anjeun. Upami anjeun milih, anjeun tiasa ngabagi inpormasi éta ku cara ngékspor data kaséhatan anjeun dina aplikasi Kaséhatan. Data anyar teu tiasa dikumpulkeun saatos panyimpenan Apple Watch anjeun pinuh. Anjeun kedah ngosongkeun rohangan ku mupus aplikasi, musik, atanapi podcast anu teu dipikahoyong. Anjeun tiasa mariksa pamakean panyimpenan anjeun ku cara nganapigasi ka aplikasi Apple Watch dina iPhone anjeun, ngetok "My Watch", ngetok "Umum", teras ngetok "Panyimpenan".

Kasalametan jeung kinerja

Kinerja Fitur Bewara Irama anu henteu teratur (IRNF) diuji sacara éksténsif dina ulikan klinis 573 pamilon umur 22 sareng langkung lami kalayan campuran AFib anu didiagnosis sareng henteu aya sajarah AFib anu dipikanyaho. Karakteristik demografi ulikan diringkeskeun dina tabel di handap ieu: IRNF 2.0 Demografi Subjek Studi KlinisApple-HT208931-Smart-Watch-gbr-1

Subjék anu didaptarkeun ngagem Apple Watch sareng patch éléktrokardiogram (ECG) rujukan sakaligus dugi ka 13 dinten. Pikeun subjék anu nyumbangkeun data kana analisis titik tungtung primér, 32.4%
(n = 140/432) dibere AFib sakumaha dicirikeun dina patch ECG rujukan sarta kaasup dina nangtukeun sensitipitas alat. Tina éta, 124 nampi béwara irama teratur IRNF sareng AFib konkordan dina patch ECG, sareng sensitipitasna 88.6%. Tina 292 subjék anu henteu nampilkeun AFib dina patch ECG sareng nyumbangkeun data kana analisa spésifisitas alat, 290 henteu nampi béwara. Spésifisitas deteksi AF éta 99.3%. Subjék sésana (n = 141/573) boh nyumbangkeun data pikeun ngan ukur analisa titik sekundér sareng / atanapi henteu ngarengsekeun pangajaran. Hasil ieu ngarojong efektivitas alat dina ngadeteksi AFib.

PERHATOSAN

Fitur Bewara Irama Teu Biasa teu tiasa ngadeteksi serangan jantung. Upami anjeun kantos ngalaman nyeri dada, tekanan, sesak, atanapi anu anjeun pikir serangan jantung, nelepon jasa darurat. Fitur Bewara Irama anu henteu teratur henteu terus-terusan milarian AFib sareng henteu kedah diandelkeun salaku monitor kontinyu. Ieu hartosna fitur éta henteu tiasa ngadeteksi sadaya instansi AFib, sareng jalma anu nganggo AFib tiasa waé henteu nampi béwara.

Apple Watch bisa jadi teu bisa ngumpulkeun data lamun Apple Watch deukeut ka médan éléktromagnétik kuat (misalna sistem anti maling éléktromagnétik, detéktor logam). Sajumlah faktor tiasa mangaruhan kamampuan fitur pikeun ngukur pulsa anjeun sareng ngadeteksi irama anu henteu teratur anu nunjukkeun AFib. Ieu kalebet faktor sapertos gerakan, gerakan leungeun sareng ramo, faktor lingkungan sapertos suhu lingkungan, tato poék dina pigeulang, sareng jumlah aliran getih kana kulit anjeun (anu tiasa dikirangan ku hawa tiis). ULAH maké Apple Watch anjeun salila prosedur médis (misalna, pencitraan résonansi magnét, diathermy, lithotripsy, cautery, sarta prosedur defibrillation éksternal). Ulah ngarobah nginum obat Anjeun tanpa ngobrol dokter Anjeun. Teu dimaksudkeun pikeun pamakéan ku individu di handapeun umur 22. Teu dimaksudkeun pikeun pamakéan ku individu saméméhna didiagnosis kalawan AFib. Bewara anu dilakukeun ku fitur ieu mangrupikeun panimuan poténsial, sanés diagnosis lengkep ngeunaan kaayaan jantung. Sadaya bewara kedah diulangviewed ku profésional médis pikeun pembuatan kaputusan klinis. Apple henteu ngajamin yén anjeun henteu ngalaman aritmia atanapi kaayaan kaséhatan sanés sanaos henteuna béwara wirahma anu henteu teratur. Anjeun kedah ngawartosan dokter anjeun upami anjeun ngalaman parobahan kaséhatan anjeun. Kanggo hasil nu pangsaena, ngecas Apple Watch Anjeun sacara rutin sareng pastikeun pas pas dina luhureun pigeulang Anjeun. Sénsor denyut jantung kedah caket sareng kulit anjeun

Ieu mangrupikeun bewara ka pangguna sareng / atanapi pasien yén sagala kajadian serius anu aya hubunganana sareng alat IRNF kedah dilaporkeun ka produsén (Apple) sareng otoritas kompeten Nagara Anggota dimana pangguna sareng / atanapi pasien na. ngadegkeun.
Kaamanan: Apple nyarankeun yén anjeun tambahkeun kodeu aksés (nomer idéntifikasi pribadi [PIN]), Face ID atanapi Touch ID (sidik jari) kana iPhone anjeun, sareng kodeu aksés (nomer idéntifikasi pribadi [PIN]) kana Apple Watch anjeun pikeun nambihan lapisan kaamanan. Penting pikeun ngamankeun iPhone sabab anjeun bakal nyimpen inpormasi kaséhatan pribadi. Pamaké ogé bakal nampi béwara apdet ios sareng watchOS tambahan dina iPhone sareng Apple Watch na, sareng apdet dikirimkeun sacara nirkabel, nyorong nyoko gancang tina perbaikan kaamanan panganyarna. Tingali "ios sareng watchOS Security Guide" anu ngajelaskeun prakték kaamanan Apple sareng sayogi pikeun sadaya pangguna. Pikeun Pituduh Kaamanan ios sareng watchOS mangga buka https://support.apple.com/guide/security/welcome/web.

PERALATAN SIMBOL Apple-HT208931-Smart-Watch-gbr-2

099-30417, Révisi B, Désémber 2021 

Dokumén / Sumberdaya

Apple HT208931 Smart Watch [pdf] Buku Panduan
HT208931, Smart Watch, HT208931 Smart Watch

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.