apel-earpods-kalayan-kilat-konektor-headphone-loog

Apple EarPods sareng Headphone Panyambung Kilat

apel-earpods-kalayan-kilat-konektor-headphone-gambar

spésifikasi

  • Sambungan: kabel,
  • Panyambung: Panyambung kilat,
  • Alat anu dirojong: iPod touch, iPad, iPhone,
  • KOMUNITAS: ios 10+
  • produsén: apel

Apple EarPods parantos kéngingkeun popularitas ti saprak diluncurkeun nalika aranjeunna gratis sareng iPhone. Sanaos prestasina, anjeun bakal ningali puluhan jalma anu nganggo headphone ieu unggal dinten. Apple revamped earphone audio klasik 3.5mm kana konektor kilat EarPods. EarPods ieu gaduh mikropon in-line sareng kualitas sora sedeng.

rarancang

Desain EarPods ieu cukup pikaresepeun sareng klasik. Éta hampang sareng langkung gampang dianggo sapopoe sareng nalika bobo dibandingkeun sareng earphone sanés. Aranjeunna gaduh kontrol volume sareng mikropon in-line. Aranjeunna datangna dina sagala warna bodas. Sajaba ti éta, desain boga sababaraha drawbacks. Konektor EarPods henteu kuat pisan sareng rawan karusakan anu hartosna seueur dianggo tiasa nyababkeun kawat rusak. EarPods tiasa lirén damel saatos ieu.

KUTUUNG SOUND

Kualitas sora anu dihasilkeun ku EarPods saé tapi henteu saé pisan. Aranjeunna teu gaduh sub-bass sareng mids. kakurangan harti jeung teu kakontrol.

KONEKTIF

Headphone ieu ngan ukur tiasa nyambung ka alat Apple. Alat ieu kalebet iPod touch, iPad, sareng iPhone. Éta peryogi ios 10 atanapi engké pikeun konektipitas. Éta henteu tiasa dianggo sareng iPod touch atanapi salah sahiji alat Apple anu gaduh ios 9 atanapi langkung lami.

Naon dina Kotak?

  • EarPods sareng Panyambung Kilat

Apple EarPods sareng Kontrol Panyambung Kilat

Aranjeunna mibanda tilu kadali; hiji tombol tengah jeung sésana nyaéta volume + jeung - tombol.

apel-earpods-kalayan-kilat-konektor-headphone-gbr-1

Kumaha Ngontrol Audio nganggo EarPods?

  • Pikeun muterkeun lagu: Pencét tombol tengah sakali.
  • Pikeun Ngareureuhkeun Lagu: Pencét tombol tengah sakali.
  • Pikeun Skip ka hareup: Gancang Pencét tombol tengah dua kali.
  • Pikeun Skip Mundur: Gancang Pencét tombol tengah tilu kali.
  • Pikeun Maju gancang: Pencét gancang tombol tengah sareng tahan.

Kumaha Ngontrol Telepon nganggo EarPods?

  • Pikeun ngajawab telepon anu sumping: Pencét tombol tengah sakali nalika telepon asup.
  • Pikeun ngeureunkeun telepon ayeuna: Pencét tombol tengah sakali nalika nuju nelepon.
  • Pikeun pindah ka telepon asup atawa telepon ditahan terus nahan telepon ayeuna: Pencét tombol tengah sakali. Pencét deui tombol tengah pikeun balik deui ka telepon anu munggaran.

Kumaha cara ngagunakeun Siri sareng EarPods?

Pikeun ngaktipkeun Siri nganggo EarPods, pencét sareng tahan tombol tengah. Anjeun bakal ngadangu sora bip anu nunjukkeun yén Siri parantos diaktipkeun. Ayeuna leupaskeun tombol tengah sareng naroskeun patarosan ka Siri atanapi ngalaksanakeun tugas.

pro

  • Kualitas Sora Padet
  • Hapus Audio
  • Palasik Desain

kontra

  • gampang peupeus

putusan
Apple EarPods mangrupikeun earphone klasik sareng bergaya. Éta pisan nyaman mun teu ngagem. Upami tujuan utama anjeun nyaéta kéngingkeun earphone anu teu nyaman pikeun dianggo, sareng gaduh mikrofon kualitas anu saé, maka ieu cocog pikeun anjeun. Tapi upami anjeun milari anu kualitas sora anu saé, maka anjeun kedah mertimbangkeun set headphone anu béda, sabab EarPods henteu ngahasilkeun kualitas anu luhur sareng rapuh. Ogé, upami anjeun hoyong ngahémat artos ku ngaleungitkeun kabutuhan mésér adaptor audio USB, anjeun tiasa mésér EarPods pikeun Alat Apple anjeun.

Loba ditanyakeun

  • Naha ieu sareng adaptor kilat?
    Henteu, aranjeunna henteu nganggo adaptor kilat tambahan sabab parantos ngagaduhan anu dipasang.
  • Naha kualitas Mikropon saé?
    Leres, kualitas mikropon Apple EarPods lumayan saé sareng aranjeunna ngamungkinkeun anjeun pikeun nelepon anu jelas.
  • Dupi éta gaduh mic?
    Leres, aranjeunna nganggo mikropon in-line.
  • Naha aranjeunna cocog sareng telepon Android?
    Leres, aranjeunna cocog sareng telepon Android tapi peryogi konverter sareng ngan ukur tombol jeda (tombol tengah) anu tiasa dianggo. Tombol polumeu moal jalan.
  • Naha EarPods tiasa dianggo pikeun iPhone 8?
    Leres, aranjeunna tiasa dianggo leres sareng iPhone 8
  • Dupi abdi tiasa nganggo EarPods sareng iPads?
    Leres, anjeun tiasa nganggo EarPods sareng iPads.
  • Aya nu nyaman keur bobo jeung?
    Leres, desainna cukup nyaman sareng stabil pikeun dianggo nalika bobo sareng aranjeunna henteu nimbulkeun tekanan dina ceuli anjeun.
  • Naha mic tiasa dianggo pikeun ngarékam pidéo?
    Leres, mikrofon dianggo pikeun ngarékam pidéo.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.